contactModalFeedback

Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme

Via Nuova, 67 A, S. Maria degli Ammalati 95024 Acireale (Catania)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een Siciliaanse Schat"

    04/11/2019

    Perfecte locatie om de Ionische kust te verkennen. Signora Orlando en Maria Rosa zorgden uitstekend voor ons. We werden doorverwezen naar de beste restaurants en steden om te bezoeken. De plaats zelf was historisch en charmant. Het was een van de mooiste plekken in Europa waar we verbleven. We hebben ook kookles gevolgd zodat we konden leren om een van de heerlijke gerechten te bereiden die we als ontbijt geserveerd kregen. Al met al een ongelooflijke ervaring!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Erholungsurlaub "

    15/10/2019

    Das war unser zweiter Aufenthalt in der herrlichen Unterkunft Verde Nobile. Frau Orlando oorlog onderdompelen heuvel en gab uns Tipps wo wir am Besten den Tag verbringen konnten. Selbst bei der Wahl des Restaurants gab diese uns Empfehlungen und reservierte sogar den Tisch. Das Frühstück is de fabelas. Frisches Obst und die besten Omlettes die es gibt.
    Wir werden definitief wieder kommen, da wir eine tolle Gastgeberin hatten, das Umfeld und die Zimmer im top Zustand waren.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    Dank je, je bent geweldige gasten geweest. Ik hoop je weer te hebben.

    t.orlando
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig echt"

    06/09/2018

    Een zeer charmante woning omringd door een mooie en goed onderhouden boerderij. Accoglinza en gastvrijheid zijn fantastisch en de sfeer is echt ontspannend
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische gastheer, appartement en tuinen"

    16/08/2018

    Signora Orlando is een charmante en attente gastheer die ons verblijf zeer comfortabel maakte en adviseerde over hoe we de tijd die we in de regio hadden het beste konden gebruiken (wakker worden op de Etna, een reis naar Catania, geweldige lokale restaurants in Acireale). We verbleven in Nespolo die perfect was voor ons gezin van vier (twee volwassenen en twee kinderen) en heeft een prachtig uitzicht op de prachtige tuin. We wilden niet weggaan en hopen terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een omgeving voor geluk"

    23/06/2018

    De locatie is prachtig en het uitzicht op de berg Etna subliem, de boomgaarden ruim, het hartelijke onthaal. Het grote probleem is dat er nauwelijks bussen zijn, te veel auto's, nauwelijks parkeergelegenheid. Ik heb mijn excursies gemaakt met chauffeur, een bijzonder aardige, rustige man. Het ontbijt was overvloedig, met veel vers fruit en groenten en kleine verwennerij; Op Sicilië zou ik gemakkelijk vegetariër kunnen worden. Mijn kamers (woonkamer, slaapkamer, badkamer) waren goed verdeeld en ingericht. Verde Nobile is geen boerderij in onze zin, maar er waren dieren (honden, katten en kippen) die me erg gelukkig maakten. Ik zal zeker terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer warm welkom, regionale producten, beste gastronomische aanbevelingen en een fantastische locatie in de citrustuin."

    27/04/2018

    We moesten een dag te laat komen van de Madonie omdat mijn vrouw ziek was. Mevrouw Orlando zorgde goed voor haar. We konden herstellen van een nogal stressvolle culturele en natuurreis. De weg naar het vliegveld van Catania was in de ochtend amper drie kwartier langer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fenomenaal!"

    16/04/2018

    Mooie boerderij met een prachtig uitzicht op de Etna en een fantastische gastheer die oog heeft voor detail. Ze maakten van mij een heerlijke taart voor mijn verjaardag, wat de dag extra speciaal maakte. Ik zou het sterk aanbevelen om hier te verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie en liefdevol beheerde accommodatie"

    08/04/2018

    De agriturismo ligt aan de rand van Acireale in de richting van de Etna. Het is een liefdevol ontworpen oude boerderij in een citrusboomgaard. Onze kamer had een dakterras, vanwaar men een goed uitzicht had op de Etna, maar ook op de zee. Het ontbijt is zeer rijk en gevarieerd, waar je heel trots bent op de producten van biologisch geteelde biologische producten. De accommodatie ligt op slechts een paar minuten van de snelweg, zodat u binnen een uur naar plaatsen als Syracuse, Noto of Taormina kunt reizen. De toegewijde eigenaar helpt met de planning van het dagprogramma of met de keuze van het restaurant en de boeking.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dimora di Charme zit vol verwondering!"

    09/12/2017

    Mijn man en twee vrienden verbleven 3 nachten in Dimora di Charme tijdens Kerstmis in 2016. Het is bijna een jaar verstreken maar de mooie herinnering is nog steeds levendig zoals gisteren. De omgeving, de tuin, de producten, het eten, de wijn, het uitzicht vanaf het dak, het landschap, .... en mevrouw Orlando gaven ons een aangenaam feestmaal. We ontvingen een hoge mate van gastvrijheid door mevrouw Orlando. Ms. Orland is een kunstenaar. Ze heeft overal een geweldige smaak. Het interieur, de decoratie, het meubilair, het apparaat ... zijn van hoge klasse. Ms. Orlando gaf ons goede adviezen en deelde haar waardevolle ervaringen, waaronder wat te eten, welke plaatsen we moeten bezoeken, welke activiteiten we nooit moeten missen. Alles bleek de moeite waard. Onze kerstnacht in Dimora de Charme was geweldig. Mevrouw Orlando deed haar best om ons te behandelen met kwaliteitsvoedsel en kaas en wijn en cake en koekjes ... alsof we haar familie waren. Het was toen koud maar we voelden ons heel erg warm. Het was ons eerste bezoek aan Sicilië. Als je me vraagt ??wat het meest indruk op me heeft gemaakt. Het antwoord is ongetwijfeld Dimora di Charme en mevrouw Orlando.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustplaats met liefdevolle en attente service"

    22/10/2016

    We brachten 7 dagen op dit prachtige landgoed. met al is er heerst een liefdevolle restauratie van het gebouw en de intensive care van het buitengebied. We hebben altijd keek ik uit naar uitgebreide ondernemingen, om te kunnen ontspannen in de ruime tuin. Deze bieden veel gebieden van kans. Het ontbijt wiegde ons elke ochtend met een prachtige diversiteit. Gewoon ontspannen en genieten ... Rondom een ??succesvolle week waarvoor wij danken u. Verde nobile is altijd een verblijf waard - zeker voor meerdere dagen. We kunnen alleen maar eens met de andere reviews: Excellent. Arrivederci e grazie mille.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ongelooflijke gastvrijheid en prachtige accommodatie!"

    15/09/2016

    Er zijn niet genoeg leuke dingen te zeggen over Tuccia en Verde Nobile! Bij aankomst op deze prachtige boerderij werden we meteen mevrouw Orlando en haar schattige hond begroet. Ze liet ons naar onze kamer en zorgde ervoor dat we alles hadden wat we nodig hadden voor een goed verblijf in haar boerderij. Onze kamer (Pista) was geweldig! De kamer was de perfecte grootte en zeer comfortabel. We hadden ook ons ??eigen prive terras boven die fantastisch uitzicht op de Etna had. De accommodaties waren zeer schoon en netjes. Vanaf het moment dat we voet voerden op Verde Nobile, maakte Tuccia ons het gevoel dat we al in haar familie waren. Bij aankomst legde ze een mooie welkomstdrank voor ons uit, die bestond uit de Etna-wijn (Yum!), Siciliaanse kaas, brood en gedroogde vruchten. De uitzichten van het pand en de boerderij zelf waren adembenemend! Rijen en rijen citrusbomen, druivenrassen, vijgenbomen, rozemarijnstruiken, vetplanten en hydrangea hortensia's vullen het gebied met zoveel organische schoonheid! We waren ontzettend van hoe goed onderhouden en mooi alles was! Na een rustige wandeling rond het pand zaten we met mevrouw Orlando een tijdje samen en chatten samen alsof we oude vrienden waren. Ze gaf ons goede adviezen over dingen te zien en te doen, eten om te eten en plaatsen om de stad te gaan. Ontbijt elke ochtend was fenomenaal! Zelfgemaakte gebakjes, taarten, koekjes en broodjes; Naast onze frisse gastheren waren er ook frisse fruit, fruit uit de boerderij, heerlijke jam en Etna-honing, verse cappuccino's en amandelmelk. We dromen nog steeds over hoe geweldig ons ontbijt hier was! De liefde en gastvrijheid die we kregen was in tegenstelling tot alles wat we hebben ervaren in onze reizen over de hele wereld! Bedankt Mevr. Orlando en Verde Nobile om onze Siciliaanse dromen een realiteit te maken en ons te helpen om herinneringen te creëren die we een leven lang in onze harten zullen houden! We kijken ernaar uit om weer in de toekomst bij u te blijven. Grazie Mille !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    dank u, dank u dank u ... je oordelen duwen ons om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren, ons motto is: uw welzijn is onze welzijn. t.orlando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi! Dienst in 5-sterren hotel"

    27/07/2016

    Mevrouw Orlando is uiterst beleefd en is geschikt voor hun gasten als royalty. De service is waardig van een 5-sterrenhotel: Het wordt onthuld in de avond het bed en legde een Keck, de staande rond voorwerpen worden niet opgeborgen ... Het ontbijt, dat buiten wordt genomen op het prachtige landgoed is zeer liefdevol ingericht met vers fruit uit de tuin, zelfgemaakt gebak ... het is allemaal vers gekookt en met veel liefde! In de kamer ook altijd vers fruit beschikbaar uit de tuin. De gehele woning is zeer liefdevol gerestaureerd. Het merendeel van het materiaal overgebleven van de oorspronkelijke, zeer oude gebouw, dat was gewijd aan de wijnproductie. Dus de oude wijnpers werd hersteld voorbeeld. Een rondleiding door het gebouw is erg spannend en de moeite waard! De locatie is perfect voor dagtochten maken, bijvoorbeeld om Siracusa, Taormina en het omliggende gebied. Degenen die willen ontspannen, is enenfalls juiste plaats. De prachtige tuin, evenals de kleine wellness-ruimte zijn zeer uitnodigend. Etnatouren kan direct ter plaatse worden geboekt. De Führer Fabio is een aanrader. De Verde Nobile kan ik alleen maar aanraden. Het is allemaal echt uitstekend !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    Geachte Tamara, bedankt voor je reactie, dat zal ons helpen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en onze verblijf van de gasten comfortabel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi, goed onderhouden, fantastisch eten"

    11/07/2016

    Onvergetelijke dag. De gastvrouw laat niets te wensen over. Zeer aan te bevelen !!!! :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    wij danken u voor uw reactie die ons zal helpen verbeteren van de kwaliteit van onze diensten: receptie, 's ochtends brunch, comfort, buitenruimtes. Ik hoop je weer te ontmoeten t.orlando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "warme gastvrijheid"

    01/05/2016

    We brachten een week op het prachtige boerderij. De grote kamers met een prachtig uitzicht (Pista) en liefdevolle faciliteit heeft ons goed georganiseerd. De gastvrijheid van Signora Orlando dat ieder geserveerd ons samen met Maria Rosa 's ochtends een heerlijk ontbijt, we kregen het advies super voor onze reizen, heeft ons overtuigd. De tuin is liefdevol ingericht met allerlei zitmeubelen, het bekijken van terrassen, geurige rozenstruiken: hij nodigt uit tot verpozen. Verde Nobile is uitstekend voor het verkennen van Oosten met diverse uitstapjes Sicilië. Een Aetna wandelen met een berggids Fabio was een hoogtepunt van het verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    Geachte mevrouw en meneer famos. Bedankt voor uw recensie, u bent fantastische gasten en voor ons is een interessante ervaring geweest. We hopen u weer te zien. Liefde van t.orlando en Verde Nobile's personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische locatie en een perfecte service"

    10/04/2016

    We brachten een heerlijke lente week in Verde Nobile. Zelfs met het station in het terrein door de grote groene poort kun je jezelf onderdompelen in een wereld op zich. De prachtige villa is omgeven door een prachtige tuin en is omgeven door een enorme citrus plant. Alles wordt bereid in grote vorm en met veel aandacht voor detail. De tuin ziet er natuurlijk en voorziet niet kunstmatig. Het is ontspannend om gewoon een wandeling door de plant en zitten op verschillende plaatsen op een bankje en genieten van het uitzicht. Aan de ene kant kijk je naar de Etna, aan de andere kant de zee. De eigenaar Tuccia zorgt met veel passie voor de gasten en het hotel en bieden vele tips voor uitstapjes, restaurants, winkels. Bij het ontbijt Tuccia en hun liefde Küchenfee Maria Rosa aan te passen aan de wensen van de gasten, zijn er altijd vers uit hun eigen terrein. Zo was er bij ons verse jus d'orange en andere citrusvruchten, eieren van ongeveer 5 kippen die rondlopen tijdens de dag overal in de tuin, verse pistache gebak, bruschetta en Siciliaanse kaas, zelfgemaakte jam .... Bij mooi weer kunt u op het terras in de zon ontbijt. De kamers zijn individueel ingericht. Onze kamer was altijd perfect schoon, werden elke dag vroeg vers fruit en Siciliaanse koekjes in de kamer. Er is ook een kleine spa, die we niet gebruiken vanwege de aanhoudende mooie weer. Tuccia biedt ook een kookles, hebben we gezien. Samen met haar en Maria-Rosa gekookt we diverse Siciliaanse specialiteiten. Het kan ook meer activiteiten in het gebied worden vervoerd. Dus hebben we een grote Etna excursie met Fabio, een lokale berggids, gemaakt, evenals een wijnproeverij met lunch in een nabijgelegen wijnmakerij. Al met al een fantastische week op een toplocatie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Verde Nobile - Dimora di Charme reageert
    bedankt voor het testen, kunt u uw opmerkingen te publiceren. dank
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten