contactModalFeedback

Agriturismo Nonno Tobia

Via San Vincenzo, 9 , Agerola 80051 Agerola (Napels)

"Super"
Volgens 143 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    10,2/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm, gastvrij, royaal, behulpzaam"

    08/02/2020

    Er valt te veel te zeggen over ons verblijf.

    Om te beginnen, omdat het buiten het seizoen was, haalde Tobia ons op uit Pompeii en zette ons af in Sorrento voor een zeer redelijke extra prijs die ons zo behulpzaam was. Geen personeel met taxi's/huur van een auto en we kregen 45 minuten de tijd om hem te leren kennen (interessevolle en geïnteresseerde kerel).

    De kamer was prima en wat je zou verwachten dat dit prijspunt en er is een mooi paar banken beneden voor een vuur dat is een geweldige plek om te lezen na een lange dag wandelen en een in-tune rechtopstaande piano als je wilt spelen ook (ik werd aangemoedigd, vooral door Tobia's moeder)!

    Tobia's moeder kookte uitstekend en ze gebruikten vrijwel uitsluitend verse ingrediënten van hun eigen boerderij. Het voordeel van een verblijf en het eten op een agriturismo, vooral zo'n huiselijke, door een familie gerunde, was dat je klassieke Italiaanse huisgemaakte gerechten krijgt die je nooit in een restaurant zou kunnen krijgen. Zo hadden we bijvoorbeeld een heerlijke pompoen- en speltsoep, wat borlotti bonensalade, een echt lekker gedroogd brood en groentebouillon en een lokale pasta met hun verse tomaten. En ze verzorgden gelukkig zowel voor mij als vegetariër als voor mijn vrouw (die dat niet is). Ze hadden ook wat zelfgemaakte likeur gemaakt van walnoten/kruidnagels (hij vertelde ons altijd de recepten voor elk gerecht/drankje dat we hadden die ik erg op prijs stelde) die heerlijk was en ik weet dat ik helaas nooit meer zal hebben (het was een uniek familierecept) en natuurlijk hun eigen limoncello en grappa die veel meer standaard is en die je in restaurants zou vinden.

    Tobia heeft ook alle wandelkaarten/buslijnen/alles wat je nodig zou kunnen hebben van een toeristenbureau en sprak extreem goed Engels (hij heeft twee jaar in Australië gewoond en gewerkt) dus alles was gewoon zo gemakkelijk. Ik waardeer vooral de wandelkaarten (ordinance survey-stijl).

    Dit alles voor een zeer redelijke prijs. Ik kan deze plek niet meer aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning, heerlijk eten en grote gastvrijheid"

    17/11/2019

    Maria en Tobio zijn geweldige gastheren en kunnen bogen op 400 jaar familieverblijven in de omgeving met de kennis die daarbij hoort. Ze serveren een heerlijk ontbijt en heerlijke viergangendiners die met liefde en toewijding bereid zijn, met ingrediënten van eigen bodem en uit de omgeving. Nooit eerder waren zulke lekkere tomaten, marmelades, wijn en limoncello zo lekker. De kamer was schoon, praktisch en voorzien van een balkon met uitzicht. We hielden van de nabijheid van de meer toeristische Amalfi kust en plaatsen zoals Pompeii en Vesuvius zonder er middenin te zitten. Nog steeds genietend van de rust en stilte van een week lang verblijf.
    Met behulp van het bus- en waterwegennet is het een goede plek om de "Sentiero degli Dei" (pad van de goden) te wandelen. Maar, direct vanaf de voordeur van Nonno Tobia zijn er ook veel mooie wandelingen te maken. Plaatsen als Positano en Ravello liggen op slechts een (schilderachtige) autorit afstand. Wij adviseren echter wel om een kleine auto te huren. Bij de grotere kunt u vast komen te zitten als u zich van de hoofdwegen (smiley) verwijdert. De Agriturismo zelf beschikt over een veilige en eigen parkeerplaats die bij elke auto past.
    We zouden hier weer blijven als de kans zich voordoet!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijke vakantie"

    29/10/2019

    We verbleven 6 nachten in deze agriturismo en dat is ons zeer goed bevallen: mooie kamer met balkon en prachtig uitzicht, zeer gastvrij en vele tips, het ontbijt is buitengewoon heerlijk en ook het 4 gangen diner dat Maria elke dag voor haar gasten bereidde. Er zijn veel goede wandel mogelijkheden en deze verblijfplaats ligt niet direct aan de zeer toeristische kust, wat wij erg prettig vonden. Bovendien is er de mogelijkheid na een actieve dag in de tuin of aan het zwembad te zitten.

    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sehr freundlich, tollen Essen "

    12/10/2019

    Sehr herzliche Gastgeber mit nützlichen Tipps für die Umgebung. Hervorragendes Essen mit tollen Produkten. Haben uns sehr wohlgefühlt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    " Geweldig voor een eerste Agriturismo-ervaring"

    13/09/2019

    Felicitaties aan Maria en Tobia voor de uitmuntende kwaliteit van het huis, de warmte en vrijgevigheid van hun gastvrijheid, de zeer aangename kamers, de rust en het prachtige uitzicht, het royale ontbijt en wat te denken van de diners (4 gangen) waar de authentieke en sappige gerechten worden bereid en geserveerd door Maria die altijd glimlachend en gastvrij is, ik beveel deze Agriturismo van harte aan.
    Nogmaals bedankt Tobia voor je hulp bij het vinden van een taxi.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "prettige vakantie"

    23/08/2019

    aangename accommodatie met een prachtig uitzicht op het balkon
    restauratie gemaakt door liefhebbers uit hun regio
    voor hoe zit het met de weg van deze bergwegen.
    Bedankt voor een aangenaam verblijf bij Maria, Tobia en haar vader.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "In contact met de natuur "

    13/07/2019

    Ik was drie dagen lang te gast bij mijn man en ik waardeerde de ontvangst en vriendelijkheid van het gastgezin zeer. Het leek me dat ik het van oudsher wist .... veel zorg in het schoonmaken van het interieur en exterieur ..., uitstekend ontbijt bereid door Maria met zijn handen en heerlijke eenvoudige en smakelijke keuken met producten uit hun tuin. Voor de liefhebbers van bloemen en planten kan de natuur deze ervaring niet missen. Een klein paradijsje op aarde. Hallo Maria, ik zie je binnenkort ??
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een parel "

    13/07/2019

    Je houdt een plek als deze liever voor jezelf omdat het zo bijzonder is. Wat een geweldige agriturismo!
    Na een dag op de weg heeft u het gevoel dat u thuiskomt. Maria en haar zoon Tobia heten je welkom en vragen wat je hebt gedaan. Ze zijn geïnteresseerd.
    Dan ga je naar je lichte en schone kamer, met een balkon met uitzicht op de bergen of de zee. Pak je badkleding in en ga naar het bio-zwembad in de tuin. oh ja, je neemt eerst een douche die onder de geparfumeerde rozemarijn hangt.
    s Avonds zit u met de andere gasten aan een lange Italiaanse tafel en krijgt u een 4-gangendiner geserveerd. het komt allemaal uit de eigen tuin, of uit de directe omgeving.
    Dat eten is het beste dat Italië te bieden heeft. Een groot compliment aan Maria!
    Op die avonden kunt u gemakkelijk in contact komen met de andere gasten. Dat is het meest bijzondere: Maria, Tobia, de lange tafel, het eten.... ze verbinden je met anderen.
    we zullen zeker terugkomen!
    Gerie en Leon


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Even heerlijk ontspannen en verwend worden "

    08/06/2019

    Wij zijn met een groep collega's hier geweest op uitnodiging van onze werkgever, die zijn afscheid wilde vieren samen met ons voor zijn pensionering.
    We hebben het fantastisch gehad in Nonno Tobia. We zijn goed verwend door onze geweldige gastvrouw en heer, Maria en Tobie. We willen jullie heel erg bedanken hiervoor en speciaal onze werkgever Erik, die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt!

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In dit huis kunt u zich alleen maar comfortabel voelen"

    04/06/2019

    De familie is erg aardig. Maria kookt uitstekend en je voelt je meteen goed. De kamers zijn praktisch en mooi ingericht. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op de binnenplaats. De plaats Agerola is goed gelegen om de bezienswaardigheden en plaatsen in de richting van Napels en net zo goed naar de Amalfi kust te bezoeken. De Sientiero degli Dei is niet ver weg.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch "

    26/05/2019

    Het is de tweede keer dat ik ga omdat het een garantie is voor kwaliteit voor voedsel, netheid en strategische locatie die het mogelijk maakt om de auto op de parkeerplaats van de boerderij te laten staan en met de bus kunt u Amalfi bereiken en zo de verschillende plaatsen met de bus en de veerboot te bezoeken, of het kiezen van de Trekking "Het pad van de Goden" is perfect, omdat het vertrek in het gebied is. Mary en haar zoon zijn erg aardig en behulpzaam. Ik beveel het van harte aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "BIJ ONS THUIS.... BIJ U THUIS..."

    02/05/2019

    We gebeurden bij toeval .... zonder voorbehoud en we eindigden met een dagje thuis .... voor de vertrouwdheid van het milieu, het personeel en het echte eten, net als de zelfgemaakte. Mevrouw Maria en haar kinderen zijn zeer vriendelijke mensen, behulpzaam en attent voor de tevredenheid van hun klanten. We komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch! DE perfecte plek om te verblijven aan de Amalfikust"

    11/11/2018

    We brachten vier nachten door op deze prachtige familieboerderij en voelden ons meteen thuis.
    Tobia en Maria gaven ons waardevolle tips over wat te doen en waar te gaan in de omgeving. De kamers zijn erg mooi en we hadden vanaf het balkon een prachtig uitzicht op de heuvels. Het terrein is mooi en u kunt de moestuin bezoeken en hun koe, de honden, katten.....Dit is ook een geweldige plek voor gezinnen. De locatie is ideaal om te wandelen en het achterland van de Amalfi kust te bezoeken en voor dagtrips naar andere dorpen.
    Het eten was absoluut AMAZING! Het was zo authentiek en prachtig bereid door Maria en geserveerd door Tobia met een volledige opsplitsing van de ingrediënten en hun oorsprong en tips over de Italiaanse manier van bereiden van de verschillende gerechten. De eetkamer is zeer warm en uitnodigend voor alle gasten om de traditionele Italiaanse 3-gangen diners (en ontbijten) te delen. De lokale wijn is een ervaring en ik heb geen woorden om de zelfgemaakte ricotta kaas te beschrijven (dankzij die koe die er is :-)). We hoorden graag verhalen over het dorp en de geschiedenis erachter. Het is ook leuk om in het gezelschap van de lokale bevolking te zijn, zodat je een beetje inzicht krijgt - iets wat je niet krijgt in een toeristisch hotel.

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf in een familiale sfeer!"

    04/10/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad op de agriturismo. Maria is een geweldige, warme en gastvrije persoon. Ze heeft een groot hart en bereidt heerlijk eten ... voor ontbijt en diner! Haar taarten zijn een droom en het eten is regionaal met veel producten uit de eigen tuin en velden. Bedankt voor alles - voor jou, je man en je zoon Tobia! Het hele gezin is heel vriendelijk en legt alles uit over de regio / cultuur, als je vragen hebt. Je brengt mensen samen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste agriturismo die we hebben bezocht"

    03/10/2018

    Wij (koppel van 57 en 63 jaar uit Holland) willen de familie bedanken die ons een geweldig verblijf heeft gegeven op de mooie plek in Agerola. Waarom? Omdat we genoten van het verse eten (meest van de eigen tuin) zo veel elke ochtend en avond. De eettafel werd bezocht met veel verschillende nationaliteiten en dat maakte het erg leuk met de uitleg van het eten van de vriendelijke gastheer. De locatie van de agriturismo is ook prachtig met een mooi uitzicht vanuit je kamer Je kunt prachtige uitstapjes maken naar de kust (en per boot naar Capri enz.), ga naar Pompei en Herculaneum; Napels enz. We zijn in veel agriturismos al verschillende jaren in verschillende gebieden in Italië geweest, maar dit was de beste die we hebben bezocht! We missen de mooie appeltaart van "mamma" en genieten nog steeds thuis van de limoncello (je zult er geen spijt van krijgen om een ??fles van nonna tebia te kopen) en de mooie marmelade. Vriendelijke groeten van Jacqueline en Jaap uit Holland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten