Agriturismo Uliveto Saglietto

Strada Cianà, Imperia - Frazione Poggi 18100 Imperia (Imperia)

"Super"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uniek mooi en ontspannend"

    21/04/2019

    Ons 10-daagse verblijf in Tiziana was gewoonweg geweldig. Het gevarieerde en liefdevol bereide ontbijt en het mooie appartement met kruidentuin, zonneterras en een magische pergola met uitzicht op zee en niet in de laatste plaats de liefdevolle gastvrijheid van Tiziana laten ons volop genieten van de "dolce far niente". We zouden graag terugkomen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Ik dank u uit de grond van mijn hart en kijk uit naar uw komst.... in drie! Tiziana

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige sfeer"

    08/11/2018

    Mooie receptie, super appartement, waar de oude muren in aanmerking zouden worden genomen tijdens de planning.
    Ik voelde me erg op mijn gemak, hoewel ik er niet vaak was, hopelijk komt daar volgend jaar verandering in.
    Tot binnenkort Claudia uit Bonn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Beste Claudia, hartelijk dank!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Tiziana is de perfecte gastheer"

    17/08/2017

    Verblijf 7 nachten en wilde niet vertrekken, we boekten ontbijt en had dit in de perfecte omgeving met uitzicht op de zee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Spectaculaire weekend van ontspanning"

    10/06/2017

    Bij aankomst waren we onder de indruk van het prachtige landschap, dan is het appartement met uitzicht op zee hebben gekozen, daar hebben we genoten loungen in, volledig aan de stekker. De managers zijn erg vriendelijk en we konden niet om meer vragen. We zullen zeker terugkeren en het aanraden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Dank u voor uw prachtige recensie u! We kijken ernaar uit met veel plezier. Olijfgaard Saglietto personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous !!"

    14/04/2016

    allemaal heel erg leuk! Bij aankomst je je realiseert hoeveel zorg er in dit land. Parkeer de auto en neem dan de weg via het binnenland zouten en lopen de boulevard, maak je buigen en opent een fantasiewereld. het zwembad met uitzicht op de zee, het pleintje met tafels, boeket van bloemen en deze prachtige oude pijnboom die fungeert als een natuurlijke parasol. Tiziana en Enrico gereserveerd gastheren, maar als je bent klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zien je binnenkort!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Geachte Daniela, bedankt voor de beoordeling. We hebben zoveel passie en we zijn blij dat dit zien en voelen. Wij hopen u snel te zien. Tiziana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "charme en rust"

    31/05/2015

    al aankomst u merkt dat de aandacht voor detail. een prachtig uitzicht vanaf de tuin en het zwembad. bloemen en geur overal. We boekten het appartement met toegang tot het balkon van het dorp. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik herinner me de zomer"

    05/02/2015

    Ik herinner me met plezier de afgelopen vakantie Saglietto grove. we waren echt heel goed. Wij hopen u snel te zien. James en Simona
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kwaliteit 360 °"

    20/01/2015

    we waren een paar dagen in het begin van januari. Big Pine een klein juweeltje in het prachtige oude pijnboom. allemaal in steen, in de details. extra vergine en Vermentino zijn verbluffend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pasen 2014"

    21/04/2014

    We hebben net een paar dagen doorgebracht in deze prachtige plek. De hoffelijkheid en vriendelijkheid van mevrouw Tiziana indruk op ons gemaakt. Altijd vol van goedheid ten opzichte van zijn gasten. mooie omgeving, we verbleven nell'Aromatico, een spectaculair uitzicht en veel rust. We hopen snel weer terug te keren. Barbara Bresciani en moeder -Bergamo -
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een mooie herinnering"

    10/02/2014

    Enrico en Tiziana verwelkomde ons met zo veel warmte en vanaf het eerste moment dat we voelden ons thuis. echt een magische plek! We hadden een geweldige tijd die zeker zal herhalen! Lara en Marco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Lieve Lara en Marco, dank u! Tiziana Guglielmi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Holiday?"

    29/10/2013

    Saglietto produceert zijn eigen wijn en olijfolie van uitstekende kwaliteit. Veel lof. We hadden het huisje "aromatico". Het was volledig ingericht en had zelfs een 140 cm breed tweepersoonsbed. De enige kast was met 50 cm breed voor kleding twee volwassenen meer dan voldoende voor twee weken. Degenen die gewend zijn aan Ruhrschnellweg uit Duitsland, zal de locatie in een goede zichtbaarheid Autostrada del Fiori niet brengen van de rest. Met zo veel ruimte en rust zou je kunnen proberen om te herstellen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Uliveto Saglietto reageert
    Geachte mevrouw Rudiger, de heer Rudiger, ik wil even graag uw veel? Ironic? Antwoord recessie. Toen je aankwam, en uw verbazing bij het huisje en zijn Aromatico? Smallness? had geuit, werd voorgesteld om u in een groot appartement met 100 vierkante meter (Borgo Vecchio2) met terras, een tweepersoonsbed 160 x 200 en een grote walk-in closet te bewegen. Ook werd duidelijk gesteld dat er geen extra kosten met zich meebrengen, had ik ook zijn excuses aangeboden aan u over uw symptomen. Ze wilden niet naar het appartement te veranderen, omdat je graag de tuin zo goed en dat u in het bijzonder op prijs gesteld. Hoe komt het dat je zo ironisch recessie te schrijven na uw verblijf ?? Ik heb serieus elke vraag genomen en klaar om te reageren op een klacht en vind de best mogelijke oplossing voor u was. Vindt u ook niet dat het genoeg is om openhartig woorden te spreken zou zijn geweest ?? we proberen een klacht, natuurlijk, binnen onze mogelijkheden op te lossen voor het beste. Dank u voor de erkenning van onze producten, hoop ik dat dit niet ironisch bedoeld was. Een warm onthaal van deze? Small? Hoek van Ligurië Uliveto Saglietto Tiziana Guglielmi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek !!!!!"

    25/08/2012

    Een prachtige plek, fantastische locatie vanuit elk punt was er een uitzicht op zee, het huis vond ik super-uitgerust en brandschoon te zijn, zelfs het zwembad elke dag drank altijd strapulita, de eigenaars altijd heel vriendelijk en attent, beter dan een verblijf in een hotel! ! THE hun olie en wijn zijn zeer goed, te missen! We hebben ook brachten onze hond en het is geweldig! Op Saglietto familie: Ik dank u allen werkelijk bent !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "FARM Saglietto"

    03/06/2010

    agriturismo Saglietto

    Neem plaats aan een van de tafels op het kleine "Piazza" van de agriturismo Saglietto: Een enorme pijnboom staat daar, een oude olijfmolen, mediterrane planten, wilde bloemen gehouden in en onder - ver onder - de diepblauwe Ligurische Zee. De heuvels vallen steil, waardoor het landschap een dramatische schoonheid.

    Als je een beetje olijfolie geven door Tiziana op de plaat, genieten van een stukje brood met deze olie (in mijn ogen een van de beste in de wereld), de geuren van de wilde kruiden die ademen groeien overal hier, dit is een echte viering van zin. Als je geluk dat Enrico vertrouwt nog steeds op het terras van het hoofdgebouw van ruwe stenen, en het spelen op zijn gitaar, dan ontbreekt ik de woorden van de harmonie van het moment te beschrijven om te beschrijven.

    Als u onder genot van uw vakantie in Poggi, die een buitengewone reis in de natuur, geschiedenis en cultuur van een oud stuk land maakt. Hier de Benedictijner monniken hebben bomen geplant Oliver jaar geleden duizend, en draaide een afgelegen en verlaten gebied in een mythische landschap.

    Het middeleeuwse dorpje Poggi vertelt vele verhalen. Verhalen die niet open te stellen op het eerste gezicht, maar alleen als wanneer men opent en assembleert de vele details in een geheel in het einde. Ze vertellen van ongelooflijke inspanning en grote trots. De talrijke onderdoorgangen, de foto's op de muren, de liefdevol onderhouden tuintjes, de wilden Katzen en vele, vele kleuren.
    Degenen die hier komen alleen voor drie dagen, zullen weer terugkeren en opnieuw, ben ik overtuigd.

    Marcello Berni
    journalist
    Milaan

    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke vakantie in Poggi"

    19/05/2008

    Een zeer mooi ingericht huis met een eigen tuin en barbecue, evenals de bijbehorende eethoek onder een pergola. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Het ontbijt werd geserveerd in het hoofdgebouw en is gevarieerd. Lakens, handdoeken en een vaatwasser zijn aanwezig. Voor ons was het vakantie vanaf de eerste minuut.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "een prettige vakantie"

    14/09/2007

    We verbleven in de "Big John" en de "Poggiolo"; De appartementen zijn goed verzorgd, comfortabel, gezellig en met een prachtig uitzicht. Het land is rustig, de zee en Imperia zijn binnen een paar minuten. En hoe zit het met de familie Saglietto? Beschikbaar, vrolijk en vriendelijk. We zijn vrienden geworden!
    Raffaella en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2007
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten