contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Vignole

Via Vignole, 2, Montafia 14014 Montafia (Asti)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Heerlijke ervaring"

    14/10/2019

    Geweldige locatie voor een bezoek aan Asti, Alba, Alba, Barbaresco, Barolo. Ik wou dat we ook tijd hadden om naar Turijn te gaan. Ik heb hier 3 nachten doorgebracht. Ik moet onmiddellijk zeggen dat de nachtelijke diners FABULOUS zijn! Elke gang die door Maria Teresa en Christopher werd bereid, was uniek, goed geplateerd en absoluut heerlijk. Fatsoenlijke en betaalbare wijnen beschikbaar om te combineren met de maaltijd.
    Het ontbijt was perfect voldoende. Ik zou zeggen meer afgestemd op de Duitse smaak met veel vlees en kaas. Verse bakkerijproducten en assortiment van Hans' heerlijke warme brood.
    De kamers waren van goede grootte en zeer schoon. Het weer was een beetje koel om het zwembad te gebruiken. Ik wou dat we meer tijd hadden om met Christopher en zijn hond Charlie op truffeljacht te gaan.
    Grazie Mille Hans, Maria Teresa, Christopher en Daniella!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    dank je wel Joe!!!
    we zijn erg blij dat we zo'n mooie rating kunnen worden...
    we hopen u volgend jaar bij Cascina Vignole te zien!
    saluti
    Teresa & Co
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer goede keuken. Aardige en attente gastheren en -vrouwen "

    03/10/2019

    We hielden ons bedrijfsevenement in Cascina Vignole. Het eten was heerlijk en heerlijk. Op de tweede dag boekten we een stadsrondrit door Asti bij Theresa. Deze was ook de beste. De enige trigger is bij matrassen. Ze moeten worden vervangen!
    Al met al echter zeer aan te bevelen! We komen terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    hallo Renè
    vielen Dank fuer Dank fuer die schoene Bewertung...
    wij freuen uns dass es Euch allen zo'n gefallen hoed!
    danke fuer den Tipp unsere Matrazen zu ersetzen, in welchem Zimmer was Sie? so koennen sofort haldeln
    saluti en bis kaal
    teresa
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Genieten van Piemonte"

    11/07/2019

    Zeer vriendelijk welkom door Hans en Teresa. De kamers zijn zeer aantrekkelijk, schoon en geschikt voor een langer verblijf. Door de ligging, de rust en de ruimte is een ontspannen verblijf gegarandeerd. Excursies naar Turijn, Alba, Asti en het Barolo gebied zijn gemakkelijk mogelijk en zeer aan te bevelen. Maar het hoogtepunt is de catering. Het ontbijt met vers brood dat Hans elke ochtend vers gebakken heeft, zelfgemaakte jam, uitstekende kaas, Italiaanse salami en ham is een goed begin van de dag. s Avonds werden we verwend door Teresa, de zoon Christopher en Hans. Het aanbod van de Piemontese keuken, tot en met een truffelmaaltijd, laat bovendien de geschikte wijnen niets te wensen over.
    Onze conclusie: dit huis is altijd een echte aanrader.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Veel, heel veel dank voor de mooie rating....
    ons huis is zoals het is zoals het ook is door de aardige en lieve gasten die naar ons toe komen en zij hoort er ook bij.
    een presto
    Teresa Hans Christopher
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lovely place "

    30/05/2019

    Wonderful host.Delicate food beautifully cooked.Comfortable accommodation.Splendid swimming pool.

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    03/09/2018

    liefdevolle familie en liefde voor dieren, prachtige plek, geweldige accommodatie, onvergetelijk eten, heerlijke wijn, rust voor lichaam en geest, Cascina Vignole spreekt voor zich ... en is onvergetelijk ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    We danken je voor de mooie woorden en verwachten je terug in onze cascina vignole! je bent ook erg aanhankelijk dank aan Hart de Teresa, Hans en Christopher
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    02/09/2018

    liefdevolle familie en liefde voor dieren, prachtige plek, geweldige accommodatie, onvergetelijk eten, heerlijke wijn, rust voor lichaam en geest, Cascina Vignole spreekt voor zich ... en is onvergetelijk ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijke ontvangst, gastronomisch verblijf"

    13/08/2018

    We brachten twee dagen door in Casa Vignole. Fantastisch huis, perfecte woning, maaltijden van een gastronomisch niveau! Kleine spijt: we moeten de klant informeren over de prijs van drankjes (bruisend water, limo, wijn, koffie). Onvoldoende licht in de kamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dat was een perfecte week"

    03/07/2018

    Hoewel het alweer een jaar geleden was dat we met onze brommergroep op aanbeveling van Heinz W. hier waren om te bezoeken, maar het was zo perfect dat ik eindelijk een beoordeling wil geven. Ik geef overal 10 punten omdat de omstandigheden voor onze activiteiten perfect waren en de zorg groot was. Perfecte agritur vakantie met het beste eten en geweldige wijn, wat kan je meer vragen. De agritur is een beetje uit de weg, dus je moet mobiel zijn. Nogmaals bedankt voor alles, Maria Teresa en Hans!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Veel dank Norbert voor je mooie beoordeling! het is altijd fijn om zulke gasten te hebben als jij met ons !! tot de volgende keer Teresa e Hans
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We missen je !!!!!!!!"

    31/08/2017

    We brachten een perfecte week! De maaltijden, de kleine dej het aperitief ...... ...... Bocatto di kardinaal !!!! Hanz en Maria Teresa, qYes zeggen? Wil je ze weer te zien .... Binnenkort zal de foto, en de sleutels ik verscheept ..... Baccione a tutti. Adriana en Br Oscar;)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Oscar hello !! mercie van uw mooie publicatie! Wij willen dat u bij ons weer !! afscheid broer Oscar !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    31/07/2017

    We verbleven een week in dit prachtige agriturismo.Siamo echt genoten van de gastvrijheid en goed eten. De eigenaren Hans en Teresa zijn speciale mensen, zeer behulpzaam en affabili.L'agriturismo met het zwembad en de prachtige groen rond, zijn een oase van rust en tranquillita'.Abbiamo brachten hun avonden in vreugde met smakelijke diners en Teresa goede wijn Hans Guido, Simonetta, Roberto, Liana Ancona
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Gtazie Guido !! U waren ook een aantal hele leuke en speciale gasten! ! een groet
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "juni 2015"

    16/01/2017

    We hadden een geweldige tijd met jou. De gastvrijheid en de prachtige verhalen van het leven van Hans zijn gewoon geweldig. De zelfgebakken brood voor het ontbijt en de grote menu's en wijnen in de avonden zijn memorabel goed (niet te vergeten de Crappa te noemen). Kan heten u van harte aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    dank je wel !! we kijken uit naar EUR Dichtstbijzijnde bezoek !! teresa e Hans
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dus vakantie zou moeten zijn"

    02/08/2016

    We brachten vijf heerlijke dagen en nachten in het Cascina Vignole en voelde me zeer comfortabel met Teresa en Hans. Mooie kamers, heerlijk ontbijt en elke avond een ongewone en heerlijke menu. Zeer mooie omgeving en veel te ontdekken. We zullen zeker terugkomen. Dan niet een cabriolet, zodat we kunnen meer van de goede wijn te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi huis en geweldig koken"

    26/07/2016

    We verbleven drie nachten in Cascina Vignole, Theresa en Hans waren zeer behulpzaam en gaf ons goede aanbevelingen over waar te gaan en wat te zien in de omgeving. Mis geen avondeten, het is echt geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Hartelijk bedankt voor uw mooie reacties! tot ziens!! Teresa en Hans
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fall vakanties in Piemonte"

    21/09/2015

    De Cascina is sterk aanbevolen. Zeer warme en vriendelijke gastheren, behulpzaam en het eten is geweldig. We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Vele, vele dank, het is ook leuke gasten wij u die Cascina Vignole zo waardevol macht.Liebe groeten! Teresa en Hans
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super geweldige dagen"

    05/09/2015

    We zijn comfortabel met je voelde !! Dank je wel super groot huis, gastheren, eten .........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Vignole reageert
    Dank u voor de mooie woorden, verwachten we opnieuw u bij Cascina Vignole !! Teresa en Hans
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten