Agriturismo Ampugnano

Pieve D'Agnano, 25, Pieve D'Agnano 06024 Gubbio (Perugia)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    8,1/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek en zeer vriendelijke en vriendelijke gastheren. We komen zeker terug. "

    07/04/2019

    Mooie plek. ..zeer vriendelijke en vriendelijke gastheren. Ik kom zeker terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Beste Maria Concetta en Vito,
    Bedankt voor uw recensie, het is altijd een plezier om onze klanten tevreden te stellen. Hopelijk tot ziens.
    Een knuffel en een gelukkig Pasen.
    Alessandra en Silvio
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een voorproefje van Umbrië van geweldige gastheren"

    31/07/2018

    We hadden een geweldig verblijf van 2 weken in Agriturismo Ampugnano en willen Alessandra en Silvio bedanken voor hun gastvrijheid en warmte. Ampugnano ligt op een idyllische heuveltop volledig omgeven door glooiende heuvels, waardoor het gevoel ontstaat diep in de natuur te zijn ondergedompeld. Bij aankomst verwelkomde Alessandra's heerlijke cake ons en dit zette de toon voor de rest van het verblijf. We waren met onze 10 maanden oude baby die de tijd van zijn leven in het grote zwembad had gezwommen, appels aan de bewoner ezel Giotto voedend, spelend met meer dan 10 katten en kittens en kijkend naar de majestueuze Bergamasco herder Nebio bewaakt het pand. Omdat Alessandra en Silvio toegewijd waren aan biologische / natuurlijke producten, nodigden ze ons uit om een ??nabijgelegen boerderij-tot-tafel markt te bezoeken, een uitstekende biologische olijvenboer aanbevolen en een gedenkwaardig bezoek georganiseerd aan de Sardinische kaasmaker, wiens schapenteelt niet van deze wereld was. Op de laatste avond van ons verblijf, hebben de gastheren een heerlijk diner bereid met Umbrische / Bergamasco gerechten, inclusief wild zwijn, risotto alla Bergamasco en crostata cake. We waarderen het dat Silvio en Alessandra hun manier van leven met ons delen en ons een unieke smaak geven van wat Umbrië te bieden heeft, met een Bergamasco-smaak;). Dimitri, Iryna en Andy (Andrea)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Beste Iryna en Dimitri, bedankt voor je geweldige beoordeling. We waren verheugd om je te ontmoeten en om hier zoveel mogelijk aan je verwachtingen te kunnen voldoen. Soms worden er vormen van vriendschap geboren die zelfs als snel heel intens en mooi zijn. We hopen alleen niet uit het oog te verliezen en hopen je snel weer te zien. Een hartelijke knuffel van Alessandra en Silvio een sterke kus voor Andrea
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning, natuur, uitstekende gastvrijheid"

    20/05/2018

    Ik ben nog nooit in Umbrië geweest, mijn partner en ik met ons kleine meisje van 6 maanden besloten we om 4 dagen door te brengen in Umbrië. We boeken in deze boerderij, via een smartbox die ons onze vrienden heeft gegeven en daarnaast voegen we een paar nachten toe om ten volle van de vakantie te genieten. De boerderij is omgeven door groen en natuur op een heuvel gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg Cesena-Perugia. Dankzij een geweldige locatie en een gids achtergelaten door de eigenaren was er echt gemakkelijk en handig om de verschillende historische en middeleeuwse steden van Umbrië te bezoeken. Ik raad fietsen als een fiets met trapondersteuning aan of niet, omdat de routes en landschappen echt veel verdienen, plus de eigenaars gaven ons de mogelijkheid om mijn fiets achter te laten in een bewaakte ruimte. We zullen deze korte maar mooie ervaring zeker herhalen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Beste Federica en Alex, het was me een genoegen om je te mogen ontmoeten met je mooie kleine Sofia. Het is altijd een leuke ontdekking om leuke mensen te ontmoeten met wie je in vrede en sereniteit kunt praten. Bedankt voor je mooie woorden en bedankt voor de uitleg over je geweldige carbonfiets. Wat kan ik zeggen, als we niet snel hier terug willen komen en Sofia even groot kunnen zien. Een warme knuffel van Alessandra en Silvio en een dikke kus in Sofia.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en ontspannend"

    01/05/2018

    Aardige eigenaren, grote, schone kamers, zelfgemaakte taarten als welkom, katten, hond en ezel, goed Landresraurant in de buurt - de ideale vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Beste Ursula en Michael, het was leuk je te ontmoeten en we zijn erg blij om je tevreden te stellen in alles en varvi gegeven emoties. We hopen je snel weer te zien. Een warme knuffel van Alessandra en Silvio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    20/03/2018

    Een strategische locatie, mooi en dicht bij de vele interessante plaatsen in Umbrië, schoon, netjes, gezellig te missen .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Bedankt jongens, je bent een prachtige en onvergetelijke! Het zal zijn voor de salami? Nou hoe dan ook ik ga volgende week; bereiden. Een lieve Alüto Paola, Silvana, Maurizio en Roberto siper door Alessandra en Silvio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspant ondergedompeld in de natuur"

    30/06/2017

    Prachtig hotel in een goed gelegen heuvel in de buurt van de E45 schone en comfortabele omgeving. Uitstekende gastvrijheid van Silvio en zijn vrouw. aanbevolen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Bedankt lieve Marina en Vincent, ik hoop dat je snel te zien. een warm onthaal van Alessandra en Silvio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful place, beautiful surroundings and lovely people!"

    31/07/2016

    Een heerlijk week bij Silvio en Allessandra achter de rug. Mooi, ruim en schoon appartement met een waanzinnig uitzicht! Perfecte plek als uitvalsbasis om de omgeving te bekijken.

    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Laura en Fulvio, Belgie"

    18/07/2016

    Een heerlijke week achter de rug bij Silvio en Alessandra in hun aggriturismo Ampugnano!!!!
    Mooi en zeer proper appartement, heerlijk zwembad, ontspanning en rust gegarandeerd. Zeer goede uitvalsbasis voor bezichtigen van verschillende bezienswaardigheden, denk aan Gubbio, Perugia, Assisi , Lago Trasimeno....
    Silvio en Alessandra zijn geweldige hosts, vriendelijk en staan steeds voor je klaar, super!!
    Alessandra verwelkomt je met zelfgebakken cake en als je per ongeluk een glas breekt: geen probleem voor Silvio, hij zal geen extra kosten aanrekenen, vero Silvio ??
    Hier moet je geweest zijn, grazie Alessandro en Silvio

    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Terry en Paul"

    08/01/2016

    We zijn weer terug in deze prachtige plek, omdat is de eerste keer dat we hadden ontmoet. De ene in het voorjaar en twee in de winter. In alle twee gelegenheden ademde we een grote receptie. Eigenaren waren vriendelijk, innemend maar op hetzelfde moment gereserveerd en beschikbaar. De charmante en leuke plek. Wat we wel kunnen doen, is terug te komen en misschien te profiteren van een zomer ervaring, zodat hij ook kan genieten van het zwembad. In meer strategische plek om te bezoeken deze prachtige regio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Hallo lieve, het is altijd een waar genoegen om mensen die hier verbleven te zien. Het betekent alles voor ons. We hopen dat je weer te zien als het warmer wordt en uw beloftes herinneren ons eraan dat we ons zullen herinneren. Hugs aan u allen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "schitterende plek"

    09/09/2014

    Ze hebben linten doorgebracht in Ampugnano memorabele augustus week?. De plek is perfect voor ontspanning. U kunt hier dwalen?, Wandelen?, Luieren? het zwembad, verkennen? en de kosten? verschillende smaken norakie Umbrië. Na het opleggen van boerderij is geweldig. Hosts discreet. rond rustig en schoon. Op het erf Verrukkelijke katten, hondvriendelijk "Mist" en het hek achter twee ezels. Zeker een aanrader! :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Andrea en Fausta"

    08/09/2014

    We hielden van het door, zeer ruim en in een prachtige omgeving en niet-verontreinigd. Silvio en Alessandra zijn erg vriendelijk, behulpzaam en altijd vol met tips om de omgeving te waarderen. een echte aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Holiday August 2014"

    03/09/2014

    We really enjoyed your hospitality and kindness during our stay at your location. The environment is excellently located nearby interesting places and close to main roads. Your location offers a nice view and is quite.

    We mainly enjoyed the visits to Montone, Gubbio and Assisi but many other nice places are nearby (Rome, Trasimeno lake,..). The scooter rental facility is also a benefit.
    We also enjoyed relaxing at the lovely located swimming pool.

    We hebben echt genoten van uw hospitaliteit en vriendelijkheid tijdens ons verblijf op uw locatie. De omgeving is uitstekend gelegen in de buurt van interessante plaatsen en dicht bij de hoofdwegen. Uw locatie biedt een mooi uitzicht en is rustig gelegen.
    We hebben vooral genoten van de bezoeken aan Montone, Gubbio en Assisi, maar vele andere leuke plaatsen zijn dichtbij (Rome, Trasimeno lake,..). De scooter verhuur faciliteit is ook een voordeel.
    We hebben lekker kunnen ontspannen aan het prachtige gelegen zwembad.

    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een huis aan de rand van de wereld"

    28/08/2014

    Ik verbleef in het hotel Silvio en Alessandra in de laatste week van augustus en het was een ervaring die in de .. things first blijft: - structuur: de locatie is prachtig! ..Deze gemakkelijk bereikbaar vanaf de E45 (maar distantieert zich van de leidende straten net genoeg om geen lawaai van de beschaving en vergeten), het panorama op de vallei van het zwembad van een van de outdoor tuinhuisjes zal maakt me willen plantenwortels in de tuin (vooral als je hem bewonderen zoals ik deed, nippend van goede wijn), de tuin is goed onderhouden en sympathieke zwerven huisdieren niet opdringerig. Het zwembad is erg groot en landschappelijke (terracotta vloer en planten surround aromatisch) en heel vaak, gezien het beperkte aantal appartementen, je toevallig, zoals gebeurd is bij mij, om het allemaal tot uw beschikking. Het appartement (de kleinste van de drie, de 2 + 1) is goed voorbereid voor zowel blootstelling aan zonlicht, zowel begrenzing (enerzijds aansluit op het trappenhuis en anderzijds met buitenwanden) die voor het bekleden. Ik vond alles heel schoon, het meubilair zijn eenvoudig maar niets ontbreekt. -accoglienza: Nou, de echte kracht is die het beheert ... Silvio en Alessandra zijn mensen ongewoon om tegenkomen, zijn open en extravert natuur (Silvio in het bijzonder) en ze hebben de tact te begrijpen in een oogopslag of u een gast die niet willen geen extra formaliteiten contact (en in dit geval vertrekt u naar uw lullen en hun aanwezigheid zal nog niet de ervaring) of als u wilt socializzare..ed in dit geval, als u de tijd en zin, je ze zal veel grappige momenten door te brengen in loro..Sono bedrijf in ieder geval altijd beschikbaar om informatie te verstrekken over de plaatsen om te wonen en plaatsen om te eten ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Mooi en rustig met prachtige gastheren + een geweldige hond die van wandelingen houdt!""

    05/06/2014

    Wat een geweldige 9 dagen. Silvio en Alessandra zijn een leuk leuk koppel dat uit de weg ging om ons verblijf magisch te maken. Geholpen door de mooiste hond, Nebbia (mist!) Die eruit ziet als een ongelooflijk gematteerde Engelse schaaphond (maar is een lokaal ras). Hij houdt gewoon van wandelen en springen door de struiken op de prachtige heuvels rond de oude boerderij, dus de 2 wandelingen die we elke dag hebben gedaan, veranderden in avonturen, vooral als we de 2 ezels ontmoetten. Silvio is een escapee uit de wereld van reclame in Milaan, dus niet uw gemiddelde boer (denk niet dat hij iets doet behalve de ezels, waarvan het enige doel lijkt te zijn om het gras te houden!). Hij creëerde een aantal magische evenementen voor ons. Ten eerste, op goede vrijdag organiseerden de 2 mannen in onze groep (we waren 2 koppels, die een van de 3 zeer mooie appartementen delen) een uitnodiging van zijn grappige en gepassioneerde vriend Fabio voor de 4 van ons (alleen mannen moesten onze vrouwen kijken !) In de kerkparade in de plaatselijke heuvelstad Montone lopen. Ongeveer 15 van ons waren aan het dragen van fakkels en het lichaam van de gekruisigde Christus (we zijn beide atheïsten, maar dat lijkt me niet uit te voelen!), Geleid door de bursserij van het dorp en gevolgd door een koor vrouw die de Maagd. We droegen de traditionele witte kousen met slechts gaten voor onze ogen (schaamte die dieren in het Amerikaanse Zuiden dezelfde kleren als de boetvaarders van katholieke Italië en Spanje). En we hebben onze weg gewogen door wat naar ons mening het mooiste is van alle 5 versterkte steden in Umbrië die we bezochten (omdat de architectuur glorieus is (zoals in de anderen), is het plein prachtig, maar ook de stad Vreedzaam, in tegenstelling tot de toeristische bungevechten van Assisi enz. En begrijp ons niet op de drukte die over Toscane zwommen - zwaaide er weer 4 jaar geleden terug). Ian en ik dachten dat het een van de meest magische ervaringen van onze (te lange!) Levens was. En het begon allemaal met een simpel diner in hun deel van het grote boerenhuis, een diner waar ze ons niet in rekening hebben gebracht (maar we brachten wat lekkere wijn!). Silvio nam ons ook mee naar een prachtige wijnkelder waar hij zijn wijn koopt. Niemand zorgde ervoor dat we 6 flessen kon kopen, omdat we snel naar Parijs zouden gaan. We hadden een geweldige tour en een lange chat en wijnproeverij met de eigenaars. Silvio aanbevolen 3 geweldige restaurants in Umbertide, de plaatselijke stad en elk was gewoon geweldig. Een was geweldig innovatief (pasta met chocolade (maar hartig) was een echte traktatie). Een zeer stijlvol en meer traditioneel. En een goedkoop, vrolijk en lelijk in een modern 2 -sterrenhotel met prima basis eten. En geen van de 3 had een buitenlandse toerist daarin, wat leuk is als je het kunt vinden (en ja, weet dat we deel uitmaken van het probleem). Stad is een beetje gewoon in termen van architectuur, maar verrassend leuk om rond te lopen en in zijn plein te zitten. Nam ons naar de lokale kerk, Byzantijns, niet beroemd, gewoon ongelooflijk mooi in de onderste helft ervan (nieuwere kerk die daarboven gebouwd is). Kijk naar de foto. En dan de beste maaltijd van iedereen: Allessandra organiseerde een diner in hun huis met een vrouw van een lokale boer die een eenvoudige 2 gangen maaltijd kookte die heerlijk was (de gebraden eend, wauw!). En we ontmoetten de andere 2 veel gasten die Italiaans waren en hadden een van die prachtige 3 taalgesprekken (de meesten van ons hadden een beetje Frans die geholpen hebben) over de betekenis van leven en reizen. Het enige nadeel: het lijkt erop dat de vrouwen al het werk doen, en Silvio en Fabio hebben alle plezier! Alessandra wordt uitgestuurd naar de lokale bank, en Fabio's vrouw is de huishoudster terwijl hij met de Australische gasten praat. Maar het is immers Italië! Bedankt jongens voor een magische vakantie, het beste deel van onze 3 week reis, we komen terug zoals we altijd doen als we de magische plaatsen vinden. Toby (en Sarah, Sue en Ian)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ampugnano reageert
    Maar wat kan ik zeggen, beste jongens, dit is de langste review, mooier en gedetailleerder, dus wat als je een simpele bedankt zou kunnen toevoegen, en ik hoop je hier echt bij ons te zien bij u of ons in Sydney. Een knuffel voor jullie allemaal van mij en Ale, die op dit moment in de bank zit. PS op dit moment, dankzij uw suggestie, ik en James, gebruiken we Duolingo ... het is echt geweldig. Hallo Silvio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Farm Ampugnano - Gubbio"

    12/04/2014

    Meestal in het hotel, de eerste keer op een boerderij. Aangename ervaring, te herhalen, met een betere organisatie van onze kant. Geweldig welkom, comfortabele accommodatie, fantastisch panoramically, misschien een beetje geïsoleerd en daardoor geschikt restaurant. Aardige mensen en zeer disponibili.Ottimo value for money
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten