contactModalFeedback

Agriturismo Nonno Tobia

Via San Vincenzo, 9 , Agerola 80051 Agerola (Napels)

"Super"
Volgens 139 recensies
  • Ligging en omgeving
    10,1/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    10,2/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    " Geweldig voor een eerste Agriturismo-ervaring"

    13/09/2019

    Felicitaties aan Maria en Tobia voor de uitmuntende kwaliteit van het huis, de warmte en vrijgevigheid van hun gastvrijheid, de zeer aangename kamers, de rust en het prachtige uitzicht, het royale ontbijt en wat te denken van de diners (4 gangen) waar de authentieke en sappige gerechten worden bereid en geserveerd door Maria die altijd glimlachend en gastvrij is, ik beveel deze Agriturismo van harte aan.
    Nogmaals bedankt Tobia voor je hulp bij het vinden van een taxi.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "prettige vakantie"

    23/08/2019

    aangename accommodatie met een prachtig uitzicht op het balkon
    restauratie gemaakt door liefhebbers uit hun regio
    voor hoe zit het met de weg van deze bergwegen.
    Bedankt voor een aangenaam verblijf bij Maria, Tobia en haar vader.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "In contact met de natuur "

    13/07/2019

    Ik was drie dagen lang te gast bij mijn man en ik waardeerde de ontvangst en vriendelijkheid van het gastgezin zeer. Het leek me dat ik het van oudsher wist .... veel zorg in het schoonmaken van het interieur en exterieur ..., uitstekend ontbijt bereid door Maria met zijn handen en heerlijke eenvoudige en smakelijke keuken met producten uit hun tuin. Voor de liefhebbers van bloemen en planten kan de natuur deze ervaring niet missen. Een klein paradijsje op aarde. Hallo Maria, ik zie je binnenkort ??
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een parel "

    13/07/2019

    Je houdt een plek als deze liever voor jezelf omdat het zo bijzonder is. Wat een geweldige agriturismo!
    Na een dag op de weg heeft u het gevoel dat u thuiskomt. Maria en haar zoon Tobia heten je welkom en vragen wat je hebt gedaan. Ze zijn geïnteresseerd.
    Dan ga je naar je lichte en schone kamer, met een balkon met uitzicht op de bergen of de zee. Pak je badkleding in en ga naar het bio-zwembad in de tuin. oh ja, je neemt eerst een douche die onder de geparfumeerde rozemarijn hangt.
    s Avonds zit u met de andere gasten aan een lange Italiaanse tafel en krijgt u een 4-gangendiner geserveerd. het komt allemaal uit de eigen tuin, of uit de directe omgeving.
    Dat eten is het beste dat Italië te bieden heeft. Een groot compliment aan Maria!
    Op die avonden kunt u gemakkelijk in contact komen met de andere gasten. Dat is het meest bijzondere: Maria, Tobia, de lange tafel, het eten.... ze verbinden je met anderen.
    we zullen zeker terugkomen!
    Gerie en Leon


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Even heerlijk ontspannen en verwend worden "

    08/06/2019

    Wij zijn met een groep collega's hier geweest op uitnodiging van onze werkgever, die zijn afscheid wilde vieren samen met ons voor zijn pensionering.
    We hebben het fantastisch gehad in Nonno Tobia. We zijn goed verwend door onze geweldige gastvrouw en heer, Maria en Tobie. We willen jullie heel erg bedanken hiervoor en speciaal onze werkgever Erik, die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt!

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In dit huis kunt u zich alleen maar comfortabel voelen"

    04/06/2019

    De familie is erg aardig. Maria kookt uitstekend en je voelt je meteen goed. De kamers zijn praktisch en mooi ingericht. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de binnenplaats. De plaats Agerola is goed gelegen om de bezienswaardigheden en plaatsen in de richting van Napels en net zo goed naar de Amalfi kust te bezoeken. De Sientiero degli Dei is niet ver weg.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch "

    26/05/2019

    Het is de tweede keer dat ik ga omdat het een garantie is voor kwaliteit voor voedsel, netheid en strategische locatie die het mogelijk maakt om de auto op de parkeerplaats van de boerderij te laten staan en met de bus kunt u Amalfi bereiken en zo de verschillende plaatsen met de bus en de veerboot te bezoeken, of het kiezen van de Trekking "Het pad van de Goden" is perfect, omdat het vertrek in het gebied is. Mary en haar zoon zijn erg aardig en behulpzaam. Ik beveel het van harte aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "BIJ ONS THUIS.... BIJ U THUIS..."

    02/05/2019

    We gebeurden bij toeval .... zonder voorbehoud en we eindigden met een dagje thuis .... voor de vertrouwdheid van het milieu, het personeel en het echte eten, net als de zelfgemaakte. Mevrouw Maria en haar kinderen zijn zeer vriendelijke mensen, behulpzaam en attent voor de tevredenheid van hun klanten. We komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch! DE perfecte plek om te verblijven aan de Amalfikust"

    11/11/2018

    We brachten vier nachten door op deze prachtige familieboerderij en voelden ons meteen thuis.
    Tobia en Maria gaven ons waardevolle tips over wat te doen en waar te gaan in de omgeving. De kamers zijn erg mooi en we hadden vanaf het balkon een prachtig uitzicht op de heuvels. Het terrein is mooi en u kunt de moestuin bezoeken en hun koe, de honden, katten.....Dit is ook een geweldige plek voor gezinnen. De locatie is ideaal om te wandelen en het achterland van de Amalfi kust te bezoeken en voor dagtrips naar andere dorpen.
    Het eten was absoluut AMAZING! Het was zo authentiek en prachtig bereid door Maria en geserveerd door Tobia met een volledige opsplitsing van de ingrediënten en hun oorsprong en tips over de Italiaanse manier van bereiden van de verschillende gerechten. De eetkamer is zeer warm en uitnodigend voor alle gasten om de traditionele Italiaanse 3-gangen diners (en ontbijten) te delen. De lokale wijn is een ervaring en ik heb geen woorden om de zelfgemaakte ricotta kaas te beschrijven (dankzij die koe die er is :-)). We hoorden graag verhalen over het dorp en de geschiedenis erachter. Het is ook leuk om in het gezelschap van de lokale bevolking te zijn, zodat je een beetje inzicht krijgt - iets wat je niet krijgt in een toeristisch hotel.

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf in een familiale sfeer!"

    04/10/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad op de agriturismo. Maria is een geweldige, warme en gastvrije persoon. Ze heeft een groot hart en bereidt heerlijk eten ... voor ontbijt en diner! Haar taarten zijn een droom en het eten is regionaal met veel producten uit de eigen tuin en velden. Bedankt voor alles - voor jou, je man en je zoon Tobia! Het hele gezin is heel vriendelijk en legt alles uit over de regio / cultuur, als je vragen hebt. Je brengt mensen samen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste agriturismo die we hebben bezocht"

    03/10/2018

    Wij (koppel van 57 en 63 jaar uit Holland) willen de familie bedanken die ons een geweldig verblijf heeft gegeven op de mooie plek in Agerola. Waarom? Omdat we genoten van het verse eten (meest van de eigen tuin) zo veel elke ochtend en avond. De eettafel werd bezocht met veel verschillende nationaliteiten en dat maakte het erg leuk met de uitleg van het eten van de vriendelijke gastheer. De locatie van de agriturismo is ook prachtig met een mooi uitzicht vanuit je kamer Je kunt prachtige uitstapjes maken naar de kust (en per boot naar Capri enz.), ga naar Pompei en Herculaneum; Napels enz. We zijn in veel agriturismos al verschillende jaren in verschillende gebieden in Italië geweest, maar dit was de beste die we hebben bezocht! We missen de mooie appeltaart van "mamma" en genieten nog steeds thuis van de limoncello (je zult er geen spijt van krijgen om een ??fles van nonna tebia te kopen) en de mooie marmelade. Vriendelijke groeten van Jacqueline en Jaap uit Holland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3
    "Slecht"

    "-"

    24/09/2018

    [...] chambre retenue un mois à l'avance par mail "We hebben een beschikbare tweepersoonskamer met raam voor slechts drie nachten in de periode 08-11 september 2018. Een tweepersoonskamer met raam voor twee personen kost 70 euro per dag met inclusief ontbijt." Je reserveert "We zijn blij dat we die kamer voor drie nachten boeken, te beginnen op 8 september." Au règlement le 11 septembre le prix passe à 75 EUR.explication "je bent opgewaardeerd vanwege het balkon" .impossible de payer 70EUR comme convenu..INADMISSIBLE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nonno Tobia reageert
    Geachte mevrouw Pierrefeu, het spijt ons voor het misverstand; aangezien u onze werkelijke uitwisseling van e-mails rapporteert, heeft u de uitwisseling van verbale informatie niet gemeld op het moment van inchecken: als u zich goed herinnert (en ik betwijfel wat duidelijk is) heeft u uiteindelijk gekozen voor de kamer met balkon, die in de tussentijd had het zichzelf bevrijd, zij het tegen iets hogere kosten dan aanvankelijk was overeengekomen, aangezien het aanvankelijke verzoek een kamer met vensters was geweest. In detail was het 5 euro meer per dag voor een kamer groter dan 25%, met een balkon en uitzicht op zee ... we verontschuldigen ons als iets te veel had overwogen voor een verschil in kenmerken zo "onbelangrijk". Dit aspect is u duidelijk onmiddellijk gemeld; aangezien het slechts 15 euro meer voor het gehele verblijf was en de aanwezigheid van het balkon je zeer comfortabel zou hebben gemaakt (dit zijn jouw woorden), heb je besloten om door te gaan met de variatie. Hier wordt daarom het kleine verschil met de initiële schatting uitgelegd. Als je bij het uitchecken direct twijfels had en niet achter een scherm en een toetsenbord, hadden we het misverstand gerealiseerd en een oplossing gevonden ... We deden het voor meer dan 15 euro! Maar helaas was het niet zo en de enige opmerking die mijn vraag duidelijk onthoudt of je naar wens was in de kamer was: "Heel goed, maar we hebben het balkon niet gebruikt ...". Helaas is het achteraf moeilijk om iets te doen en het laat ons bovenal een bittere smaak achter: als eerlijkheid en goede trouw zijn het fundamentele eigenschappen waar we vooral om geven en die ons werk altijd hebben onderscheiden (onze gasten, de meesten sommigen hebben hun voldoening hier uitgesproken, ze kunnen getuigen). De vraag rijst dan ... Waarom zouden we de manier waarop we het bedrijf leiden nu moeten veranderen? De zware zin voor jou ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte vakantie, echt fantastisch! Verwelkomd door koningen, alsof je thuis bent!"

    09/09/2018

    Tobias, zijn vader en zijn moeder Maria (een mythe!) Waren kampioenen van vriendelijkheid, gastvrijheid en gastvrijheid! Ze deden echt hun uiterste best om alles perfect en onvergetelijk te maken! We zullen het geweldige ontbijt en de heerlijke diners op basis van echte producten van hun land echt missen, iets dat nergens te vinden is .... Leuk en behulpzaam, alle leden van de familie van "Nonno Tobia" zorgden ervoor dat we ons thuis voelden en ze laten ons nooit waardevolle tips missen voor een ontspannende en opwindende vakantie. Een boerderij die zonder twijfel aanbevolen wordt! Gelegen op een strategische positie, van de Agriturismo kunt u snel belangrijke bezienswaardigheden van historisch-culturele waarde bereiken (Pompeii, Herculaneum, Paestum ....) evenals de schoonheid van de kust van Amalfi (Ravello, Minori, ...); bovendien begint het beroemde "pad van de goden", heel dicht bij de structuur, van Bomerano naar Positano, via een pad op het Lattari-gebergte met een panoramisch uitzicht op de kust: mis het niet! Hartelijk dank aan de hele familie van "Nonno Tobia" voor het verwennen van ons in deze prachtige week van vakantie om hun land en de geneugten van de tafel te ontdekken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een familiedag"

    16/08/2018

    Geweldige gastvrijheid, professionele vriendelijkheid en delicatesse van de gerechten, kwaliteitsprijs en responsiviteit in een betoverende omgeving die van deze boerderij een uitzonderlijke plaats maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Oase van rust en gastvrijheid"

    05/08/2018

    We waren er voor 10 dagen en genoten van de speciale rust van de accommodatie. Vooral tegen de achtergrond dat het hoogseizoen, de kust van Amalfi is gewoon vol en druk. Agriturismo Nonno Tobia is ook een prima uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving. We willen met name de aandacht vestigen op de warmte van Maria en het betrouwbare advies en de toegankelijkheid van Tobia. Bovendien hebben we vaak op het terrein gegeten. Altijd erg goed en onderhoudend. Kleine opmerking bij het zwembad: het is geen volledig zwembad. Maar goed geschikt voor een snelle dip en afkoeling. Samenvatting: een authentieke plek met een heel persoonlijke flair.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten