Agriturismo Casa Elisa

Loc. Torte, 72, Scrofiano 53048 Sinalunga (Siena)

"Super"
Volgens 81 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles perfect, van de prachtige plek om de grote menselijke warmte van Elisa en Stefano"

    17/09/2017

    Anna en Stephen kregen het gevoel alsof we thuis. Gentili, gezellig, grote menselijke warmte. Bij het ontbijt altijd een zelfgemaakte taart. Prachtig park met zwembad, uitzicht op de heuvels en oude dorpjes. We zullen zeker terug !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Goede avond voor u allen en een grote dank u voor uw getuige. Stefano en ik heb erg genoten van jullie aanwezigheid en zullen we u graag weer verwelkomen in de toekomst. Zo veel goede dingen te grote peuters. Anna Stefano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PROFESSIONALITEIT"

    12/09/2017

    Ik en mijn vrouw waren te gast bij Anna op zijn boerderij en we waren aangenaam verrast door de beauty farm en de beschikbaarheid, vriendelijkheid en professionaliteit van Anna.Molto gastvrij en gul met advies voor zijn ospiti.Lo zeker aanraden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Het ding dat maakt me het meeste plezier is te weten dat de gasten zich goed hebben gevonden en de verhoopte vakantie hebben gehad. Wat u betreft wil ik u bedanken, niet alleen voor uw verblijf, maar ook voor de aangename en beleefd dialogo..ossia leven met de gasten de sfeer van een grote familie. Veel dank aan u. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "Minimaal level!"

    07/09/2017

    Receptie vriendelijk, kamer ok, ontbijt minimaal, zwembad onverzorgd en uitgemergeld, ligstoelen gebroken, geen voorzieningen rond het zwembad, geen eten optie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Goedenavond, ik ben heel dankbaar voor uw reactie. Wat droogte betreft, heeft het een heel land betrokken en niet alleen ELISA. Het zwembad van 6x12 lijkt mij heel groot. Geen informatie gaat over het voeden van voedsel of drankjes in het park. Met betrekking tot het ontbijt kunt u geen uitspraken maken, aangezien u niet eens een ochtend verscheen, ondanks het feit dat u na de toegelaten tijd wijd wachtte. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      3/10
      "Slecht"
    • Accommodatie:
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      1/10
      "Slecht"
  • 2
    "Slecht"

    "zeer teleurstellend"

    24/08/2017

    Ik ben er sterk afgeraden deze agriturismo, omdat het appartement is erg donker, slecht geïsoleerde (geen airconditioning en zeer warm), slecht uitgeruste keuken, verdrietig decoratie. De toegang tot buiten dineren is gecompliceerd, omdat het appartement is op de eerste verdieping. Het uitzicht is teleurstellend en de eigenaar dringt p Ayee in contanten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Hallo, Tijdens uw verblijf, ik meerdere malen gevraagd hoe je in Casa Elisa. Uw feedback is altijd positief geweest. Gezien deze negatieve houding, ik betwijfel of dat de reden is te wijten aan het feit dat je niet wilt dat de eindschoonmaak betalen evenals verwacht op de site. In alle gevallen is de beschrijving van de accommodatie op de site agriturismo.it is zeer gedetailleerd in termen van diensten die niet worden betaald of, en in de beschrijving van de sporter begeleid door trouwe foto's van hetzelfde. Voor het boeken van accommodatie, ik stel voor dat je goed en vooral niet lezen voor iedereen die werkt wijden en wijden diskrediet te brengen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      5/10
      ""
    • Accommodatie:
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services:
      1/10
      "Slecht"
  • 9
    "Super"

    "mooi"

    06/06/2017

    We verbleven voor het lange weekend van 2 juni geweldige plek, strategisch gelegen voor een bezoek aan Siena en Arezzo..La disponibile..e vriendelijke eigenaar en vooral zijn lief .. erg goed .. Emanuela Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Emanuela Hallo !!! Samen met u was gewoon een genot. 1000 Bedankt voor uw getuige en een warme groet aan u allen. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Mooi en gastvrij"

    10/05/2017

    We verbleven 25-28 april '17 in deze mooie structuur en vooral zeer vriendelijk de eigenaar die ons thuis voelen. Goed ontbijt. Veel aandacht voor detail en de details die het meest gunstig zijn wanneer u op vakantie bent in onbekende plaatsen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Hallo Miriam en familie! Ik ben erg blij dat uw korte pauze tijdens het bleek plezierig. U bent mensen met wie je meteen bestellen vestigde een zeer vertrouwde relatie en het was natuurlijk om u te verwelkomen en te delen met je vele momenten van de dag ... in deze gevallen wordt het werk iets belangrijkers dan alleen gastvrijheid. Dank u voor de sympathie en om de getuigenis. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ontspannen"

    30/08/2016

    We verbleven in Casa Elisa een week en het was allemaal erg leuk. Punctueel de warmte van Anna Ms die altijd aanwezig is in de structuur zelfs bij extreme discretie. Geweldige locatie voor een bezoek, zelfs van een paar uur, bijvoorbeeld Lucignano die niet ver, maar het is de moeite waard. Een knuffel en ... de volgende.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Een grote dank voor de besteding van een deel van zijn tijd voor recenzione. Ik ben altijd blij om te weten dat je mijn huis was naar uw wens. Groeten aan het hele gezin. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende gastvrouw, eigendom en locatie."

    31/05/2016

    We verbleven in Casa Marisa, een van de appartementen van het "Agriturismo Casa Elisa" complex. De woning is precies zoals beschreven. De service was uitstekend en de faciliteiten waren schoon en comfortabel. Aangezien we een kleine auto hadden en er geen andere gasten waren, gaf Anna (de gastvrouw) ons een overdekte parkeerplaats. De woning ligt tussen de steden Lucignano en Sinalunga, die ongeveer zeven kilometer van elkaar liggen (het is de moeite waard om beide te bezoeken!). Er is een zeer grote COOP supermarkt in Sinalunga, Centro Commerciale I Gelsi (op slechts 10 minuten van het pand). Er zijn allerlei Toscaanse delicatessen beschikbaar, waaronder een deli-teller met vers bereid dagelijks. Toegang tot de snelweg (Raccordo Siena-Bettolle en Autostrada del Sole) is via een secundaire weg, SP11 / A, die ook verbindt met Lucignano. Afstanden naar de snelweg van de woning zijn verwaarloosbaar en als bonus gaat u door een van de meest landschappelijke landschappen die ik al een tijdje heb gezien. Het eigenlijke appartement is onderdeel van een compleet gerenoveerde / gerenoveerde boerderij die, zoals Anna ons vertelde, meer dan 110 jaar oud is. Het is omringd door een zwembad, cipressen, een baksteen en mortar barbecue, 'golfbaan' glad gras en mooie witte stenen oprit. Omdat de gastvrouw daar ook woont, is ze beschikbaar om advies te geven en te adviseren. We werden voorzien van kaarten van het gebied, gidsen voor toeristische gidsen, aanbevelingen voor sightseeing (beveel Val d'Orcia en Kreta aan) en allerlei nuttige adviezen. De keuken en eetgelegenheden zijn zoals afgebeeld in de foto's en voorzien van servies, bestek, potten en pannen, enz. Ons bed was stevig, beddengoed was 1/2 keer doorgebracht (9 nachten) en we vonden alles in Werkend en zeer schoon. We raden dit hotel aan en bedankt Anna voor de dienstverlening. Anna, molte grazie per il vostro servizio La vostra casa en eccezionale!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Hallo Bill en zijn vrouw! Ik ben erg blij met uw tevredenheid om gasten te zijn bij CASA ELISA. Hartelijk dank voor uw getuigenis en voor uw aangenaam verblijf. Met vriendelijke groeten. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mary en Mark"

    21/03/2016

    We wilden de mooie dagen die u hebt gemaakt ons passare.abbiamo vond een erg gastvrij plaatsen zijn mooi en vooral wij u liefgehad, dat je een aardig persoon die je echt ons thuis voelen zeker terugkomen om je te zien een knuffel te bedanken hello
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Hallo Maria! Heel erg bedankt voor het nemen van enige tijd om een ??recenzione schrijven! Ik ben erg blij dat u en uw partner zal worden gevonden goed en ik zal blij zijn om je weer van harte welkom in mijn casa..naturalmente samen met de zoete Ariel !! Petje af en nogmaals bedankt. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    02/09/2015

    We verbleven in Casa Elisa en de acceptatie van Sig.Anna was foutloos, de beschikbaarheid, de zorg bij de voorbereiding van het ontbijt, naar de plaatsen te adviseren om te bezoeken en tonen ons de restaurants om te eten. De vlekkeloze structuur, zwembad en tuin stupendi.Si genoten zelfs onze hond en ze was de eerste vakantie. Bedankt voor alles Anna, we zullen zeker terugkomen. Een knuffel Ivan, Monia en Stellina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Hallo Ivano Monia en ster ... een zeer oprechte dank aan u, die al gasten hebben piacevolissimi.Sarò u graag en toch sympathieke Stellina van harte welkom! Een hartelijk groet en tot ziens. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning"

    15/06/2015

    We waren 4 dagen met de kinderen, erg vriendelijk boerderij. De mevrouw Anna is een perfecte gastvrouw, vriendelijk en behulpzaam personeel die ons veel advies gegeven over de plaatsen om te bezoeken en restaurants. Aanbevolen absoluut!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Gentile Chiara en familie, het is voor mij een groot genoegen om te weten dat uw verblijf was bevredigend. Hartelijk dank voor het kiezen van mijn huis en van uw getuigenis zeer positief. U wordt altijd benveniti Casa Elisa. Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fijne feestdagen"

    06/05/2015

    Casa Elisa is een schoon en rustig complex. Van daar, alle hoeken van Toscane zijn gemakkelijk bereikbaar. De appartementen zijn smaakvol ingericht. De huishoudster, Anna, is een liefdevolle gastvrouw en zorgen te roeren over hun gasten. Een grote dank u voor het!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Casa Elisa reageert
    Beste Agron! Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Uw familie is fantastisch. Mooie Regars, Anna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lokale hulp verlenen"

    20/11/2014

    We wilden u nogmaals bedankt Anna voor al de hulp die u bij ons tijdens onze vakantie bij Casa Elisa bracht! Ondanks het onbetwistbare probleem met de auto, hebben we echt genoten van ons verblijf in Casa Elisa. Anna was zo aardig met ons en vertrouw me, als we ver weg zijn van huis, maken we echt de lokale hulp zoals je voor ons gedaan hebt ... en altijd met een mooie glimlach ... Dank u De wheather was zo mooi. Soort echt geniet van het zwembad en de tuin. Toscane is een zeer mooie streek. Ik hoop dat we ons tijdens onze volgende vakantie weer ontmoeten! We zullen de tijd in Italië voor altijd onthouden ... het ontbijt in de tuin, de tomaten, de vrije markt en het prachtige Casa Elisa. GRAZIE
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm verwelkomen"

    06/11/2014

    We hadden een uitstekende week in dit gezellige huisje. De toegevoegde waarde van mevrouw Anna, altijd vriendelijk en behulpzaam. Uitstekend advies over de omgeving en restaurants. Bovendien Toscane en 'een prachtig land en we zullen terugkeren naar Casa Elisa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze eerste boerderij"

    31/10/2014

    spannend, de eerste vakantie in jaren ..... en denken dat gelanceerd werd bijna x geval, geweldige ervaring, te herhalen !!! Ps: warm welkom van mevrouw Anna, attent en vriendelijk ons ??gevolgd en aanbevolen plaatsen om te bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten