contactModalFeedback

Agriturismo Antico Casale Orciaverde

Pod 369 n° 116, Montenero d Orcia 58033 Castel del Piano (Grosseto)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige plek voor een ontspannen vakantie en lekker eten"

    11/09/2019

    We verbleven 7 dagen in augustus en we voelden ons meteen goed, Simone en Emanuela (de managers) waren zeer oplettende mensen om aan de behoeften van de klanten te voldoen met een uitstekend ontbijt met hun producten op km. nul en de desserts van Emanuela waren erg goed.
    Het appartement is zeer goed verzorgd in detail en schoon mooi zwembad met uitzicht op de omliggende heuvels met ansichtkaart zonsondergangen. Simone met de rondleiding in zijn kelder en het proeven van zijn wijnen en proeverijen van de producten van hun boerderij waren zeer welkom.
    Kortom, een heerlijke vakantie die ik aanbeveel voor wie goed wil eten en mooie plaatsen wil bezoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "EEN VEELZEGGEND VERHAAL "

    19/08/2019

    Ik verbleef op deze boerderij met mijn man en mijn zoon x per week.... we waren een sprookje.... zwembad met uitzicht op een fantastisch landschap, ontspannen ...... eten en wijn van uitstekende kwaliteit. Emanuela en Simone twee super gastvrije eigenaren. Blij hen ontmoet te hebben ..... TOP TIP: Proef vooral de typische keuken van Emanuela!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Boerderij met een prachtig uitzicht op de Val d'Orcia"

    17/08/2019

    De boerderij is erg mooi, we verbleven in de Loggiato 1, appartement zeer mooi, met een prachtig uitzicht op het zwembad en de vallei. Simone zeer hoffelijk en behulpzaam, hoewel er een misverstand moet zijn geweest over de olie, want we betaalden x 1 liter, maar de fles die ons verkocht is 750 ml.... Ik hoop dat het een vergissing was die te goeder trouw is gemaakt.... Wat Manuela betreft, ik las mooie recensies, maar ze zijn heel anders dan wat we vonden. We hebben haar pas bij aankomst en vertrek ontmoet en haar manieren waren op zijn zachtst gezegd onbeleefd. De plaats is echter zo mooi dat het dit gebrek compenseert en daarom is mijn evaluatie positief.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Una favola"

    07/07/2019

    Felici della nostra scelta.... Agriturismo "vero", proprietari squisiti, location splendida nel cuore della Val D'Orcia. Nota positiva il cibo, raffinato e semplice nel rispetto della tradizione della cucina del posto.
    Solo un consiglio, curare meglio i letti, materassi da sostituire.

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom"

    16/06/2019

    Accommodatie, zwembad, omgeving, gastheren en last but not least het heerlijke eten en de fantastische wijn - het was perfect!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek!"

    16/06/2019

    Begin juni hebben we twee nachten in de Orciaverde verbleven. Bij aankomst werden we verrast door het adembenemende uitzicht op de zonsondergang op ons terras. De kamer was schoon en het bed was comfortabel. Onze gastheren Emanuela en Simone waren erg vriendelijk en bereid om te helpen. We hadden twee ontbijten in de boerderij met de heerlijke jam en taarten van Emanuela. We hebben ook genoten van een diner met 4 gangen gekookt door haar. Het diner werd geserveerd met een zeer smakelijke rode wijn van de boerderij. We zijn erg blij dat we deze mooie agriturismo hebben gevonden. Bedankt Emanuela en Simone voor uw grote gastvrijheid!
    Groeten: Duitsland
    Julie en Frederic

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    20/08/2018

    Mijn familie en ik hebben net twee weken op deze prachtige boerderij doorgebracht en we kunnen Emanuela en Simone alleen complimenteren met hun liefde en dagelijkse inzet die ze in hun werk stoppen door het naar klanten te sturen. We verbleven in de spectaculaire "leuk om te zien" accommodatie. Naast accommodatie om de biologische producten van hun productie als olie en wijn te benadrukken en de uitzonderlijke diners en taarten bereid door de grote Emanuela. Veel dank aan jullie allemaal Emanuela Simone en de kleine Beatrice. We zullen zeker terugkomen. Een kus. Fabio Fiorella Margherita en .... Yoshi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige locatie en rustig"

    08/05/2018

    We verbleven een paar dagen met Pasen. Het appartement was schoon en mooi met een mooi uitzicht. Uitstekende positie om de Amiata-berg en de naburige dorpen maar ook Siena Pienza en andere dorpen van de Val D'Orcia te bezoeken. We aten erg goed met het eten bereid door de mooie Emanuela met wijn en olie geproduceerd in hun biologische boerderij. Overvloedig ontbijt met snoep en jam bereid door haar en geserveerd door haar sympathieke echtgenoot Simone. We raden het ook aan gezinnen met kinderen aan. Andrea Nicoletta & Lavinia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We will be back"

    09/02/2018

    We verbleven in januari, en we waren zeer goed, vriendelijke sfeer, de keuken is in het kleinste detail is behandeld, ondanks het feit dat ons koken glutenvrije desserts uitstekend allemaal gedaan door de kostbare handen van mevrouw Emanuela had, de grondstoffen afkomstig uit de productie ervan net als goede wijn, uitstekend maïzena olie etc .... de studio (zo "mini" was niet, zoals we in twee), eenvoudig maar mooi en schoon. De plaats waar het zich bevindt, heeft ons omarmd rust en vrede. We zullen terugkomen. Daniel en Agnes
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze paradijs."

    14/01/2018

    En 'de tweede keer dat ik terug met mijn vrouw, en deze keer het nieuwe jaar, ander seizoen, maar gelijk is ontvangen op de vorige, thuis. Manuela gerechten in een uitzonderlijke manier de producten van zijn land, en Simon, haar man, evenals het produceren van een goede wijn, legt hij uit alles. We zullen zo spoedig mogelijk terug te keren in deze hoek van Maremma, een paradijs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie, weg van de stad"

    23/11/2017

    Het is echt leuk was om in een plaats waar alles is zoals je zou verwachten, maar ook hoe het zou moeten zijn. De locatie is benijdenswaardig: de directe omgeving geschiedenis en cultuur, lekker eten en buitengewone wijnen. De eigenaren waren zeer goed ontvangen, er was onmiddellijk harmonie en wederzijdse sympathie, zelfs met hun dochter Beatrice. We hebben goed ingericht en erg netjes; handdoeken en geparfumeerde lakens, matrassen en kussens, smetteloze badkamer; de gekozen formule was halfpension, met verse en uitgebreid ontbijt en diner van de lokale nul kilometer lekker en verzorgde cursussen, volledig zelfgemaakte: de juiste hoeveelheden en de geproduceerde wijn van hen, een werkelijk briljante Montecucco. Echt bedankt voor deze mooie paar. Indien mogelijk vragen voor de kamers met uitzicht op het zwembad, het uitzicht is uniek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "Agriturismo Moyen"

    11/10/2017

    We waren er in juli 2017 voor 2 weken en we waren teleurgesteld. Klein appartement met minimaal keukenapparatuur. Zeer luidruchtig omdat een weg met veel auto's zeer dichtbij is. Bedlinnen zijn 2 weken niet gewijzigd en de wasmachine was niet aan het werk. Mooi zwembad, maar zonder schaduw en we hebben geen toegang tot de speelkamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Antico Casale Orciaverde reageert
    Wij betreuren het lezen van deze review, vooral links naar drie maanden weg. Jullie waren onze gasten in juli, precies een week na mevrouw Antonella, dat de accommodatie in de vorige beoordeling beschreven. Hetzelfde appartement, dezelfde grootte, dezelfde meubels gemaakt met keuken van meer dan 3 meter. Dezelfde nieuw gebouwde appartement, zoveel verzorgd zelfs geregeld op basis van (in deze jaren volgden wij de borden voor onze gasten om te verbeteren en te groeien). Als je hier was, heb je het hotel gecomplementeerd, hebben we onze wijn gegeven en we hebben zo gastvrij welkom, zelfs bij aankomst, gepland voor 20:00, maar het gebeurde om middernacht (gelukkig hebben we uw stem bericht, waarin u zei dat gevonden je zou een beetje 'hebben vertraagd). We hebben ook geprobeerd om altijd vriendelijk en gastvrij zijn, in het gezicht van verschillende ontberingen we geconfronteerd (unsoldered schade aan de reling, handdoeken gebruikt om naar het strand of het zwembad, 2 skimmers gebroken zwembad ...). We moesten om u te vragen niet om te zwemmen in het zwembad omdat, naast het feit dat gevaarlijk, met kuilen niemand anders kon blijven bij het zwembad (de sprong van een kind niet dezelfde omvang als een volwassene van 1,80 te hebben). Het hotel was vol en het was noodzakelijk dat het verblijf was leuk voor iedereen. Net zoals we moesten een aantal belangen met betrekking tot de hiervoor genoemde kamer te plaatsen: het is vooral een ruimte waar het ontbijt en diner worden geserveerd, maar waar je niet kunt zitten met natte pakken, bijvoorbeeld. Voor het zwembad is in de zon op te warmen, maar met ligstoelen en parasols is altijd actief (elk appartement heeft gratis beschikbaar parasol en ligstoelen). Ons land huis, de buurt, biedt een aangename schaduw. In de dienstensector wordt aangetoond dat is inclusief de eindschoonmaak, deze extra's worden betaald. Je brak de wasmachine, maar we hebben geprobeerd om zo spoedig mogelijk te verhelpen, maar wanneer het weer beschikbaar was, helaas was deze dienst niet meer voor u van belang. Misschien is de keuze van uw verblijf u nog niet bepaalde items en u waarschijnlijk verkeerd uw doelgroep, de meeste verschoven naar een vakantiedorp te lezen. Wij danken u nog voor het zijn onze gasten. Casale Orciaverde
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De juiste plaats voor de juiste ontspannen"

    10/07/2017

    We brachten de laatste week van juni in dit prachtige gebied van Toscane en hadden het geluk buiten alle verwachtingen bij het kiezen van deze boerderij, gerund door Emanuela en Simone houders optimaal en zeer professionele manier. Onze mening is meer dan positief vanuit alle invalshoeken. We verbleven in een ruime, smaakvol ingericht en zeer comfortabel, twee badkamers, airconditioning en een vaatwasser. We kozen voor halfpension en op deze manier ontdekten we de echte traditionele Toscaanse keuken met gerechten van Emanuela. Alle vergezeld door uitstekende wijnen en heerlijke vrucht van de ervaring van Simon. Opvallend is ook het zwembad, met ligbedden en parasols, van waaruit u een betoverend uitzicht te bewonderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige Maremma"

    25/05/2017

    Het was in 2011 dat niet terug naar Maremma, dus met mijn vrouw hebben we vier dagen uitgeschakeld door gedachten en dagelijks gedane toezeggingen. Wil je prachtige locatie aan de voet van de berg Amiata met uitzicht op de Brunello heuvels, willen voor een elegante en zonder iets te missen, u wilt Emanuela en Simon, de eigenaars, vriendelijk en behulpzaam, waardoor je het gevoel deel van het huis ik moet zeggen dat toen we beginnen met vochtige ogen. Maar we hebben beloofd om terug te keren zo snel mogelijk, aangezien het aantal plaatsen om opnieuw te leven. Ah vergeten, Emanuela schotelskeuken met de producten van de Maremma in een gewoon goddelijk, en Simone bedient hen met vriendelijkheid, altijd klaar om uit te leggen hoe zijn vrouw hen voorbereidt. En hoe zit het met de wijn en van de 'olie, nog steeds door hen, waardoor de smaak van de aroma's en smaken van dit land, wilde maar gul. 'S Nachts slaap vallen ze met de krekels dat concert, en je laten verwennen door een duisternis in onze steden niet meer bestaat, zodat de weinige lichten van de huizen verschijnen rond sterren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beestachtige vakantie"

    18/06/2015

    Bij het gezin op zoek naar een leuke plek om te rusten en visitiare iets in de 4 dagen kunnen we weggaan allemaal bij elkaar (en voor alle insisme bedoelen met onze honden op sleeptouw, Emanuela zachte doorstaan ??de talloze veranderingen van de reservering, terwijl haar man altijd is geweest zeer vriendelijk bij het beantwoorden van onze vele vragen als hij werkte op en neer de prachtige heuvels die deel uitmaken van hun onderneming ... een prachtig landschap, veel activiteiten te doen met honden neusgat (we konden bezoeken met hen allen, het kasteel Banfi, en ook de ruïnes Etruskische Roselle), comfortabele en ruime appartementen, rustige kamer en een zwembad completeren het frame. met de familie we zochten brachten vier dagen samen, met onze 2 honden ook, te ontspannen en met de mogelijkheid van bezoek iets nieuws en interessants . Orciaverde is de juiste plek waar u kunt dit alles, ruim en elegant appartement, prachtig uitzicht, een zwembad en comfortabele kamers, compleet spel deze prachtige vakantie. Dankzij Elenora en zijn echtgenoot voor hen vriendelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten