contactModalFeedback

Agriturismo Le Quiete Dimore

Strada delle Campagne, 7/1, 61122 Pesaro (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Il matrimonio che sognavo..."

    06/07/2019

    Premettendo che la valutazione delle persone e delle situazioni è sempre molto soggettiva devo dire che l'unica recensione negativa letta all'interno di questo sito non rispecchia il Fabio che io ho conosciuto.

    Ci siamo sposati in questa bellissima cornice marchigiana nel giugno 2019: Fabio, il titolare, è riuscito in maniera eccellente e con grande professionalità (evidentemente coltivata negli anni) ad esaudire e soddisfare tutte le nostre richieste e i nostri desideri, offrendoci anche preziosi consigli e suggerimenti su alcuni aspetti dell'evento da noi non considerati.

    I giardini erano molto curati, il prato che circondava tutta la struttura era rigoglioso e ben tenuto, generando da parte degli invitati molti apprezzamenti; così come anche l'uliveto adiacente la struttura che ha permesso ai fotografi di ottenere degli scatti molto suggestivi.

    Ci siamo appoggiati ad un catering esterno e anche sotto questo punto di vista il titolare ha saputo instaurare un clima di collaborazione e cooperazione che ha consentito una perfetta riuscita dell'evento, dandoci una totale serenità e fiducia sull'organizzazione.
    Non possiamo che consigliare questa location a tutti coloro che volessero organizzare un evento da ricordare.

    Un ringraziamento sincero e affettuoso a Fabio che ci ha regalato un matrimonio indimenticabile.




    • Verblijf: 6/2019
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "uniek"

    10/07/2018

    Deze liefdevol ontworpen accommodatie zal van uw vakantie een ware oase van ontspanning maken. De verhuurder Fabio, is op elk moment met veel tips over bezienswaardigheden en Osterien beschikbaar. Het zwembad en de omgeving zijn goed onderhouden en superschoon. De positie van het hele gebied is super goed. Je bent binnen een paar minuten in Fano en Pesaro. Zelfs een reis naar San Marino is gemakkelijk te hanteren. Voor ons was het een ontspannende, heerlijke vakantieweek. Bedankt Fabio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Quiete Dimore reageert
    Hartelijk bedankt voor je review, Rudolf! Het was een groot genoegen om je te mogen ontvangen, ik hoop je in de toekomst te zien. Fabio & Lucia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Great!"

    14/03/2018

    Een verblijf in deze oase van rust was geweldig, degenen die behoefte hebben om uit te rusten na een stressvolle periode van het werk hoeft te doen is gekomen om de Holiday Quiete, Fabio de eigenaar en zijn Lucia metgezel zijn fantastisch gasten en zorgen voor de klant op een manier liefdevolle, sprankelend schoon zwembad en voor degenen die houden van de zee ligt op slechts een paar kilometer. elegant en zeer comfortabel. In het kort, is er niets aan het toeval overgelaten. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een parel"

    01/08/2017

    Uitgeput van de lange road trip van Zwitserland kwamen we in de prachtige natuurlijke heuvels. We wisten niet wat te verwachten, maar hopen dat de Holiday Farm is net zo magisch als de vele foto's op het internet. We werden niet teleurgesteld, de oprit naar de prachtige oude en onlangs gerenoveerd landhuis al zag er veelbelovend. We werden begroet met de Italiaanse warmte van Fabio en voelden ons zeer welkom. Het appartement heeft ons verrast op een positieve manier, het is niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol. We hebben niet altijd in Italië gedaan met betrekking tot hygiëne goede ervaringen, maar dit was zeer schoon en goed onderhouden. De vaatwasser en de wasmachine zijn een groot pluspunt. Het balkon is groot en nodigt u uit om te blijven hangen, een droogrek klaar is. De slaapbank is praktisch in het gebruik, maar niet erg comfortabel om meerdere nachten slapen. Het ruime zwembad is zeer goed onderhouden en verschillende Badetiere gratis beschikbaar. Het heeft genoeg aan ligstoelen en schaduwrijke gebieden te blijven. De tafeltennistafel voor afwisseling en beweging. Het was zeer aangenaam om te kunnen vernieuwen rondje rond in het zwembad na een lange joggen. We waren ook in staat in de jacuzzi om middernacht drink een fijne Amarone wijn en te ontspannen. Eén avond hebben we besloten om een ??barbecue te hebben, Fabio was erg gul en voorzag ons van houtskool beschikbaar. Dan kunnen we een spelletje pool spelen in de stijlvolle lounge. Op Don avond een stijlvol diner voor ongeveer 40 mensen in de tuin vond plaats waar we mochten deelnemen. Het was een bijzondere eetervaring, omdat we werden verwend met verse vis uit de Adriatische Zee (van elk type en voorbereiding). De tuin met het prachtige uitzicht is zeer ruim en heeft veel comfortabele stoelen. Het huis is omgeven door groen en versierd met prachtige detaillering. In de ochtend wordt er een haan kraait, maar niet te lang of opdringerige, maar zodat we weten in de natuur en kunnen weer in slaap te vallen in het gezicht met een glimlach. De fitnessapparatuur is in slechte staat. Fietsen zijn niet in de meerderheid, maar enkelvoud beschikbaar, net als de huur van een quad niet meer mogelijk is. In dit verband moet men geen hoge verwachtingen, maar dit verandert niets aan het feit dat we hele vakantie op het Holiday Farm le quiete Dimore kunnen aanbevelen zeer breed. We zijn twee volwassenen en een tiener en hebben gevoeld zeer comfortabel. Het resort is kindvriendelijk, maar laat ook ruimte voor een beetje saamhorigheid. Fabio unser gastheer is zeer meegaand, gul en behulpzaam. Je realiseert je hier snel dat er veel passie en toewijding in het spel en we zullen zeker weer terugkeren. Le quiete Dimore - een parel in de natuur in de buurt van de zee Veel dank Fabio!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 5
    "Misleidend"

    "Misschien is het niet de structuur past bij ons ..."

    12/09/2016

    Door het lezen van de vele positieve recensies, lijkt het misschien vreemd dat het verhaal van ons verblijf, alles is minder dan positief. Maar, het spijt me voor de manager, zullen zij die de gedocumenteerde feiten waren en gedocumenteerd, dan leefde melden. We verbleven in deze faciliteit, van 20 augustus - 3 september 2016. Onze was bijna een gedwongen keuze, om organisatorische redenen van familieleden, moesten we deze faciliteit te kiezen, de voorkeur aan onze routine die we gebruiken voor de vakantie in Marche. Tijdens het boeken, maakte ruim van tevoren in begin februari, de eigenaar van de structuur vertelt ons dat alle 'daad van bevestiging wil onmiddellijk de helft van het totaal. Vakantie begon slecht voor de machine dat afbreekt in de nabijheid van 'output van Pesaro, maar dat is oke ik denk bij mezelf ... zal de prijs te betalen voor een fantastisch mooie en ontspannende vakantie ... Maar nee ... We komen met een aantal wisselvalligheden, de structuur, en het eerste wat we zijn blij met de aanblik van een zwembad (die de foto's gemaakt meesterlijk goed en geplaatst op de website, het lijkt op een 'oase van rust) vol met mensen en matten in het water. Muziek bal, en de slachting op de ligstoelen rond het zwembad, compleet een beeld dat een Rimini ferragostiana toont! We kijken elkaar en, uitgeput van de reis, we denken "maar waar we vandaan kwamen?" Uitlaat je koffers en het bezit van het 'appartement' The Firs "voor de eerste van de twee weken durende verblijf te nemen. L 'appartement is niet slecht, de eigenaar ons informeert daarover werd drie jaar geleden gerenoveerd, en heeft een prachtige loggia met uitzicht op de achtertuin van het huis. Garden helaas, is allesbehalve leuk en vergelijkbaar met de afbeelding van de site: braakliggende grond gebieden hebben voorrang op de korte en mishandeld gras, ook zijn er scheuren in de grond, zodat het droog is. Laten we zeggen dat verwelkte bloemen en gras onzorgvuldig in het algemeen, zijn de meesters buitenkant van de visuele kegels dat je de eerste botsing met de structuur. Wat er gezegd wordt "het spel staat alles op het eerste gezicht" ...! Als je kleine kinderen, die een behoefte 'uur of twee van rust in de middag, de aandacht: bereid zijn om het lawaai van de trekker of maaier verdragen' machine schiet lucht om de dode bladeren in verrassing tijden verplaatsen! Met een totale verbazing, ontdekken we in de dagen na, dat het zwembad is niet exclusief voor hotelgasten, maar toegankelijk voor iedereen die komt van buiten en hij was altijd vol met mensen, en ver van wat we verwacht hadden te vinden: rust en exclusiviteit . Het zou minder dan eerlijk / leuke alert zijn geweest, om 'daad van de boeking, of het rapport op de site, zouden we dienovereenkomstig aan te passen. Hoe kunnen we vergeten de duiker Rotowash om het zwembad schoon te maken ?! Een mooie elektrische gadgets die die het zwembad SOTT 'water dat laat draaien op alle uren van de dag het zwembad reinigt ... en dagenlang vergat af te voeren aan boord van de zelfde ... Nu, ik begrijp dat misschien niet eens de moeite hen zoals notiziatoci door de eigenaar, geef niet op een elektrische schok ... maar het zwembad is al een gat ... plus er zijn alle externe heren die de feestelijk bezetten met matrassen en geïmproviseerde wedstrijden van waterpolo ... maar ik denk dat de oplossing het beste zou zijn om het zwembad in de vroege ochtend schoon te maken, als het nog niet populair. Een andere grote verrassing was een bruiloft! Een mooie middag maakt de eigenaar ons scheidt, met een air van verwaandheid Garulo, van haar beslissing (die we later leren gewoon en natuurlijk voor de structuur te zijn) woensdag 31 augustus naar een bruiloft voor 100 gasten hosten (honderd ... goed lezen) Result : we hadden om weg te lopen de hele dag, en komen met iets te doen tot 's avonds laat ... omdat je weet, want het vertelt de operator: "dus om 11: 30 / middernacht ik stuur ze weg ..." dus we verzamelden zich om te horen Tiziano Ferro schetterende laat ... Function gevierd in de tuin ... en alle machines verstrooid 'interne' olive (olijfgaard ... slecht!) aan de voorkant van het pand, met zijn casino ... mensen die een bad in het zwembad van het hotel tot laat in de nacht, die natuurlijk niet de schuld, omdat een huwelijk is en moet een 'kans op geluk ... maar vanaf mijn kant van de gast van een dergelijke structuur, zie ik de zeker als deed het bijzonder slecht ... De s econd week heb ik een verblijf in het 'appartement' The Olive Trees "features :. kast die geuren van zweet (we moesten de luchtverfrisser duren). tegels die olievlekken te houden (waarschijnlijk vuilniszakken dat druppeltje verliezen ...). antieke stijl subjectief ongebruikelijke en twijfelachtige smaak (maar de foto's op de site zijn er ... maar live te zien zijn gewoon lelijk ...). balkon met geraniums verdord. final traktatie: houten plank boven de lamellen van het bed! Dat is prima voor de liefhebbers van "spartan" oplossingen ... maar ik ben niet Leonidas ... Ah, lees aandachtig de schenking van 'appartement is zonder airco !!! Wie zou denken dat een appartement van 90 vierkante meter tot 1200EUR per week, niet de 'air-conditioning ?! die dienen als een les voor de toekomst ... Nou, omdat ik ook over "The Quiet Houses" zijn hebben gewoond, mijn suggesties en adviezen: Als u op zoek bent. casino. muziek tot laat in de nacht. slachting van de mensen in het type zwembad Adriatische kust in medio augustus. bruiloften en barbecues plotselinge overstromingen als een 'horde structuur (d' Bovendien, zo wees ons de eigenaar "We zullen iets over business begrijpen ...", zodat de structuur moet maken ... Ik denk dat ...) je hebt gevonden uw plaats! voor liefhebbers van rust en exclusiviteit ik stel voor dat u contact opnemen met andere structuren. Zeker onberispelijke beschikbaarheid, opvallend gedwongen, de eigenaar, altijd klaar met een glimlach knarsetandend om, onder andere, bieren en zelfgemaakte maaltijden. final Chiosa: hoop niet te worden gealarmeerd of veilig worden gemaakt door het hotel, als je naar een aardbeving zoals die van de trieste gebeurtenissen van amateur ... (ongeveer 200 km van 'boerderij) in ieder geval ons niet is gebeurd herhalen ... maar zeker, het feit dat de onze is geboren was een slechte vakantie, leefde ongemakkelijk, en eindigde nog erger ... zal gewoon een geval ... Veel succes aan iedereen die dit etablissement bezoeken zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Quiete Dimore reageert
    Geachte heer Mazzola, las ik met grote spijt en diepe verdriet dat zijn recensie, maar het zal zeker kans voor mij om te beschrijven wat we hebben opgebouwd met zoveel passie en voeren we verwachten dat de meeste van onze gasten te herkennen ons voortdurend. In de eerste plaats, echter, zou ik willen zeggen om onze gast dat ik oprecht jammer dat uw Vakantie slecht zijn gestart vanwege hun gebroken machine, terwijl het was om hier te komen; Om die reden was ik bood me zelfs om haar te vergezellen tijdens de workshop, met inbegrip van zijn ongemak. Ik veronderstel dat dit kink in de kabel kan zijn gehackt het geven van zo'n hard oordeel over mijn structuur: onverwachte kosten zijn nooit leuk, vooral als je op vakantie gaat. Misschien is het om deze reden dat onze gast heeft verzocht om een ??uitnodiging van de belasting niet te betalen, maar het is iets dat we gewoon niet kan doen en is afhankelijk van de gemeenschappelijke. In dit opzicht zal het zeker net de juiste richting documentatie over. Ik weglaten alle adjectieven ik heb gericht persoonlijk lees net de beoordeling, die werden doorgegeven af ??als dwong zelfs mijn gebaren van aanvaarding, zoals een glimlach of aangeboden producten. Ondertussen, begin ik vanaf het zwembad. Uit het commentaar suggereert dat het anders dan de foto, maar het is eigenlijk net zoals beschreven in de foto's. En het feit dat het altijd en altijd schoon, ik denk dat het meer een deugd dan een defect. Het pand is gerenoveerd en opende drie jaar geleden, waardoor de kwaliteit van de kamers zijn rustig. Bovendien kan een kast een vieze geur hebben wanneer het is gesloten voor een lange tijd, niet wanneer het wordt geopend, geleegd en gevuld elke week weer, het hele seizoen. En de gasten die hebben gevolgd heb zoveel geweest, gelukkig. Het is waar, zoals aangegeven op de site, zijn er twee appartementen die voor nu heeft geen airco, maar ik bevestig dat zeer binnenkort in die twee kamers zal worden geïnstalleerd. Eén aspect maar niet begrijpen, heeft betrekking op de verzorging van de tuin: aan de ene kant wordt ons verteld dat het gras "is klein en malcurata" dan moet er zelfs niet de "grasmaaier" en de verzorging van de tuin op elk gewenst moment. Dus, ik kan deze vraag niet beantwoorden, want ik ben niet. Maar sommige inconsistentie, vergeef me, er is. Ik herinner me dat de gebeurtenissen in de zomer eindigt in mijn boerderij om middernacht, inclusief muziek en vervolgens in 30 minuten zijn allemaal uit. Over de enige avond bruiloft van de dag woensdag 31 augustus, werd ze vrijgelaten uit de boerderij aan ongeveer 19.00 uur voor een bezoek aan kennissen / vrienden, en ik denk dat hij het diner had met hen als ze terug naar de 00,45. het echtpaar en drie familieleden die stoeiden voordat ze vertrokken: op dat moment in de structuur werden zij 5 mensen vertrokken. Ik pauzeren om te zeggen dat zelfs in de middag spreken met haar, ik had verwacht dat ik losliet mijn prive parkeerplaats achter het hotel naar zijn auto, en dat bij zijn terugkeer vond hij beschikbaar op mijn parkeerplaats. Deze zomer was er ook verdrietig en bekend aardbeving. Met betrekking tot dit punt, ik wilde aangeven dat ze onmiddellijk worden kwam naar buiten met mijn dochters te zien of er gasten gealarmeerd door de aardbeving waren. Even later kwam ze, alleen, ik ging naar haar te kalmeren door te zeggen dat haar accommodatie is geheel uit hout, de nieuwste generatie van de structuur als nieuw en dus ook met seismische eisen, waarna - een half uur verstreken en niet zien andere gasten, kwam ik terug naar mijn appartement. Ik kreeg een paar dagen na een waarschuwing van haar, waarin hij vertelde me dat ik niet de zorg voor de gasten, want ik zou moeten kloppen op alle woningen om ervoor te zorgen dat ze veilig waren. Het was 03:40, de situatie was teruggekeerd, heb ik niet vond het nodig om de gasten wakker te maken. Ik hoop alleen dat ze niet willen uit te storten zijn woede op onze boerderij voor een zomer die - zoals u zegt - het slecht begonnen. Dit is het punt dat ik klaag, gezien het feit dat in dit project zetten we zo veel van onszelf. Met vriendelijke groet, Fabio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "super"

    01/09/2016

    onze familie was hier mei 2016 twee weken lang erg blij. huis omgeving, zwembad zeer schoon en goed onderhouden. veel ideeën geïmplementeerd, zodat iedereen comfortabel kan voelen. Appartement zeer schoon, zeer goed onderhouden, grote vriezer, 5-hij past makkelijk een grote wok gasherd..auf aan. we hadden vier van de top 6-appartement, die erg comfortabel was. de onderkant van de tuin dan een ess / behoorde zitplaatsen met gr. houten tafel, waar altijd een lichte wind --- was zeer aangenaam in de avond vuur, zodat het einde van mei. het balkon is vrij smal, gebruikte kleding drogers, eigenlijk alleen voor de smalle keukenstoelen geschikt. senor fabio spreekt vloeiend Engels en is zeer meegaand, zijn jarenlange activiteit te herkennen bij het hotel. vergezeld ons naar een wijnproeverij en organiseerde een fantastische vis te eten thuis. een kleine supermarkt in 3 km afstand, een enorme coop (prijzen zeer humaan, goedkoper dan Toscane) in Fano, om een ??goede wandeling lokaal te bereiken. het geheel is gelegen op een heuvel, vogel piepen de hele dag .... de stranden zeer typische: een parasol zijn plus 2, de prijzen variëren afhankelijk van het seizoen of in het weekend (6-14EUR) .Het geheel is gewoon heel rustig, met betrekking tot de weg lawaai. , landelijke ...... zeer ontspannend
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitstekende agriturismo"

    24/07/2016

    Wij verbleven hier rond half mei gedurende een viertal dagen. En Fabio (onze gastheer) mag gerust zijn...hier komen we zeker terug en voor een langere periode!
    De agriturismo ligt een kwartiertje landinwaarts van Fano, is heel rustig gelegen en is zeer verzorgd. Er is een zwembad, een fitnessruimte en een speelruimte voor de kinderen. In de overdekte ruimte waar ook feesten georganiseerd worden staat ook een biljart voor de liefhebbers.
    Ons appartement op het gelijkvloers was van alle comfort voorzien: vaatwas, wasmachine,airco, microgolf, volledig uitgeruste keuken,...
    Fabio is de perfecte gastheer, heel aanspreekbaar en bereid tot helpen.
    We hebben al heel wat agriturismo's gezien maar deze is echt een juweeltje zowel binnen als buiten.
    Wij-Belgen-en ook jullie Nederlanders kunnen hier zeker ook terecht in de maanden mei, juni en september wanneer je niet uit bent op de hoge zomertemperaturen. Dit jaar waren wij hier rond 15 mei wanneer alles nog fris groen is in de natuur. Toch is het dan voor ons reeds zeer aangenaam warm.
    Toeristisch gezien heeft de streek heel wat te bieden en daar kan Fabio zeker goeie tips geven .
    Vanuit België (Herselt) is het ongeveer 1300km met de wagen.
    Voor wie dat niet ziet zitten kan het ook met het vliegtuig naar Ancona (+/- 55km van de agriturismo).

    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfecte locatie"

    14/06/2016

    We waren in juni 2016 voor een week in agriturismo "Le Dimore Quiete" en woonde in het appartement "Dimora Le Vigne". Voor ons was het de perfecte plek. Zeer rustig en schoon. Alles werkte. Het overdekte balkon is een mooie "terugtrekken" met een fantastisch uitzicht op de tuin en het zwembad, zelfs als het weer. De eigenaar Fabio is zeer aardig en meegaand. Het helpt in elke situatie onmiddellijk en heeft altijd een glimlach op zijn lippen. Het strand "Arzila" is een goede 15 min. Afstand. We waren in Bagno "Chalet a Mare". Zeer aan te bevelen. Stijlvol en cool. Vanaf de volgende plaatsen zouden we Pesaro meer aanbevelen. Maar ga naar Fano aan de haven in de "Dock 27" om te eten. Top! Uitstapjes naar Gradara, San Marino, San Leo Veruccio of zijn sterk aanbevolen. Olijfolie om te kopen in Cartocceto en volgde natuurlijk Urbino (schema hele dag!). Al met al, de perfecte locatie voor heerlijke rust en een prachtige "Italië experience" !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust in de heuvels van Marche"

    02/05/2016

    Dit is een echt prachtige plek om te verblijven als u makkelijke toegang tot de Adriatische kust wilt en u kunt terugtrekken in de weelderigheid tussen de lokale heuvels verspreid met wijngaarden en olijfplantages. Het huis is onberispelijk; De appartementen zijn ruim en schoon, prachtig uitgerust met alles wat nodig is voor zorgeloze vakantie. Onze kamer had een grote eigen gasstookkachel, waar we heerlijke 5-gangen Italiaanse maaltijd bereiden. De nadruk ligt op 'kansen': de naburige dorpen en steden concurreren met eersteklas trattoria's en restaurants, zodat we het nooit zo vaak thuis honger hebben gemaakt. Het gebied is bijzonder goed om elke dag een paar uur door te brengen op uw fietsen, die de achterland met weinig minder bekende dorpen een paar mijl afstand van de kust verkennen; Ze zijn allemaal erg charmant en mensen zijn altijd gretig om advies te geven over waar te gaan / te zien. Lest maar niet het minst: Fabio, de eigenaar, woont op het landgoed en helpt u met alles wat u nodig heeft of wilt: altijd erg vriendelijk maar verre van imposant. Hij is er altijd altijd aanwezig als je hem nodig hebt of gewoon wilt praten over je laatste wijnproeverij-tour :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    16/02/2016

    Een echt bella.Abbiamo vakantie doorgebracht twee weken, schoon en goed uitgerust en arredati.la zwembad en whirlpool zeer aangenaam. grote dispositie van de eigenaar Fabio.Belle spiaggi tussen Fano en Pesaro Urbino bezoek en goede restaurants in de buurt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    Agriturismo Le Quiete Dimore reageert
    Zeer vriendelijke mevrouw Cristina Fabio The Quiet Holiday
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    26/10/2015

    Uitstekende gastvrijheid en behulpzaamheid van Fabio de eigenaar, mooie appartementen, schoon, nieuw, goed onderhouden, typisch uitzicht over de heuvels naar externe apparatuur van alle te bereiken ... wat te zeggen hadden een geweldige tijd mij en mijn familie .... ik terug met veel plezier .. dank Fabio spijt me hem vroeg vertrok niet groet ..there'll te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Quiete Dimore reageert
    Dank u en 'was een waar genoegen om u te hosten binnenkort Fabio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We will be back"

    14/09/2015

    We verbleven in dit gebouw voor een week de appartementen worden goed in elk detail en voorzien van alle comfort verzorgd. Het zwembad erg mooie grote en de kleine altijd verhitte prachtig uitzicht op de heuvels van Fano .Fabio (de eigenaar) was altijd beleefd en vriendelijk .Consiglio ons allemaal zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastic !!!!"

    08/09/2015

    We verbleven 22-29 augustus 2015 zijn wij een gezin van 5 personen, het hotel bood ons alle comfort, in aanvulling op de beschikbaarheid van Fabio, geweldige gastheer en altijd beschikbaar voor elke behoefte! Het jongste kind werd ontketend in de weide achter het huis en in het kleine zwembad met een whirlpool, terwijl de dochter + geweldig enthousiast over de plaats was, de andere twaalf jaar oude zoon daagde me uit ping-pong tafel en het was altijd in het zwembad ..... goed punt voor excursies en ontspanning! Op 10 minuten van de stranden van Fano! In de avond dat we in slaap viel met de krekels, de ochtend was leuk om wakker te worden in een landelijke en rustige! Het appartement had alles: magnetron, wasmachine, oven, grote koelkast met vriezer en gasbranders. Voor ons was het ideaal! ... al gemarkeerd voor andere vakantie !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Quiete Dimore reageert
    Dank familie Spizzi ..... binnenkort Fabio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "La Dolce Vita"

    14/08/2015

    We hadden een geweldig verblijf in dit kleine paradijs. Het resort met 5 charmante appartementen is een van de mooiste die we ooit gezien hebben. De ligging van Le Quiete Dimore, op de top van de heuvel, met zijn fenomenale vieuw over het landschap is echt supurb. Tenslotte is Fabio als gastheer / eigenaar, een heel erg vriendelijk en zacht persoon. Bedankt voor uw gastvrijheid !! Ciao Helen en Philip
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    19/06/2015

    mooi, schoon, met alle voorzieningen, zeer mooie appartementen, schoon, mooi zwembad, mooie tuin, mooi landschap rond. ... hoe zit het met de super .... zeer vriendelijke eigenaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten