contactModalFeedback

Agriturismo Antico Casale Orciaverde

Pod 369 n° 116, Montenero d Orcia 58033 Castel del Piano (Grosseto)

"Super"
Volgens 28 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    20/08/2018

    Mijn familie en ik hebben net twee weken op deze prachtige boerderij doorgebracht en we kunnen Emanuela en Simone alleen complimenteren met hun liefde en dagelijkse inzet die ze in hun werk stoppen door het naar klanten te sturen. We verbleven in de spectaculaire "leuk om te zien" accommodatie. Naast accommodatie om de biologische producten van hun productie als olie en wijn te benadrukken en de uitzonderlijke diners en taarten bereid door de grote Emanuela. Veel dank aan jullie allemaal Emanuela Simone en de kleine Beatrice. We zullen zeker terugkomen. Een kus. Fabio Fiorella Margherita en .... Yoshi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige locatie en rustig"

    08/05/2018

    We verbleven een paar dagen met Pasen. Het appartement was schoon en mooi met een mooi uitzicht. Uitstekende positie om de Amiata-berg en de naburige dorpen maar ook Siena Pienza en andere dorpen van de Val D'Orcia te bezoeken. We aten erg goed met het eten bereid door de mooie Emanuela met wijn en olie geproduceerd in hun biologische boerderij. Overvloedig ontbijt met snoep en jam bereid door haar en geserveerd door haar sympathieke echtgenoot Simone. We raden het ook aan gezinnen met kinderen aan. Andrea Nicoletta & Lavinia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We will be back"

    09/02/2018

    We verbleven in januari, en we waren zeer goed, vriendelijke sfeer, de keuken is in het kleinste detail is behandeld, ondanks het feit dat ons koken glutenvrije desserts uitstekend allemaal gedaan door de kostbare handen van mevrouw Emanuela had, de grondstoffen afkomstig uit de productie ervan net als goede wijn, uitstekend maïzena olie etc .... de studio (zo "mini" was niet, zoals we in twee), eenvoudig maar mooi en schoon. De plaats waar het zich bevindt, heeft ons omarmd rust en vrede. We zullen terugkomen. Daniel en Agnes
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze paradijs."

    14/01/2018

    En 'de tweede keer dat ik terug met mijn vrouw, en deze keer het nieuwe jaar, ander seizoen, maar gelijk is ontvangen op de vorige, thuis. Manuela gerechten in een uitzonderlijke manier de producten van zijn land, en Simon, haar man, evenals het produceren van een goede wijn, legt hij uit alles. We zullen zo spoedig mogelijk terug te keren in deze hoek van Maremma, een paradijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie, weg van de stad"

    23/11/2017

    Het is echt leuk was om in een plaats waar alles is zoals je zou verwachten, maar ook hoe het zou moeten zijn. De locatie is benijdenswaardig: de directe omgeving geschiedenis en cultuur, lekker eten en buitengewone wijnen. De eigenaren waren zeer goed ontvangen, er was onmiddellijk harmonie en wederzijdse sympathie, zelfs met hun dochter Beatrice. We hebben goed ingericht en erg netjes; handdoeken en geparfumeerde lakens, matrassen en kussens, smetteloze badkamer; de gekozen formule was halfpension, met verse en uitgebreid ontbijt en diner van de lokale nul kilometer lekker en verzorgde cursussen, volledig zelfgemaakte: de juiste hoeveelheden en de geproduceerde wijn van hen, een werkelijk briljante Montecucco. Echt bedankt voor deze mooie paar. Indien mogelijk vragen voor de kamers met uitzicht op het zwembad, het uitzicht is uniek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "Agriturismo Moyen"

    11/10/2017

    We waren er in juli 2017 voor 2 weken en we waren teleurgesteld. Klein appartement met minimaal keukenapparatuur. Zeer luidruchtig omdat een weg met veel auto's zeer dichtbij is. Bedlinnen zijn 2 weken niet gewijzigd en de wasmachine was niet aan het werk. Mooi zwembad, maar zonder schaduw en we hebben geen toegang tot de speelkamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Antico Casale Orciaverde reageert
    Wij betreuren het lezen van deze review, vooral links naar drie maanden weg. Jullie waren onze gasten in juli, precies een week na mevrouw Antonella, dat de accommodatie in de vorige beoordeling beschreven. Hetzelfde appartement, dezelfde grootte, dezelfde meubels gemaakt met keuken van meer dan 3 meter. Dezelfde nieuw gebouwde appartement, zoveel verzorgd zelfs geregeld op basis van (in deze jaren volgden wij de borden voor onze gasten om te verbeteren en te groeien). Als je hier was, heb je het hotel gecomplementeerd, hebben we onze wijn gegeven en we hebben zo gastvrij welkom, zelfs bij aankomst, gepland voor 20:00, maar het gebeurde om middernacht (gelukkig hebben we uw stem bericht, waarin u zei dat gevonden je zou een beetje 'hebben vertraagd). We hebben ook geprobeerd om altijd vriendelijk en gastvrij zijn, in het gezicht van verschillende ontberingen we geconfronteerd (unsoldered schade aan de reling, handdoeken gebruikt om naar het strand of het zwembad, 2 skimmers gebroken zwembad ...). We moesten om u te vragen niet om te zwemmen in het zwembad omdat, naast het feit dat gevaarlijk, met kuilen niemand anders kon blijven bij het zwembad (de sprong van een kind niet dezelfde omvang als een volwassene van 1,80 te hebben). Het hotel was vol en het was noodzakelijk dat het verblijf was leuk voor iedereen. Net zoals we moesten een aantal belangen met betrekking tot de hiervoor genoemde kamer te plaatsen: het is vooral een ruimte waar het ontbijt en diner worden geserveerd, maar waar je niet kunt zitten met natte pakken, bijvoorbeeld. Voor het zwembad is in de zon op te warmen, maar met ligstoelen en parasols is altijd actief (elk appartement heeft gratis beschikbaar parasol en ligstoelen). Ons land huis, de buurt, biedt een aangename schaduw. In de dienstensector wordt aangetoond dat is inclusief de eindschoonmaak, deze extra's worden betaald. Je brak de wasmachine, maar we hebben geprobeerd om zo spoedig mogelijk te verhelpen, maar wanneer het weer beschikbaar was, helaas was deze dienst niet meer voor u van belang. Misschien is de keuze van uw verblijf u nog niet bepaalde items en u waarschijnlijk verkeerd uw doelgroep, de meeste verschoven naar een vakantiedorp te lezen. Wij danken u nog voor het zijn onze gasten. Casale Orciaverde
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De juiste plaats voor de juiste ontspannen"

    10/07/2017

    We brachten de laatste week van juni in dit prachtige gebied van Toscane en hadden het geluk buiten alle verwachtingen bij het kiezen van deze boerderij, gerund door Emanuela en Simone houders optimaal en zeer professionele manier. Onze mening is meer dan positief vanuit alle invalshoeken. We verbleven in een ruime, smaakvol ingericht en zeer comfortabel, twee badkamers, airconditioning en een vaatwasser. We kozen voor halfpension en op deze manier ontdekten we de echte traditionele Toscaanse keuken met gerechten van Emanuela. Alle vergezeld door uitstekende wijnen en heerlijke vrucht van de ervaring van Simon. Opvallend is ook het zwembad, met ligbedden en parasols, van waaruit u een betoverend uitzicht te bewonderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige Maremma"

    25/05/2017

    Het was in 2011 dat niet terug naar Maremma, dus met mijn vrouw hebben we vier dagen uitgeschakeld door gedachten en dagelijks gedane toezeggingen. Wil je prachtige locatie aan de voet van de berg Amiata met uitzicht op de Brunello heuvels, willen voor een elegante en zonder iets te missen, u wilt Emanuela en Simon, de eigenaars, vriendelijk en behulpzaam, waardoor je het gevoel deel van het huis ik moet zeggen dat toen we beginnen met vochtige ogen. Maar we hebben beloofd om terug te keren zo snel mogelijk, aangezien het aantal plaatsen om opnieuw te leven. Ah vergeten, Emanuela schotelskeuken met de producten van de Maremma in een gewoon goddelijk, en Simone bedient hen met vriendelijkheid, altijd klaar om uit te leggen hoe zijn vrouw hen voorbereidt. En hoe zit het met de wijn en van de 'olie, nog steeds door hen, waardoor de smaak van de aroma's en smaken van dit land, wilde maar gul. 'S Nachts slaap vallen ze met de krekels dat concert, en je laten verwennen door een duisternis in onze steden niet meer bestaat, zodat de weinige lichten van de huizen verschijnen rond sterren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beestachtige vakantie"

    18/06/2015

    Bij het gezin op zoek naar een leuke plek om te rusten en visitiare iets in de 4 dagen kunnen we weggaan allemaal bij elkaar (en voor alle insisme bedoelen met onze honden op sleeptouw, Emanuela zachte doorstaan ??de talloze veranderingen van de reservering, terwijl haar man altijd is geweest zeer vriendelijk bij het beantwoorden van onze vele vragen als hij werkte op en neer de prachtige heuvels die deel uitmaken van hun onderneming ... een prachtig landschap, veel activiteiten te doen met honden neusgat (we konden bezoeken met hen allen, het kasteel Banfi, en ook de ruïnes Etruskische Roselle), comfortabele en ruime appartementen, rustige kamer en een zwembad completeren het frame. met de familie we zochten brachten vier dagen samen, met onze 2 honden ook, te ontspannen en met de mogelijkheid van bezoek iets nieuws en interessants . Orciaverde is de juiste plek waar u kunt dit alles, ruim en elegant appartement, prachtig uitzicht, een zwembad en comfortabele kamers, compleet spel deze prachtige vakantie. Dankzij Elenora en zijn echtgenoot voor hen vriendelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "NEW YEAR 2014/2015"

    04/01/2015

    Farm authentiek en eenvoudig, waar u kunt genieten van een uitstekende biologisch voedsel en de uitstekende biologische wijn Montecucco. Simon en Emanuela zijn geweldig werknemers in een warme en vriendelijke zend de liefde voor wat ze doen, en dat is de Farro en kikkererwten gewassen, de wijnbouw, de olicultura en keuken. Vooral Simone via haar nauwkeurige uitleg over de wijnen en de olieproducerende slaagt in het vastleggen van de aandacht en interesse in wie niets over weet. De sfeer is vriendelijk en aardig appartementen en uitgerust met alles. De twee zeer behulpzame eigenaars. De olie en wijn zijn gewoon heerlijk en volkomen natuurlijk. Aanbevolen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik zou opnieuw gaan"

    01/07/2014

    We brachten een week all'orciaverde..il tijd en 'volato..carinissimo boerderij in deze prachtige omgeving met uitzicht op de vallei van toscana..piscina adembenemend, de gastheren vriendelijk en cordiali..cenette exquise begeleid door montecucco..che dire..io te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie in een prachtig landschap südtoskanischer"

    19/08/2013

    We waren toegeven in augustus voor een week op deze prachtige boerderij en hebben dat in werkelijkheid is het veel mooier dan de foto's! Het zwembad en het uitzicht in de südtoskanische landschap met glooiende heuvels, wijngaarden en olijfbomen is gewoon fantastisch. En hoewel de boerderij is gelegen op een straat, de binnenplaats is voldoende ver weg, dus we nauwelijks mitbekamen verkeer. Simone en Manuela bouwen een prachtige Montecucco wijn en produceren een uitstekende olijfolie en geniet ervan om hun gasten te verwennen met een heerlijk ontbijt en een heerlijk diner met biologische producten. Bovendien is de locatie voor het verkennen Montalcino, Montepulciano, Pienza, Siena. San Gimigiano en zelfs de zee met een prachtig strand in de Maremma Nationaal Park ideaal (alles is binnen een uur rijden !!). Conclusie: Een aanrader voor nogal een rustige, etspannten vakantie in het midden van het Toscaanse platteland met heerlijke biologische producten uit eigen tuin! We komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende Toscaanse vakantie en goderecce"

    07/07/2013

    We waren in een boerderij Orciaverde voor 10 dagen en de keuze was positief vanuit alle invalshoeken. We waren in het bijgebouw, een kleine zeer schoon en functioneel appartement waar we hadden een geweldige tijd, (waaronder honden). De woning is gelegen op een prachtige locatie, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over Val d'Orcia. Het product van de boerderij en voedsel gekookt door Emanuela is heerlijk evenals de uitstekende wijn geproduceerd door Simone drinken gewillig. De extra vergine olijfolie is uitzonderlijk. En alles is biologisch. Emanuela en Simone twee lieve mensen zowel de beschikbaarheid voor vriendelijkheid. (Nogmaals bedankt voor alles). We zullen zeer binnenkort terugkomen .. Fiorella Giorgio Benji - CH
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    22/10/2012

    We waren in Orciaverde met vrienden en kinderen in een warm weekend in oktober. De boerderij en de omgeving is prachtig, het pand is aangehouden, zijn er comfortabele appartementen met antieke meubels en zelfs een grote kamer met een open haard waar u samen kunnen zijn om te praten, eten, tv kijken, tafeltennis spelen enz. Zelfs de wijn is uitzonderlijk, maar het belangrijkste is dat Simon, Emanuela en weinig Beatrice met hun warmte en vriendelijkheid voelt u zich thuis en dan is ook Emanuela een uitstekende kok. Ik hoop om terug te keren op een dag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfecte vakantie!"

    30/08/2012

    vandaag terug .... perfecte vakantie! zon, ontspannen, hoffelijkheid, goede appartement, een uitstekende keuken. Wijn en olijfolie te proeven: traditionele smaken bebouwd met liefde, Emanuela en Simone persone.Ottimo echt mooi!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten