contactModalFeedback

Agriturismo Renai e Monte

Via Varna, 38/a, Gambassi Terme 50050 Gambassi Terme (Florence)

"Super"
Volgens 41 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rust "

    11/06/2019

    Rustige ligging met een prachtig uitzicht op het Toscaanse platteland, praktische en ruime accommodatie in een eigen sfeer.
    We hadden de kans om een door de eigenaars gemaakte maaltijd te eten die gewoonweg heerlijk was. Het enige nadeel is de TV die erg klein is en de wifi werkte niet goed. Verder hadden we een aangenaam verblijf in deze boerderij, omdat de eigenaren zeer beschikbaar waren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Spartaans maar schoon"

    04/03/2019

    We zijn maar een paar dagen gebleven en hebben genoten van ons verblijf in het algemeen.
    Het Granaio appartement is ideaal voor 2 personen en is goed onderhouden, zelfs als het niet verder gaat dan de essentie.
    Het is een van de weinige boerderijen die we op dit moment open vonden en voor ons die San Gimignano en Volterra wilden bezoeken was het niet echt comfortabel maar we hebben ons aangepast.
    Eigenaar zeer vriendelijk en vriendelijk en zeer goede prijs in vergelijking met de aangeboden diensten.
    Het biedt geen ontbijtservice, maar een eenvoudige maar complete mand.
    Zij bieden geen cateringservice aan
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Sonia,
    Bedankt voor de vriendelijke recensie! Wij zijn blij dat u een aangenaam weekend op onze Agriturismo heeft doorgebracht.

    Het Granaio appartement is zeer ruim (ca. 50 m²), we zijn blij dat u ervan genoten heeft! Het appartement is eenvoudig, maar uitgerust met satelliet TV, slaapbank, vaatwasser, oven, keukengerei en borden, haardroger.
    We bevinden ons op 20 km van San Gimignano en 30 km van Volterra, die daardoor gemakkelijk bereikbaar zijn.

    Enkele details: wij bieden zowel ontbijt als halfpension, maar op reservering. In het laagseizoen, wanneer het aantal gasten ons niet toelaat, bieden wij een ontbijt in plaats van het gebruikelijke buffet en kunnen wij geen diner organiseren. In het geval van grotere groepen of families zijn wij altijd beschikbaar om zowel het ontbijtbuffet als het diner of de typische lunch aan te bieden, op reservering.

    Wij hopen u bij een andere gelegenheid te mogen verwelkomen.
    Met vriendelijke groeten,
    Ilaria en Loriana
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie ervaring"

    30/07/2018

    Helaas bleven we slechts 3 dagen. Het appartement was schoon, uitgerust met alle opties en met een prachtig uitzicht. Mooi zwembad. Ilaria en haar familie zijn erg aardig en gastvrij en staan ??klaar om u te adviseren over de bestemmingen die u in de omgeving wilt bezoeken. Uitstekend aperitief bij het zwembad met wijnen en lokale producten. De uitzonderlijke kwaliteit / prijsverhouding. Ik hoop snel weer terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Andrea, het was me een genoegen je te ontmoeten. We zijn erg blij om je recensie te lezen, dit betekent dat onze inzet op prijs wordt gesteld. We zijn ook erg blij dat je onze appartementen en het aperitief bij het zwembad hebt genoten. We hopen je bij een andere gelegenheid nogmaals te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie dagen in Toscane"

    30/05/2018

    Zeer mooi appartement, geweldige locatie en uitzicht! Goed uitgangspunt om Toscane te verkennen. Veel dank aan Ilaria voor alle informatie, snelle antwoorden op onze vragen en de vriendelijke ontmoetingen. Wij als een gezin voelden ons zeer comfortabel en zullen graag weer komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Petra, bedankt voor de leuke recensie. We zijn blij dat je hebt genoten van ons appartement, buitenomgevingen en gastvrijheid. We kijken er naar uit om u opnieuw als onze gasten te verwelkomen. MfG, Ilaria Baragli
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We komen terug"

    01/04/2018

    Leuk klein appartement voor een stel. Zeer goed uitgerust. De sfeer eromheen nodigt uit tot verpozen. We werden hartelijk verwelkomd en verzorgd. Bedankt! Gabi en Olaf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Gabi en Olaf, bedankt voor de leuke recensie. Het was ons een genoegen niet alleen onze producten te hosten en met u te delen, maar ook om u te adviseren over de activiteiten en kansen in het gebied. We zullen elkaar binnenkort ontmoeten. MfG, Ilaria Baragli
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voelt zich thuis weg van huis ..."

    11/12/2017

    Wat kun je zeggen .. besteden drie dagen in volledige ontspanning, verwend door Ilaria en familie hoewel zeer discreet ... super mooie plek ... ..struttura erg gezellig strategische ligging en dankzij Ilaria tips we konden bezoeken de charmante plekken in korte tijd ... en dan ... zelfs in tijden van nood ze worden uitgevoerd in een uitstekende manier ... dank u dank u dank u .... hoop om te zien ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Geachte Antonella, het was een genoegen om u te ontmoeten en heten u welkom in onze boerderij! Bedankt voor de vriendelijke woorden over onze uitgaven en struttua over het appartement. We zijn vooral blij dat u onze gastvrijheid en mijn suggesties over de omgeving genoten. We hopen weer te ontmoeten. Met vriendelijke groet, Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend!"

    27/09/2017

    We zijn net terug van een geweldige reis naar Florence en Toscane. We verbleven in Renai en Monte voor 3 nachten in 'La Terraza' appartement. We konden het niet sterk genoeg aanbevelen en de locatie is ideaal voor een bezoek aan Florence, Siena, San Gimignano enz. Het appartement was prachtig, zeer goed uitgerust met alles wat je nodig zou hebben. Het was brandschoon en het terras was prachtig met het meest geweldige uitzicht op het platteland. Ilaria was een fantastische gastheer, zo behulpzaam en gaf ons goede adviezen over plekken om te gaan en restaurants enz. Het zwembad was mooi en hoewel het een beetje koud was om er te zwemmen, hebben we nog steeds genoten van het chillen bij het zwembad en onze boeken lezen! Het ontbijt was heerlijk en het was zo leuk om lokale vleeswaren en kaas te proberen met zelfgemaakte broodjes, taarten en conserven! Onze enige klacht was dat we niet genoeg tijd hadden om de kooklessen te doen, maar we zullen zeker terugkomen en voor een veel langer de volgende keer! Ik kijk uit naar het drinken van de gekocht in de Ilaria winkel! We zouden Renai en Monte aan iedereen aanraden die Toscane bezoeken :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Ciara, bedankt voor de mooie recensie! We waren zo blij om u te verwelkomen in onze Agriturismo. Het was een genoegen u te ontmoeten en onze tips met u te delen. Ik hoop dat je genoten hebt van onze fles wijn en ik hoop je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie faciliteit en het appartement met zwembad."

    16/09/2017

    Zeer mooie locatie en goed uitgangspunt voor activiteiten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Walter, bedankt voor je recensie! We zijn blij dat het verblijf aan uw plezier was. Ik hoop dat ik weer te ontmoeten. Met vriendelijke groet Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "alles perfect"

    28/04/2017

    Schoon en comfortabel. Uitstekende keuken. Ontbijt met rijke vlees, jam en honing km 0. zelfgemaakte taarten. Ilaria en de zeer vriendelijk en gastvrij moeder. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Gentile Sergio, was een genoegen om U te verwelkomen in onze boerderij! Dank u voor de mooie woorden die u besteed tegen ons :) Ik groet u, met de hoop weer te ontmoeten. Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grote raad het iedereen aan!"

    25/09/2016

    Gewoon fantastisch!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super leuke familie !!! Een geweldige vakantie"

    01/09/2016

    culinaire Dreamscapes
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "onvergetelijk"

    30/07/2016

    We hebben genoten van ons verblijf in Loriana en Ilaria. We verbleven op de Monte terrein. We waren in het appartement "Oak". Wat een geluk lunch onder de boom met een uitzicht op de wijngaarden en olijfbomen. Het zwembad is prachtig. Ilaria en haar moeder waren altijd beschikbaar voor ons. De producten van de boerderij zijn zeer goed. Het appartement is zeer goed uitgerust. Het enige negatieve is dat we hadden veel machines, die zich onder de trap naar de bovenwoning vanuit onze kamer. Ondanks dit, zullen we een onvergetelijke herinnering van onze vakantie thuis te houden. Zeer goede voortzetting.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoogtepunt van onze reis in Europa"

    10/07/2016

    Ik heb de review voor Renai e Monte afgeschreven omdat ik deze geweldige plek een geheim wil houden. Renai e Monte's locatie is fantastisch. Ilaria gaf ons uitstekende informatie over de unieke Toscaanse dorpen in de omgeving. We namen makkelijke dagtochten naar San Gimignano, Certaldo, Montaione en San Vivaldo. We verbleven in het Casa Vecchia. Het appartement was erg schoon en ruim. De keuken was zeer goed uitgerust, waardoor de keuken makkelijk en plezierig was. Ik beveel het sterk aan om in te schrijven voor een kookcursus met Ilaria en haar moeder. We hadden een leuke en heerlijke tijd om een ??groot Italiaans diner te koken. De overblijfselen waren ook de volgende nacht geweldig. Ik raad ook aan om hun olijfolie te kopen. Het is zo veel beter dan alles wat je in de VS kunt kopen. We kijken uit naar ons volgende bezoek aan Renai e Monte!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Beste Deborah, bedankt voor uw mooie recensie! Het was een genoegen je, je man en je prachtige dochters te ontmoeten! Ik ben ook erg blij dat u het appartement en de omgeving leuk vond! We hadden echt veel plezier in de keuken en ik hoop dat deze ervaring al lang in uw herinneringen zal blijven. Ik kijk ernaar uit om je weer te ontmoeten! Met vriendelijke groet, Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon geweldig!"

    27/05/2016

    We waren (drie gezinnen met kinderen) in de Pinksteren vakantie in Ilaria gast. De appartementen zijn zeer ruim en schoon. Het uitzicht is om voor te sterven. De gastheren altijd erg behulpzaam. We hadden een erg leuke tijd in deze faciliteit. Nogmaals bedankt, Ilaria en Loriana. Hopelijk tot ziens! ) Orsolya
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Liefde Orsolya en familie, het was een genoegen om je te ontmoeten! Dank u voor uw prachtige recensie u! We zijn blij dat u onze boerderij genoten en we hopen u weer te ontmoeten. Met vriendelijke groet, Ilaria en Loriana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "paasweekend"

    30/03/2016

    Ik bleef met mijn familie in dit land, prachtige locatie en de structuur (jammer dat we konden niet profiteren van het zwembad te nemen) was erg vriendelijk en behulpzaam personeel. We zullen zeker terug !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Renai e Monte reageert
    Dankzij Francesco, dankzij de beoordeling. Het was me een genoegen om al uw familie te ontmoeten en zijn blij dat u onze lokale bevolking genoten! Ik groet u hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Ilaria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten