contactModalFeedback

Agriturismo Zabaldano

Reg. Zabaldano, 1, Cessole 14050 Cessole (Asti)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Opnieuw en opnieuw"

    11/05/2018

    Steeds opnieuw Ons vijfde bezoek aan Zabaldano en dit keer in de lente in plaats van in de herfst. Ook vlogen we naar binnen en huurden een auto, zodat we onze fietsen thuis lieten. Veel belangstelling voor de lentebloemen, met name orchideeën. Een late lente hier, net als in het VK. Er lijkt zo meteen iets te gebeuren. In onze week hier zijn de Wisteria en Lilac volledig uitgekomen. De tulpen en de Deffodils zijn verdwenen, de notenboom kwam in het blad en de vijgenbomen vertoonden baby vijgen en bladeren. Star of Bethlehem is overal en nieuw voor mij. Een hartelijk welkom, zoals altijd, van Claudia en Riccardo. Veel dingen hetzelfde maar toch veel veranderingen sinds ons laatste bezoek in 2015. Asperges lijkt het enige seizoensgebonden product ter plaatse, de kersen, pruimen, appels en peren allemaal in bloei. De wijnstokken die op dit moment nauwelijks roeren. De Piemonte-wijnen zijn altijd goed - maar schokschok op zondagmorgen van Gavi naar Arneis! We hebben ergens tussen de middag iets goeds gevonden om te eten. Uitstekend eten tegen goede prijzen in Monastero Bormida, Roccaverano, Alba (beperkte keuze op maandagochtend), Acqui Terme, Bubbio en S.Giorgio Scarampi. Morgen Canelli voor markt en lunch en een wandeling. Baldo gaat nog steeds sterk en verheugd om Pluto en Lumia te ontmoeten. We zijn naar Roccaverano, Bubbio en S.Giorgio gelopen - op een dag zouden we waarschijnlijk 92 trappen moeten beklimmen. Dus mijn telefoon-app geclaimd. Het weer is heel vriendelijk geweest, zon tot nu toe elke dag zonder een vleugje regen Heerlijk. John en Judith Roscoe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Er zijn veel soorten ruis, maar slechts één soort stilte."

    16/04/2018

    Dit was onze 3e keer hier op Zabaldano: de eerste keer in 2004 voor twee, de tweede keer in 2013 met onze toen 3-jarige zoon, Elias, en nu in 2018 met Pasen. Elias is al 8. Sinds deze winter bijzonder lang en koud was, keek ik er naar uit om heel lang in Piemonte te blijven. Maar zoals wij op 31.3. Het was winterkoud en onderweg moesten we langzaam rijden vanwege zware zware regen en storm. Maar hier werden we hartelijk verwelkomd door Claudia en Riccardo en hun drie honden. Ons 'badger'-appartement, dat we al kenden, was liefdevol voorbereid en voorverwarmd. Hoe zou deze week moeten zijn? Allereerst sliepen we allemaal zo goed, zoals we dat al lang niet meer hebben gedaan. De volgende dag - het was Paaszondag - scheen de zon en was er geen wolk meer. We keken rond in het prachtige landschap; ze zag er nog steeds winterly bruin uit - maar veel bijen zoemden al in de bloeiende amandelboom op de oprit en in de vele narcissen. In de loop van de volgende paar dagen merkten we meer en meer hoe mooi het is om gewoon naar de natuur te luisteren en je gedachten te ordenen - wat automatisch resulteert. Met Elias hebben we twee kleine wandelingen gemaakt en interessante dingen ontdekt die Claudia later aan ons heeft uitgelegd (Gallwespennester en webben van processie-rupsen in de bomen). We ontmoetten ook meerdere keren herten bij het huis - ongewoon dichtbij voor ons. Er was ook de mogelijkheid om Claudia en Stefano, hun helper, te zien en de bijenkorven klaar te maken voor de lente - niet zo gemakkelijk om niet gestoken te worden. Vandaag konden we de smid naar de "paardenpedicure" kijken. De twee mannen waren erg vriendelijk en legden veel uit over hun kunst. Verbazingwekkend hoe lang het paard geduldig alles heeft laten meegaan. Ze kenden elkaar al goed. Ook dat was nieuw voor ons. Wederom kregen we veel nuttige tips en brochures / boeken over excursiemogelijkheden in de omgeving. Niet alles wat we hebben gedaan. Zeer interessant voor ons was het bezoek aan het kasteel Grinzane-Cavour in de buurt van Alba. Geweldig wijnmuseum en veel geschiedenis met een prachtig uitzicht op het platteland. We hopen je snel weer te zien! Bedankt voor je aangename gastvrijheid! Andreas, Timea en Elias
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm aanbevolen"

    30/05/2017

    Wij waren hier ook vorig jaar en maken al plannen om opnieuw langs te komen. Beter kunnen wij niet laten blijken wat we vinden van Agriturismo Zabaldano. De natuur en de omgeving zijn hier overweldigend mooi en de ontvangst door Claudia en Ricardo is allerhartelijkst. Warm aanbevolen.

    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Piemonte paradijs"

    26/07/2016

    Waw! We hadden niet verwacht dat Zabaldano zo'n paradijs zou zijn! De uitzichten zijn geweldig, omringd door wijngaarden en bossen en veel wildlife. We hebben genoten van ons verblijf bij onze baby-deugd, waar we in de tuin van het agriturismo kunnen verblijven, of uitstapjes maken naar omliggende dorpjes, wijnkelders, markten en zeer goede kleine restaurants. Claudia en Ricardo zijn erg aardige mensen en de perfecte gastheren. We zouden deze plek aan vrienden adviseren en zullen hier terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "overtrof hoge verwachtingen"

    21/07/2016

    Veel vakantie op verschillende plaatsen in Italië die we hebben meegemaakt. Dit jaar hebben we gekozen voor Piedmont en Zabaldano. Dat was een groot geluk. Eigenlijk stond een aantal rondleidingen door de stad op onze vakantie schema, maar het spectaculaire landschap niet heeft verlaten ons weg. En dus namen we een wandeling bijna elke dag. We werden ondersteund door Claudia met veel literatuur en belangrijke tips. Dan kunnen we languit op Zabaldano alle vier van ons en geniet van het leven, panorama en de uitstekende gastvrijheid van Claudia en Riccardo. Dit is een vakantie! We hebben dezelfde weer geboekt voor volgend jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect vakantie"

    17/08/2015

    Door de afgelegen ligging op de berg, en in de volle natuur is dit echt een oase van rust. Dit is dan ook een perfecte uitvalsbasis om de verschillende wijngebieden van Piedmonte te gaan verkennen en nadien rustig te genieten van de Jacuzzi met uitzicht over het dal. Claudia en Riccardo zijn de perfecte gastvrouw en heer die je voorzien van alle informatie om je uitstapjes optimaal te plannen. Proef zeker de zelfgemaakte schapenkaas, confituur, honing en wijn!!!

    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verrassend verblijf op Zabaldano"

    23/11/2014

    We komen al 20 jaar op zomervakantie in Italië. Wij waren voor de eerste keer in Zabaldano en werden direct verrast door de prachtige ligging, uitzicht en accommodatie. De ontbijtfaciliteiten hadden we op deze wijze nog nergens aangetroffen en bevielen ons zeer goed. De wandelmogelijkheden vanaf de Agriturismo, naar bijvoorbeeld de omliggende dorpjes, zijn legio en de moeite waard. Claudia heeft ons nog veel tips gegeven voor uitstapjes. Wel jammer dat het dichtstbijzijnde restaurant gesloten was (wegens vakantie). Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de Apericena die Claudia en Ricardo ons hebben aangeboden. Kortom: een aanrader!

    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige mensen, prachtig uitzicht"

    13/10/2014

    Dit was ons derde verblijf in Zabaldano, en we hebben ons enorm weer genoten. De uitzichten en de omgeving zijn onverslaanbaar; Claudia en Riccardo zeer gastvrij en de Zab. Eten - de honing, kaas, jam, tomaten en wijn uitstekend, met verschillende zeer goede lokale restaurants redelijk dichtbij. Deze keer hebben we onze eerste ervaring van druivenpluizen en een nieuw restaurant genoten. We hebben ook genoten van het ontmoeten van C & R's nieuwe familie, Pietro en Corrinna. Moeilijk te weten wat voor soort vakantie dit omschrijft als; Het is een vakantie op het platteland, waar we zoveel mogelijk buiten de deur willen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    24/08/2014

    We brachten een paar dagen in Zabaldano terugkeer uit het noorden naar ons huis in Romagna: Oma en opa met twee nieuwsgierige kleinkinderen (9 en 7) en Piper, een Border Collie in zes jaar zeer dynamisch. Het was een ervaring die bepalen boeiende en belonen (vanuit vele invalshoeken) is slechts een understatement. De eigenaren "live" op de site alle seizoenen dat de natuur stuurt: bedrijfsleiders en de sector gewijd aan gastvrijheid met liefde en veel aandacht voor detail. U voelt zich "thuis" en dat betekent ontspanning. Het uitzicht is prachtig. De sympathie, gastvrijheid en de kwaliteit van de producten (kaas, honing, wijn), de mogelijkheid om aan te zetten het gemak van de mensen van alle leeftijden, waardoor de eenvoudige uitleg van het werk in de landbouw met dieren en het begrijpen diep gevoel en ethiek dat al deze activiteiten ondersteunt ... dit alles kan echt worden omschreven als "land van excellence". Onze kleindochters zal een intense herinnering te brengen en hebben veel belangrijke dingen geleerd. We senioren zijn niet overtroffen om dingen die we niet weten te leren en dat je aan het denken. Piper had veel vrienden gemaakt en - aan het begin - is gestegen met de auto alleen met een precieze volgorde.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een parel in Piemonte"

    26/05/2014

    Ik was nu de derde keer te gast in Zabaldano en het is elke keer een onvergetelijke ervaring. De eigenaren wonen en houden van hun agrotoerisme en je kunt het voelen in elk detail. Gastvrijheid is een prioriteit, de situatie was een absolute droom en het gebouw zal ijveren voor zijn. Er zijn zelfgemaakte honing, jam en kaas, paarden en schapen, een hot tub met uitzicht op de vallei en een van de beste Piemontese restaurants in de buurt. Deze perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in het platteland. Voor mij is een van de paradijzen van Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onze plaats van het hart"

    23/04/2014

    De heerlijke plek, warme gastvrijheid, de beschikbaarheid en de vriendelijkheid van de gastheren, het geluid van de natuur, lekker eten (honing, jam, wijn en robiola schapen van hun productie), knuffel tender Pongo: alles heeft maakte onze trip erg onvergetelijk en we kijken ernaar uit om terug te keren !! Bedankt voor alles, Leonardo en Michael.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kevin Dale"

    16/11/2012

    We verbleven onlangs in Zabaldano voor de 3e keer. De uitzichten van de Monte Rosa en de sneeuwse Alpen waren geweldig. De kinderen genoten van de ezels rijden en de Dolcetto met Riccardo flessen. We raden de herfst wandelingen esp naar San Giorgio voor de lunch aan te bevelen. Als u geluk hebt, zult u wild zwijnen roaming zien en Riccardo organiseert dageraad tot zonsondergang zonneschijn ..... maar wees gewaarschuwd deze kosten EXTRA! We kijken er al naar uit om terug te keren naar Zab voor ons 4e bezoek :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische "Piemonte""

    27/07/2012

    Een van de mooiste agriturismo's in Italië. Voor onze familie is het de derde Agriturismo die we kennen. Prachtig uitzicht op de Monte Rosa van onze accommodatie. Een zeer mooie plek voor kinderen voor voor mensen die naar de "rustige ambiance" van Italië zoeken. Goede wijn gemaakt door Riccardo, goede jam gemaakt door Claudia en perfecte Robiola kaas gemaakt door Roby ... Forse ci rittorniamo, ma d'inverno. Auguri per ik kan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zabaldano"

    30/05/2012

    We verbleven in Zabldano verlengd voor een weekend en kwam weg met het gevoel van het hebben beucoup langer gebleven. De tijd hangt op een hoogte die heuvel! Het is een magische plek om te ontspannen met een prachtig uitzicht en gastheren die hun huis productie (honing, jam, kaas, wijn, ...), een echte traktatie te delen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverende week"

    13/10/2010

    We proefden vanavond kastanje honingbij Zabaldano (weet precies kastanje!) Een van de herinneringen mee naar huis een heerlijke week met onze kleine meid. Mooie plek, zoals vriendelijkheid van mevrouw Claudia, de heer Riccardo en Roberto. We waren prima.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten