contactModalFeedback

Agriturismo Le Fornelle

Strada Provinciale 335, km 5+300 - Vicinale Fornelle, 73039 Tricase (Lecce)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "voor een langzame vakantie"

    24/09/2019

    We kwamen in september voor 15 dagen onder de grote boom. De pajare is goed uitgerust, de schoonmaak is onberispelijk en onze gastheer was vooral beschikbaar tijdens stroomuitval na een storm. We hebben langzaam geleefd en het voelt goed!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hartelijk dank aan Patrik en Marie-Christine voor jullie evaluatie en we zijn blij dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad.
    Ik hoop je weer te zien.
    Ciao
    Francesco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Fantastisch! Mooie omgeving en veel rust."

    05/07/2019

    Een fantastisch huis dat aan de buitenkant als een bunker uitziet maar binnen met alle voorzieningen erg modern ingericht is. Het terrein waarbinnen de huizen liggen is erg mooi en erg rustig. Met de auto een mooi tour gemaakt langs de kust en mooie dorpen bezocht. Een ideale locatie om Salento te verkennen. Francesco is buitengewoon aardig en communicatief heel goed.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hi Alem, thank you very much for your review and we are glad that you enjoyed your holiday in Salento and especially in Pajara Don Alessandro.
    I hope to see you again
    Ciao
    Francesco
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Stijlvol stenen huisje"

    18/10/2018

    Zeer stijlvolle gerenoveerde traditionele stenen huizen weg van de stad. Het ruime terras met barbecue nodigt u uit om buiten te blijven hangen. Terras en tuin ook voor kinderen zeer geschikt voor Rumtollen geschikt. Dagtochten in Salento en de zee zijn zeer goed mogelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hoi Leonhard, heel erg bedankt voor je review en ik ben blij dat je van je vakantie hebt genoten (uiteraard ook Frida). Ik hoop je nog eens te zien. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Heel bijzonder"

    13/10/2018

    De oude stenen huizen zijn met veel zorg en aandacht gerenoveerd. Een juweel met een prachtige vallonea-eik. Ze zijn een beetje vochtig en het is raadzaam om de airconditioner, die in elke kamer aanwezig is, te bedienen. Ze zijn erg geïsoleerd op het platteland en de eigenaar woont niet in de structuur. De weg om ze te bereiken is vuil en is mogelijk niet toegankelijk in geval van regen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hallo Claudia ... bedankt voor je beoordeling en het spijt me dat je je een beetje vochtig voelde, maar je kwam na een ononderbroken regenweek, dus de vochtigheid was overal op het platteland ... ook zou ik willen verduidelijken, dat ook in geval van regen is de onverharde weg (die deel uitmaakt van het park) die naar de Agriturismo leidt altijd goed begaanbaar, zelfs met een plasje. Hallo en ik hoop je weer te mogen verwelkomen. Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen"

    09/09/2018

    Fantastische locatie, waar u rustige en ontspannende momenten kunt doorbrengen en tegelijkertijd de prachtige steden van de fantastische Puglia kunt bezoeken en onvergetelijke dagen kunt doorbrengen in suggestieve badplaatsen. aanbevolen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Nogmaals bedankt Marco voor het kiezen van onze pajare voor je vakantie en we zijn blij dat je van alles hebt genoten. Ik hoop tot ziens Hallo Francesco Kowoll
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek"

    10/06/2018

    We brachten 3 dagen totale ontspanning door in de pajara Don Pippi. De faciliteit is prachtig, schoon en gerenoveerd op een echt speciale en unieke manier. We brachten uren buiten op de veranda en zonnebaden, de buitendouche en een geweldig idee. We hebben nergens een negatieve opmerking over. Ik liet ze een stukje van mijn hart achter. Bedankt Francesco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Heel erg bedankt voor de beoordeling Claudia, we zien dat het met het hart is gemaakt en dat je onze Pajare hebt genoten. Tot snel Hallo Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust in een perfecte setting"

    17/03/2018

    We waren gasten van Francis en Vanessa in juli 2017 en verbleven in de pajara "Don Alexander" opmerkelijk herstel dat de landelijke gebouw heeft gehouden ook voor gezorgd dat het een comfortabele omgeving, omringd door vredige platteland. Strategisch gelegen, de beste stranden van Puglia bereikt in slechts een paar minuten rijden. Een breed scala aan restaurants in de omgeving. De olie die uit de boerderij is uitstekend, dankzij Francesco en Vanessa, tot ziens. Erika en Massimo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Dank u voor uw lof Erika, Vanessa en ik hoop u snel te zien. Hallo en salutaci ook Maximus. Francis en Vanessa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer goed en aangenaam stil"

    01/08/2017

    we waren in de "donna teresa"; alleen is gelegen en we hebben echt genoten; Terras en buitendouche zijn een absolute hit; Ondanks de warme buitentemperaturen brachten we aangename nachten; geschikt als u een auto en rijden naar meer afgelegen stranden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hallo Joseph, ik dank u hartelijk voor uw beoordeling en het was een genoegen voor ons om u als gasten. Ik hoop je weer te zien. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer uniek boerenhuis met geweldige restauratie"

    05/07/2017

    We verbleven in het Don Alessandro gebouw voor drie nachten. Francesco de eigenaar was zo gastvrij en trots op het restauratieproject - zoals hij zou moeten zijn !!! De plaats was zeer goed ingericht, comfortabel en zeer dicht bij de prachtige rotsachtige kust en zwemgelegenheden. Ik zou zeker weer verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hallo Nick, hartelijk bedankt voor de felicitaties van onze structuur (en met mij), ik ben erg blij dat je aangenaam verblijf, ik hoop je echt weer te zien, misschien met een goede groep vrienden. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Puglia op zijn best!"

    06/06/2017

    Le fornelle was zowel vanuit een praktisch perspectief als schoonheidsmatig een perfecte woning om het prachtige landschap en de stranden van Puglia te verkennen. We hadden meerdere haltes op onze reis gehad en brachten de laatste paar nachten daar. We hebben vooral genoten van de 100 jaar oude Eiken vlak voor onze ingang, en de grill en de buitendouche (die naast een interne natuurlijk bestaat). Francesco was ook erg behulpzaam en verrast ons met zelfgemaakte olijfolie en tomaten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hallo Martina, hartelijk bedankt voor uw beoordeling en gefeliciteerd met onze structuur. Wij hopen u snel te zien. Ciao e Grazie Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek"

    18/04/2017

    Prachtige plek met een zeer charmante verrassing. We voelden ons thuis toen we daar aankwamen. Het huis zelf is erg authentiek en heeft een romantisch gevoel, maar we vonden het zeer goed uitgerust en georganiseerd. We waren erg verwelkomd door de gastheer en waren onder de indruk van de gedetailleerde informatie die hij ons niet alleen over het huis gaf, maar ook het overbodige gebied. Top notch agriturisme voor een zeer redelijke prijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Nogmaals bedankt Fabian, we zijn erg blij dat uw verblijf in Pajara Don Alessandro onvergetelijk zal zijn. Ik hoop je nog eens te zien. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Rustige, comfortabele en speciale plek in Puglia"

    04/10/2016

    Een voormalige koe / schaapskuur omgevormd tot een mooie en comfortabele plek om te slapen en te ontspannen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Hartelijk bedankt voor uw reactie Maroesja, we hopen u nog steeds als onze gasten te hebben. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke plek"

    08/09/2016

    Mijn vrouw en ik hadden een mooie 3 nachten in Le Fornelle. Het is schoon, modern, ruim en zeer goed onderhouden. Zou het zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Thx Nicholas ... en ik hoop je snel te zien. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De Perfecte Retreat"

    09/08/2016

    Als u op zoek bent naar een plek van rust en rust, kijk dan niet verder. We verbleven in Don Pippi en waren erg blij met het interieur, het bed is zo comfortabel en het bad in de slaapkamer meest decadent. Ons meest favoriete ding om elke avond te doen was om op de ligstoelen te liggen en we zagen veel schietsterren! Francesco is vriendelijk en professioneel en was op de hoogte van WhatsApp messaging voor alles wat we nodig hadden. De plaatselijke stad Tricase is erg leuk, maar we hielden echt van Tricase Porto, het is de meest intieme en de mooiste kleine haven met een geweldig restaurant direct aan de kade die de Bollino heet en verrassend serveert heerlijke sushi! We zijn terug gerestaureerd en ontspannen na onze tijd hier en hebben geen aarzeling om deze plek aan te bevelen aan iedereen die er even voor wil weggaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Heel erg bedankt Maria ... en ik hoop je snel weer te zien. Ciao Francesco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "The Living Fornelle"

    22/09/2015

    Het pand is zeer opmerkelijk. Alles echt perfect.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Fornelle reageert
    Serena Thanks for your review, kort maar heel duidelijk ... Ik hoop je snel te zien. hello Francis
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten