Agriturismo Fattoria I Due Mondi

Loc. S. Lorenzo, Montone 06014 Montone (Perugia)

"Super"
Volgens 80 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant:
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende ervaring"

    10/08/2018

    Ik was vorig jaar met kinderen en kleinkinderen geweldige plek, zeer goede managers, uitstekende keuken en leuk en leerzaam voor kinderen huilde om naar huis te gaan ... We komen dit jaar terug, al geboekt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    grz duizend Claudia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te verblijven"

    09/04/2018

    Zeer vriendelijke gastheren die briljant waren met kinderen en volwassenen rond hun boerderij. Ze organiseerden rondleidingen op de boerderij en hadden een paar prachtige honden die de kinderen uit wandelen namen. Heerlijk groot ontbijt en een zeer rustige omgeving. 10-15 min rijden van supermarkten tennisbanen en een zwembad in Umbertide. Kon gemakkelijk worden gebruikt als uitvalsbasis om Umbrië te verkennen, omdat Assisi op een uur rijden lag en het knooppunt van de snelweg op 5 minuten van de boerderij ligt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Bedankt jongens .... heel erg bedankt, een super kus van ons allemaal. Door personeel Agriturismo I Due Mondi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GEWELDIG!"

    31/08/2017

    We waren gasten van de boerderij voor de eerste week van augustus, hoe zit het met ... Rustig, schoon, vriendelijk en echt cool houders met alle, maar vooral met kinderen. De dieren worden gehouden met veel zorg en liefde. Bedankt voor de gastvrijheid en hoffelijkheid. Zal zeker ook om te bezoeken in andere seizoen! Divine, David en Genève (Milan)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    dank je wel Divine thanks a lot, een dikke knuffel van ons allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "spectaculaire"

    25/06/2017

    Gastvrije ontspannen liefde voedsel voor de dieren en voor mijn hond Leo furastico !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Dankzij Maria een knuffel van ons allemaal salutaci veel Andrea, Lorenzo en Leo !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "DAT SPETTACOLOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

    10/11/2015

    Zoals de titel al doet vermoeden, maar een unieke ervaring voor de ouders, vooral voor kinderen, Francesco Patrizia Rosy-managers etc voelt u zich thuis, als oude vrienden, competent in hun werk (waarvan ik denk dat een echte passie voor hen ), laat het voedsel dat laat je sprakeloos voor de lekkernij, we doorgaan met? volledigheid in de verschillende antwoorden met betrekking tot dier-behandeling van hetzelfde en het onderhoud, de kinderboerderij voor kinderen (maar niet alleen) maakt je ontdekken en beleven emoties zeker veel mensen zullen nooit eens voorstellen, en hoe zit het dan helaas korte babbel met de pausen van Frankrijk (een echte monster van kennis) vertrekt u in ontzag voor zijn geleerdheid. En dan sluiten we af met het landschap, vergeten kleuren, zonsondergangen moeilijk te zien en dan nog veel meer. Echt vele, vele complimenten voor wat je bent, hoe je bent en wat je geeft aan mensen, al is het maar voor een paar vluchtige momenten kort en maken ze zich thuis voelen. salutone een christelijk-Antonella-Giulia en Matteo Bologna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    een grote dank u, hopen de salueert Giulia en Matteo grote jongens te zien ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "speciale verjaardag"

    04/11/2015

    We vierden twee jaar van onze zoon Daniel, een vriendelijke ontvangst en de boerderij is fantastisch, we zullen terug te vinden vermiste Daniele Patrizia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    grazie mille Daniele stupendooo stuurt hem een ??kus Patrizia en wachten op nieuwe avonturen .... ciaoooo jongens en bedankt voor de reactie. boerderij van de twee werelden
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "speciale vakantie"

    01/09/2015

    We keerden terug naar huis maar een deel van ons is er nog steeds .... gehuld in de magische sfeer van de boerderij ..... professionaliteit en gastvrijheid, heerlijk eten, rust en sereniteit .... we waren onder de indruk van een totale ervaring ... ..fin meteen het voelde alsof ik thuis was, op hun gemak, in overeenstemming met alle .... dank u ... dank Francesco Patrizia .... dankzij mijn moeder en zijn keuken om .... snel ..... een knuffel door Noah .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    hello dank u Mario was een plezier voor ons om te weten dat u zeer aardige mensen zijn met kinderen te mooi ... hallo en bedankt voor de reactie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een mooi weekend"

    31/08/2015

    Mooie open ervaring. Absoluut te worden herhaald. zeer mooi frame, heerlijk eten, geweldige gastvrijheid. Thanks !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    dankzij Mario altijd een plezier hopen we rivederci..ciaooooooo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect en uitstekende waarde voor uw geld !!"

    17/08/2015

    We waren met onze families - 6 volwassenen, 5 kinderen -in 4-13 jaar in juli voor een week. Sensationele wat we waren hier om ervaring: met Francesco en Patrizia twee gracieuze en gulle gastheren, die perfect wist te gaan met kinderen met Rosanna een kok, die (we ook en) zou hebben de meeste genomen willen de kinderen terug te keren naar Zwitserland. De accommodatie is eenvoudig, maar het heeft alles wat je nodig hebt - gelukkig tijdens de hete zomer weken, met een prachtig zwembad. Sommige Italiaanse vaardigheden zijn een voordeel. Een perfecte plek om opwindende steden in het gebied te ontmoeten en te ontspannen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Dankzij Barbara en Alessandro, was een groot genoegen om klanten, zoals je altijd erg vriendelijk, bedankt voor de prachtige recensie, begroet hele troep .... een knuffel van Umbrië !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastische ervaring !!!!!!"

    07/08/2015

    We hadden een heerlijke vakantie in een echte boerderij, goed beheerd, een zeer vertrouwd met de schattige Francis en Patricia, niet te vergeten de uitstekende keuken van Rosanna te noemen, voor de kinderen van de pedagogische boerderij is fantastica.Speriamo om volgend jaar terug te keren, groeten van James, Hemelvaart, Mattia en de legendarische Paw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    James bedankt voor de prachtige recensie ... altijd een plezier om te begroeten Mevrouw Assunta te aardig en de legendarische Matthias met hem ontmoeten we elkaar weer in eind augustus .... Goede voortzetting van een gelukkige zomer ... ciaooooooo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beter dan dat je niet kan!"

    11/09/2014

    Onze vakantie week en 'te snel doorgegeven in deze prachtige boerderij gerund door aardige mensen erg vriendelijk en behulpzaam. (Nogmaals bedankt voor het opslaan van alle astronomisch observatorium :-). De kamers zijn groot schoon ruim met een nuttige kitchenette. En hoe zit het ontbijt en diner !!! spectaculair !! Het ontbijt buffet voor elk wat wils De zelfgemaakte taarten, brioches, yoghurt ontbijtgranen brood fruit jam en zo verder en verder en zo voort! Het stevige diner bereid door het goede dat rooskleurig goedheid !! eerste hapjes tweede cake en koffie! Torent uit boven de tafel zeer tevreden !!! Onze meisjes hebben divertitite inderdaad een wereld Twee werelden in deze zeer bijzondere boerderij vol dieren en games! Nogmaals dank aan patrizia lucia rooskleurig Francesco mimi peppa boog en sneeuw. We hopen op Zwabische marine en mauro rivederci.emma.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Wij sturen u een dikke knuffel en bedankt voor de leuke reactie ... hello guys !!!! De boerderij twee manieren.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ERVANNA"

    27/08/2014

    Uitstekende pauze van alle gezichtspunten: ontspannen, catering (grote Rosanna !!!!) activiteiten. optimale locatie naar Gubbio, Assisi, Spello, het meer van Trasimeno etc etc. bezoeken Heldere en boeiende personeel, speciale dank aan Patrizia, Francesco en Lucia voor de prachtige dagen, de boerderij activiteiten voetbalwedstrijden en aangenaam chats !! Met dank aan Leo voor uitleg en voor de ervaring die ons leven gemaakt door het tonen van de pasgeboren biggen !! Alles perfect, inclusief het zwembad, mijn zoon Andrew van zes jaar en een half zal nooit deze reis en zijn katten vrienden en vervolgens Peppa, sneeuwvlok, sneeuw en het meertje waar hij gevist .Een grijnzen voor iedereen, van kleine Thomas (5 maanden) vergeten wie het is gemaakt van de slaap en unieke wandelingen. Speciale dank aan Rosanna door Marco die nog steeds droomt van haar noedels en ik droom van haar cakes !!! Ook aan te raden voor degenen die kleine kinderen, we verbleven in een appartement met één slaapkamer met een keuken die ons toeliet om veilig omgaan met de maaltijden. Ervanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    thanks Ervanna, heb je heel mooi geweest, dank je stuur ik je een knuffel. Al de boerderij inclusief mijzelf, sturen wij u een dikke kus.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zorgeloos en ontspanning"

    19/08/2014

    Ondergedompeld in de rust waar onze kinderen vrij om plezier te hebben zonder zorgen is van onschatbare waarde, om te zien de kinderen was een varken, bunnies springen in sbaciucchiare gespeld .... en knuffelen een pasgeboren biggetje .. Steek je hand uit en raak de schoonheid van een boerderij, Francesco Patrizia en onvermoeibaar met openheid en sympathie verlevendigd de dagen, Mamma Lucia en Rosy dynamiek in culinaire beheer waar elke dag van het nieuwe jaar leek .... Hoe zit het met het zoutwaterzwembad een oase van rust te midden van de heuvels. Ik was gescheurd Ik heb een beoordeling .because sommige plaatsen zou je niet willen weten om ze allemaal voor zichzelf te houden dat niet doen. Een liefdevolle knuffel van Mauri, Sabri, Thomas en Martha ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Maurizio hello, dank u namens alle villa's, zijn Francesco, voor ons was het een groot genoegen u te hebben gehad als onze ospiti..auguro u allen een goede voortzetting van een gelukkige zomer! ... hello en thank you so much voor de prachtige recensie, een knuffel voor kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "motorfiets reis"

    15/08/2014

    mooie plek met goed personeel aandacht. goed eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie:
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "splendite vakantie"

    15/08/2014

    Als je 3 jaar oude dochter na slechts 2 dagen vakantie zegt: "Thanks Dad 'dankzij moeder, deze feestdagen zijn mooi !!!" Wij hebben niet meer 'woorden nodig ..... Dank u allen: sneeuwvlok, sneeuw, Peppa, Arturo, Carolina: Francis, Patricia, Leo, Rosanna, Lucia ...... Niet te vergeten de Ster van de boerderij te noemen. ... de geiten ganzen etc etc .... zullen we terugkeren naar meer 'snel en ik zal nu dat we zijn nog steeds vermist twee dagen aan het eind van het verblijf ..... Francesco schrijven .... Verander team ... !! !! Ahhahahaah
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    Agriturismo Fattoria I Due Mondi reageert
    Dankzij Alberto're de eerste klant dat omdat we de boerderij stuurt ons een reactie achter en nog steeds hier bij ons die nog niet is begonnen met een verblijf, in het leven moet ik denken weer goed ik eindelijk ontmoet een sympathieke Inter ... hallo en bedankt voor de prachtige commentaar.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten