contactModalFeedback

Agriturismo Relais Il Bricco

Strada Bricco, 66, 14049 Nizza Monferrato (Asti)

"Zeer goed"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,5/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Heldergroene serene woonkamer"

    14/06/2018

    Prachtige ontvangst, vriendelijkheid en beschikbaarheid boven verwachting, de structuur (zwembad inbegrepen) wordt zeer goed gehouden, de wijn van de kleine kelder is zeer bereid om onder de pergola te nippen, het omringende landschap nodigt uit tot lange wandelingen. Het was een uiterst aangenaam en ontspannend verblijf. De eigenaren van Il Bricco verdienen applaus.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig, ontspannend verblijf"

    18/10/2017

    We hadden een geweldige tijd in Cascina Il Bricco. De gastheren waren ongelooflijk gastvrij en behulpzaam. Het is de perfecte plek voor een ontspannende tijd in het prachtige platteland buiten Nizza. Het was te koud om het zwembad te gebruiken, maar we kunnen dat voor ons volgende bezoek verlaten! Giusi is een fantastische kok, en ga voor hun wijn, die Ermano zeer interessante uitleg zal geven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fijn weekend"

    05/10/2017

    We brachten drie dagen in dit prachtige hotel in het midden van de wijngaarden weg van het lawaai. We ontspanden en aten goed. Uitstekende productie wijnen. Personeel beleefd en altijd beschikbaar. Kamers netjes en schoon. We zullen terugkeren in de zomer, wanneer we het mooie zwembad kunnen gebruiken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een leuke ontspannen week"

    01/09/2017

    Mijn vrouw en ik brachten een week in dit prachtig toevluchtsoord weg van het lawaai, altijd goed gegeten. Personeel beleefd en altijd glimlachend. Het zwembad is een echte zwembad waar je echt kunt zwemmen. Voldoende ruimte en goed uitgerust om te zonnebaden en een mooie tuin om te ontspannen onder de bomen. Super Thaise massage!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Betoverend."

    23/06/2017

    Ik denk dat het mooie adjectief een samenvatting van de beste Cascina Bricco. Vanaf het frame, dan kan inzoomen tot de eigenaren; kijk rond, 360 graden, het is een genot voor het oog. Groen, veel groen: de heuvels, wijngaarden en hazelaars. De structuur is onberispelijk, in perfecte harmonie met de lokale omgeving. Het beschikt over gemeenschappelijke ruimtes voor recreatie, maar ook absolute rust hoeken. Het zelfgemaakte ontbijt, georganiseerd diner voor ons gasten, vriendelijkheid en de beschikbaarheid van Giusy, als zijn medewerkers, zijn alle functies die helpen om het prachtige verblijf op de boerderij. Dat is fijn dat we de auto hebben verlaten voor twee dagen en brachten elke minuut in het gebouw. Het nieuwe zwembad van 20 meter is de kers op de taart. Om uw vulling van zon te krijgen, maar ook afkoelen in de schaduw van de grote veranda, om vrienden te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Een krappe plaats."

    04/06/2017

    Een beetje langdurig onderzoek, onder andere omdat we het opmerkelijk vonden, of niet raar, dat de meeste van de volgende niet in eerdere reviews werden genoemd. Niet op de laatste plaats omdat deze negatieve ervaringen en waarnemingen nauwelijks alleen voor ons kunnen toepassen. Kortom: Als u op zoek bent naar een rustige plek, met een goede kwaliteit verhouding, kijk verder. Om te beginnen met de positieve dingen: de omgeving is mooi, de plaats ziet er netjes uit en het zwembad is een van de beste die we hebben gezien in een van de meer dan 20 agriturismo's die we de afgelopen jaren hebben bezocht. Desalniettemin waren we erg teleurgesteld vanwege het volgende: - De kamer was extreem klein en muggy. Het was vooral warm en onhandig 's nachts. Door het ontbreken van zowel airconditioning als (slechter) schermen om te voorkomen dat bugs de kamers binnengaan, was koeling of ventilatie onmogelijk ... hoewel een luidruchtige ventilator beschikbaar was. Dus, letterlijk, de helft van de tijd hadden we het moeilijk om te slapen. Naast onze verbazing lijkt de laatste niet te worden begrepen of erkend door de gastheren. - Anders dan u zou kunnen aanbevelen om naar de foto's te kijken, zijn het huis en het omliggende gebied (met de tuin en de terrassen) krap, zoals u zou ervaren bij een camping. Hoewel er slechts enkele kamers in ons verblijf waren bezet, vonden we weinig of geen privacy en rust, waardoor we het gebouw de meeste van de tijd verlieten (!). - We hebben de akoestiek binnen het huis ervaren, met name het deel waar we zijn gebleven, zo erg lastig. Hoewel we duidelijk hadden gevraagd naar de meest rustige kamer, werden we vaak gestoord door de deuren en luidruchtige stemmen dikwijls te storen, ons wakker te maken of ons bijna elke dag uit slaap te houden. - Op basis van de informatie over verschillende websites en de prijs van de kamer hadden we verwacht dat er wifi beschikbaar was voor de gasten (de gastheren lijken niet op het feit dat er een wifi-verbinding buiten hun eigen kantoor aanwezig was) Televisie in de kamers en vooral de dagelijkse schoonmaak van de kamer. We voelden ons eigenlijk een beetje verlegen om de laatste keer te vragen. - In principe (hoewel misschien subjectiever dan vroeger) willen we zeggen dat het bedrag dat voor het avondeten was aangerekend, opvallend hoog was. Het voegt bij aan het idee dat deze agriturismo onterecht commercieel is en te veel uit het oog verliezen, de belangen van de gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Relais Il Bricco reageert
    Arnold kwam met zijn vriendje naar ons toe; We hebben ons best gedaan om ze comfortabel te maken met accommodatie, eten, hulp en suggesties over wat te doen en waar te gaan. Maar Arnold (niet haar vriendje) is in principe een ontevreden persoon die bijvoorbeeld kan klagen als in het zwembad (lengte: 20 mt!) Er nog twee andere mensen zijn dan hij! Eerlijk gezegd hebben we haar reactie niet helemaal gelezen: te lang!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      3/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      3,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      5,5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    17/09/2016

    Cascina niets Kort mooi met kleine spa voor een eigen ontspannen, schoon en gezellig, gelegen in een oase van rust waar u kunt genieten van goede wijn; Speciale dank aan de eigenaars van Giusy structuur en Ermanno die het vermogen hebben om te zorgen dat u zich thuis voelt .... goed besteed geld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooi ontspannen weekend"

    12/09/2016

    Een prachtige plek, goed ingerichte kamers, een gloednieuw zwembad om te zwemmen en afkoelen en eten en wijn uit de productie bedrijf zelf. Er zijn nog enkele kleine werk gaande rondom het zwembad, maar niet de ruimte onder de bomen om te ontspannen en te spelen met onze kleine één jaar niet missen. Zeer vriendelijke managers die u bedanken voor het maken van ons thuis voelen en hebben gegeven aan ons en aan ons kind de volledige vrijheid om de beschikbare ruimte te gebruiken! Ik gaf negen alleen maar om het een hogere rating volgende tijdstip waarop het werk :-) zal worden afgewerkt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Goed zijn om heimwee"

    04/09/2016

    Ik bracht tien dagen gastheer van "Cascina Bricco". Ervaring die ik wil totale tevredenheid met het uitstekende management (uitstekend eten en genezen), vriendelijkheid en behulpzaamheid in een prachtige omgeving, zowel vanuit logistiek oogpunt natuurlijk uit te drukken. Een ontspannende natuur, bevallig, zacht, dat helpt. Landschap in te verdwalen en het herstel van de geest na lange maanden van de stad stress. Dankzij Enrica en Giancarlo ik herinner me met liefde waarmee je altijd een paar woorden kunnen uitwisselen in totale ontspanning. Een interessante functie is het prachtige zwembad zeer gewaardeerd door kinderen en volwassenen, omringd door de achtergrond van de wijngaarden Heritage ... zeker een bezoekje waard ... zelfs de katten die heel beleefd verschijnen en verrijken het karakteristieke landschap. Vooral snoezig Silvestro.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    26/08/2016

    Farm heel mooi, omringd door de natuur voor een paar dagen in totale ontspanning! Kamer mooi groot en zeer schoon! Binnen een kleine spa met een Turks bad en whirlpool en de buitenkant een mooi groot zwembad! De eigenaren verwelkomde ons vriendelijk en behulpzaam Enrica en een geweldige kok! 300metri is dicht bij een manege waar je kunt gaan paardrijden door de wijngaarden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
  • 2
    "Slecht"

    "negatief"

    22/08/2016

    slechte ontvangst (bij aankomst waren ze zelfs niet gepresenteerd). Ze hebben de eigenschap niet te bezoeken en een lijst van de beschikbare diensten. Diner armen in kwantiteit en niet geschikt is voor de periode (hete soep in augustus). Ontbijt zeer slecht en verpakte producten. Tijdens ons korte verblijf, er was geen poging om met ons te spreken. erg mooi en schoon structuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Relais Il Bricco reageert
    Eilah Stefano! Wanneer is het krijgen gedaald van de fiets realiseerden we ons bijna onmiddellijk dat u het verkeerde adres had. In de kamer al heb je ons hebben begeleid ..... Ik denk dat de presentatie. Diensten van de structuur zijn natuurlijk uitvoerig vermeld op de website (je zal zeker niet ontsnapt). Het diner die avond de boerderij was vol, en onder de verschillende andere gerechten voor u, op zijn minst verbaal als, was diende ook een soep van groenten uit onze tuin, maar "koud" (helaas de hitte van die dagen kan doen trucs voor de geest) als voor het ontbijt we misschien verward met een andere plek waar je was: er waren slechts verpakte yoghurt, boter en ham (Parma gekookt), terwijl de taart, muffins, donut en jam zijn: "MAISON" true, we hebben geen animatie, maar omdat degenen die bij ons komen op zoek naar vooral rust, natuur en netheid. Deze twee dingen die je zegt dat je ze hebt gevonden, ook. Hallo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Verwen uzelf in agriturismo""

    21/07/2016

    Met mijn man en mijn 15 jaar oude dochter brachten we het afgelopen weekend in de Monferrato Cascina Bricco.La hadden we de keuze voor foto's, maar doen geen recht aan deze structuur en de locatie, weg van het verkeer en lawaai, dat is erg mooier dan het lijkt in foto's. De kamers en badkamers zijn vlekkeloos en superpuliti; we aten bij zo heerlijk en Giuseppe gaf ons het gevoel geen gasten van een boerderij er zijn, maar als vrienden "verwend" in wat zij "Agricasa" noemt. Dan is het zwembad echt fantastisch: een echte zwembad waar u kunt zwemmen en niet een van die soort ..... bad een beetje 'groter (20 mt.!)! Echt allemaal meer dan ok
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "weekends gedachteloos"

    17/06/2016

    Ik en mijn partner verbleven c / o het hotel vorig weekend. Het is een mooi, rustig en schoon. De managers waren erg gastvrij en deed ons thuis voelen. Raad tot de spa gebruiken, maar vooral voor het diner te proberen. We zullen binnenkort terug te keren. Het Ik beveel het aan iedereen die behoefte heeft om zich te vernieuwen en op te laden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs in de wijngaarden"

    24/04/2016

    Natuur betoverende, gastvrijheid eccellente.Una gerenoveerde boerderij in een eenvoudige en elegante set in het midden van de absolute groen van wijngaarden ... Ik durf me niet voorstellen dat de herfst met zijn kleuren. Uitstekende spa met jacuzzi en een Turks bad. Het eten van echte met een vleugje originaliteit.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannen en goede wijn"

    03/06/2015

    Het zou gewoon te structureren. geweldige wijn! We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten