contactModalFeedback

Agriturismo Sant'Anna

Via Pedecastello, 27, Castion 32100 Belluno (Belluno)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Leuke plek, mooi appartement, zeer vriendelijke gasten beschikbaar en leuk"

    16/09/2018

    We brachten een leuke week door in de Familglia Catani. Ze waren erg aardig en gaven ons veel goed advies. Het appartement is erg mooi met een prachtig uitzicht. Bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "We hebben genoten van ons verblijf"

    19/08/2018

    Onze ervaring bij Sant'Anna was precies waar we op hoopten. Mijn familie en ik (man + 5 jaar oude zoon) reizen 3 weken in Italië (uit de VS). Onze criteria waren om te verblijven op plaatsen die ons een echt "gevoel van plaats" gaven, die niet toeristisch waren, waardoor onze zoon buiten kon rondzwerven, spelen en ontdekken en die ons ook toestond om maaltijden te koken. We verbleven in een van de twee appartementen in de omgebouwde schuur aan de overkant van de straat van het hoofdgebouw. Het was een 2 slaapkamer, een bad-eenheid. Het had alles dat we nodig hadden en de keuken was zeer goed ingericht en modern. We hadden niets nodig. Er was zelfs een wasmachine naast de deur die we toegang hadden. En we werden begroet door verse bloemen uit de tuin. Een van de hoogtepunten was het spectaculaire uitzicht vanuit het hoofdgebouw, die we op elk moment konden openen. Absoluut prachtig. Bovendien waren de gastheren absoluut heerlijk. Allesandra en Stefano waren behulpzaam, vriendelijk en waren zo vriendelijk om onze zoon, die helemaal verliefd was op hun hond, te laten spelen in hun eigen tuin. We raden deze prachtige plek en het gebied in het algemeen sterk aan. Perfect voor een rustige familievakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige plek voor een familiereünie"

    30/07/2018

    We waren met drie gezinnen op zoek naar hereniging en toeren door de Dolomieten, en deze mooie agriturismo heeft de truc gedaan. Zes volwassenen en zes kinderen hadden voldoende ruimte om zowel privé- als groepstijd te hebben. Koken in de charmant ouderwetse keukens en eten op de achterporch met uitzicht op Belluno en de Alpen behoren tot onze favoriete herinneringen aan de reis. Het uitzicht is waanzinnig mooi, en deze Amerikaanse kinderen voelden zich getransporteerd in "The Sound of Music" (ja, er werd tijdens de week veel gezongen). Huis was erg schoon en gastheer erg vriendelijk. Wij adviseren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kon niet zijn geweest Lovelier!"

    11/12/2017

    We hadden het meest geweldige verblijf in Sant'Anna. Onze accommodatie was in een prachtig verbouwde schuur. De kamers waren ruim, warm en elegant ingericht. De keuken bood ons de echte mogelijkheid om te koken in een grote ruimte in een goed uitgeruste keuken. Anna, onze gastvrouw, haar broer Frederico en niet te vergeten zijn mooiste hond Dianna hebben ons zo welkom laten voelen. Goed advies over wat te doen in de omgeving en oprechte vriendelijkheid en zorgzaamheid. We vonden toegang tot het lokale dorp Castion; en de omliggende toergebieden van de Dolomieten waren zo gemakkelijk te bereiken en te genieten. Als Australiërs reizen in Italië vonden we dit een van de meest vredige en ontspannende verblijven van onze reis. Ik moet vermelden dat elk venster van onze accommodatie een spectaculair uitzicht op de Dolemieten had en dat de vrede en kalmte die we daar voelden niet te vergelijken waren. Bedankt Anna, Frederico, (en Diana) voor het maken van dit een echt geweldige ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Sant'Anna reageert
    Beste Colin en Kerrie, heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden, we wensen je fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar !! Ik hoop je weer te zien, de beste Anna en Federico
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk verblijf"

    01/10/2017

    We verbleven 3 nachten in agriturismo Sant'Anna. De omgeving is pittoresk: op het platteland, op een paar kilometer van Belluno (dat is een mooi stadje)), met een prachtig uitzicht over de stad en de zuidelijke Dolomieten op de achtergrond. We verwelkomen ons er van de familie die de agriturismo rijdt. Er is veel documentatie over de regio tot uw beschikking. Ons appartement bestaat uit een ruime kamer, een badkamer en een keuken, allemaal in een prachtige, ouderwetse landelijke stijl. Helaas regende het tijdens het grootste deel van ons verblijf daar, dus we konden niet wandelen. In plaats daarvan bezochten we de Museo Civico (nieuw museum in Belluno, een bezoek waard), genoten van een aantal lokale wijn in een van de "enotecas" van de stad en ging naar het prachtige lago di Santa Croce (slechts 15 min. auto). Ook goed te weten: de lokale apotheek in Castion verkoopt een hele reeks cosmetische producten die zij zelf produceren, met planten uit de Dolomieten. Mooie souvenir om naar huis te gaan ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Sant'Anna reageert
    Beste Julie en Gregory, bedankt voor uw vriendelijke feedback en voor leuke gasten. Als u terugkomt in Sant'Anna boerderij, bent u altijd welkom! Alessandra en Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer gastvrije gastheer en echt comfortabele accommodatie"

    24/07/2017

    Het welkom van Anna was heerlijk en ze gaf ons veel informatie en advies voor wandelingen en plekken om te eten en te drinken. De accommodatie was erg schoon en comfortabel, met prachtig uitzicht over velden en de bergen in de verte. We hadden een geweldig verblijf en zou het sterk aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Sant'Anna reageert
    We bedanken u voor uw vriendelijke woorden
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Buitengewoon!"

    17/07/2017

    Alles over ons verblijf in Sant'Anna was uitzonderlijk. Ze hebben ons genadig geholpen om ons laat in de nacht te vestigen, ondanks onze late aankomst vanwege vertragingen door de trein. Het hele gezin was zeer gastvrij en behulpzaam met kaarten, suggesties voor uitstapjes en bus- en treinregelingen. We waren dankbaar voor hun uitstekende Engels! Het appartement was brandschoon, de keuken was goed uitgerust (met goede messen!) En het uitzicht was ongeëvenaard! Een goede supermarkt is te vinden in de nabijgelegen Castion, die goed was voor ons, omdat we met de fiets reizen. Mijn man was in staat om hier mooie ritten in de bergen te vinden. Ik kon heen en weer rijden naar Belluno en wandelen op het platteland. Deze plek is de moeite waard om uit uw weg te gaan. Haat om te vertrekken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Sant'Anna reageert
    Beste Barbara en Rick, we bedanken u voor uw vriendelijke woorden, we wensen u het beste voor uw fietsreis in Noord-Europa en hopen u weer te ontmoeten in Sant'Anna boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "fantastische accommodatie"

    26/09/2016

    Geweldige accommodatie op onze vakantie touring Noord-Italië. idyllisch landschap, grenzeloze vriendelijkheid als de gastheren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Rustig, uniek verblijf op een prachtige boerderij"

    22/09/2016

    We brachten slechts één nacht op Agriturismo Sant'Anna maar heb echt genoten van onze korte tijd daar. Het omgebouwde boerenhuis is gelegen in een afgelegen gebied, net buiten de schilderachtige Belluno en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de bergen verderop. Onze gastheren waren uitzonderlijk vriendelijk en communicatief, begroet ons 's avonds en geef kaarten met wandelroutes en andere gedetailleerde informatie voor ons. In de ochtend gaf Alessandra ons een rondleiding van hun melkboerderij, die een mooie ervaring was. Onze kamers waren schoon, ruim en voorzien van alles wat we nodig hadden, waaronder een eigen badkamer (grote douche!) En een eigen ingerichte keuken. We hopen weer te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf en sfeer"

    08/09/2016

    We verbleven 3 nachten in Agriturismo Sant'Anna en we waren onder de indruk van de prachtige gerestaureerde gebouwen waarin de appartementen werden gehuisvest. Een zeer warm welkom werd door de familie aangeboden. Onze kinderen aanbidden het kleine kalf dat pas geboren was. Goed advies en hulp werden aangeboden door de daugther van het huis. Belluno is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt leuke restaurants. De Dolomieten zijn binnen handbereik en bieden veel mogelijkheden om te wandelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een zeer charmante en mooie, oude woning in een indrukwekkend landschap."

    23/08/2016

    We brengen een zeer ontspannende week door met de familie (2kids / 2adults) in de "Vecchia Latteria", de oude melkboerderij. Het is een prachtige plek om te verblijven, een prachtige oude, authentieke en rustige locatie. Het panoramisch uitzicht rondom de Dolomieten is grandiose. De familie die de appartementen huurt, woont ook op het pand en was altijd toegankelijk, erg vriendelijk en behulpzaam met enige zorgen, de communicatie was makkelijk, engels geen probleem. Het appartement is onlangs gerenoveerd, biedt alles wat u nodig heeft voor een langere familieverblijf en is smaakvol ingericht met mooie oude meubels. We zouden absoluut Sant'Anna aanraden! Thanx veel voor Alessandra, Stefano en hun kinderen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "heerlijke vakantie"

    22/08/2016

    We vonden een mooie plek, rustig, vriendelijk alles in een uitstekende omgeving
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Sant'Anna reageert
    Dames en heren, dank u voor de positieve opmerkingen die ik hoop dat je had een veilige reis en geen moeite met de motor van de auto hebben gehad. Ik wens u een vruchtbare vakantie en misschien een gelukkige terugkeer uit de bergen van Belluno
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Uitnodigend mooi en gezellig"

    16/08/2016

    Very nice family, mooi pand met prachtig ingerichte appartementen. Gezinsvriendelijke activiteiten en Rijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 7
    "Goed"

    "Landhuis met Italiaanse flair"

    31/07/2016

    - Zeer vriendelijk en ongecompliceerd gastheren Alessandra en Stefano - Prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap - stoel liefdevol ingerichte slaapkamer en goede sanitaire voorzieningen blijven hangen - Rechts naast de levendige paardenboerderij (die we waardeerden) en relatief befahrender weg gelegen - Eenvoudige keuken zonder oven - Belluno auto snel te bereiken - Het dorp Castion zelf heeft zeer goede restaurants / winkelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "rustige, prachtige locatie met heel wat mogeljkheden binnen handbereik.( quiet, beautiful location with a lot of possibilities within easy reach)"

    30/07/2016

    de Vecchia Latteria is een zeer mooi, net en rustig vakantieverblijf. Het is prachtig gelegen. je geraakt niet uitgekeken op het ongelooflijke landschap. De inrichting is sober maar voldoende. Er is geen TV, radio of internet... maar dat geeft niet! De gastvrouw, -heer en zoon zijn zeer behulpzaam en sociaal. Er is heel wat te bezoeken (Venetie, de Dolomieten, de Proseccostreek, Treviso,...). Een verborgen parel! (the Latteria Vecchia is a very nice, comfortable holiday accommodation. It is beautifully situated. you hit not bored with the incredible landscape. The decoration is sober but sufficient. There is no TV, radio or internet ... but that's okay! The hostess,-Lord and son are very helpful and social. There is a lot to visit (Venice, the Dolomites, the Proseccostreek, Treviso, ...). A hidden gem!

    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Enogastronomie
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten