contactModalFeedback

Agriturismo Case Perrotta

Via Andronico, 2, 95010 Sant'Alfio (Catania)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bachelor"

    23/03/2019

    We hebben een geweldige tijd gehad, het eten was uitstekend, zelfs de service, een mooie avond.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Maar mevrouw Leonardi,

    Bedankt voor uw recensie!
    Het was voor ons een genoegen u te mogen verwelkomen en we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen en samen andere jubilea te vieren!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Uitstekend"

    10/03/2019

    We hadden de lunch vandaag aten we heel goed de uitstekende service super vriendelijkheid om mijn zoon viel uit zijn portemonnee hebben gebeld ons terug te bellen uit Catania zelden deze dingen gebeuren deze dingen dank je wel
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Goedemorgen, meneer,

    Bedankt voor uw beoordeling!
    We zijn erg blij dat u zich bij ons heeft vermaakt.
    Wat de portemonnee betreft, dat is het minste wat we kunnen doen.
    We hopen u snel te zien!

    Groeten,

    Agaat V.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste ervaring van onze tijd op Sicilië "

    16/02/2019

    Case Perrotta is een magische plek. Agata en haar familie hebben hard gewerkt om het oorspronkelijke gevoel van dit ooit klooster te behouden. De kamers zijn allemaal voorzien van een eigen inrichting en hoewel eenvoudig, heb je alle comfort.
    Het eten is geweldig en we hebben geleerd dat de chef al bijna 30 jaar de familie is. Elke hap veroorzaakte veel gekreun van plezier! Zulke zorg!
    Het personeel, namelijk Valentina, heeft er alles aan gedaan om van ons verblijf een onvergetelijk verblijf te maken. Ze hielp met routes en suggesties en nam de tijd om de geschiedenis van de boerderij en de evolutie door de jaren heen te delen. Ze is echt een van de vriendelijkste mensen die we ooit hebben ontmoet. Dank u wel Valentina. Ze hebben het geluk je in het team te hebben.
    Speciale dank aan Jessica die ons als gastheer heeft ontvangen voor het ontbijt. Je was leuk om mee te praten!
    We waren er toevallig voor Valentijnsdag en de eetzaal stond vol met lokale mensen die genoten van een prachtig verzorgde menukaart. We werden ook getrakteerd op een live band met traditionele Siciliaanse muziek. Agata nam de tijd om aan onze tafel te stoppen om meer van de geschiedenis te delen, in het bijzonder de ruimte waar we aan het eten waren.
    Ook al was het buiten het seizoen, we hebben genoten van onze ervaring met Case Perrotta en kijken we ernaar uit om in het voorjaar of najaar terug te keren om de volle bloei van de flora op te vangen. Het uitzicht op de Etna vanuit ons raam was een welkome plek om wakker te worden.
    Hartelijk dank vanuit de grond van ons hart!
    Bob en Michelle uit Canada
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Beste Bob en Michelle,

    Er zijn geen woorden om te reageren op uw fantastische recensie, hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn altijd blij met mensen zoals u hier, nieuwsgierige reizigers die op zoek zijn naar onvergetelijke ervaringen, lekker eten en een hoop oude verhalen. We kijken er naar uit u binnenkort weer te zien in het voorjaar! Valentina
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie gebruikt in thema geschikt voor Oud en Nieuw uitstekende foodservice onberispelijke beschikbaarheid en professionaliteit onberispelijk."

    01/01/2019

    Een betoverende plek in de bossen van Sant'alfio. Uitstekend voedsel superieure service prachtige receptie. Een oudejaarsavond om niet te vergeten. Professionals in de sector
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Dichtstbijzijnde mevrouw Carelli,

    Dank u voor uw vriendelijke woorden!
    Het was voor ons een genoegen u te mogen verwelkomen en heeft ons geholpen om uw oudejaarsavond onvergetelijk te maken.
    We hopen u snel te zien!

    Met vriendelijke groeten,

    Agaat V.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hield ervan"

    04/12/2018

    Dit was ons tweede verblijf en we waren niet teleurgesteld. Bezocht met twee jonge kinderen. We houden van de locatie en de sfeer, het personeel was erg hoffelijk en geduldig. Voedsel goddelijk.

    Zal weer komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Bedankt voor uw feedback, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Uitstekend"

    11/11/2018

    U kunt heel goed eten zoals het ooit werd gedaan op gerechten in terracotta aardewerk prijzen gemiddeld
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Bedankt voor je recensie en ik hoop dat je snel terugkomt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    07/11/2017

    Geweldige lunch, de service een beetje 'traag, maar het eten lekker! Ik hield erg veel van de ingang van een kat aan het begin van de lunch en het gewoon zien hem op de set tafels! Als je eenmaal ingeschakeld!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Gentile Valentina, Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij met zijn voorliefde voor ons voedsel, en we zijn diep excuses voor het ongemak dat u te beschrijven. Voor een paar dagen een zeer sociale kat was hier. We snel besefte dat het een verlies, want het was niet een verdachte zwerfkat, maar gewend om met mensen. Gelukkig is via een bericht op Facebook, gevolgd we haar meesteres, zodat we het probleem opgelost. Natuurlijk betreuren wij zeer veel, we in ieder geval te houden om erop te wijzen dat de obers altijd voorzien van de noodzakelijke reiniging. Er riaspettiamo binnenkort! Met vriendelijke groet Sarah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hop en nachtegaal voorzijde van het complex"

    17/06/2017

    We brachten een heerlijke week in het midden van kersen en olijfbomen dicht bij de natuur. 'S Avonds kunt u het gesprek Kautz en de nachtegaal te horen. Het complex is prachtig uitzicht op de Etna en de zee. Het enige nadeel als gevolg van de pre-seizoen was het restaurant niet altijd open, maar dit kon de keuken in het gebied te testen. altijd als
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Afgelegen en authentiek!"

    17/04/2017

    Een erg leuke plek met eenvoudige maar zeer authentiek en charmante kamers. Ontzettend vriendelijk personeel. Het eten smaakt "Mamas" cuisine: vers en zelfgemaakt. De locatie is een beetje afgelegen, maar perfect als u op zoek bent naar rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Welkom, beschikbaarheid, vriendelijkheid"

    01/03/2017

    Begroet met vriendelijkheid, heeft het voltallige personeel krijgt een grote bereidheid: antwoorden op de vragen, tips over plaatsen om te bezoeken en mooie details en belangrijk voor de echte Sicilië ervaren. Het enige dat gepaard gaat met een grote vriendelijkheid van alle tijden. Daarnaast zijn we in staat om een ??deel van de Siciliaanse keuken te ontdekken zijn. :) Ik absoluut aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Gentile Anna, Dank u voor uw feedback. Het is een genoegen voor ons om te leren dat uw verblijf in onze boerderij was zo aangenaam en cultureel belonen. We kijken ernaar uit eens te meer Case Perrotta! Met vriendelijke groet Sarah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verrassing !!! Gastvrijheid, kwaliteit 'food, beschikbaarheid en professionaliteit. Desserts voor iedereen, maar vooral de pasta proberen!"

    19/02/2017

    Ik ben nog steeds zit in het restaurant met mijn familie. Onze felicitaties gaan naar het personeel alles! jong en competente medewerkers, mooie glimlach, mooie gezichten! Speciale dank aan de chef-kok voor de zorg en vaardigheid in de bereiding van de gerechten en in de Nino room service!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Case Perrotta reageert
    Gentile Marzia, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg enthousiast om een ??recensie gedaan precies op tijd te lezen, en zo vol lof voor al onze medewerkers en vooral onze chef-kok en onze hoofdverpleegkundige, die elke dag naar streven om de klant de best mogelijke service te bieden. We hopen u binnenkort weer te zien, sturen we onze vriendelijke groeten! Sarah
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een ontdekking!"

    22/06/2016

    Deze boerderij wordt aanbevolen voor iedereen die een rustige, stijlvolle accommodatie met een uitstekend en goedkoop restaurant (voor hotelgasten een uitgebreid menu voor 25 euro), waar u kunt proberen vele Siciliaanse specialiteiten wil. Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel en vriendelijke sfeer. Geweldige locatie tussen Etna Zuid en Etna Noord, niet ver van Taormina en Catania. We hadden geboekt voor 3 nachten en 11 nachten verbleven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige Agriturismo"

    11/05/2016

    We brachten vier nachten in deze mooie plek. Uitstekend eten, warme en vriendelijke sfeer en prachtige omgeving. Mooie en schone kamer. We zouden graag terug willen komen en zien dat de kersenbomen bloeien en het eten hebben .... Het was makkelijk te vinden door de vele borden langs de weg.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perrotta huizen"

    17/03/2014

    echt goed eten en geweldige personeel. Het enige minpunt, waardoor het water 2 euro een fles van 75 cl van de rest reken ik heb niets te zeggen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer mooie en rustige plek."

    09/01/2013

    We hadden 2 prachtige dagen in deze mooie, rustige plek. De kamers waren erg groot, schoon, comfortabel. Case Perrotta heeft ook een beetje fijn gebaar door een waterkoker met thee in de kamer voor gasten te bieden. Ontbijt was gezond en gul. Het eten was zo lekker. In feite is het beste eten dat we tijdens onze twee weken in Italië hebben gehad in dit Casa. Speciale dank aan Valentina en het team van het restaurant om ons verblijf aangenaam te maken. We zouden deze plek sterk aanbevelen en kijken ernaar uit om snel terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten