contactModalFeedback

Agriturismo Barrani

via fieschi 14, Corniglia - Vernazza 19018 Vernazza (La Spezia)

"Zeer goed"
Volgens 94 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "TRES BIEN"

    04/11/2019

    TRES BONNE ADRESSE EEN RECOMMANDER...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek om te verblijven in Corniglia, een echte aanrader."

    04/10/2019

    We hebben erg genoten van ons verblijf op Agriturismo Barrani en willen graag terugkomen. Corniglia is een leuke plek om te verblijven in de Cinque Terre. Overdag was het vrij druk te voet, maar 's avonds werd het rustiger.

    De kamer die we hadden op de Agriturismo was perfect, het was erg schoon en had een mooie privé badkamer. Het ontbijt was uitzonderlijk goed met vers brood, jam, koekjes, fruit, sap en koffie. Ze hadden zelfs een paar ontbijttafels op het balkon zodat je 's ochtends kon genieten van de frisse lucht en het uitzicht.

    Een ander hoogtepunt was het café/restaurant voor de voordeur dat de hele dag open was en zeer goed eten en gebakjes had.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het beste verblijf in de bioscoop Terre"

    01/10/2019

    Deze geweldige plek was een door God gezonden plaats! Van alle dorpen die we in de Cinque Terre hebben bezocht, is Corniglia veruit onze favoriet.
    Een rustiger, karakteristieker en mooier dorp.
    De accommodaties en het ontbijt waren geweldig. Gemakkelijk te omzeilen.
    Giampaolo bereidt ook een heerlijk heerlijk diner op aanvraag en tegen betaling.
    U kunt ook de zelfgemaakte wijn proeven. Ik ben zeker blij dat ik hier ben gebleven.
    Hartelijk dank aan Giampaolo!! Gefeliciteerd aan jou en je broer Fabio!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer goed onthaal gevarieerd en uitstekend onthaal tafel"

    23/09/2019

    we waardeerden de hele service met de Barrani familie...
    we zijn blij met de diensten van de Cinque Terre: de wandelkaart, het vervoer, de uniforme tarieven, de netheid van de sanitaire voorzieningen die ter beschikking van de vakantiegangers worden gesteld.
    alleen spijt hebben van de 2 gesloten wandelsectoren die het echt jammer is, evenals de rotzooi die op de stations op de spoorlijnen ligt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste vakantie op een boerderij "

    28/08/2019

    Gezellige structuur. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.

    Ontbijt met uitstekende jam gemaakt door hen.

    Zeer goed diner ook met lokale visgerechten.

    De kamer wordt elke dag schoongemaakt en opgeruimd.

    Vijf prachtige landen, vooral Corniglia nog steeds waar en minder druk.

    We hebben zeer vriendelijke lokale bevolking ontmoet.

    We zullen zeker terugkeren naar de boerderij van Barrani....
    Caty en Gianni
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Verblijf in Agriturismo BARRANI Corniglia, 5 Terre, 5 Terre."

    25/08/2019

    Zeer mooie plaatsen, zeker een bezoek waard. Prachtige zee.

    Kookboerderij BARRANI uitstekend.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Barrani reageert
    Hartelijk dank aan Antonio en familie. Ik hoop dat je nog een kans hebt om onze welkome gasten te zijn.
    Groeten
    Fabio en Giampaolo
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Corniglia in Cinque Terre"

    24/08/2019

    Onze vakantie in de agriturismo van de gebroeders Barrani zal onvergetelijk blijven.
    De zeer vriendelijke eigenaren hebben ons begeleid naar hun gratis parkeerplaats, wat in de Cinque Terre een echte luxe is.
    Comfortabele kamer en zeer schoon. Uitzicht op de tuinen en de prachtige gevel van de basiliek.
    Diner en ontbijt waren heerlijk. Verrassend is de viskeuken. Uitstekende gevulde ansjovis. Uitstekende wijn van hun wijngaard.
    De Barranen verbouwen op terrassen hun producten die ze voor hun gasten gebruiken.
    Dat is een echte aanrader.
    Giorgio & Laura

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Barrani reageert
    Dank u voor uw opmerking
    We waren blij te horen dat u genoten heeft van onze gastvrijheid.

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie meer dan ontspannen"

    30/07/2019

    De vijf landen zijn prachtig!
    Ze verdienen een bezoek zonder haast, het ontdekken van afgelegen hoekjes die je ademloos achterlaten!
    Corniglia, het hart van het Cinque Terre National Park, is hier een voorbeeld van.
    Een van de verrassingen die dit dorp op een heuvel met uitzicht op de zee te bieden heeft
    was om op de boerderij van de Barrani broers te hebben verbleven.
    Zachte en gastvrije mensen om een praatje te maken is altijd al een genoegen geweest.
    Of het nu bij het ontbijt of diner is of wanneer ze terugkomen van hun werk op het land, het is altijd leuk om ze te horen praten.
    Nooit triviaal, nooit repetitief. Het verblijf was een hele leuke ervaring.
    De kamer was uitgerust met een balkon met uitzicht op de tuinen waar we 's avonds konden zitten.
    die de wijn van de Barranos consumeren.
    Het ontbijt met hun geweldige jam deed ons de dagen goed beginnen.
    s Avonds hebben we met hen gegeten, met traditionele lokale gerechten die door Paolo zijn bereid met behulp van
    De producten van hun tuin. Hoe zit het met hun pesto, en visgerechten die op een voorbeeldige manier gekookt zijn?
    Oké, hij verdient het om daar snel terug te zijn.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Barrani reageert
    Bedankt voor het waarderen van onze gastvrijheid.
    Maar je hebt toegegeven dat de voorbereiding van de pesto heeft
    Mevrouw Sandra was ook aanwezig!
    Een warme groet en bedankt voor de gezellige avonden samen.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Gelegen op 20m van het hoofdplein."

    28/05/2019

    We hadden een eenvoudige kamer en badkamer die zo veel beter had kunnen worden gemaakt tegen zeer lage kosten. De eigenaar was vriendelijk en sprak een beperkte hoeveelheid Engels. Het ontbijt was slecht met slechts 4 kleine stukjes brood tussen ons, 8/9 commerciële koekjes, 1 sneetje boter en een selectie zelfgemaakte conserven. We hebben elders veel meer gehad voor minder kosten per nacht.
    Op een dag werden we al lopend doorweekt, bij terugkomst was er geen centrale verwarming beschikbaar en hadden we het enkele uren koud in de kamer. We waren gewaarschuwd, maar een contante betaling aan het eind was ongebruikelijk.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Barrani reageert
    Het spijt me dat je onze gastvrijheid niet waardeerde.
    De kamer is niet groot maar heeft een mooi uitzicht op de zee. Zelfs mijn Engels kan beperkt zijn, ik heb niet het "geluk" gehad dat ik in een Angelsaksisch land geboren ben. U waardeert het feit dat zoveel mensen uw taal proberen te spreken, al is het maar in beperkte mate.
    Bij het ontbijt besteed ik meer dan eens aan de vraag of er nog iets nodig is. Het brood bestond niet alleen uit vier sneetjes, zoals alle andere dingen.
    Velen waarderen ons brood.
    De koekjes, hoewel "commercieel", zijn biologisch. Het is waar dat het in die tijd niet mooi weer was, maar de verwarming was aan. Hij had ons kunnen waarschuwen, ik had mijn telefoonnummer. Voor de betaling werd gemeld, in feite ontvingen we de nieuwe POS de week na uw vertrek.
    Ook kunt u het restaurant niet beoordelen omdat u nog nooit heeft gegeten.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Schoon milieu en zeer vriendelijk personeel"

    29/04/2019

    Het was een geweldige ervaring om op deze boerderij te verblijven.
    Goddelijk gegeten met de kok Paulus, die zeer attent was voor eventuele intoleranties.
    Zeer schone kamer, centraal gelegen.
    Als ik terug moest keren, zou ik dezelfde boerderij Barrani kiezen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Vriendelijk, schoon, sympathiek, mooi gelegen en sympathiek"

    11/04/2019

    Eenvoudig maar liefdevol ontbijt met je eigen honing en jam. Onze kamer had een balkon met een prachtig uitzicht op het dorp en de zee op de achtergrond. Twee keer heeft de gastheer voor ons gekookt. De kamer was schoon, de badkamer was vrij klein. We raakten snel gewend aan het geluid van de kerkklok. In de ochtend en avond werden we begroet door de beiaard met het Ave Maria van Lourdes. Corniglia is waarschijnlijk de stilste van de 5 dorpen, we hebben geen spijt van de keuze.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super bezel!"

    18/01/2019

    We brachten een paar dagen door op de boerderij van de gebroeders Barrani.
    We hadden een schone en comfortabele kamer, een stevig ontbijt met jam geproduceerd door hen.
    Typisch Ligurisch Ligurisch diner met visgerechten (ongebruikelijk om ze te vinden in een boerderij, maar hier zijn we op zee).
    De Cinque Terre zijn erg mooi, Corniglia verdient niet alleen een bezoekje, maar dient ook als uitvalsbasis voor de vakantie op het
    Vijf landschappen. Natuurlijk bevelen wij deze faciliteit ook aan voor de vriendelijkheid en sympathie van de Barranos.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig weekend"

    06/01/2019

    Net terug van de Cinque Terre met een mooie herinnering.
    Ontspannende vakantie op de boerderij van de gebroeders Barrani in het prachtige Corniglia,
    hart van het Nationaal Park Cinque Terre.
    Zeer gezellige kamer, stevig ontbijt en lekker eten.
    Ligurisch konijn onder hun specialiteiten was een echte verrassing.
    De paden zijn mooi, ook al zijn ze niet allemaal open.
    In het voorjaar komen we graag terug om dezelfde dingen opnieuw te beleven.
    emoties.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Barrani reageert
    Beste Elizabeth,
    bedankt voor de opmerking.
    Als het uw wens is om terug te keren, zal het een plezier voor ons zijn
    om u als gast te hebben.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De zonsondergangen van Corniglia"

    06/01/2019

    Boerderij met comfortabele kamers en een uitzonderlijke keuken.
    Het uitzicht op de tuinen en de kerk met een prachtig roosvenster waren de dingen die we 's ochtends zagen
    toen we wakker werden, terwijl de geur van het ontbijt eronder zat.
    Fabio en Paolo zijn zeer aardige en aardige mensen.
    Het was erg prettig om met hen te praten.
    Het dorp is erg mooi en ligt op een heuvel op 100 meter boven de zeespiegel.
    Er zijn een paar uitkijkpunten waar we hebben genoten van de prachtige winterse zonsondergangen
    die de lucht rood heeft geverfd vooraleer terug te keren naar huis en te genieten van Paul's uitstekende diner.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Barrani reageert
    Bedankt voor het toesturen van uw mening over onze boerderij.
    We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig weekend"

    28/12/2018

    We brachten een weekend door op de Barrani boerderij in de Cinque Terre.
    De receptie was een van de beste gezien de eerdere negatieve ervaringen ter plaatse.
    De kamer was erg mooi, met een balkon over een plein met de gevel van de middeleeuwse kerk.
    Rustige plek met een stevig ontbijt met hun confituur (die van vijgen en heerlijke bittere sinaasappels).
    Ook dineren we op de avond van aankomst met een voorgerecht, huisgemaakte noedels met paddestoelensaus uit hun bos.
    Het Ligurische konijn met olijven en tijm is zeer goed. Jammer dat we niet van plan waren om op de tweede dag te dineren.
    omdat we te laat terugkomen voor ons verblijf in Genua.
    Ik beveel deze structuur ook in de winter aan, naast de vriendelijkheid van Fabio en Paolo, verdient Corniglia een vakantie.
    voor zijn speciale karakter. Het is het land dat het minst vervuild is door toerisme en ook anders dan de andere landen.
    Veel kamers zijn in de winter gesloten, maar de dienstdoende kamer is nog steeds open.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Barrani reageert
    Bedankt voor de opmerking.
    Wij zijn blij u te hebben mogen verwelkomen zoals u dat wilde.
    We herinneren ons het verhaal van uw eerste ervaring bij Cinque Terre.
    We herinneren ons ook onze gesprekken en hoe u onze structuur en het dorp Corniglia waardeerde.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten