Agriturismo Cascina Ronchi

Via Secchia, 57, Palazzago 24030 Palazzago (Bergamo)

"Super"
Volgens 72 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant:
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd een garantie"

    20/08/2017

    Samen met mijn vrouw en onze hond Chicca we terug in deze familie gerunde boerderij, en ik moet zeggen dat het altijd een groot genoegen. De bekende lucht die je inademt in Cascina Ronchi, samen met de uitstekende gerechten geserveerd en de vriendelijkheid van mevrouw Giovanna en haar man zijn gegarandeerd om happy hours van zorgeloos en rustig weg te brengen van de drukke stad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt heerlijk eten en geweldige gastheren"

    25/06/2017

    We hadden drie heerlijke dagen in de tuin staan ??de (avond) eten is de moeite waard het verblijf! De gastheren zijn super beleefd en de prijs is naar beneden bijna te laag, gezien de grote maaltijden die u elke dag vers voor te bereiden. Van zelfgemaakte broodje met Hof eigen geitenkaas en eigen worst of marmelade overgekookt fantastische vier-gangen diner met huisgemaakte pasta, polenta en risotto, evenals iedere dag vers gebak - echt, echt geweldig !! We zullen terugkomen en zeggen dank aan Giovanna en haar man voor een heerlijk verblijf en de vele uren in de keuken :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "erg mooi ideaal voor unieke avonden !!!!"

    17/12/2016

    prachtige plek ... uitzonderlijke gastvrijheid begroet alsof we familie ... niet te vergeten de specialiteit van het huis sublieme ..veramente noemen ... Ik hoop op een spoedige terugkeer !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Einde fantastische week"

    10/10/2016

    Afgelopen weekend in Casina Ronchi, heeft ons doen beseffen dat er plaatsen en mensen die kunnen je je goed voelt. Giovanna en Umberto verwelkomde ons met grote eenvoud, maar door het openen van de deuren van hun huis met grote beleefdheid, dat gaf ons het gevoel "thuis"; we niet van echte super ontbijt en lunch spreken en ook verwend onze smaakpapillen. De kamers zijn ronduit prachtig onderhouden en netheid is uitstekend. Wat te zeggen? .... we zullen zeker snel terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon perfect"

    18/08/2016

    Uitzonderlijke ervaring van de gastvrijheid van Cascina Ronchi Palazzago (BG), in een vrij afgelegen locatie, maar binnen handbereik. Alles is perfect. De locatie is leuk, op het platteland. 'S Avonds kunt u de krekels in plaats van de vervelende krekels te horen, was het' s ochtends gewekt door de haan. Er zijn ook klokken en klokkenspel van de klokkentoren er dichtbij, maar geef niet lastig gevallen. De boerderij werd geboren op een huis in handen van de familie van mevrouw Giovanna, prachtige, zeer vriendelijke eigenaar. Het huis werd volledig gerenoveerd met betrekking tot de structuren; in de kamer die we waren toegewezen is er een niche voor de luminary nacht, achter het hoofdeinde van het bed, als het ooit werd gebruikt. Willen een notitie te maken, het tweepersoonsbed is niet uniek, maar wordt afgeleid uit de fusie van twee eenpersoonsbedden. De badkamer loft, maar het is geen probleem. Uitstekende zelfgemaakte gerechten door mevrouw Giovanna (maar er is ook de hand van haar man): echte smaken, delicaat, intens. In de ochtend het ontbijt is gevarieerd en wordt gedomineerd door warm brood en geurige zelfgemaakte, die heerlijk combineert met verse boter en room. Het diner is vol met lokale producten. Een wonder. fantastische ervaring die ik zou aanraden aan iedereen. Het is echt verzorgd niet alleen de plaats, maar ook door de eigenaren, vooral de mooie, aardige dame Giovanna die in ons hart blijven. Prijs eerlijk. Ervaring te worden herhaald
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "agriturismo tipico"

    07/07/2016

    We verbleven in dit agriturismo omdat het op de weg "terug" naar Frankrijk; we hadden opmerkingen over "agriturismo.it" en "trip advisor" gezien, maar we wisten niet dat het zou zo zijn! Grote kamer, ingericht met smaak en zeer schoon De maaltijd, hoe zit het! fantastisch! alles is huisgemaakt! brood, vleeswaren geserveerd op geitenkaas, pasta, roti, taarten, wijn, grappa ... Alles is zo goed! het paar dat u verwelkomt is discreet maar zeer vriendelijk en altijd rond als je iets bij Giovanna zelfgemaakte taarten, pasta nodig, haar man alles anders: een winnend team! ga je gang, als je van de natuurlijke U zal worden gevuld
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "warmste gastvrijheid"

    02/07/2016

    Een heerlijke week in een prachtige omgeving, omringd door geiten, kippen, katten en honden. De eigenares Giovanna en haar man verwennerij op zijn best: thuis koken, omdat ze nauwelijks beter kunnen zijn. All 'pre-warning' hebt gelijk: je moet uiterst matige om alle cursussen te proberen op zijn minst. Alles, van de boerderij, eigen bodem, zeer mooie rode wijn, zelfgebakken brood en gebak. De kamers zijn ruim, schoon, comfortabel. Rustig evenals tap en kerkklokken niet de moeite. Strategisch gelegen. Rondom: het allerbeste. Dank u, houd van Giovanna!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige lunch"

    29/03/2016

    Pasen met vrienden rond de tafel: een overvloed aan lekker eten en echt met een laatste uitbarsting van ijs. vriendelijke en hartelijke gastvrijheid. schoon en sereen lucht. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adres om te onthouden"

    08/03/2016

    We werden zeer goed ontvangen. De kamer was mooi en schoon. Het eten was overvloedig en lekker. Nogmaals bedankt voor uw vrijgevigheid en uw warm welkom. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geitenboerderij met prachtig pension (Rustico)."

    28/11/2015

    Zeer vriendelijke eigenaren; Italiaans, Engels, Duits. Bed & Breakfast (Niet roken); Badkamer (boven) met douche en een bidet inbegrepen. Alles erg schoon en modern gerenoveerd. Eetkamer van rustieke stijl met strijkijzer. Uitstekende traditionele thuisvoeding, sommige met levensmiddelen uit eigen productie: Verse geitenkaas, eieren, salami, rundvlees, wijn, pasta, zelfgebakken brood en gebak. Aantrekkelijke tarieven, halfpension aanbevolen. Gratis wifi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon genieten"

    28/09/2015

    We kunnen alleen deelnemen alle reacties. Een groot verblijf met warme gastvrijheid en goede huisgemaakte gerechten. Een absolute hit. De honden en katten uit het huis kan scratch genieten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht, luisterend naar de haan kraaien in en loeiende koeien in. Absolute idylle. Voor dit, de typische kerkklokken. Zeer zelden motorgeluid. De kamers zijn geweldig, misschien een beetje donker. Wandelen op de plek, de Valle Imagna, Bergamo en de meren, ... zouden we graag terugkomen. Het diner bestaat uit Overigens 4 !!! Cursussen. (Alleen maar omdat we al volledig onwetend sloegen ons op de eerste nacht, wanneer 1.Gang buiken: D). Wie houdt van taart is niet te kort. En de zelfgemaakte pasta ... geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kleinschalig vakantiepark eindstop"

    27/08/2015

    Drie nachten en twee dagen in de rustige aangename regio Valle Imagna. Wij verwelkomen u voor het kiezen van de Cascina Ronchi, meer hebben we dan we wilden: een ideale locatie om Bergamo steenworp afstand een beetje stil hoekje van een boerderij vol charme, een comfortabele kamer en authentiek, mogelijkheden voor aangename wandelingen met een vriendelijke hond die u begeleidt gratis!, een rustgevende landschap. Maar het is vooral de schattige en oprecht welkom van Giovanna die ons blij .... niet om zijn voedsel (brood, salami, wijn, kaas, alles is zelfgemaakt) noemen. We zijn al op zoek naar een excuus om terug te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekend verblijf"

    17/08/2015

    jaarlijkse reis met de motor, 5 personen, 3 nachten. warme, vriendelijke gastheren, typisch, comfortabel en netjes. zelfgemaakte maaltijd met producten van de boerderij. stevig en heerlijk eten. rustig, ga dan Y!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Half augustus Lunch"

    16/08/2015

    Eindelijk, na 3 jaar van proberen (het was altijd helemaal compleet) Ik ben in staat om te boeken voor de lunch in augustus. Ik zou zeggen dat zeker de moeite waard om aan te dringen, ik en mijn familie we hebben echt genoten, een echte boerderij. Sterke punten: gastvrijheid, de beschikbaarheid en natuurlijk onze eigen gezond voedsel. Ik zal, zeker !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "WARM WELKOM"

    18/06/2015

    We brachten slechts 1 dag door met Giovanna en haar man en het was jammer dat we moesten vertrekken. Ze was een perfecte gastheer in een perfecte omgeving. De kamers zijn mooi en het hele huis is op een zeer speciale en warme manier ingericht. Diner was gewoon voor de 2 van ons, absoluut uitstekend, vers, zelfgemaakt en gepaard met goede wijn uit de omgeving. We kunnen dit huis sterk aanbevelen (maar absoluut niets voor de freaks van de airconditioning) We kijken ernaar uit om binnenkort weer te komen. Hermine en Dieter, München, Duitsland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten