contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Ronchi

Via Secchia, 57, Palazzago 24030 Palazzago (Bergamo) Code

"Super"
Volgens 75 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "IK KOM TERUG, IK WEET DAT IK TERUG ZAL KOMEN....................................................................................................................................................................................................................................."

    13/10/2019

    Een mooie, zeer gastvrije plek. Ik wilde nog een paar dagen blijven om te genieten van de lekkernijen van de gastvrouw................................................................................................................................................................................... Ik kan niet wachten om er op terug te komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekende structuur "

    06/10/2019

    We waren twee nachten te gast in het prachtige pand, goed onderhouden en goed beheerd door de twee eigenaren. Maximale beschikbaarheid en vriendelijkheid van de managers. De kamers zijn zeer comfortabel en goed ingericht. Goed ontbijt met producten uit eigen productie zoals geitentaleggio, coppa, heerlijk brood met meergranen en gebak. Helaas hadden we niet de mogelijkheid om de lunch of het diner te proberen, maar gezien het menu zijn we er zeker van dat de keuken zeker goed zal zijn.
    De enige opmerking die we willen maken is dat ik de ramen van de kamers zwart zou laten worden omdat er geen rolluiken of jaloezieën zijn. Voor de rest raden we het veel aan, het is gewoon een mooie plek om in alle rust en stilte tijd door te brengen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dinner"

    17/05/2019

    Went there last Saturdsy with another couple. Food was lovely, service great and great value for money. Definitely going back. We are planning to take my father and in-laws next Sunday

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek, maar de verhuurders nog meer!!!!!!!!!"

    02/04/2019

    Ik ging naar Cascina Ronchi met mijn man en mijn hond Meringue en ik ademde onmiddellijk een serene sfeer van rust in.
    Ontvangen door Giovanna, een charmante huisbazin die ons voor zich heeft gewonnen met haar beleefdheid en haar glimlach!
    Om nog maar te zwijgen van het zelfgemaakte brood en de perfect bereide gerechten .... ..... een hele leuke plek maar vooral met veel liefde beheerd .... Zondag komen we weer terug met de familie!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd een garantie"

    20/08/2017

    Samen met mijn vrouw en onze hond Chicca we terug in deze familie gerunde boerderij, en ik moet zeggen dat het altijd een groot genoegen. De bekende lucht die je inademt in Cascina Ronchi, samen met de uitstekende gerechten geserveerd en de vriendelijkheid van mevrouw Giovanna en haar man zijn gegarandeerd om happy hours van zorgeloos en rustig weg te brengen van de drukke stad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt heerlijk eten en geweldige gastheren"

    25/06/2017

    We hadden drie heerlijke dagen in de tuin staan ??de (avond) eten is de moeite waard het verblijf! De gastheren zijn super beleefd en de prijs is naar beneden bijna te laag, gezien de grote maaltijden die u elke dag vers voor te bereiden. Van zelfgemaakte broodje met Hof eigen geitenkaas en eigen worst of marmelade overgekookt fantastische vier-gangen diner met huisgemaakte pasta, polenta en risotto, evenals iedere dag vers gebak - echt, echt geweldig !! We zullen terugkomen en zeggen dank aan Giovanna en haar man voor een heerlijk verblijf en de vele uren in de keuken :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "erg mooi ideaal voor unieke avonden !!!!"

    17/12/2016

    prachtige plek ... uitzonderlijke gastvrijheid begroet alsof we familie ... niet te vergeten de specialiteit van het huis sublieme ..veramente noemen ... Ik hoop op een spoedige terugkeer !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Einde fantastische week"

    10/10/2016

    Afgelopen weekend in Casina Ronchi, heeft ons doen beseffen dat er plaatsen en mensen die kunnen je je goed voelt. Giovanna en Umberto verwelkomde ons met grote eenvoud, maar door het openen van de deuren van hun huis met grote beleefdheid, dat gaf ons het gevoel "thuis"; we niet van echte super ontbijt en lunch spreken en ook verwend onze smaakpapillen. De kamers zijn ronduit prachtig onderhouden en netheid is uitstekend. Wat te zeggen? .... we zullen zeker snel terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon perfect"

    18/08/2016

    Uitzonderlijke ervaring van de gastvrijheid van Cascina Ronchi Palazzago (BG), in een vrij afgelegen locatie, maar binnen handbereik. Alles is perfect. De locatie is leuk, op het platteland. 'S Avonds kunt u de krekels in plaats van de vervelende krekels te horen, was het' s ochtends gewekt door de haan. Er zijn ook klokken en klokkenspel van de klokkentoren er dichtbij, maar geef niet lastig gevallen. De boerderij werd geboren op een huis in handen van de familie van mevrouw Giovanna, prachtige, zeer vriendelijke eigenaar. Het huis werd volledig gerenoveerd met betrekking tot de structuren; in de kamer die we waren toegewezen is er een niche voor de luminary nacht, achter het hoofdeinde van het bed, als het ooit werd gebruikt. Willen een notitie te maken, het tweepersoonsbed is niet uniek, maar wordt afgeleid uit de fusie van twee eenpersoonsbedden. De badkamer loft, maar het is geen probleem. Uitstekende zelfgemaakte gerechten door mevrouw Giovanna (maar er is ook de hand van haar man): echte smaken, delicaat, intens. In de ochtend het ontbijt is gevarieerd en wordt gedomineerd door warm brood en geurige zelfgemaakte, die heerlijk combineert met verse boter en room. Het diner is vol met lokale producten. Een wonder. fantastische ervaring die ik zou aanraden aan iedereen. Het is echt verzorgd niet alleen de plaats, maar ook door de eigenaren, vooral de mooie, aardige dame Giovanna die in ons hart blijven. Prijs eerlijk. Ervaring te worden herhaald
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "agriturismo tipico"

    07/07/2016

    We verbleven in dit agriturismo omdat het op de weg "terug" naar Frankrijk; we hadden opmerkingen over "agriturismo.it" en "trip advisor" gezien, maar we wisten niet dat het zou zo zijn! Grote kamer, ingericht met smaak en zeer schoon De maaltijd, hoe zit het! fantastisch! alles is huisgemaakt! brood, vleeswaren geserveerd op geitenkaas, pasta, roti, taarten, wijn, grappa ... Alles is zo goed! het paar dat u verwelkomt is discreet maar zeer vriendelijk en altijd rond als je iets bij Giovanna zelfgemaakte taarten, pasta nodig, haar man alles anders: een winnend team! ga je gang, als je van de natuurlijke U zal worden gevuld
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "warmste gastvrijheid"

    02/07/2016

    Een heerlijke week in een prachtige omgeving, omringd door geiten, kippen, katten en honden. De eigenares Giovanna en haar man verwennerij op zijn best: thuis koken, omdat ze nauwelijks beter kunnen zijn. All 'pre-warning' hebt gelijk: je moet uiterst matige om alle cursussen te proberen op zijn minst. Alles, van de boerderij, eigen bodem, zeer mooie rode wijn, zelfgebakken brood en gebak. De kamers zijn ruim, schoon, comfortabel. Rustig evenals tap en kerkklokken niet de moeite. Strategisch gelegen. Rondom: het allerbeste. Dank u, houd van Giovanna!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige lunch"

    29/03/2016

    Pasen met vrienden rond de tafel: een overvloed aan lekker eten en echt met een laatste uitbarsting van ijs. vriendelijke en hartelijke gastvrijheid. schoon en sereen lucht. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adres om te onthouden"

    08/03/2016

    We werden zeer goed ontvangen. De kamer was mooi en schoon. Het eten was overvloedig en lekker. Nogmaals bedankt voor uw vrijgevigheid en uw warm welkom. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geitenboerderij met prachtig pension (Rustico)."

    28/11/2015

    Zeer vriendelijke eigenaren; Italiaans, Engels, Duits. Bed & Breakfast (Niet roken); Badkamer (boven) met douche en een bidet inbegrepen. Alles erg schoon en modern gerenoveerd. Eetkamer van rustieke stijl met strijkijzer. Uitstekende traditionele thuisvoeding, sommige met levensmiddelen uit eigen productie: Verse geitenkaas, eieren, salami, rundvlees, wijn, pasta, zelfgebakken brood en gebak. Aantrekkelijke tarieven, halfpension aanbevolen. Gratis wifi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon genieten"

    28/09/2015

    We kunnen alleen deelnemen alle reacties. Een groot verblijf met warme gastvrijheid en goede huisgemaakte gerechten. Een absolute hit. De honden en katten uit het huis kan scratch genieten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht, luisterend naar de haan kraaien in en loeiende koeien in. Absolute idylle. Voor dit, de typische kerkklokken. Zeer zelden motorgeluid. De kamers zijn geweldig, misschien een beetje donker. Wandelen op de plek, de Valle Imagna, Bergamo en de meren, ... zouden we graag terugkomen. Het diner bestaat uit Overigens 4 !!! Cursussen. (Alleen maar omdat we al volledig onwetend sloegen ons op de eerste nacht, wanneer 1.Gang buiken: D). Wie houdt van taart is niet te kort. En de zelfgemaakte pasta ... geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten