contactModalFeedback

Agriturismo Torre Cangiani

Via Partenope 40, Villazzano 80061 Massa Lubrense (Napels)

"Super"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super Agriturismo"

    19/10/2019

    Wunderbare Lage mit herrlicher Aussicht über den Golf von Neapel. Traumhafte Sonnenuntergänge mit Capri und Ischia. Ausgezeichnetes Frühstück und sehr gutes Nachtessen am gemeinsamen Tisch. Cristiano en Familie sind die perfekten Gastgeber. Dompel freundlich und mit guten Tipps zur Stelle.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een van de hoogtepunten van onze reis!"

    13/10/2019

    We hielden van Torre Cangiani! Prachtige omgeving met olijf- en citroenbomen en een adembenemend uitzicht op de baai en Capri. Ontbijt op het terras met elke ochtend vers uit de tuin en zelfs honing uit de bijenkorf. Charmante omgeving ver weg van de drukte en een mooie, gastvrije familie. Ook moet je proberen om minstens één nacht van je verblijf met hen te dineren. Cristiano was zo behulpzaam en genadig. Hij bracht ons in contact met een uitstekende lokale autoservice die we gebruikten voor een reis langs de Amalfi kust. We hopen terug te keren naar deze fantastische plek! Tom & Kathy P
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dromerige plaats aarde"

    30/09/2019

    s Ochtends op het terras stappen en dit adembenemende uitzicht op de zee, de eilanden en de Vesuvius zien - was een van onze mooiste vakantiemomenten! Cristiano is echt een geweldige, vriendelijke gastheer die veel tijd voor je neemt. Zijn ouders zijn betoverend en hebben ons elke ochtend een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Hartelijk dank voor uw keuze voor ons. We zijn erg blij dat alles goed is gegaan. Ik hoop je snel te zien. Het beste voor de toekomst.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig! Ik herhaal, dat moet wel!"

    24/08/2019

    Elke ochtend genoten we van een heerlijk zelfgemaakt ontbijt met een adembenemend uitzicht op Capri, Ischia, Napoli en de Vesuvius. De ingrediënten komen uit de eigen tuin rond de agriturismo en werden elke dag vers bereid door Cristiano en zijn familie. Een ideale plek om excursies naar steden, stranden of wandelingen te maken. De Nunziata familie is ook altijd erg behulpzaam en behulpzaam geweest als het gaat om vragen en aanbevelingen met betrekking tot activiteiten of restaurants. Dankzij haar goede kennis van het Engels was de communicatie ook niet moeilijk.
    Een echt idyllische plek om te genieten van een ontspannen vakantie rond Sorrento en Amalfi!

    Veel groeten en zeker tot de volgende keer!
    Philipp en Charlotte: Duitsland
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Bedankt voor uw keuze en voor het delen van uw ervaring. Een grote knuffel de volgende keer.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heel mooi!"

    01/08/2019

    Mijn man en ik verbleven hier als onderdeel van de huwelijksreis in Italië en we hadden echt nergens perfecter kunnen vinden! Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons zo welkom bij Cristiano, zijn vrouw Valentina en zijn ouders, Aldo en Matilde - ze waren allemaal zo vriendelijk en vriendelijk. Onze kamer was prachtig en de omgeving is adembenemend! De maaltijden die we hier hebben gegeten zijn enkele van de beste die we ooit hebben gegeten en we zullen ze nooit vergeten! Dit is de perfecte locatie om te verblijven als u de amalfi kust wilt bezoeken, naar Capri, Napels of Pompeii. We vonden het ook heerlijk om naar het lokale strand te lopen, er een dagje door te brengen en in de restaurants te eten. We konden Torre Cangiani niet genoeg aanbevelen en kijken er naar uit om zo snel mogelijk weer op bezoek te komen! Hannah en Callum, Schotland.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, we zijn erg blij dat alles goed is gegaan. Jullie zijn een mooi stel. Ik hoop u snel weer te zien en het beste voor de toekomst. Een grote knuffel.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "wonderful place and hosts"

    05/07/2019

    We spent several days at this beautiful agriturismo. It is kept with great care. The view over the Bay of Naples is stunning. We were five people and stayed at the flat which was spacious, well equipped and very clean. The hosts were very friendly, helpful, generous and gave good tips. They even picked us up from the Port and dropped us at the bus station. We can only recommend this place. We didn't have a car but that wasn't too much hassle. There is a bus stop close to the agriturismo and the owners of the restaurants that Cristiano suggested to us picked us up for dinner. Grazie mille Cristiano e famiglia!

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Good morning, thank you for choosing us. We are very pleased that everything went well. I hope to see you again soon, all the best for the future.
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrijheid op een toplocatie"

    28/05/2019

    Echt een toplocatie!
    We hadden een prachtige kamer in het historische pand.
    De omgeving is prachtig. Er is genoeg te doen.
    Maar gewoon ronddwalen op de farm is ook prima.
    De grootste toegevoegde waarde van deze locatie is de familie Aldo, Matilde, Cristiano en Valentina zelf. Hun gastvrijheid en kookkunsten zijn onovertroffen.
    We komen graag nog eens terug.

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie herinnering"

    12/05/2019

    Onze mooiste familievakanties! We hebben 5 heerlijke dagen doorgebracht in dit prachtige huis omgeven door olijfbomen of citroenbomen, aan de voet van een enorme zee waarvan het uitzicht u 's morgens verbaast en u 's avonds doet dromen. Cristiano en zijn ouders zijn attente gastheren op extreme vriendelijkheid. We dromen er allemaal van om er snel terug te keren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Goedenavond Florent hartelijk dank voor de mooie woorden. Ik hoop je snel weer te zien. Prettige avond verder.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Genoten van elk moment"

    09/05/2019

    We verbleven 7 nachten bij Aldo, Matilde, Cristiano en Valentina. Het prachtige gebouw met mooie kamers, de liefdevol onderhouden tuin van Aldo, het adembenemende uitzicht op Capri, Ischia en de Vesuvius en de vrolijke gastvrijheid van Cristiano, maar ook Matilde en Valentina's verbazingwekkende kookkunsten hebben van deze dagen een heerlijke vakantie gemaakt. Aldo's tips en suggesties met betrekking tot activiteiten, restaurants etc. moeten worden opgevolgd. We voelden ons zeer welkom en altijd in goede handen. Hartelijk dank voor de mooie dagen, de snelle levering van de bijna gemiste Capri ferry en uw hartelijkheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Dankzij u, dat u altijd voor ons heeft gekozen, zijn we blij dat alles goed is verlopen. Ik hoop je weer te zien, het allerbeste voor de toekomst.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend mooi "

    24/04/2019

    We brachten 2 nachten door in Torre Cagiani. Dit is echt een stukje van de hemel. Cristiano, Aldo en Matilde waren zulke gracieuze gastheren. Het uitzicht vanaf hun boerderij is adembenemend. Genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op Capri, beter dan dat wordt het niet!!! We raden dagtochten naar Ischia, Capri, Positano en Sorrento ten zeerste aan. Aarzel niet om deze woning te boeken, u zult niet teleurgesteld zijn!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Goedemorgen Debbie, dankzij uw keuze voor ons, zijn we erg blij dat alles goed is gegaan. Ik hoop je weer te zien.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke kleine haven van vrede...."

    22/04/2019

    We brachten 5 nachten door in Torre Gangiani (groep van 8 met kinderen) en "genoten" echt van deze plek: prachtig gebouw en tuinen (zeer aangename kamers), adembenemend panorama (centrale plek om de baai te bezoeken, ver weg van de drukte van de weg/stad), verse producten/bios heerlijk bereid elke dag. Dit alles verpakt in een warm welkom, vriendelijkheid en humor van Aldo, Cristiano, Mathilde (en het kleine team). Zeer mooie ontdekking/bijeenkomst!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Goedemorgen Laure, dankzij u voor onze kleine boerderij, zijn we erg blij dat alles goed is gegaan. Nogmaals bedankt voor de mooie woorden en het beste voor de toekomst.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magisch!"

    20/10/2018

    Mijn vrouw en ik brachten 4 nachten en 5 dagen door met Aldo, Mathilda en Cristiano een week geleden en we hadden echt een magisch romantisch verblijf ter ere van ons 10-jarig jubileum in Italië. Zoveel te zien: een prachtig panoramisch uitzicht op het dek van Capri, de Middellandse Zee, Sorrento en de Vesuvius. De historische 15e-eeuwse toren omgebouwd tot een gezellige bed and breakfast ..... de fantastische locatie die een gematigde wandeling naar het charmante stadje Sorrento was ...... bijna perfect weer, zelfs een avond onweersbui op zee wordt een fantastische lichtshow om te kijken ...... de dagtochten naar Pompeii, Napoli, Positano en Amalfi .... maar het beste van alles, de vriendelijkheid en warme gastvrijheid van dit gezin. We komen terug, maar houden tot die tijd Torre Cangiani in onze harten. Heel erg bedankt voor de allerbeste vakantie, we zullen snel terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons en voor de mooie woorden. Ik hoop je snel te zien. Een dikke knuffel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spectaculaire locatie!"

    09/10/2018

    We verbleven voor 2 nachten in september met Cristiano en zijn mooie ouders Matilde en Aldo. We hadden de torenkamer die ruim en goed ingericht was. Het eetgedeelte bevindt zich op het dak en biedt een fantastisch uitzicht op de baai van Napels, Mt. Vesuvius en het eiland Capri, een prachtig perspectief om te genieten van de zonsondergang met een glas Prosecco! Het eten was overvloedig en heerlijk, geserveerd samen met de andere gasten, waardoor een goed gesprek en delen van reiservaringen mogelijk was! Aldo was zo vriendelijk om ons zijn privéwoning te laten zien, de geschiedenis van zijn familie en zijn ongelooflijke terras te delen met de 'schatten' van zijn familie en eigendommen! Ik verwacht dat deze accommodatie nog spectaculairder is als de bloemen in bloei staan ??en ik hoop ooit nog een keer terug te komen! Grazie Millie voor de geweldige gastvrijheid! Sandy & Vince uit Canada
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Goedemorgen Sandy en Vince, bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zijn heel blij dat alles goed is verlopen. Natuurlijk is de lente een goed moment voor de bloemen. We kijken er naar uit om je de volgende keer het allerbeste te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    07/09/2018

    Gewoonweg prachtig: de villa, de kamer, het landschap zonder het gezin te vergeten dat ons met open armen ontvangt! Het was een magische vakantie die we zo snel mogelijk hopen te vernieuwen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Nogmaals bedankt voor de mooie woorden. Ik hoop je snel weer te zien. Een dikke knuffel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voortreffelijk"

    06/07/2018

    We hadden het genoegen om te verblijven voor 2 nachten aan het einde van juni, wat een fantastische locatie, geweldige accommodatie en een zeer warm welkom van het hele gezin. Het ontbijt is geweldig en we hadden het geluk om een ??avondmaaltijd te ervaren, echt uitstekend en inderdaad een Michelin-ster waardig of 2! Wauw ! Absoluut een must als je hier verblijft. We zullen zeker terugkeren, we hielden van elke minuut, dank je. Suzanne en David x
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Torre Cangiani reageert
    Nogmaals bedankt voor de mooie woorden en voor het kiezen van ons. We zijn erg blij dat alles goed is verlopen. Twee Michelin-sterren, je bent te aardig. Het is beter om Valentina niet te vertellen, anders laat het haar los (ik ben niet zeker van de vertaling (montarsi la testa: D). Grazie ancora een dikke knuffel en tot de volgende keer.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten