contactModalFeedback

Agriturismo Mamma Chica

Via Carpena di Marinasco 4C Cozzano, Cozzano 19134 La Spezia (La Spezia)

"Zeer goed"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7,8/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie en charmante"

    07/10/2017

    Het is een prachtige plek, uitstekend eten en de vriendelijkheid van het personeel. Niche met kinderen, er zijn dieren en je kunt laboratoria te maken. Ervaring Een aanrader !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Dol op kinderen en heerlijk eten"

    16/05/2017

    We reisden als een gezin met twee kleine kinderen en verblijft in de grote appartement. Het appartement is groot en zeer mooi ontworpen. De kinderen echt leuk vond, is er een kleine speeltuin, die net helaas een beetje modderig was vanwege de regen. Met name de kok was dol op kinderen en hartelijk, zelfs toen onze kinderen woedden door het restaurant. Het eten was altijd vers en erg lekker !!! Er waren zelfgemaakt sap voor ontbijt en diner was een 4-gangen menu !!! Een groot compliment voor dit! We kunnen beveel deze accommodatie voor gezinnen met kinderen! Dank u van Ruth, Paula, Martin en Anna.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Mooi appartement, maar niet veel meer"

    02/07/2015

    We hadden een mooi klein appartement en dit agriturismo is een mooie plek om weg te komen van alles. We hebben echter alleen Francesco eens gezien voor een paar minuten en de toeristische info is beperkt. Ontbijt is typisch Italiaans, klein en zoet, geen hartig (geen eieren van de boerderij) en we kregen niet de kans om 's avonds te eten. Zwembad is nogal moeilijk te bereiken. Enkele mooie goedkope restaurants, vlakbij met de auto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Brug van 25/27 april 2014"

    04/05/2014

    We kwamen aan bij de boerderij Mamma Chica 18 van 25 aprle. We waren met sympathie en vriendelijkheid begroet door de eigenaars Francesco en Federica. Het appartement Cà Paterna was beter dan onze verwachtingen: ruim, mooi, schoon en goed uitgerust met een prachtig uitzicht over de vallei biedt. Het diner was heerlijk en goed bereid met verse ingrediënten door mevrouw Federica. Senz'alto Ik zou zeggen dat het verdient lof en 10 en dus het TIP, in het bijzonder voor gezinnen. Wij (ik, mijn vrouw en onze twee kinderen) wanneer we willen alvorens terug te komen. Groeten aan Francesco en Federica. Mario en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "juli 2013"

    19/07/2013

    De boerderij: centrale locatie voor alle stranden van 5 Terre (30 min. Ca.) evenals een bezoek aan La Spezia bereiken. De boerderij heeft een zwembad, evenals een boerderij en een tuin lering voor de kleintjes. Accommodatie: "Ca 'Paterna" de zeer ruim appartement (4 1/2 kamers) en functioneel, gebruikten we de keuken net zoals we altijd hebben genoten van de boerderij delicatessen. Het appartement is gelegen in een zeer rustige omgeving. Keuken: Excellent, Very fantasierijk, allemaal zelfgemaakt met liefde. Een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mama chica Een cusina"

    04/07/2013

    Prachtige omgeving. De eigenaar is erg aardig en zijn vrouw een uitstekende kok. De mooiste Toscaanse keuken om te proeven. Het huis is oud, maar gezellig en zeer schoon, het meubilair is modern. Ik vind het echt leuk, beveel het aan iedereen! Diner was fantastisch
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Schimmel in het appartement"

    02/06/2013

    Hoewel we het appartement Ca 'Paterna voor 6 nachten had geboekt, maar vond onszelf gedwongen om ons verblijf te annuleren na de eerste nacht als zich manifesteert in tal van plaatsen in de vlakke vorm. Dit ziet er niet alleen niet mooi, maar het is ongezond, vooral voor kinderen! De ontvangst van de gastheer Francesco was vriendelijk, toen voelden we ons een tijdje alleen gelaten. Het appartement is deels nogal onzorgvuldig ingericht met oude meubels en was ook niet erg schoon (we wisten niet te douchen koken!) En vrij koud toen we aankwamen (17,4 graden). Van de kinderboerderij en attracties van andere kinderen konden we niet veel te vinden: een plastic speelhuisje en een dia als een paradijs voor kinderen en twee kratten voor konijnen en kippen, vonden we dat we niet konden binnengaan, echter. Immers, Francesco gaf ons nadat we onze klacht hebben ingediend, terugbetaald de rest van onze storting. Echter 80,00? veel te veel voor een nacht in een beschimmeld appartement!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Mamma Chica reageert
    De eigenaar reageert op de verschillende vragen van onze buitenlandse gasten: 1) de accommodatie is geboekt x 6 nachten en we moeten wijzen op de gastheer van het slechte weer dat alle x-daags verblijf 2) schimmel zou geduurd hebben bij het boeken van de gastheer maakt deze vraag zeer lichte condensaat dat is gevormd in zeer kleine delen van de wand wanneer het appartement blijft leeg of vrij voor een lange tijd en vervolgens verwarmd met een verwarming en wordt gemakkelijk verwijderd door bleken en comnque amminiaca. Rivordo dat we een land in volle en open land, na een heel jaar van regenwater dat blijft tot op de dag (het Hilton is ons niet) .Daarom Ik denk dat het valt onder meer normaal om een ??beetje vocht in het appartement genoeg te hebben zou zijn het geduld om plaats te maken voor de verwarming om te werken voor een uur 3) Francis was attent vriendelijk en attent in zijn aanwezigheid darere gasten zullen onthouden is aangekomen bij ons hotel in de late namiddag, na 19.00 uur, geen een kennisgeving, dat is onze normale vragen alle gasten de hoffelijkheid om ons te vertellen de geschatte tijd van hun komst, zo welkom hen, omdat we niet altijd aan de poorten gezien werken enormiteit boerderij vraagt ??....., cmnque Francis was voorzichtig om het appartement uit te leggen en aanwijzingen te geven, zoals vereist door de gastheer over de plaatsen om te bezoeken. De gast bedankte en dus heeft afscheid genomen zonder enige zichtbare tekenen van ongemak of gemanifesteerd. Alleen in de vroege ochtend, 08:30, ze belden x geven ons nieuws van hun op handen zijnde scheiding alleen met vermelding van de aanwezigheid van vocht in de accommodatie niet al te gezond xi hun twee kinderen, maar nooit deed dit alle verschillende punten of kritiek of een schriftelijke motivering in het commentaar in kwestie .... we alleen x x excuses om hun lidmaatschap te rechtvaardigen en hebben gemerkt dat sommige aanhoudende slechte weer dat osticava hen verblijft overweegt ook de aanwezigheid van twee kleine kinderen van 4) huisvesting als een bezoek van de foto's presenteren, zowel in agriturismo.it site in onze agriturismomammachica.eu website is ingericht met absolute zorg en meubilair en de inrichting is modern en recent gekocht bij IKEA in Genua 5) graden van de temperatuur dat de gast spreekt namelijk 17,4 er waren in het appartement op het moment dat de drempel (herinner zonder voorafgaande kennisgeving van aankomst tijd) en genoeg geduld zou zijn geweest om een ??uur naar binnen over 20 graden te krijgen (bekend die tijd om afscheid te nemen zij nooit uitgedrukt ongemak koud) 6) in de twee net boven de sites niet absoluut zoo spreken, maar onze aanwezigheid binnen de structuur van de dieren van laag hof (konijnen kippen kippen) naar behoren omheind en bewaard in kleine stallen voor de nacht gesloten om vossen voorkomen of wezels kan een bloedbad te maken tijdens de nachten .... maar de gasten zagen hun uren laat (19.30 uur) aankomst en vertrek tijd ( 8.30) zou niet in staat zijn om ze te bezoeken .... om 19.00 uur worden de dieren al in stallen gesloten zijn geweest en om 9.00 uur 7) de "speeltuin", zoals gedefinieerd door de gastheer vreemde eend in de twee vestigingen geopend is opgegeven kwestie van gaming ruimte met de aanwezigheid van een schommel, glijbaan, plastic schuur, mini-voetbalveld, een zwembad en uitgestrekte weilanden 8) met betrekking tot de inhouding van ons voor € 80,00 bedraagt ??het cijfer x de bezetting van een 's nachts in het appartement (de 110,00 euro werden teruggestuurd het voorschot eerder gegeven bevestiging van het verblijf) ... Houd er rekening mee dat als gevolg van hun afscheid we de bezetting van 5 nachten verloren Ik ben ervan overtuigd in oneerlijkheid en grofheid gast in geen waarschuwing (zoals aangegeven op de website) van hun aankomsttijd, en in het hebben gewezen op hun problemen alleen door middel van een reactie, zonder expliciete demonstratie hebben gegeven aan ons, en herinneren ons eraan dat dit was slechts het koud beschuldigd, en zelfs deze bijzondere was er gecommuniceerd pas na de bezoeker heeft gezien te houden een bedrag van € 80,00 ..... zou hebben gewild of bedoeld de terugkeer ook van de som van € 80,00 ..... vergeet niet dat de boerderij is niet een hotel boven indien eveneens de aanwezigheid van een boerderij ... vormen belangrijke onderdelen te onderschrijven, kan de voortdurende aanwezigheid van een persoon niet xchè van het ene stuk grond naar het andere of bezig met het bewaken van de dieren, behuizing niet blijven verwarmd indien niet druk, ik herhaal geen kamers van een hotel .... dank en groet de eigenaar
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "recente vakantie"

    26/04/2012

    We verbleven een paar dagen geleden. Huis geen kwaliteit gezien het ontbreken van warm water in de kraan in de badkamer, de wenteltrap smalle, vochtigheid en kleine gerechten behandeld en slordige ... Het enige positieve noot was het goede eten en de vriendelijkheid van de keuken personeel .. . de verschillen tussen wat er in de site en de realiteit ... grote diversiteit van zowel de esthetische kwaliteit tussen de twee soorten appartementen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Mamma Chica reageert
    Het commentaar op uw oordeel vrijgegeven aan onze structuur wordt eenvoudig gegeven door de eerdere uitspraken positivissimi eerder uitgebracht in verschillende mag en tijden van het jaar. We hebben altijd voor u beschikbaar zijn en veel van onze andere gasten als u klachten of ontevredenheid was zeker juister om ze bloot te leggen op de plek Als voor de gemaakte beelden / foto's op de site absoluut geven de actuele status van het appartement en ik daag iedereen uit om het persoonlijk te controleren. De interne trap is spiraal round plannen zichtbaar vanaf de foto's op de site en het appartement heeft een enkele verdere externe helling schaal direct verbonden met de ruimte om te kunnen de koffers gemakkelijk dragen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasen in 5 Terre"

    20/04/2012

    Dank u voor uw hoffelijkheid en uitstekende Pasen lunch. De 5 Terre Portovenere waren geweldig, maar is een charme we raden het aan iedereen die verblijven in La Spezia. De boerderij is comfortabel en de eigenaar is erg aardig AANBEVELEN Zeer dicht bij de stad en naar het station voor de 5 Terre.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Capodanno in agriturismo"

    09/01/2012

    We waren in Nieuwjaar door u en wij danken u voor de prachtige avond, de vreugde, de warmte en vriendelijkheid van de eigenaar. Uitstekende keuken, gerechten bereid in de presentatie. We zullen terugkeren om te blijven door je Hallo Louis
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "KAN 'om meer te geven'"

    02/01/2012

    Ik ging naar New Year's Eve en ik was niet zo blij, omdat we de veranderingen op het menu hadden afgesproken en hebben een plan niet gemaakt en woningen de neiging een beetje koud te zijn, en het andere huis was de ketel dat ging massaal. geen ontbijt inbegrepen in de prijs ......... we zeggen dat de plaats waar het is gevestigd was mooi, maar de rest kan beter ..... in te stellen als het filmen kan ik beter huizen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Mamma Chica reageert
    Wat betreft de verandering in het menu van de twee serveert hapjes New Year's Eve werd stipt uitgevoerd door een persoon als e-mail in Voorrang ontvangen door de klanten zelf (verplicht mousse San Daniele ondergebracht en consommé van champignons met crostini) zoals is regelmatig gebracht babymenu zoals gebruikelijk overeenkomsten. Het probleem ketelbloktemperatuur voorgedaan slechts één keer en onmiddellijk op het moment waarop we de ketel werd geactiveerd werden op de hoogte (die niet van onze nalatigheid, maar die valt in de ketel normaal) Ontbijt als een bezoek aan de site is niet inbegrepen in 's nachts omdat het een appartement en geen kamer, maar een vergoeding uitgesloten van de prijs van het appartement als lunches en diners (zie onze website)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "blijf Golf van Dichters"

    04/10/2011

    uitstekende gastvrijheid eigenaar was erg aardig en vriendelijk, goed eten, ontspanning, boerderij in de natuura één stap verwijderd van de zee, werd charmante dorpjes zoals Portovenere en de 5 Terre uitstekende jam en rode wijn van het huis moest ook adviseren voor een paar dagen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi verblijf"

    02/10/2011

    Aangenaam verblijf voor degenen die behoefte hebben aan "ontspannen" en breng enkele ontspannende dagen. De boerderij mooi, de mooi en schoon appartement. Het vriendelijke en behulpzame eigenaars en het lekkere eten! De ligging maakt het mogelijk om te bereiken in een paar minuten rijden van het station van La Spezia waar u de 5 landen kan bereiken. Ik zou graag blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "speciaal"

    30/09/2011

    geweldige plek, zeer vriendelijke gastheren en gezellig. mooi, schoon appartement. Zeer mooi restaurant, kracht en 'koken punt: echt voortreffelijk. Sinds zijn terugkeer vrijwillig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie welkom"

    21/08/2011

    Prachtige plek, geweldige gastheer aangekleed met veel sympathie, goed eten. James en Anna.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten