contactModalFeedback

Agriturismo Il Donzellino

Podere Donzellino, 5, Massa Marittima 58024 Massa Marittima (Grosseto)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige paradijselijke plek voor fietsroutes in Toscane"

    17/09/2018

    Agritourismo il Donzellino is een uitstekende plek voor een ontspannen vakantie. Dicht bij Massa Marittima, in een grote olijfgaard. De accommodatie is schoon en goed onderhouden. We verkenden het prachtige landschap van Toscane met onze E. Fietsen (Flyer) Onze gastvrouw, beste Christina, is een charmante, sympathieke en zeer mooie signora. We hebben genoten van een veelbewogen 14-daagse fietsvakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Il Donzellino reageert
    Beste Jean en Lydia, Bedankt voor je geweldige reactie op Agriturismo.it en voor je vriendelijke en liefdevolle e-mail die je me hebt gestuurd. Ze waren heel welkom en fijne gasten. Ik zou graag weer naar DONZELLINO willen komen! dankzij Cristina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige en ontspannende vakantie!"

    03/08/2016

    Dat we spreken bracht voor de tweede keer onze vakantie in Donzellino voor de prachtige ambiance, deze woning biedt, voor het milieu waarin sprake is van een veel te mooie, historische bezienswaardigheden, een mooi landschap, prachtige zandstranden en heel erg te ontdekken mooi Gastgeber Cristina en Mario bij te dragen met veel tips om het succes van de vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie van 29.08.-2015/09/08"

    13/09/2015

    Prachtige verblijf in een liefdevol gerestaureerd en aangelegde terrein met zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. Dit vakantiehuis is in elk opzicht zeer aan te bevelen. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik om oprecht Christina en Mario bedanken voor de goede zorgen en wensen hen het allerbeste.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
  • 6
    "Redelijk"

    "Assessment Podere Il Donzellino"

    27/07/2015

    In principe mooie faciliteit en gebaseerd op onze ervaring voor de Italiaanse omstandigheden die voldoende uitrusting van het appartement. Geen airco, geen fans: Dit is veeeery warm in de zomer. Slapen onder het dak (Cots) is uitgesloten. Continue blaffen en -geheul in de omgeving verstoort ook de (nacht) rust. Helaas, er was een theater vanwege een ontbrekende strandhanddoek die ons de vakantie stemming vandaag verwend met ons. Dergelijke reacties van de eigenaren we zijn hier niet gebruikt om ons in Toscane.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een van onze favorieten!"

    27/07/2015

    Het is zo'n geweldige plek. We bezochten het voor het eerst in 2013 en we vonden het zo leuk dat we deze zomer in 2015 terugkomen. Nogmaals een inspirerende ervaring voor ons allemaal (een gezin met twee tieners). Christina en Mario zijn erg aardige gastheren die een mooie en rustige agriturismo van uitstekende kwaliteit hebben gecreëerd. De charmante middeleeuwse stad Massa Marittima ligt op slechts 1 km. We hebben er erg van genoten om daar met de fiets te gaan, dankzij de fietsen die bij de agriturismo beschikbaar zijn. Het is de perfecte plek om de zuidelijke Toscane te verkennen en te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Donzellino reageert
    Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wij wensen u een gelukkig jaar, rustig en vol voldoening.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zomer 2015"

    23/07/2015

    We brachten hier twee weken van onze zomervakantie in Donzellino en genoten er erg van. Deze zeer goed onderhouden, rustige oase aan de rand van Massa Marittima, zodat men 's avonds kan nog steeds mooie wandeling door de prachtige oude stad. Ons appartement is prachtig ontworpen keuken ingericht perfect voor "Holiday Cooking", allemaal erg schoon met een mix van oud en nieuw. Ontbijt op de "eigen" tuin met uitzicht op Green's, groot zwembad, wat wil je nog meer. Maar de beste - onze Gastgeber Cristina en Mario, met veel excursies en restaurant adressen Ik dank u op beminnelijk manier versorgten.Nochmal!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Donzellino reageert
    Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zomer 2014"

    05/09/2014

    We - twee volwassenen en twee kinderen - een week doorgebracht in het prachtige Donzellino. Onze verwachtingen waren allemaal voldaan, zo niet overschreden. Het appartement was zeer goed uitgerust en ruim. We hebben zelf gekookt en die ons met verse groenten van lokale boeren. De locatie is ideaal voor uitstapjes naar de zee en het achterland van de Maremma. De aansluitingen zijn zeer goed, de stranden zijn bereikbaar met de auto in twintig minuten. Christina en haar man zijn discreet, maar altijd behulpzame gastheren. Bedankt voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plaats! Een ervaring om opnieuw te leven"

    04/12/2013

    Ik heb net een lang weekend doorgebracht in Podere Donzellino, en het is zo ontspannend! De plaats is geweldig en zo vredig, geen lichaam en niets kan je lastig maken, je kan gewoon daarheen gaan en jezelf ontspannen. Ik ging daar met mijn vriendje en nog een paar frends en we huren een huis voor 4 nachten. Het huis was perfect schoon en met comfortabele bedden voorzien ook alles wat nodig was in zowel de keuken en de badkamer .. maar niet het minst was het uitzicht adembenemend! In deze dagen heb ik de kans gehad om Cristina en Mario, de eigenaren, te kennen, die echt leuke mensen zijn en als je ze vraagt, kun je thuis voorbereide maaltijden van Cristina proberen ... zo lekker! Echte Italiaanse keuken met lokale gerechten! Ik zal het zoveel missen. Bovendien, als u een wandeling wilt maken, is het nabijgelegen dorp, Massa Marittima, echt de moeite waard. Ik denk dat ik in de zomermaanden waarschijnlijk terugkom om een ??pauze te nemen en het zwembad te proberen! Ik adviseer deze plek zeker aan iedereen, jongeren en gezinnen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijs raden Bernhard & Miriam"

    17/09/2013

    Cristina en Mario hebben zo'n mooie en goed onderhouden complex gemaakt met Il Donzellino, zoals bijna nergens gevonden. Ze zijn zo mooi en charmante gastheren, probeer het eens met waardevolle adviezen over reizen, eten, winkelen, stranden en Italiaanse lifestyle pijnen. De faciliteit dus zeer goed onderhouden en uitnodigend; is het moeilijk om terug te gaan. We wisten niet het gebied door 2 dagen ontspannen bij het zwembad, gelegen in de zon te laten lezen en chill. De korte weg naar Massa Marittima in het dorp (ongeveer 1 km lopen, 15 min.) Ligt op slechts recht op een prachtige Toscaanse eten een beetje oefening om te krijgen voordat het naar bed gaan. De supermarkt ligt op slechts 500 meter afstand, om een ??voorraad op het leven centra. Il Donzellino is de ideale plek voor het verkennen van de westelijke Toscane om snel te komen tot de zee en nog steeds in vrede leven. De in-house olie en zelfgemaakte producten zijn de droom. We zeker weer komen en wens alle gasten zo veel plezier en feel-good momenten zoals wij ze hadden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    09/08/2013

    Cristina en Mario zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam gastheren, ze hebben een prachtige plek met alle voorzieningen die u zou kunnen wensen en dat op loopafstand van de stad. Een uitstekende plek om de regio en de mooie stad Massa Marritima te verkennen. Zeer recommeded.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek. Sterk aanbevolen."

    14/08/2012

    Cristina en Mario hebben een prachtige toevluchtsoord in hun agriturismo gemaakt. De vier huizen zijn absoluut perfect met alle gemakken en mooi ingericht. Zwembad met douche, ligstoelen en parasols. We voelden ons zeer welkom. Al onze wensen werden verzorgd. De omgeving is prachtig prachtig. En de gastheren legden zelfs op een avond zelfgemaakte pizza's voor hun gasten. Grondig aanbevolen en niet duur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste vakantie ooit !!!"

    14/08/2011

    Beste Kristina en Mario, nogmaals bedankt voor uw gastvrijheid! We hebben 10 prachtige dagen doorgebracht op uw plaats en zelfs nu zijn we vol dankbare en vreugdevolle gevoelens over onze vakantie! Ik hoop u volgende jaar te zien! We verbleven in Podere Donzellino in augustus 2011. Dit is 3e jaar we hadden onze zomervakantie in Toscana, dit was de beste vakantie voor ons - locatie is vrij, mooi, schoon, nieuw en zorgvuldig gerenoveerd. De appartementen zijn groot en schoon, uitgerust met alles wat u kunt denken. Zwembad is geweldig en zeer verfrissend. Massa Marittima met winkels en historisch centrum ligt op slechts 10 minuten afstand. Zee is 30 minuten met de auto, en u heeft een brede selectie van stranden. Bij Podere Donzellino kunt u zeer goede lokale wijn en olijfolie kopen. Onze gastheren waren zeer ondersteunend en maakte alles mogelijk om ons verblijf comfortabel te maken - we hebben niet een ding om over te klagen! PS: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in Italiaans eten - je kunt kooklessen van Kristina hebben - we hebben er zo veel van genoten! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten