contactModalFeedback

Agriturismo Renello

Strada Provinciale, 57 - Località Petroio, 53020 Trequanda (Siena)

"Super"
Volgens 33 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Een heerlijke week in Toscane"

    17/04/2019

    Wij (het echtpaar) hebben een heerlijke week doorgebracht op de boerderij van Giacomo en zijn familie. We woonden in het huis Granaio, dat zeer ruim en mooi ingericht was. De boerderij is omgeven door een prachtig landschap dat uitnodigt tot wandelen. Vele bestemmingen zijn gemakkelijk met de auto te bereiken: Pienza, Montepulciano, Siena, Siena,... De familie verwelkomde ons vriendelijk en is zeer behulpzaam. Wij kunnen il renello zonder voorbehoud aanbevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Weekend bovenaan"

    30/05/2018

    Zeer mooie en ontspannende boerderij, we werden begroet door zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars, Andrea zeer attent in detail, en een speciale dank aan Silvia x de taart zonder melk .... bedankt bedankt ... zelfs onze Nedo heeft 'plezier' erg ... om met de kleine Zara te spelen ..... nogmaals bedankt ... hallo lauro Michela en Pietro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Landweg"

    14/05/2018

    Een grote dank aan Filippo voor het feit dat hij het pad heeft hersteld dat de verbinding met Cuna door de velden mogelijk maakt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Sportief
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hadden een fantastische tijd en missen daar te zijn"

    25/09/2017

    Dus eerst is dit een echte beoordeling (en ik ben een echt persoon) Renello was de eerste van onze haltes op onze huwelijksreis door heel Italië. Het was veruit de beste plek waar we verbleven. We zijn verliefd op de regio Toscane en dit Agriturismo. Iedereen was zo aardig en vriendelijk. We hebben zeer gewaardeerd om de diners daar te hebben, omdat het ons de kans gaf om anderen te ontmoeten die reizen. Ik moedig dit aan, omdat je nieuwe vrienden maakt (zoals we dat hebben gedaan). Het maakt het verblijf zo aangenamer. Ook hebben we hun olijfolie proeven en veel geleerd. Het was zo leuk !! Helaas zijn we nu olijfolie "snobs" (hahahaha). We zullen nooit meer willekeurige olie ophalen. (niet meer "lampolie" voor ons) :-) We dachten dat Renello een perfecte locatie was om ons te bezoeken Siena, Pienza, Montepulciano en andere leuke steden. We hebben opzettelijk de autostrade vermeden, zodat we de landkant zouden kunnen ervaren. We verbleven in het kleine Belvedere cottage en WOW !! Zo schattig en comfortabel. De uitzichten van hun olijfgaard, de rollende landzijde. We konden niet vragen om een ??betere plek om te verblijven. Ik vertelde Laura bij het vertrekken dat de andere plaatsen waar we verblijven in hadden grote schoenen om te vullen. En ik had gelijk. Renello was de beste plek. Blijf hier. Interactie met de andere gasten. Doe de olieproeverijen (en breng wat terug zoals we dat gedaan hebben). Woon de diners bij en maak nieuwe vrienden. We verbleven slechts 3 nachten maar wou dat het langer was. We zullen terugkomen wanneer we teruggaan naar Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aanbevolen ... fantastisch!"

    26/06/2017

    Waar te beginnen ... we aankwamen en we werden meteen begroet in een zeer gastvrij. De avond werd georganiseerd een diner van lokale producten en het was allemaal heerlijk. De service wordt gedaan door de dochter en de zoon van James ... allebei erg mooi en beschikbaar voor elk advies. De plaats is echt mooi en ontspannend. Bovendien kunt u Montepulciano en Montalcino te bereiken in een korte tijd. We hebben gevraagd om advies over een paar wijnmakerij te bezoeken en we waren helemaal niet teleurgesteld door deze bezocht. Voordat we vertrokken we hadden ook de mogelijkheid om hun wijnmakerij te bezoeken en proeven van hun olie, zeer goed! Dus zeker aanbevelen de boerderij voor iedereen op zoek naar een rustige plek om tijd door te brengen in een typisch Toscaanse plaats in een familiale sfeer. We zullen terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "goed"

    05/06/2017

    Een plek buiten de wereld, om te ontspannen en te isoleren jezelf van je dagelijkse routine .. Zeer vriendelijk en behulpzaam ... Goede prijs (mist een aantal dingen ... zoals een fles water in de keuken voor de gasten ... een stuk zeep in badkamer ...), maar misschien is dat een boerderij zijn niet inbegrepen .. de maaltijd prijzen een beetje 'hoger dan de diners van restaurants net buren (Pienza en Montepulciano) .for de rest allemaal erg aangenaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "RELAX EN TRADITIE"

    05/06/2017

    We verbleven voor het lange weekend van juni 2 Renello gasten in de boerderij en we vonden het prachtig. Ondergedompeld in de valleien van de Chiana vallei, omringd door de natuur en de stilte was degene die ons een onvergetelijke sfeer gaf. De faciliteit is prachtig, met alle comfort, de managers zijn erg vriendelijk experts van buurten, open voor dialoog. We hadden twee diners in de boerderij met lokale producten, in de juiste dosering en tegen een prijs / kwaliteit onklopbaar. Sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijk verblijf ... zal weer terugkomen"

    06/09/2016

    Onze familie genoten van de 4 nachten die we in Renello hebben doorgebracht. Giacomo en Rossella waren gastvrij en geweldig om mee te praten. Het appartement was schoon en vrij groot. Als de tijd het toelaat, stel ik voor dat je met Giacomo zit en bespreekt - en smaak - zijn olijfolie? En ook schat. Hij is gepassioneerd, zeer goed geïnformeerd (Ph.D), en zeer onderhoudend. We zouden graag terugkomen tijdens de olijfoogst en het proces ervaren. We hadden alleen maar een avondeten, maar de biefstuk Florentijnse maakte me in een heerlijke etenstoma, hoewel ik de smaak verwoestte door Giacomo te koken de meeste van de rode er uit. Renello is ook een geweldige staging gebied om Toscane en Umbrië te bezoeken. Onze volgende wegreis naar de regio zal zeker zien dat we hier weer verblijven. Opmerkingen: als u uw kamer elke dag wilt schoonmaken, kunt u overwegen om vroegtijdig te onderzoeken om te verzekeren dat dit een optie is. Onze kamer was niet, dat was niet een probleem voor ons omdat we die aandacht niet alleen voor een verblijf van 4 nachten nodig hebben. Wat de maaltijden betreft, geloof ik niet dat ze een avondoptie per nacht aanbieden, dus stuur ze een bericht opnieuw. Een optie die op slechts twee minuten afstand is, is het restaurant Al Botteghino, dat zeer aangename lunch- en dinerselecties heeft. FYI, pizza wordt hier pas na 19.00 uur geserveerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Shopping
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "SPOT speciale magie en rusttijden"

    09/08/2016

    We hadden een heerlijk en onvergetelijk verblijf in Renello wiens uitzicht is geweldig op de glooiende heuvels van Val d'Orcia en Val di Chiana. The Giacomo en Rossella eigenaars geholpen hun dochter het uitstekend Laura zijn erg gul, een zeldzame gastvrijheid en de gasten ontvangen met warmte en vriendschap. Zij organiseren diners met sublieme ere van Bistecca Chianina barbecues te vallen bewaterd bijzondere wijnen, zoals Brunello di Montalcino !!! Speciale vermelding voor de goddelijke olijfolie Doctor Giacomo Godone agronoom !!! Activiteiten en evenementen worden vaak georganiseerd door gastheren zoals olijfolie en wijn proeverijen, truffeljacht ... In dit prachtige pand, is er een groot zwembad, veel spelletjes: ping pong , een voetbalveld, trampoline etc .. Alles wordt georganiseerd voor het plezier van groot en in het bijzonder klein dat Rosella liefde. We verbleven in de comfortabele TORERIA met zeer smaakvol ingericht door de gastvrouw, twee grote onafhankelijke kamers met elk een badkamer, de woonkamer goed ingericht, de bedden zijn zeer comfortabel, keuken goed uitgerust, kwaliteit gerechten. Het terras van het Toreria heeft een adembenemend uitzicht op olijfbomen en cipressen uit het zicht. Kortom, we zijn goed uitgerust en zijn zeer blij geweest zijn tijdens dit verblijf. We vertrokken een zwaar hart dit paradijs gebied te verlaten. We zullen zeker terugkomen. Grazie mille Laura Rossella e Giacomo. Berenice, Jean Pierre, Camille, Pauline en Joseph
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Renello reageert
    Bedankt Berenice. Jij en je lieve familie zijn altijd welkom in Renello. Beste wensen en u snel te zien. Laura Giacomo en Rossella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Absoluut geweldig"

    06/08/2016

    Renello is een van deze zeldzame plekken waar u onmiddellijk verliefd op wordt. De geweldige locatie, het fantastische uitzicht over de Toscaanse heuvels, de rust en stilte, maar vooral de charmante gastheren Giacomo, Laura en Rosella. We werden verwelkomd op onze eerste nacht met een zeer goed Toscaans diner, op de prachtige patio. We hebben genoten, vooral in de ochtend en rond de aperitivo-tijd, het prachtige uitzicht, onze kinderen hielden van het zwembad, de ping-pong (en de WiFi zone). We verbleven in La Tabacchiera, dat is een mooi huis, een beetje apart van de andere appartements - zeer prive, zeer ruim, met een mooi terras - geen direct uitzicht vanaf daar, maar we konden de uitzichten en omgeving van de gemeenschappelijke terrassen genieten . Dank u, Giacomo, Laura en Rosella, voor een geweldige week. We hopen dat we op een dag terug kunnen komen bij Renello. En voor nu zullen we genieten van uw fantastische olijfolie, zodat we het door de donkere dagen van de winter kunnen maken :-).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Renello reageert
    Bedankt Ann. We zijn blij dat u van uw tijdsjaar genoten bent. Maak een goede "bruschetta" met onze olie. We houden contact op met oktober-november voor de nieuwe olie :) Beste voor het hele gezin. Laura, Giacomo en Rossella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "familie verblijf van 14 mensen van 16-23 juli 2016"

    06/08/2016

    Uitstekend verblijf: zeer warm welkom, uitzonderlijke, mogelijkheid van picknicks en BBQ 's avonds op meerdere locaties in het pand, grote centrale zwembad, zeer comfortabele ... Leuk voor alle generaties van de oudste tot de jeugd. We hebben vooral genoten van de "jacht truffels" en de maaltijd met truffels die volgden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Renello reageert
    Bedankt Philippe. We hielden echt van al uw grote familie. Beste wensen voor iedereen! Laura, Giacomo en Rossella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Ontspan en geweldig uitzicht"

    02/08/2016

    Zeer goede ervaring, geweldige boerderij en voor ons het beste was het uitzicht op La Toscana en het ontbijt elke ochtend in het open gebied was iets waar we echt van genoten hebben. Het zwembad is geweldig, zeer goed onderhouden en veel plekken om rond te relaxen. We waren op zoek naar rust en stilte en vonden het! Binnen makkelijke bereik heb je Montefollonico, Trequanda en Castelmuzio met geweldige opties voor het avondeten als je niet de zelf-catering opties reserveert zoals we hadden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige Toscaanse Hollidays"

    19/06/2016

    We verbleven in Renello voor 6 nachten en had zo'n goede tijd. Alles was gewoon perfect: prachtig uitzicht (we weten waarom onze Appartement Belvedere genoemd werd!) Geweldige locatie, beste traditionele Toscaans diner en niet in ieder geval heerlijke en behulpzame gastheren! Giaccomo, Laura en het personeel zijn erg vriendelijk en gaf ons een goed advies wat Te doen in het gebied (en ook enkele glazen Grappa en vin Santo :) ze laten ons heel erg welkom voelen! We willen echt terugkomen! Met vriendelijke groet Jenny
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Renello reageert
    Hartelijk dank Jenny. U bent altijd welkom op onze woning! Met vriendelijke groet, Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon geweldig!"

    31/05/2016

    Een mooie woning met een prachtig uitzicht en veel ruimte om alleen voor zichzelf te zijn. We hadden de zeer ruim en comfortabel ingericht huisje Il Granaio gehuurd en waren blij dat we konden ook verwarmen met de airconditioning en het bed dekens (!) Was op de matras. Mei was gewoon te koud toen we in Toscane. We waren zeer hartelijk verwelkomd en gelijk gegeven in een gedetailleerde inleiding tot het verhaal van Giacomo Lanschaft en inclusief excursies. Dit moet men waarnemen noodzakelijk dat ze zijn goud waard !! Onder andere dingen, zowel het bezoek van de "wilde" spa's en het bezoek aan de Santa Maria della Sclala waren een aanbeveling die u niet mag missen. Ook is het restaurant tip "13 Gobbi" was een Voltreffer. Rossella begroette ons elke ochtend met oprechte vreugde en toverde een fantastisch en gevarieerd ontbijt met grote cappuccino. Dank u voor dat !!! Nogmaals dank aan James en Rossella, we hebben echt genoten van de tijd met je en hopen dat je weer te zien!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Renello reageert
    Bedankt voor de mooie rewieu. Het is gemakkelijk ons ??werk als de klanten zoals U zijn, en we zijn blij om te helpen als onze beste vriend
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooi, attent en vriendelijk"

    13/05/2016

    Hoewel we gastvrij slechts 3 dagen, maar het was genoeg om te ontspannen en te genieten van de tijd. We zijn snel gastvrij met u te zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Renello reageert
    Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om gasten zoals u in ons bezit te hebben. Hoop je weer te zien. Beste wensen van Renello's personeel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten