contactModalFeedback

Agriturismo La Fiammetta

via della villana,198, Rosignano Marittimo 57016 Rosignano Marittimo (Livorno)

"Zeer goed"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,2/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Ontspan en privacy"

    01/09/2018

    Bellisima vakantie doorgebracht ondergedompeld in het platteland ligt dicht bij de zee, werden we begroet met veel vriendelijkheid. Het kleine en gezellige appartement, het zwembad ook geschikt voor kinderen, de boerderijdieren koesteren in de zon. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Bedankt voor je reactie; het was een genoegen voor ons om u als gasten te hebben gehad. Valentina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Aangenaam verblijf"

    24/08/2018

    Rustige plek, geweldige locatie voor de zee en de Toscaanse steden. Heel vriendelijk. We eten heel goed. Gefeliciteerd met de diners voor de heer en mevrouw Lidia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Het was een genoegen voor ons om u als gasten te hebben, vriendelijke groeten. Hallo, met de hoop je weer te zien.Lidia en Riccardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Ideaal voor kleine kinderen"

    28/07/2018

    We waren op reis met twee gezinnen en hadden twee kinderen, 2 en 4 jaar oud. De kinderen genoten van het zwembad en gingen graag naar de dieren. De eigenaren hebben veel moeite gedaan en het contact was vriendelijk ondanks enkele taalproblemen. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, maar hebben airconditioning. We hebben ook gebruik gemaakt van het aanbod van het Toscaanse diner. We vonden dat heel authentiek en rijk. De locatie is goed voor excursies. De zee ligt op slechts 10 minuten afstand. Alleen de wifi die we niet vonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon comfortabel"

    12/06/2018

    Jammer dat ze maar 2 dagen waren .. gehuisvest in een klein maar comfortabel appartement, klein omdat we drie zijn, maar de structuur biedt nog grotere accommodatie, omringd door het Toscaanse platteland, omringd door dieren en eigenaren die zich hebben laten verwennen en behandeld alsof we waren familie, met de mogelijkheid dat het zwembad van mijn zoon in dat landschap heel gelukkig was, we zullen de ervaring zeker een aantal dagen herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    bedankt voor de beoordeling ... ook wij zijn blij u te hebben ontvangen ... graag bij een andere gelegenheid. groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    31/07/2017

    Net had ik een erg leuke vakantie in deze boerderij. Een ideaal uitgangspunt om het gebied te bezoeken en de omliggende stranden, de boerderij is zeer gastvrij, ons appartement was erg groot. Het is een plek geschikt voor kinderen en voor de dieren op de boerderij en voor het afbreken van het zwembad. Lydia en Richard zijn twee mensen zeer gastvrij te zorgen dat u zich thuis voelt. Zeer goede en overvloedige traditionele Toscaanse diners met echte producten. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beste wensen aan Lydia en Richard. Virginia, Sebastian, Ale en Sveva
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Wij danken u hartelijk voor het goede oordeel over uw verblijf in ons hotel. Lidia, Riccardo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Relax en natuur"

    03/07/2017

    Ik was veel te kort verblijf helaas met een groep vrienden in beweging, elk paar in een appartement, mijn man en ik in Narcissus, comfortabel, ruim, schoon en vriendelijk. We dineerden op vis, het was allemaal zeer goed en zeer talrijk, zelfs de perfecte ontbijt, de vriendelijkheid en de vriendelijkheid van de prachtige eigenaren, een speciale groet aan de eigenaar, heeft in mijn hart gebleven, we wisselden een aangenaam gesprek te ontdekken veel affiniteiten uitzicht. De plaats is erg rustig Ik betreuren niet in staat om gebruikmaken van het zwembad om te ontspannen en te bezoeken alle mooie plekken in de omgeving, bij gebrek aan tijd. Ik hoop dat het zal zijn voor de volgende keer. Ik raad het zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We waren zeer goed !!!"

    21/06/2017

    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars .. het mooi appartement goed onderhouden en schoon! De prijs meer dan goed! Zelfs de honden hadden een geweldige tijd !!!! Zal zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "mooi"

    14/06/2017

    mooie behuizing en uitgerust gelegen in een goede landelijke omgeving gemakkelijk te bereiken met de auto met een mooi uitzicht en niet ver van de zee (10 minuten). Ook aanbevolen voor het beschikbaar voor klanten pool
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "authentieke Hospitality"

    05/06/2017

    Net terug van dit vriendelijke en regenererende plaats, waar we oprechte gastvrijheid en voelde. De plaats is omgeven door prachtige natuur zonder dat het te rileccata en de mensen zijn gul en discreet. We waren 3 volwassenen en een baby en we hadden allemaal een geweldige tijd. Wil je dieren, hetzij bij het zwembad, mijn dochter kan niet wachten om terug te gaan. Wij ook! Een prachtige plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    30/05/2017

    Ik was twee keer Fiammetta en hadden een geweldige tijd. Clean Room / appartement uitstekend, uitstekende ontvangst de eigenaren zijn altijd beschikbaar vriendelijke mensen. Ik beveel het aan alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    27/07/2016

    We hebben in dit land al vier dagen nu en juli klimop mooi en schoon appartement op steenworp afstand van het mooie zwembad waar ons en mijn meisjes genoten van onszelf ........ zoveel mooie dieren ... kun je in contact komen met ze de hele dag hadden we ook de kans om te zien 12 kleine pasgeboren biggen mals en een bloem schapen die kwam om u te ontmoeten wanneer je belde .... ik zou zeggen dat alles perfect is ook uitstekend lara diner en zijn tante twee behulpzame mensen .. kom snel weer terug ... monica en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de Fiammetta"

    17/07/2016

    Deze boerderij is zeer gastvrij als accommodatie en zeer ontspannend vooral voor het feit dat ze onder de dieren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige vakantie"

    31/08/2015

    Ik verbleef in dit boerderij vorige week met de familie. Geweldige locatie voor een bezoek aan Toscane. Proprietary zeer behulpzaam en beleefd, schone accommodatie met alles. Ook gegeten goede maaltijd. Ik adviseer het hoogst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Dank Ombretta! Het was een genoegen voor ons; de volgende!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verblijf augustus 2015"

    21/08/2015

    We waren gasten in de week rond half augustus. De plaats is echt geweldig als de locatie. L 'echt interessant boerderij met vele dieren die we hadden het genoegen om te zien en te bezoeken tijdens uw verblijf. De eigenaren hebben aangetoond een uitgelezen beleefdheid. Rustig en goed gerund aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Dankzij Luca, het was een genoegen om je gasten, samen met je vrouw ... je binnenkort!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Slechte ervaring, onaangenaam"

    17/08/2015

    We hadden een zeer slechte ervaring in deze plek. Het appartement was erg basic en had bijna geen voorzieningen, de AC werkte niet goed, dus we konden niet slapen 's nachts, er was geen bord in de douche, dus elke keer dat we wilden douchen was het een puinhoop. Het zwembad is erg mooi, maar is ingericht met kleine stenen die niet goed geplakt zijn, zodat mijn kinderen zichzelf pijn doen. Er zijn dieren, maar het lijkt niet op een boerderij, is meer als een dierentuin, ze zijn gesloten en je kan ze gewoon door de bars zien. Er is geen enkele interactie met de eigenaren en hun activiteiten daar. Het enige goede ding is de locatie, omdat het dicht bij het zee en een aantal leuke gebieden is.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo La Fiammetta reageert
    Geachte Mayte, ik herinner me hoe aanhoudend je wilde die paar dagen te boeken in augustus, toen we meestal alleen per week boekingen, het niet hebben om te verblijven voor de hele vakantie in het hotel en uiteraard hebben we een tekort aan uw verwachtingen niet ingelost, maar wat we willen blijven trouw aan de natuur die moet karakteriseren van een boerderij kan u verzekeren dat het houden van koeien en stieren, varkens en zeugen buiten hun hekken om zelfs 200 meter van de appartementen en op 500m van het dorp Rosignano ... niet haalbaar is! Wanneer u op de eerste dag kwam ik maakte je de tour bedrijf te maken en ik liet je de dieren, het spijt me als deze gelegenheid uw kinderen niet konden de koeien aaien maar zoals je zelf al zei "kijk vanaf de rand van het fence" ... en te beslissen of ze te benaderen! het duurt een beetje geduld! Wat betreft "interactie met de eigenaren en hun activiteiten" ... we zagen elkaar elke dag en ik meer dan gedag zeggen en vragen of alles ok was kon ik me niet voorstellen dat u zou willen deelnemen aan een aantal agrarische activiteit was genoeg ... vragen! voor mij zou gewoon plezier! Voor de airconditioning, ik herhaal ... niet dat het niet werkt, maar het heeft het minimum van 18 graden te beperken, en als er 38 graden uit misschien niet maken het tot minder dan 20 graden binnen te houden, maar ik denk dat het kan zijn genoeg om te slapen nachtrust, maar elk heeft zijn eigen gewoonten en ze niet beweren; tot slot ... alle adviezen die ons kunnen helpen verbeteren zijn altijd welkom, dus waarom geen interactie met de eigenaren in plaats van een grote glimlach en schrijf reviews lasterlijk?!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten