Agriturismo Nonno Tobia

Via San Vincenzo, 9 , Agerola 80051 Agerola (Napels)

"Super"
Volgens 131 recensies
  • Ligging en omgeving
    10,1/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    10,3/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch! DE perfecte plek om te verblijven aan de Amalfikust"

    11/11/2018

    We brachten vier nachten door op deze prachtige familieboerderij en voelden ons meteen thuis.
    Tobia en Maria gaven ons waardevolle tips over wat te doen en waar te gaan in de omgeving. De kamers zijn erg mooi en we hadden vanaf het balkon een prachtig uitzicht op de heuvels. Het terrein is mooi en u kunt de moestuin bezoeken en hun koe, de honden, katten.....Dit is ook een geweldige plek voor gezinnen. De locatie is ideaal om te wandelen en het achterland van de Amalfi kust te bezoeken en voor dagtrips naar andere dorpen.
    Het eten was absoluut AMAZING! Het was zo authentiek en prachtig bereid door Maria en geserveerd door Tobia met een volledige opsplitsing van de ingrediënten en hun oorsprong en tips over de Italiaanse manier van bereiden van de verschillende gerechten. De eetkamer is zeer warm en uitnodigend voor alle gasten om de traditionele Italiaanse 3-gangen diners (en ontbijten) te delen. De lokale wijn is een ervaring en ik heb geen woorden om de zelfgemaakte ricotta kaas te beschrijven (dankzij die koe die er is :-)). We hoorden graag verhalen over het dorp en de geschiedenis erachter. Het is ook leuk om in het gezelschap van de lokale bevolking te zijn, zodat je een beetje inzicht krijgt - iets wat je niet krijgt in een toeristisch hotel.

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf in een familiale sfeer!"

    04/10/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad op de agriturismo. Maria is een geweldige, warme en gastvrije persoon. Ze heeft een groot hart en bereidt heerlijk eten ... voor ontbijt en diner! Haar taarten zijn een droom en het eten is regionaal met veel producten uit de eigen tuin en velden. Bedankt voor alles - voor jou, je man en je zoon Tobia! Het hele gezin is heel vriendelijk en legt alles uit over de regio / cultuur, als je vragen hebt. Je brengt mensen samen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste agriturismo die we hebben bezocht"

    03/10/2018

    Wij (koppel van 57 en 63 jaar uit Holland) willen de familie bedanken die ons een geweldig verblijf heeft gegeven op de mooie plek in Agerola. Waarom? Omdat we genoten van het verse eten (meest van de eigen tuin) zo veel elke ochtend en avond. De eettafel werd bezocht met veel verschillende nationaliteiten en dat maakte het erg leuk met de uitleg van het eten van de vriendelijke gastheer. De locatie van de agriturismo is ook prachtig met een mooi uitzicht vanuit je kamer Je kunt prachtige uitstapjes maken naar de kust (en per boot naar Capri enz.), ga naar Pompei en Herculaneum; Napels enz. We zijn in veel agriturismos al verschillende jaren in verschillende gebieden in Italië geweest, maar dit was de beste die we hebben bezocht! We missen de mooie appeltaart van "mamma" en genieten nog steeds thuis van de limoncello (je zult er geen spijt van krijgen om een ??fles van nonna tebia te kopen) en de mooie marmelade. Vriendelijke groeten van Jacqueline en Jaap uit Holland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3
    "Slecht"

    "-"

    24/09/2018

    [...] chambre retenue un mois à l'avance par mail "We hebben een beschikbare tweepersoonskamer met raam voor slechts drie nachten in de periode 08-11 september 2018. Een tweepersoonskamer met raam voor twee personen kost 70 euro per dag met inclusief ontbijt." Je reserveert "We zijn blij dat we die kamer voor drie nachten boeken, te beginnen op 8 september." Au règlement le 11 septembre le prix passe à 75 EUR.explication "je bent opgewaardeerd vanwege het balkon" .impossible de payer 70EUR comme convenu..INADMISSIBLE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Nonno Tobia reageert
    Geachte mevrouw Pierrefeu, het spijt ons voor het misverstand; aangezien u onze werkelijke uitwisseling van e-mails rapporteert, heeft u de uitwisseling van verbale informatie niet gemeld op het moment van inchecken: als u zich goed herinnert (en ik betwijfel wat duidelijk is) heeft u uiteindelijk gekozen voor de kamer met balkon, die in de tussentijd had het zichzelf bevrijd, zij het tegen iets hogere kosten dan aanvankelijk was overeengekomen, aangezien het aanvankelijke verzoek een kamer met vensters was geweest. In detail was het 5 euro meer per dag voor een kamer groter dan 25%, met een balkon en uitzicht op zee ... we verontschuldigen ons als iets te veel had overwogen voor een verschil in kenmerken zo "onbelangrijk". Dit aspect is u duidelijk onmiddellijk gemeld; aangezien het slechts 15 euro meer voor het gehele verblijf was en de aanwezigheid van het balkon je zeer comfortabel zou hebben gemaakt (dit zijn jouw woorden), heb je besloten om door te gaan met de variatie. Hier wordt daarom het kleine verschil met de initiële schatting uitgelegd. Als je bij het uitchecken direct twijfels had en niet achter een scherm en een toetsenbord, hadden we het misverstand gerealiseerd en een oplossing gevonden ... We deden het voor meer dan 15 euro! Maar helaas was het niet zo en de enige opmerking die mijn vraag duidelijk onthoudt of je naar wens was in de kamer was: "Heel goed, maar we hebben het balkon niet gebruikt ...". Helaas is het achteraf moeilijk om iets te doen en het laat ons bovenal een bittere smaak achter: als eerlijkheid en goede trouw zijn het fundamentele eigenschappen waar we vooral om geven en die ons werk altijd hebben onderscheiden (onze gasten, de meesten sommigen hebben hun voldoening hier uitgesproken, ze kunnen getuigen). De vraag rijst dan ... Waarom zouden we de manier waarop we het bedrijf leiden nu moeten veranderen? De zware zin voor jou ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte vakantie, echt fantastisch! Verwelkomd door koningen, alsof je thuis bent!"

    09/09/2018

    Tobias, zijn vader en zijn moeder Maria (een mythe!) Waren kampioenen van vriendelijkheid, gastvrijheid en gastvrijheid! Ze deden echt hun uiterste best om alles perfect en onvergetelijk te maken! We zullen het geweldige ontbijt en de heerlijke diners op basis van echte producten van hun land echt missen, iets dat nergens te vinden is .... Leuk en behulpzaam, alle leden van de familie van "Nonno Tobia" zorgden ervoor dat we ons thuis voelden en ze laten ons nooit waardevolle tips missen voor een ontspannende en opwindende vakantie. Een boerderij die zonder twijfel aanbevolen wordt! Gelegen op een strategische positie, van de Agriturismo kunt u snel belangrijke bezienswaardigheden van historisch-culturele waarde bereiken (Pompeii, Herculaneum, Paestum ....) evenals de schoonheid van de kust van Amalfi (Ravello, Minori, ...); bovendien begint het beroemde "pad van de goden", heel dicht bij de structuur, van Bomerano naar Positano, via een pad op het Lattari-gebergte met een panoramisch uitzicht op de kust: mis het niet! Hartelijk dank aan de hele familie van "Nonno Tobia" voor het verwennen van ons in deze prachtige week van vakantie om hun land en de geneugten van de tafel te ontdekken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een familiedag"

    16/08/2018

    Geweldige gastvrijheid, professionele vriendelijkheid en delicatesse van de gerechten, kwaliteitsprijs en responsiviteit in een betoverende omgeving die van deze boerderij een uitzonderlijke plaats maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Oase van rust en gastvrijheid"

    05/08/2018

    We waren er voor 10 dagen en genoten van de speciale rust van de accommodatie. Vooral tegen de achtergrond dat het hoogseizoen, de kust van Amalfi is gewoon vol en druk. Agriturismo Nonno Tobia is ook een prima uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving. We willen met name de aandacht vestigen op de warmte van Maria en het betrouwbare advies en de toegankelijkheid van Tobia. Bovendien hebben we vaak op het terrein gegeten. Altijd erg goed en onderhoudend. Kleine opmerking bij het zwembad: het is geen volledig zwembad. Maar goed geschikt voor een snelle dip en afkoeling. Samenvatting: een authentieke plek met een heel persoonlijke flair.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitzonderlijke gastvrijheid"

    14/07/2018

    Een oase van rust in de bergen met uitzicht op de Almaflitan kust. In een cool dorp! We vonden de beschikbaarheid van Tobia, de vriendelijkheid van Maria die ons heerlijke maaltijden met verse ingrediënten van de boerderij of de regio verzon. De kamers zijn zeer schoon en goed ingedeeld, zij het in klein formaat voor 3. Het beddengoed is stevig maar comfortabel. Prachtig uitzicht op de bergen en de zee in de verte. Grazie Marie en Tobia Pauline Valérie en Bruno
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende ondersteuning voor een bezoek aan de kust"

    13/07/2018

    Zeer gastvrije en attente eigenaren, goed en overvloedig ontbijt en diner met verse producten. Schone en comfortabele kamers. Het dorp Agerola was een aangename verrassing met een luchtig klimaat en een adembenemend uitzicht, uitstekende ondersteuning voor een bezoek aan de kust, goed verbonden door bussen met haltes voor de boerderij. Voor liefhebbers van trekking, een prachtige panoramische route die Agerola met Amalfi verbindt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warme familie met oog voor detail. "

    08/06/2018

    Heb met men zwangere vrouw hier 3 nachten verbleven en we hebben er elke minuut van genoten. Maria en Tobbia ontvangen hun gasten met open armen en leggen je in de watten. De kamers zijn proper en verzorgd met ruim terras. In de kleurrijke bloementuin is er een zwembad ter verfrissing. Het eten is verrukkelijk, alles wordt met verse ingrediënten bereid uit eigen tuin. We hadden hier graag nog langer verbleven, goede centrale uitvalbasis aan de Amalfi kust.

    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijkheid en netheid"

    06/06/2018

    We ontmoetten onmiddellijk Maria en Tobia die onmiddellijk hartelijk en vriendelijk waren. We hebben de kamers bezocht niet voordat ze hun 2 honden gekoesterd hebben die geweldig zijn. De plaats ligt dicht bij de kust van Amalfi en verdient voor rust en accommodatie in de kamers. Prachtige tuin met "Bio Lago" zeer rustig en vredig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ETEN EN VERHALEN AAN DE TAFEL VAN MARIA EN TOBIA"

    15/05/2018

    We vonden ons heel goed op de boerderij van Nonno Tobia: gezouten en rijke gerechten, zowel bij het ontbijt als bij het avondeten, gezellige en vrolijke, comfortabele en schone kamers ... en dan die grote tafel waar we vijf dagen lang mee zaten de wens om te kletsen en nieuwe vrienden te vertellen over de ontdekkingen die gedurende de dag op deze betoverende plaatsen zijn gedaan. We nemen afscheid van Mary en Tobias en bedanken hen voor het zeer aangename verblijf !!!!!!!!! Paola, Wilma, Piero en Giampietro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik zie je bij de volgende gelegenheid"

    02/05/2018

    We verbleven voor de tweede keer in deze boerderij, de eerste die de kust van Amalfi bezocht, dit keer om Pompeii en Herculaneum te bezoeken. Beide keren bevonden we ons heel goed, zowel voor de structuur die heel schoon, rustig en gastvrij is met goed ontbijt en diners, vooral voor de warmte en gastvrijheid van Maria, Umberto en Tobia, heel speciale mensen met wie het is het was erg prettig om te communiceren. We waardeerden de gemeenschappelijke tafel voor ontbijt en diner dat u kunt ontmoeten en een praatje maken met andere gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust en gastvrijheid"

    18/02/2018

    We reisden een paar dagen aan de Amalfikust in het laagseizoen van half februari. We waren van plan om het pad van de goden te bewandelen dat begint in Agerola. We hadden van te voren geen accommodatie gereserveerd, we wilden spontaan zijn, dus reden we de berg op op een zondagavond van Amalfi naar Agerola. We kwamen daar omdat het al donker was en we waren geschokt toen we ons realiseerden dat de stad sliep - veel restaurants en B & B's waren gesloten (vanwege het laagseizoen?.). We besloten om ons geluk te beproeven bij Nonno Tobia. Zelfs jij, ze waren totaal niet op gasten voorbereid voor de nacht, Maria en Tobia verwelkomden ons hartelijk en lieten ons een paar nachten doorbrengen in hun prachtige huis. De kamer was schoon, mooi ingericht, een prachtig uitzicht op de kust - we hadden alles wat we wilden! Ik kan niet genoeg zeggen over de gastvrijheid van Maria! Ze opgewarmd de plaats met haar glimlach en haar oprechte goedheid! We voelden ons zeker thuis bij haar, toen ze er was was het alsof we een deel van de familie waren! Het ontbijt dat ze bereidde was de beste die ik ooit heb gehad in een agriturismo of BB, en ik heb veel in Italië gereisd! Een verblijf in Agerola was een geweldige ervaring, we hielden van de rust van de omgeving, de schoonheid van de omgeving, weg van de toeristische plekken maar toch dicht bij alle attracties. We zullen zeker terugkomen voor een langer verblijf, zeker een geweldige vondst !! Grazie Maria en Tobia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "NEW YEAR 2018 - Geweldige ervaring"

    29/01/2018

    We brachten een prachtige nieuwe jaar op een boerderij Nonno Tobia. Mooie locatie die u toelaat om gemakkelijk alle mooie plekjes van de kust. Mooi hotel, comfortabel en goed verzorgd. We werden ontvangen door de eigenaren met hoffelijkheid, vriendelijkheid en samenwerking. De keuken, geleid door Maria, bakt heerlijke gerechten, maar we kwamen om te betwijfelen dat verbergt een ster chef-kok, die ingrijpt in de voorbereiding dele eten (!?). Voor degenen die willen een ontspannen door te brengen en verwennerij is het de ideale plek. We hopen terug te keren. Bedankt voor de leuke ervaring: Enzo, Daniela, Monica, Claudio, Carlo Rossella, Marina en Claudio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten