contactModalFeedback

Agriturismo Ca' del Sol

Località Casa Antonia, 1, Pacengo 37010 Lazise (Verona)

"Super"
Volgens 129 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    30/07/2018

    We verbleven in Ca del Sol voor 5 prachtige nachten in de Romantica-kamer. De accommodatie is absoluut onberispelijk, zo schoon en zo mooi. Het personeel is echt fantastisch, erg behulpzaam en vriendelijk. Het zwembad en de bar bij het zwembad zijn uitstekende veel ligstoelen en een zeer goede selectie van hapjes en drankjes. Ontbijt was zo heerlijk en een geweldige selectie. Ik kan deze agriturismo niet genoeg aanbevelen. We zullen zeker weer terugkeren in de toekomst. Heel erg bedankt aan Sabrina, Paulo en Giorgia en de rest van het personeel voor een geweldige ervaring. Hoop je weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "top boerderij"

    22/04/2018

    Romantische kamer met uitzicht op het meer, schoon en rustig. Heerlijk ontbijt in een zeer mooie dehors. Mooi zwembad met ligbedden, goed onderhouden gazon en speeltuin voor de kinderen. Te weinig een nacht ... Ik zou graag teruggaan met de meiden! Het armoedige, chique decor maakt het echt speciaal en 'vertrouwd'.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie kamer ingericht met liefde .... prachtige buitenruimte met zwembad en strandstoelen! Heel! vriendelijk personeel"

    21/04/2018

    We werden heel hartelijk ontvangen. Het personeel was erg vriendelijk en meegaand! Het terrein gewoonweg enorm ... een vakantie zoals je hem kunt wensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie in Ca'del Sol"

    18/04/2018

    We verbleven als een gezin voor 10 nachten in de "familie mobilhome" en hadden een geweldige vakantie. De accommodatie was perfect voor ons verblijf, met genoeg ruimte en voorzieningen voor ons allemaal; alles was modern, fris en schoon. De gastheren waren boeiend, altijd bereid om te helpen op welke manier dan ook, en vriendelijk gewacht op onze aankomst in de vroege uren van de ochtend. Helaas was het weer niet warm genoeg om optimaal van de faciliteiten te genieten, zoals het zwembad en de tuin die er prachtig uitzagen, maar we waardeerden het gebruik van de andere aspecten, zoals een ontbijt- en snackbar. De locatie is perfect voor het verkennen van de steden en activiteiten in en rond het meer, inclusief Gardaland, en binnen gemakkelijke toegang voor de grote steden in de omgeving. Bedankt aan iedereen bij Ca 'del Sol voor een onvergetelijke vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooi, uitstekend ontbijt, zeer vriendelijk personeel"

    16/04/2018

    We gingen naar Gardaland en het bevindt zich in een strategische positie, naast dat het erg leuk is.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles perfect !!!"

    03/04/2018

    Mooie en goed onderhouden boerderij. Schone en goed ingerichte kamer. Eigenaren erg vriendelijk en attent op details.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Prachtig uitzicht en mooie kamers"

    13/09/2017

    Goed: - mooi uitzicht - Chic suite - bed comfortabel - grootte van het zwembad - voetbalveld - Ontbijt Room Niet zo goed: - sportschool is inderdaad expliciet geadverteerd, maar kan alleen worden gebruikt met coach die zou moeten apart worden geboekt, - Ontbijt - wat spinnen en spinnenwebben in het hoofdgebouw en de ontbijtzaal; Banken en fauteuils vuile
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Mooi en comfortabel !!"

    07/09/2017

    Ik bleef met mijn gezin voor 3 dagen in dit land ...... de locatie is fantastisch, dicht bij het meer .... de kamer, hoewel een beetje 'klein meisje, was schoon en elegant. Het ontbijt, dat is, overvloedige en vooral zeer goed .... er was zelfs een dame die de eieren gekookt u wanneer en hoe je wilde !!! Het personeel was onopvallend maar vriendelijk, ze gaf zelfs wijn van hun productie naar het moment van vertrek. We streeft naar terugkeren zo snel mogelijk .... ...... en ook aanraden aan mijn vrienden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Super fabriek"

    30/08/2017

    Kortom, een geweldige plaats, we hadden een verblijf in een stacaravan. Helaas zijn de paden niet zo goed ontwikkeld om Pacengo. Als u wilt om de auto te verlaten en wilt lopen, het resort is gelegen langs om iets. Met de fiets is het dan beter. Maar je moet accepteren om te gaan op de weg. Anders, mooi zwembad met een ruim grasveld en mooi complex. De familie operator is erg aardig en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Top-resort met een familiale sfeer"

    27/08/2017

    Nieuwe stacaravan, schoon en top versierd met echte gestoffeerde bedden. Mooie keuken met keramische kookplaat en een grote koelkast. Groot terras met ingegroeide vergroening. Aussreichen ruimte om naburige stacaravan. Enorme, goed onderhouden zwembad. De keuken apparatuur kan een beetje beter kunnen zijn. in het bijzonder een koffiemachine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Class, graag weer"

    14/08/2017

    Totally perfecte vakantie. Geweldig team. Schoon en goed onderhouden complex top. Zeer vriendelijke hond. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie omgeving"

    14/08/2017

    Leuk verblijf in de stacaravan, zeer schoon en comfortabel. Genoten van het zwembad en de tuinen. Leuk ontbijt, maar een beetje prijzig indien niet inbegrepen in uw kamerprijs. Op loopafstand van lokale restaurants en kleine winkels voor essentiële boodschappen. 10 minuten lopen naar het meer. De meesten van het personeel zeer aangenaam en behulpzaam met wat Engels sprekend. Genoten van hun wijnen en olijfolie die allemaal op het terrein zijn gegroeid. Zou weer komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om"

    09/08/2017

    We hebben verbleven in Stacaravan met kleinkinderen! 'Het was een goede ervaring die we opnieuw wilt uitvoeren! Kort maar zeer ontspannende vakantie VOOR KINDEREN.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles was geweldig, dank je!"

    08/08/2017

    Prachtige locatie, kamers, milieu, vriendelijk personeel. We hadden een goede tijd! Enige negatieve punten: 1) bedden zijn veel te hard. 2) Samenstelling van het zwembadwater; wat er in zit hoeden daar.? (Onze badmode zijn geelachtig verkleurd en mijn zoon kreeg eczeem) - de 'samenstelling van het water' lijkt erg 'agressief' - alles bij elkaar, prachtig en we houden ervan om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    07/08/2017

    Fantastic Farm op het platteland, geweldig om te ontspannen. Bij ons hadden we twee honden die 's middags in het zwembad met ons door te brengen in de schaduw van de planten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik adviseer het hoogst
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten