contactModalFeedback

Agriturismo Villa Feriani

Via Borgo, 16, Montegalda 36047 Montegalda (Vicenza)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend "

    21/11/2018

    Prachtige boerderij omgeven door de natuur, comfortabele kamers voorzien van alle comfort. Echt en overvloedig ontbijt. Hartelijk welkom en beschikbaarheid van mevrouw Giulia en alle medewerkers. Meest aanbevolen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo Villa Feriani reageert
    Hartelijk dank aan Raffaella, het was een genoegen u te mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar met de kleine Olga!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer goed gerenoveerde appartementen; mooi groot zwembad; charmante gastheren; geweldig ontbijt!"

    16/09/2018

    We brachten 7 nachten door in Villa Feriani Il Noce en Gesomino appartements en waardeerden het comfort van deze 2 goed gerenoveerde appartementen met een kleine keuken. Rustige omgeving voor een gezin. Onze 3 kinderen 16, 14 en 12 en zelf brachten veel tijd door in het mooie en grote zwembad. We hebben ook de fietsen van de accommodatie gebruikt om naar Vicenza te rijden en Palladio-villa's te bezoeken: La Rotonda, ... De steden Vicenza, Padua, Verona liggen vrij dicht bij Montegalda en een must om te bezoeken .... Hartelijk dank aan Giulia en haar man voor het warme welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "We waren betoverd"

    01/09/2018

    Mijn man en ik bleef 10 dagen met onze 2 kinderen. De plaats is mooi, stil en handig. Ons appartement bevond zich in een goede situatie, zeer schoon, met alles wat je binnen en buiten nodig hebt. We verbleven in het melangrana appartement. Deze bevindt zich bij de accommodatie, op 500 m van het zwembad, maar ze bieden u een fiets om de reis met uw kinderen naar het zwembad te verfraaien. En dat zwembad is geweldig! Aangenaam, schoon en leuk. Montegalda presenteert een typisch Italiaanse plaats, omringd door verschillende dorpen en villa's, en vooral heerlijke trattoria en geletteria heel dichtbij. De Feriani-familie is zo'n aardige persoon, zachtaardig, lief en zeer behulpzaam. We konden lokale producten proeven en uitproberen, en dit was onze eerste wens tijdens deze reis. Ook, niet ver van Villa Feriani, kunt u grote steden bezoeken zoals Vicenza, Verona, Treviso en natuurlijk Venzia. U zult niet teleurgesteld zijn als u op die plaats blijft :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Charmante boerderij, perfecte woning"

    30/08/2018

    We verbleven, twee gezinnen, in het gebouw in Borgo, zeer pas gerenoveerd. De voordelen zijn veel groter dan wat we hebben meegemaakt in andere agriturismo (we bezochten een paar weken in een paar jaar). Giulia's welkom is perfect (in het Frans, Engels of Italiaans). We genoten van het eten van gebak en taarten bij het ontbijt en tips krijgen van rondleidingen of restaurants. De villa is prachtig, het zwembad erg leuk. De zeer comfortabele accommodaties. De agriturismo is ideaal gelegen en kan zonder zorgen uitkijken over Vinceza, Padua, Venetië of Verona. Je kunt de nabijgelegen snelweg niet horen of zien (wat erg handig is om de omgeving te verkennen). Ik beveel zonder voorbehoud deze agriturismo aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een idylle op het platteland"

    16/08/2018

    Schitterende villa, gelegen in een prachtig landelijk gebied met weinig verkeer, terwijl je met een paar minuten op de snelweg bent op weg naar de prachtigste Italiaanse steden.
    Het appartement, "Il Melograno", is groot met 2 slaapkamers annex badkamers, superschoon en met 2 airco's.
    Onze gastvrouw, Giulia, is er 1 uit duizenden, zo ontzettend gastvrij. Ook de anderen, Filippo en Erica e.a. zijn geweldig. Ga er zeker ontbijten. Voor 5 euro krijg je iets geweldigs. Dan het zwembad, heerlijk om na een lange warme dag in de stad daarin te kunnen duiken, heerlijk! Ik raad een ieder aan een bezoek te brengen aan Villa Feriani.

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase van rust"

    12/08/2018

    We hebben net twee weken doorgebracht in de Borgo in Villa Feriani en het was echt moeilijk om te vertrekken! Ons feest bestond uit een uitgebreide familie van 9 en we namen de hele Borgo die geweldig was. Iedereen had voldoende ruimte, vier badkamers, vier keukens om te delen - het werkte fantastisch goed. De Borgo zelf is dit jaar gerenoveerd en het is ongerept. Alles erin is van een zeer hoge kwaliteit met een mooie mix van antiek meubilair en het beste van nieuw beddengoed, keukengerei, badkameraccessoires etc. Het zwembad is fantastisch - een perfecte maat en de watertemperatuur is heerlijk om te ontsnappen aan de hitte en omringd door groene landbouwvelden voelden we een miljoen mijlen weg van de wereld. Het mooie was dat we in feite heel dicht bij een deel van Veneto waren dat we wilden zien. In twee minuten bent u op de snelweg om u naar waar u maar wilt te brengen - maar u hoort niet eens een gekwetter van een auto terwijl u in deze oase van rust bent. Ontbijten waren fantastisch, we hadden er een nacht en het was ook uitstekend, echter, wat Villa Feriani echt een plek maakt om nooit te vergeten is de mensen. Giulia de eigenaar is echt een warme gastheer en haar team van Erika en Filippo voelt u zich als een deel van de familie. Kan dit Agriturismo sterk genoeg aanbevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek op fantastische locatie, ideaal voor idylic vakantie in Veneto"

    11/08/2018

    Ik ben twee keer in Villa Feriani geweest, zowel in hun Villa als in Borgo. Beide plaatsen zijn fantastische agroturistische ervaringen op elke denkbare manier. We verbleven in een van de appartementen in Borgo. Er waren twee slaapkamers, badkamer en keuken met woonkamer. Het was meer dan comfortabel. Kamers waren super schoon, met zeer, zeer comfortabele bedden. Alle eenheden hebben AC, wat erg nuttig was. Keuken is volledig uitgerust en gemakkelijk te koken. Buitenruimte is geweldig om buiten te dineren of gewoon genieten van een glas wijn na dag dwaas plezier Veneto te bieden heeft. Ontbijten zijn verbazingwekkend, alle ingrediënten zijn lokaal en bovendien kwamen er veel producten van de Feriani-boerderij. Superverse eieren, versgebakken taarten, wat vleeswaren ... Gewoon geweldig. Zwembad is perfect. Makkelijk om te zwemmen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen om plezier te hebben. Je kunt ook een aantal Villa Feriani-producten kopen, die ik ten zeerste aanbeveel, want ze zijn gewoon super lekker. We hadden kooklessen georganiseerd en dat was een geweldige ervaring. Ik raad ten zeerste aan. Ik ben vele malen in Italië geweest, maar Villa Feriani is de enige plaats waar ik met plezier en verwachting terugkom. Gastheren zijn fantastisch en zeer goed geïnformeerd over beurzen. Ze zullen er alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Villa Feriani reageert
    Beste Bartosz, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn zo blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons, evenals onze verse producten. We kunnen niet wachten tot je ons de volgende keer bij je familie bezoekt! Van al het personeel van Villa Feriani
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekend thuis"

    14/06/2017

    Een groep van 8 vrienden. Vervolgens door de jaren heen. We kregen een gastvrijheid buiten de lijnen. De eigenaren lieve mensen, zeer coöperatief personeel in het maken van ons thuis voelen. Positie van de woning in de ideale plek om toegang te krijgen tot de bezoeken van Vicenza, Padua en de Brenta villa's (gemaakt met Burchiello). De dame Giulia is de beste manier om de plaatsen in het gebied te bezoeken voorgesteld, en was ook beschikbaar in de reserve toegangen tot musea. We zullen terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Villa mooi met een onberispelijke ontvangst"

    17/04/2016

    We hebben met onze twee kinderen in het huis van Linden Villa Feriani een week belissima. Julia, John en hun kinderen verwelkomde ons met een grote gastvrijheid. Giulia, nogmaals bedankt voor de taart, chocolade !!! :-) Het huis en 'goed uitgerust en zeer mooi ingericht. We gebruikten de fietsen (van verschillende afmetingen, met kleine stoelen, kettingen en alle occorente), beschikbaar voor een bezoek aan Vicenza gemaakt - met behulp van een gedetailleerde beschrijving aan ons gegeven door Giulia. We gingen met de trein, die begint in Grisignano (een paar kilometer afstand, met gratis parkeren), in Venetië. Zelfs Padua, en andere juwelen van het gebied (Thiene, Marostica, verlaging del Grappa, ...) waren gemakkelijk bereikbaar met de auto. In de avond de kinderen konden ontspannen spelen in het park van de villa. Een ervaring die zeker te herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk verblijf"

    02/04/2016

    De Villa Feriani is prachtig ingericht en ingericht, en de eigenaars zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Het is een korte wandeling naar een mooie bar en visrestaurant, en de dorpshop ligt vlakbij. Na een week in hotels hebben we echt genoten van koken en eten thuis. De keuken had alles wat we nodig hadden. We zouden graag de Villa Feriani aan iedereen aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte vakantie"

    26/03/2016

    Ik ben net klaar, helaas, mijn vakantie in Villa Feriani. Door geluk, goed onderhouden appartement en een echt uitzonderlijk. perfecte uitvalsbasis voor excursies. Ik zal zeker weer gaan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een villa om verliefd"

    25/06/2015

    We hadden het genoegen van een verblijf van een paar dagen in Villa Feriani, die we hebben gebruikt als uitgangspunt voor onze tours van Vicenza en de Veneto villa's. We waren zeer vriendelijk en beleefd toegevoegd. Ons appartement, de casa del tiglio, was erg gul, lekker en van hoge kwaliteit, het vooruitzicht van Villa Park en was prachtig. Het was aan alles gedacht. De villa is rustig maar toch handig, dus we in Vicenza of kunnen zijn snel Padua. In het nabijgelegen Montegalda u kunt gaan winkelen en ook in de villa zelf, kunt u heel goed worsten te kopen. Helaas was het weer koel en regenachtig; maar de verwarming werkte goed en we konden ontspannen na onze excursies in onze tijdelijke thuis. We hebben echt genoten van het verblijf, zou zeker terugkomen en Villa Feriani aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Totaal rustige vakantie in het land"

    04/06/2013

    We hebben met onze 3 kinderen (5-10) in een appartement in de Villa Feriani Uraub en heerlijk ontspannen verblijf. Prachtige omgeving, kindvriendelijk eigenaren (zelfs met vier kinderen en vier honden), boerderijdieren, overdekte barbecue, absoluut rustig, geen verkeer (vrijheid voor de kinderen!). We zouden er weer teruggaan. Molto Grazie aan de familie Feriani
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Familie van vier uit Londen"

    03/06/2013

    We hebben net de beste vakantie ooit bij Villa Feriani doorgebracht. Onze gastheren en hun 4 kinderen zijn fantastisch geweest. De omgeving is perfect om de Venetië te verkennen die zo veel te bieden heeft. Venetië, de dolomieten, het Gardameer zijn allemaal erg toegankelijk en Villa Feriani is de perfecte uitvalsbasis als u een beetje alles wilt doen. Er zijn tal van kleine dorpjes om te verkennen, fantastische fietsroutes, goede wandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het huis is schoon, ruim en de tuin is mooi en rustig. Onze kinderen hielden van de speeltuin met schommels en glijbanen, voetballen op het gras. Wij volwassenen hielden van het kijken naar de tomaten groeien en kijken naar de prachtige kleuren van de zon op de nabijgelegen heuvels. Wat jammer dat we maar een week hadden ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "schitterend huis"

    30/07/2009

    We waren erg blij om te besteden 2 weken thuis Feriani. De accommodatie is prachtig met alle gemakken van thuis. De plaats is handig (in de buurt van Vicenza, Padua en Venetië). Ook gemakkelijk om naar het strand. Alles was in orde. Proficiat !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten