contactModalFeedback

Agriturismo Olivuccia

Contrada Cecalupo, 11, 65014 Loreto Aprutino (Pescara)

"Super"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig verblijf"

    27/03/2019

    We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Laide en Piero, ze hebben ons meteen een thuisgevoel gegeven. Het uitzicht vanaf de woning is adembenemend, het pand en de omgeving zijn in alle opzichten perfect. We hebben genoten van het eten en vooral van de lokale gerechten, Laide is een fantastische kok en beide zijn uitstekende gastheren die verder gaan dan het verwachte niveau van service. Rob en ik komen weer terug, hopelijk in september en aarzelen niet om onze vrienden en familie aan te bevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Bedankt Linda, bedankt Rob, te goed.
    Het was een groot genoegen u te ontmoeten en drie mooie dagen met u te delen. We hopen u in september weer te zien, maar we zullen u zeker eerst schrijven.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie vakantie met aardige gastheren"

    17/09/2018

    De ontvangst was al heel hartelijk. Het pand is prachtig gelegen in een olijfgaard met prachtig ingerichte kamers en een prachtig zwembad. Piero, Laide en Waruna maken zich grote zorgen over het welzijn van de gasten. Het heerlijke diner aan de gemeenschappelijke tafel met alle gasten was elke dag een bijzondere ervaring. Het was een geweldige vakantie met vrienden en we zullen nog terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Voor ons de eerste ervaring op de boerderij en absoluut te herhalen!"

    30/08/2018

    De plek is prachtig met een adembenemend uitzicht en op een gunstige locatie om zowel de zee als de bergen te bereiken. De ontvangst van Laide, Piero en Waruna is zo warm en vertrouwd dat je het gevoel hebt dat je tussen mensen bent die je altijd al kent. De kamers zijn schoon, de keuken van Laide is echt, smakelijk en gezond dankzij de producten van de tuin die een smaak hebben die diegenen die in de stad wonen niet meer herinneren! Het idee winnen om alles in één tafel te eten omdat het je in staat stelt om te socializen met andere gasten en met de eigenaars .. we hebben ons hart verlaten en we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Professionaliteit en vertrouwdheid. Ontspan en geweldige vergaderingen."

    09/08/2018

    Voorbij betere verwachtingen. Professionaliteit en bekendheid, een week vol ontspanning in het gezelschap van heel bijzondere mensen. Piero, Laide en Waruna verwelkomden ons, verwend, waardoor twee mensen zich thuis voelden. Echte landelijke gastvrijheid, delen en absoluut respect voor elke behoefte. De ruimtes zijn goed verzorgd, uitstekende netheid, Laide's keuken is gewoon ongeëvenaard, we gingen weg het jammer vinden om te gaan en volledig tevreden met ons verblijf. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    En we wachten binnenkort op je. We zijn je dankbaar voor je mooie woorden. Piero Laide en Waruna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Professionaliteit en vertrouwdheid. Ontspan en geweldige vergaderingen."

    08/08/2018

    Voorbij betere verwachtingen. Professionaliteit en bekendheid, een week vol ontspanning in het gezelschap van heel bijzondere mensen. Piero, Laide en Waruna verwelkomden ons, verwend, waardoor twee mensen zich thuis voelden. Echte landelijke gastvrijheid, delen en absoluut respect voor elke behoefte. De ruimtes zijn goed verzorgd, uitstekende netheid, Laide's keuken is gewoon ongeëvenaard, we gingen weg het jammer vinden om te gaan en volledig tevreden met ons verblijf. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vreugdevolle ervaring"

    21/06/2018

    Olivuccia is een geweldige agriturismo, bekend om zijn geweldige gastheren, eersteklas eten en een heerlijke rustige omgeving. Top van de lijst van positieve punten zijn Piero en Laide (en hun personeel) die dergelijke gedenkwaardige warmte en gastvrijheid en behulpzaamheid boven onze verwachtingen aangeboden. Ze zijn een voorbeeld van de mensheid op zijn best, en herinnerden ons eraan hoe mensen met grote vriendelijkheid kunnen omgaan en voor elkaar kunnen zorgen. Piero en Laide namen ons mee op een dagtrip naar Castelli (geweldige keramiek), Campo Imperatore (voor een high-country barbecue-lunch) en andere schilderachtige plekjes van de Gran Sasso. Laide is een geweldige kok die heerlijke maaltijden maakt van de producten van eigen bodem aangevuld met fruit en wijn. De agriturismo biedt een prachtig uitzicht op de olijfboerderij, het omliggende platteland en de omringende bergen. Samengevat, een absoluut heerlijk verblijf op een prachtige plek, een die we niet snel zullen vergeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Je bleef in onze harten. Piero e Laide
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie mensen mooie agriturismo"

    29/05/2018

    Niet alleen van de prachtig onderhouden biologische boerderij en de wonderlijke omgeving en verse, huisgemaakte maaltijden, maar van de mensen. De gracieuze en hartverwarmende familie van Piero, Laide, Lorenzo en Caterina hebben onze ervaring echt onvergetelijk en uniek gemaakt om te onthouden voor de komende jaren en misschien zelfs voor altijd! Ten eerste een snelle en soepele reactie per e-mail om onze boeking zo gemakkelijk en uitnodigend te maken, om vervolgens te ontdekken dat ze eigenlijk voor de winter gesloten waren, maar positief reageerden op onze aanvraag voor volpension en vervoer als buitenlanders die niet wisten hoe ze een voertuig in de auto moesten huren. in het midden van het land, daarna ondanks dat we feitelijk vertraging oplopen en 4 uur later 's avonds aankomen - een zeer warm welkom-thee en beide familieleden die ons komen ophalen! De dagen die we samen doorbrachten in de agriturismo waren niet minder dan gastvrij en wat er gedaan kan worden, is te lezen in andere reviews, maar het is het delen van levens, de gemeenschap, de vrijgevigheid van het hart, de echte openheid ... al deze , dat boeide mijn man en ik, dat was echt ontzagwekkend en raakte ons hart. Piero en Laida, een heel speciaal en liefhebbend stel, beiden uniek op hun eigen manier, waren altijd buitengewoon bereidwillig en behulpzaam voor ons, zelfs tot het punt van het overtreffen van praktische verwachtingen - ja we behandelden 3 regio's en 2 seizoenen per dag inclusief spelen in de besneeuwde bergen! - om samen het gezicht van Christus te ervaren op Manopello en het lichaam van St Padre Pio in San Giovanni Rotondo, om Piero een van onze priestervrienden uit Molise te laten ontmoeten voor de lunch !! Afgezien van deze geweldige ervaringen, nou, ik heb gewoon niet veel te zeggen, behalve om de prachtige familie Olivuccia te bezoeken op hun prachtig onderhouden biologische boerderij en de liefde te voelen, en ook geïnspireerd te zijn door hun organische en gezonde manier van leven en eten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    We praten altijd over u en ook u bent voor altijd in onze harten gebleven. We hebben het geluk om speciaal persoonlijk te ontmoeten. Dank voor uw aanwezigheid. Voor altijd
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als u op zoek bent naar een unieke plek voor uw vakantie en vind de juiste"

    28/10/2017

    Farm Olivuccia Er is slechts Gelukkig eiland. Farm Olivuccia Is A Reason To Have Confidence. Vertrouw erop dat, in het midden van een storm kan een Rainbow opnieuw geboren worden. De Di Olivuccia Family Farm is onze Rainbow geweest. Een Paar kinderen en een Labrador, op 700 km van huis en op 150 km van Loreto Aprutino, hebben een probleem met de camera en hier ben ik te voet. In alle andere gevallen zou de vakantie voorbij voordat het begint. In dit geval, in plaats van, No. In dit geval Piero, geen contact, 300 KM Made To Come To Take Ancona We Three en plaats te maken voor we Destination Sani E Salvi bereikt. Tijdens de tien dagen Living For Farm Olivuccia We Gevolgd Ed Staten geholpen op alle mogelijke manieren Ahead een hoofd van het probleem dat we hadden met een natuurlijkheid en met een beschikbaarheid ongekend. We vonden een gezin dat het neemt aan Hart All Of Us. Piero, Laide En Waruna hebben unieke en de gave van Precious Welcoming Guest Net als een deel van je eigen familie. Elke accommodatie is ingericht in een modern en functioneel, het zwembad is een Wonder, The Olive Garden en het omliggende De structuur En ik Gemanicuurde Lush: Elk detail is ontworpen en gemaakt met kennis en liefde. De maaltijden zijn een bijzonder moment. Laide, met Trots, Port tafel in de Voeding wat bereid met Affectie, en wat gasten kunnen genieten chatten met Tavolata en wat ze begeleiden met water, wijn en spijsverteringsproblemen Aangeboden door Piero. Waruna staat altijd klaar, altijd met Smile worden Klaar om te bewijzen dat de zoetheid en vriendelijkheid The End Pagano. Niet genoeg om een ??evaluatie van Justitie Priceless Waarde van mensen als Piero, Laide, Waruna en al hun grote familie. We Have Left Farm Olivuccia met de ogen en Tears At The Awareness met dat, zonder hen zou onze vakantie niet hebben bestaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Olivuccia reageert
    We hebben niets gedaan. We herkende je twee jongens gedragen, beleefd en goed voorbereid om liefde te ontvangen. En we waren blij om het je geven. Je verdient het. Een dikke knuffel van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende exquise hartelijkheid Eten"

    21/09/2017

    Uitstekende Keuken volledig Km 0, grotendeels met de productie in het bedrijf. Scenic panorama, kunt u zien, het massief van de Gran Sasso, Majella en de zee. Excellent en redelijke exquise absoluut boven elke standaard, schoon en netjes omgevingen, is een bezoek waard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Thanks Ivano en Ornella, bedankt voor deze awards. We zullen zo spoedig mogelijk opnieuw voor advies over elektrische fietsen die we zouden willen kopen, wat voor ons was een ontdekking. Groeten van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige ervaring"

    16/09/2017

    Prachtig hotel in een prachtige omgeving. Piero en Laide, de eigenaren zijn vriendelijk en aardig, ze maken u zich thuis voelt. Uitstekende en vrije uitloop keuken. Beautiful pool Absoluut een aanrader voor een ontspannen vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Wij danken u en we hopen opnieuw bijeen te komen met veel plezier groeten van ons allemaal
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "grote ontsnapping"

    31/08/2017

    Prachtige plek op het platteland, omringd door olijfbomen. Prachtige locatie met uitzicht op de Gran Sasso en Maiella. Kamers brandschoon comfortabel en voorzien van alle gemakken. Zout water zwembad en tuin, evenals goed onderhouden en een groot gazon verde.Cibo overvloedig en oprecht de beste traditie van Abruzzo. Laide Piero en Waruna met hun behulpzaamheid en vriendelijkheid voelt u zich thuis voelt. Een plek om aan te bevelen voor een vakantie van ontspanning en rust. Mijn hartelijke dank Franco en Rosaria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon fantastisch"

    21/08/2017

    Jammer dat er voor een nacht. Piero en Leiden zijn erg vriendelijke mensen. Hetzelfde geldt voor Waruma. Omgeven door 1500 olijfbomen, een grote stilte. Prachtig uitzicht op de Maiella en Gran Sasso, op een steenworp afstand. Perfect idee om het diner allemaal samen om aggregatie te creëren onder de gasten. Leiden perfecte kok, eenvoudig eten maar .... we moeten smaken nu verdwenen herontdekken. Kan niet terug als er passerremo gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "FABULOUS"

    21/08/2017

    IK WAS 8 dagen in juli was een mooie vakantie dankt PIERO Laide VARUN SERGIO Edward en familie van Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Met Sergio waren we blij om u te horen en wij danken u voor de mooie woorden. Een dikke kus aan Edward, een onvergetelijke baby.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Serenity en vriendschap"

    12/08/2017

    Proficiat aan Laide Piero Waruna. uitzonderlijke en gastvrije mensen die hun eigen bieden om het verblijf van de mensen die uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is een plek waar je betrekkingen aangaan van vriendschap en waar heerst het goede voor de ander. Panorama heerst een grote vrede en goed georganiseerde structuur waar je niet echt iets mis. Strategische ligging en de tijd om te bezoeken in de buurt. Een ideale plek voor kinderen om hen ervaring in contact met de natuur en de dieren te geven. Tot ziens !! Cinzia Maurizio Pierluigi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    Agriturismo Olivuccia reageert
    We missen hem zo veel Pierluigi ...........
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    03/08/2017

    het voldeed aan alle specificaties, we voelden ons als in het paradijs. Speciale vermelding voor de warmte van Laida, Piero en Waruma .MAN had het gevoel dat ze elkaar kennen al jaren !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten