contactModalFeedback

Agriturismo Antica Residenza Montereano

Via Montereano 1, 06024 Gubbio (Perugia)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Super !!"

    12/07/2016

    Ik bracht de zomer reizen in deze prachtige boerderij. Er waren zes, vier van ons is een paar vrienden, allemaal op één verdieping, die was in wezen een eigen appartement en niets ontbrak Zeer comfortabel tegen een zeer redelijke prijs. Ik was onder de indruk van de eigenaars zeer, zeer vriendelijk en behulpzaam elke ochtend bood ons vers brood ... heerlijk !!! Zwembad mooi en rustig. Ook heel dicht bij het centrum van Gubbio en de route naar alle andere locaties. Super aanbevolen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga erheen!"

    04/07/2016

    4 dagen voor een bezoek aan Gubbio, Assisi en de omgeving van de basis van de Residenza Antica Montereano Farm, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over Gubbio en de vlakte beneden biedt. Mooi huis, mooi de oprijlaan, prachtige tuin en het zwembad. Prachtige kamer (aandacht voor detail, vriendelijk, comfortabel en schoon) en mooie ontbijtzaal (door de super overvloedig en uitstekende zelfgemaakte desserts!) Met de mening van Gubbio. Buitengewone beschikbaarheid van Andrew en Eline (gebak er de droom weer!) Dat we altijd werden gemaakt om thuis voelen. Een echt bijzondere plek, ontspannen to the max! We zullen zeker terugkomen en zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm prachtige"

    06/09/2015

    We gasten waren bij het Residenza Antica Montereano de laatste week van augustus en hadden een geweldige tijd. We waren drie families en we konden een ontspannen vakantie en entertainment te brengen. De appartementen zijn goed onderhouden en erg mooi, het adembenemende uitzicht, de eigenaars vriendelijk en behulpzaam, allemaal op slechts een paar minuten van de mooie en charmante stadje Gubbio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer angenaam Verblijf - zeer aangenaam verblijf"

    18/03/2015

    Mooie woning, sober Maar ontmoette Veel smaak ingericht, in Een mooie groene omgeving, boven op Een heuvel. Maar vriendelijke discrete jonge Gastheer. Superkalm op Enkele km Van het Prachtige Gubbio. Het was ingelogd Vroeg in Het seizoen, als gevolg we Waren er Alleen omzeggens. Mooi huis, eenvoudig ingericht, maar met smaak, in een prachtige groene omgeving, op een heuvel. Jonge vriendelijke en onopvallend gastheer. De rustige een paar kilometer van de mooie stad Gubbio. Het seizoen was net begonnen en we waren praktisch alleen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zomervakantie in Gubbio"

    24/08/2014

    We hebben echt genoten van het verblijf op uw plaats. De locatie, het uitzicht ... Geweldig! De kinderen (10-13-16 jaar) hebben veel genoten. Na een dag naar de omliggende steden, enz., Was het enige tijd in het zwembad een fantastisch einde van de dag. De kamers waren netjes en mooi. We zullen zeker uw agriturismo aanbevelen aan onze vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect met een prachtig uitzicht op Gubbio"

    24/08/2014

    We verbleven een nacht in Montereano en vonden het geweldig. Een prachtig huis op de top van een heuvel met uitzicht op Gubbio en de vallei hieronder. Zeer warm welkom, comfortabele accommodatie, mooie tuin. Onze kinderen hebben vooral genoten van het zwembad (weer, geweldig uitzicht op het platteland rond). Een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte taart en jam. We hebben genoten van chatten met onze gastheer Andrea en zouden geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over hun boerderijdiensten als we langer bleven. Het was jammer dat we maar één nacht hadden als in Gubbio en het omliggende gebied leek er zo veel te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale vakantie"

    06/09/2013

    Als je moe van de routine, als je rinfrancarvi nodig, om te ontsnappen aan de chaos van de stad en genieten van een adembenemend uitzicht, dan is de Montereano woning en 'wat 'je zoekt. We brachten de eerste week van september, gewoon afgebroken en al 'we missen deze betoverende locatie, waar mevrouw Francesca, onzichtbaar, maar altijd aanwezig en beschikbaar is, heeft mijn man en mij met zo'n vriendelijkheid en beschikbaarheid' , gastheer van ons op de Juniper appartement, mooi, ruim, schoon, voorzien van alle comfort en ingericht met smaak. Het zwembad, met zijn privacy, comfortabele stoelen verspreid over het grasveld, in de voorkant van het prachtige landschap en de vijgenbomen van waaruit we vrijelijk de vruchten kon plukken, te proeven op ons terras voor exclusief gebruik, zijn ze ondergedompeld in pure ontspanning en leven een ervaring die moeilijk te vinden in stedelijke centra, zij het randapparaat. Thanks, Francesca, voor ons te vertellen een beetje 'van Gubbio geschiedenis en toonde ons plaatsen om te bezoeken en te genieten van een goede plaat van hoeden om parelhoenders, in sinaasappelsaus .... We zullen snel terug met onze vrienden, omdat 'en' egoïstisch om deze ervaring al haar eigen onthouden'. Tot snel weerziens. Barbara en Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GROETEN VAN BOLOGNA"

    21/08/2013

    een warm onthaal en dankzij Alberto, Francesca en Andrea. We brachten een heerlijke week in Montereano. Mooie plek in een prachtige locatie in de voorkant van Gubbio. Absoluut te kiezen of u wilt dagen ontspannen; tip: als je wilt om de avond door te brengen in Montereano, het is de moeite waard, kiest u het appartement met keuken voor het niet hoeven te verlaten om te dineren of het organiseren van een lekkere barbecue in de tuin. Elegante kamers zijn ingericht met smaak en een vleugje cultuur en geschiedenis van de eigenaren, is nu helemaal niet slecht! Ik herinner Francesca het verzenden van het bestand naar Siena ........ dank. Bruno en Franca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een stukje van de hemel"

    18/08/2013

    ideaal voor ontspanning, netheid en uitstekende voorzieningen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Antica Residenza Montereano reageert
    Dank u voor uw opmerkingen, die de ware aard van Montereano kunnen begrijpen. Het wachten weer! Andrea Residenza Antica Montereano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dr."

    01/08/2013

    Het was een pijnlijke prettig verblijf in een bijzondere ambiance en milieu. De gastheren Francesca en Andrea waren zeer sympathiek, warm en behulpzaam. Hoewel ze verklaarde dat er slechts een typisch continentaal Italiaans ontbijt, geserveerd ze vanaf de tweede dag ook nog steeds goed ham en kaas, onder anderen. nadat ze zich realiseerden dat sommigen van ons willen ontbijten op grote schaal te hebben. Absoluut een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Antica Residenza Montereano reageert
    Dank je wel. We zijn blij dat onze gasten tevreden! We proberen altijd te groeien naar de beste! Andrea Antica Residenza Montereano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 6
    "Redelijk"

    "2 nachten in mei Touring Umbria"

    20/05/2013

    Mooie omgeving en ideaal gelegen voor het prachtige stadje Gubbio. Genoten van de Gubbio Fiesta dag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Antica Residenza Montereano reageert
    Bedankt, we kijken ernaar uit om u weer te zien! Andrea Antica Residenza Montereano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als u nog nooit geweest weet je niet wat je gemist hebt!"

    13/05/2013

    Het is zelfs moeilijk om een ??opmerking te maken om erachter deze plek moet u leven. ontspannen, stilte, uitstekende organisatie en aandacht voor detail: ik zou een zin die me begeleidt, "we doen goede dingen simpel," Mijn ervaring en mijn vrouw 'was fantastisch gebruiken. Tamara Dank u voor het helpen mij en aanbevolen prachtig. Ik schrijf deze dingen niet om het even wat vind je snel in deze ervaring kun je heel veel te winnen van het verdiend!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Antica Residenza Montereano reageert
    Dank u voor uw opmerkingen en voor het feit dat in staat om het echte hart van Montereano waarderen geweest; het is deze ervaring die we willen graag onze gasten te proberen. We hebben haar nog steeds als onze gast. Alberto en Francesca (Tamara) Residenza Antica Montereano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik adviseer de Residenza Antica Montereano!"

    10/11/2012

    Ik was een gast van mijn beste vrienden Francesca en Alberto in hun Antica Residence Montereano. Het was de intense schoonheid ervaring! Het landschap is echt mooi; de receptieve structuur, onlangs gerestaureerd, is comfortabel en vlekkeloos, met smaak ingericht; de ontvangst is gemoedelijk, aandacht voor detail, discreet. Als u wilt vernieuwen, rustig slapen, frisse lucht inademen en genieten van een adembenemend uitzicht, deze locatie is ideaal. Francesca en Alberto, die mensen van diepgewortelde cultuur, zijn zeer vertrouwd met de geschiedenis en tradities van het gebied en zijn in staat om nieuws en tips te geven over plaatsen in de omgeving en kan beton en nauwkeurige informatie over steden om te bezoeken bieden, de artistieke niet te missen de typische restaurants waar u de gastronomische specialiteiten uit Umbrië kunt proeven. Ik zou adviseren om al deze boerderij, sommige krijgen het recht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk verblijf"

    05/11/2012

    We verbleven in dit elegante en zorgvuldig structuur 1-4 november 2012: een zeer bijzondere vakantie, wat ons toeliet om de historische, religieuze en artistieke omgeving van Gubbio te genieten, terug te keren in de avond bijna betoverende plek! De vriendelijkheid en professionaliteit van de eigenaren maakte het verblijf nog meer 'aangenaam en heeft opgewekt het verlangen om terug te keren zodra we mogelijk zal zijn'. Veel dank aan Francesca, Alberto en Andrea!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een plek waar je je voelt alsof je terug"

    25/09/2012

    Een plek vereenvoudigen enchanted die lijkt opgehangen tussen hemel en aarde. Bij aankomst vonden we de vriendelijkheid en gastvrijheid van mevrouw Francesca en Lady Tamara. De kamer heeft een fantastisch uitzicht over de stad Gubbio, is goed ingericht en compleet met alles. Een plek om terug te komen na elke tour in verschillende steden in de buurt van Gubbio en ontspannen in de rust van de natuur, ver weg van het stadslawaai. Een waar paradijs waar terug certemente binnenkort.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten