contactModalFeedback

Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli

Via al Castel Bragher, 8, Frazione Coredo 38012 Predaia (Trento)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijk verblijf "

    23/08/2019

    We verbleven op dit fantastische 4 nachten durende landgoed en hebben een geweldige tijd gehad. Fantastische ontvangst, meer dan een uitstekend ontbijt met echt en overvloedig eten. Ruime kamer schoon en opgeruimd (en ik ben een maniak van netheid en orde) met een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. Ik ben zo terug. ??
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie accommodatie met goed uitzicht"

    19/08/2019

    Zeer aardige hospita, die helaas alleen Italiaans spreekt. Heerlijk ontbijt met eieren en ham.
    Allemaal erg schoon en opgeruimd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie vakantie"

    09/08/2019

    We verbleven in juli op deze boerderij en we hebben een geweldige tijd gehad! Ruime en zeer schone slaapkamer en badkamer, stevig ontbijt met uitstekende zelfgemaakte taarten, rustige ligging, voor authentieke ontspanning. Eigenaar Daniela is zeer vriendelijk en altijd beschikbaar voor advies over bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. We komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Hartelijk dank uit de grond van mijn hart.
    Het maakt me erg blij te weten dat jullie allemaal een leuke tijd hebben gehad in ons huis.
    U bent altijd welkom!
    DANIELA
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echt Eden "

    14/07/2019

    Ik was in deze structuur 12/13/14 juli 2019, ik had een geweldige tijd, de eigenaar is een zeer vriendelijk persoon en altijd klaar om plaatsen aan te bevelen om te bezoeken, uitstekend ontbijt en overvloedig, het schoonmaken van de kamers echt aan de top, kamer en badkamer zeer comfortabel, panoramisch uitzicht.structuur aanbevolen, zal ik zeker terug te keren. Aanbevolen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Ik wil u hartelijk bedanken voor uw mooie woorden. Wetende dat onze structuur en ons welkom een welkome zaak was, maakt ons enorm blij.
    In Val di Niet altijd welkom!
    Gegroet, mijn liefste!
    DANIELA




    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Meraviglioso"

    02/06/2019

    Volevamo fuggire dallo stress di Modena e abbiamo scelto questa sistemazione per le recensioni positive . Sinceramente non potevano aspettarci di più . Abbiamo ricevuto un'accoglienza che ci ha fatto sentire amici più che clienti , trovato una camera pulitissima e una colazione genuina e abbondante . Insomma una meraviglia . Torneremo

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Grazie Luca e Beatrice,
    è stato davvero un piacere ospitarvi nella nostra casa e siamo lieti di sapere che abbiate apprezzato la nostra modesta struttura e che vi siate sentiti "amici".
    Vi aspettiamo alla raccolta delle mele!!!!
    Un caro saluto.
    DANIELA e famiglia

    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuis weg van huis..... Prachtige expeireance"

    12/03/2019

    Daniella is de beste gastheer..... Als een mama. Het huis is charmant en schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Geweldig ontbijt..... veel en veel Vally Non appels en huisgemaakte appelstrudel elke dag.... Daniella en haar man hebben ons geholpen met onze reisplannen. Een geweldige ervaring..... Zelfs om 6 uur 's morgens om 6 uur 's morgens op onze vertrekdag ontbijt gegeven..... We waren verdrietig om te vertrekken!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Hartelijk dank aan Sharon, voor mij was het echt een genoegen om jullie in ons huis te ontvangen.
    Wij hebben de eer gehad Israël te kennen, met uw aanwezigheid.
    U bent altijd welkom!
    Ik herinner je met zo'n sympathie, ik omarm je van de Val di Non.
    Daniela, Francesco en Fabiana

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "weekend"

    16/10/2018

    we hadden een geweldig weekend, mooie kamer, uitstekend ontbijt, erg leuk Daniela en vriendelijk. opnieuw gedaan worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Bedankt Eva, het was me een genoegen om je bij ons thuis te verwelkomen. Je bent altijd welkom! Een sterke knuffel. DANIELA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      5/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een leuk verblijf"

    09/09/2018

    net terug van de reis naar cles we verbleven in deze boerderij tussen zaterdag 8 en zondag 9 september. en we ontdekten een prachtige realiteit. Mevrouw Daniela verwelkomde ons alsof we familie waren en was schattig in alle opzichten de omgeving is zeer comfortabel en warm allemaal schoon en met elk comfort zeer goed ontbijt met zelfgemaakt gebak erg goed en met van goede jam zelfs deze zelfgemaakte uitstekende complimenten echt in geval van een nieuwe reis in Val di Non, ik zal zeker contact opnemen met deze boerderij groeten Rossano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Dank u Mr. Rossano, voor mij was het echt een plezier om haar en zijn vrouw (echt voortreffelijke mensen) in onze bescheiden boerderij te ontvangen. Wetende dat onze gasten zich thuis voelen, is een van de grootste bevredigingen die deze passie ons biedt. En hij weet niet hoe ik er blij van word als ik weet dat mijn cakes en jam net zo populair zijn. De Coryletum agritur zal u altijd graag verwelkomen en u op elk moment verwennen. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden, ik omhels je en stuur je onze groeten uit Val di Non, DANIELA en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Ontspannend verblijf"

    28/08/2018

    Agritur Coryletum is de ideale plek als u een ontspannen vakantie wilt doorbrengen tussen de appelboomgaarden en bergen van de Val di Non. De kamers zijn gezellig en zeer schoon en Daniela, de eigenaar, begroet u altijd met een glimlach, zij adviseert u op wat je kunt zien in de omgeving en het is altijd heel beschikbaar !! Ik beveel het ten zeerste aan !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Ik wil oprecht Isabella en Alessio bedanken, een heel aardig en hoffelijk stel, mooie woorden. Voor mij en mijn familie was het echt een genoegen om u bij ons thuis te verwelkomen. Je bent altijd welkom telkens als je terug wilt naar Val di Non. Ik omhels je met sympathie. DANIELA en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooi en gezellig"

    01/01/2018

    We waren in een paar een paar nachten tussen Kerst en Nieuwjaar, met een verrassende sneeuwval, maar heeft op geen enkele wijze onvoorbereid het land. Het was een geweldige ervaring. Het hotel is echt mooi en verzorgd, klein en vol warmte genoeg om te genieten van Daniela en de gastvrijheid! De kamer is voorzien van alle comfort die u nodig heeft: we hebben niet zo ver weg geslapen van huis! Het is allemaal erg schoon en met veel aandacht voor detail. We waren helemaal weg van de liefde die Daniela zendt voor haar werk en voor de Val di Non, wat voor ons was een aangename verrassing: we kunnen niet wachten om terug te gaan en meer ontdekken van de stad en alles wat het biedt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Thanks Martina! Het was echt een groot genoegen voor mij om u te verwelkomen in ons huis. Uw vriendelijke woorden maakt me echt gelukkig en maken ons nog meer de moeite die we zetten elke dag in wat we voor onze gasten te doen en voor onze boerderij te waarderen. Ik wacht in het voorjaar als de appelbomen zijn allemaal in bloei staan, of in een ander seizoen je wilt, want de Valley is niet altijd mooi en vind het altijd een beetje plaats klaar om u te verwelkomen. Remembering met bijzondere sympathie, groet ik u hartelijk. DANIELA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ondergedompeld in de rust van de appelboomgaarden"

    17/08/2017

    We waren gasten van Daniel en zijn familie voor een week met onze hond. Ik had een geweldige tijd, zijn super behulpzaam, beleefd en behandeld onze hond alsof het hun. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Dank u Irene, we zijn blij om te weten dat je hebt genoten in onze zaak. De Val di Non en de regio Trentino zijn altijd klaar om u te verwelkomen met hoffelijkheid, dorp traditie, prachtige plekken en goed eten. echt hart Ik hoop je weer te zien, en natuurlijk, altijd samen met uw zoete puppy Eight. Storeowners! Daniela en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk !!"

    12/08/2017

    Sterk aanbevolen aan iedereen! In een oude land, slechts kleine in verschijning, zult u een plaats van rust en gastvrije oase, schoon en comfortabel vinden. Gefeliciteerd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    echt Dank je wel jongens! Weten dat je je gevonden goed, het maakt ons erg blij en tevreden te stellen ons allemaal. U bent altijd welkom in ons huis, in ons land en in onze mooie Coredo Val di Non. Een dikke knuffel en ga! Daniela en familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "het paradijs"

    08/08/2017

    Ik bleef acht dagen in deze prachtige plek met mijn boxer hond, kwamen we in augustus om koel te blijven en te genieten van een ontspannen en rustige vakantie. Ik wist niet dat er was een paradijs op aarde en het is het paradijs dat we gevonden! Nog steeds ben ik mijn tranen en mijn hart breekt als ik denk dat onze vakantie is voorbij !! We hebben genoten van elk moment van ons verblijf, de kamer was brandschoon, meubilair en stoffering zorgvuldig gekozen, gastvrije allemaal zo goed! mooie ruime badkamer! Het heerlijke en stevige ontbijt! Ik mis de prachtige taarten die Daniela maakt !!! Daniela is een persoon zo vriendelijk en zorgzaam altijd beschikbaar om te helpen en advies geven. Hij gaf ons het gevoel alsof we vrienden voor altijd en niet alleen gasten! Alle 10 en lof! De Coredo dorp waar Coryletum is heerlijk, een van de mooiste in het gebied, met een prachtig uitzicht! goed punt, want als je ze heel goed en in een mum van tijd op verschillende plaatsen waar doen lopen en wandelen! Ik was bang dat mijn hond die in 10 jaar weg van huis maar één keer eerder hierheen zou problemen nell'ambientarsi hebben in een nieuwe en andere plaats en niet weten of 8 dagen vele zouden kunnen zijn geweest, maar hij deze loved plaats onmiddellijk als me! Hij sliep goed zonder last te hebben van de hitte en de hitte. Het prachtige terras met de tuin was een klein paradijs voor hem, waar hij graag dutjes in de koele en genieten van de schone lucht. We namen excursies in de meren en bossen in de buurt, het was een nieuw ding voor zowel! Ik was betoverd door het prachtige landschap! Zeer leuke vakantie gewoon fantastisch !! Ik wil om terug te keren en zal zeker terugkeren en als ik terug kon gaan morgen !! Ik liet een stukje van mijn hart is er, ik verliet in tranen !!! En Oskar liet zijn vriend Maya op hem te wachten om te spelen !! We zullen opnieuw ontmoeten! Het is een belofte !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Lieve Barbara en zoete Oskar, wat ik moet zeggen, ik ben echt gevleid voor de prachtige beoordeling. Wetende dat onze gasten zijn comfortabel in ons huis maakt ons blij en trots op het werk dat we doen elke dag. Barbara zal altijd welkom en pijn Oskar, vindt altijd een schaal met vers water op hem te wachten. Dank u zeer hartelijk, ik omhels je. Daniela
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke plek"

    17/04/2017

    We verbleven in deze boerderij voor Pasen. Mooie kamers, nieuwe, ruime, mooie badkamer, heerlijk ontbijt. Mevrouw Daniela van een zeldzame vriendelijkheid, behulpzaam en waardevol voor advies over reizen en alles wat we nodig hadden. Echt aan te bevelen, de ogen gesloten. Excellent.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    echt hartelijk danken Francesca, Christian, Martina en puppy zoete Lilli, voor het kiezen van onze kleine boerderij. Ik ben blij dat je je gevonden goed en voor mij is mijn familie was het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich "thuis". U bent altijd welkom! De Val di Non is wachten op andere routes te ontdekken en ze zijn zo veel. Ik omhels met genegenheid. DANIELA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Adembenemend uitzicht"

    04/12/2016

    In de Val di Non (vallei van de appel), tussen de prachtige Dolomieten, biedt Coryletum een ??zeer comfortabele, moderne kamer met uitzicht die niet in woorden kan komen. Gelegen in een schilderachtig bergdorp, het avontuur om daar te komen is de moeite waard! Daniella was heerlijk om mee te gaan. Ze gaf elke dag een fantastisch ontbijt en als gasten kregen we korting op het diner in een heerlijk lokaal restaurant (15 minuten lopen / 5 minuten rijden). Het is ongeveer 1/2 uur rijden naar Trento en 1 uur naar Bolzano, beide gastheer verspreidende kerstmarkten en u een geweldig gevoel van leven in Noord-Italië. Als gast ontvangt u ook een toeristenkaart die gratis of korting biedt op vele attracties in de omgeving. Als u een natuurliefhebber bent die uit de gebaande paden komt, is de Val di Non ongeëvenaard en Coryletum is een perfecte thuisbasis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Agritur Coryletum - Bosco di noccioli reageert
    Geachte Eric en Elaine, heel erg bedankt van mijn hart voor uw woorden van koning. Het maakt me blij dat de Coryletum je vakantie speciaal heeft gemaakt. Aankomen vanuit de Verenigde Staten en reizen naar Val di Non, lijkt misschien niet op een bedrijf, maar het voldoet zeker aan zijn charme. Ik wens u een goede reis en u bent altijd welkom in ons huis. Ik omhels je, DANIELA.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten