Agriturismo La Casina Bassa

Località Poggio del sole, 3 - Vaiano, Castiglione del Lago 06061 Castiglione del Lago (Perugia)

"Super"
Volgens 71 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede voor het hart...."

    15/04/2019

    Op je tenen kom je op een plek waar de tijd langzaam, bijna stilaan, voorbijgaat.... verschijnt er een wereld uit de ramen die op het doek van een droom geschilderd lijkt te zijn. Het groen, de bomen, de geuren van de natte aarde .... het daglicht dat een landschap van heuvels en grasvlakten onthult, en daar, in de verte, een meer dat onbeweeglijk blijft, om een spiegel voor de horizon te creëren ... de schemering die de komst van de nacht met de hand begeleidt: het vuur van een open haard die het hart verwarmt, wachtend op de natuur om te ontwaken, langzaam en assonimileertief de volgende dag ...
    Vriendelijk en zorgzaam onthaal, de bereidheid om ervoor te zorgen dat alles in harmonie met de magie van de plaats verloopt. Ja, magie, want alleen magie kan het mogelijk maken om te leven wat is beschreven, voor degenen die weten hoe moeilijk het vandaag de dag is om zonder zorgen te leven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Uw beoordeling maakt ons erg blij.
    Wij zijn blij dat ook u de geweldige sfeer van de Casina Bassa heeft weten te waarderen.
    Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Welkom, vriendelijkheid en sympathie."

    07/04/2019

    Omgeving omgeven door de natuur, echte keuken, gezellig appartement, vriendelijke eigenaren en zeer behulpzaam.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel. Tot ziens
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casina Bassa"

    07/02/2019

    Vi har lige holdt en dejlig ferie på Casina Bassa: Claudia og Giordano er et fantastiske værtspar! Omgivelse er utrolig smukke ikke langt fra Lago Trasimeno! Mad og vin er også tiptop!
    Lene & Toni

    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie site, rustig en comfortabel, super keuken en aangename ontvangst."

    16/10/2018

    We bleven slechts twee dagen, aangenaam verwelkomd en verzorgd door Claudia en Giordano met wie het genoeg was om de indruk te hebben vrienden te zijn al enige tijd, de keuken was top, de structuur van de boerderij is perfect, schoon en goed georganiseerd, oprecht vertrokken met een beetje nostalgie, we wilden stil blijven maar hopen nog eens terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke vakantie!"

    22/08/2018

    We verbleven een week op de faciliteit! Mooie plek, ideaal om te ontspannen; Giordano en Claudia altijd beschikbaar en gastvrij, uitstekende keuken en het grootste deel van het eten komt uit hun tuin! Ervaring om zo snel mogelijk te herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt, het was een genoegen om je te mogen ontvangen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    03/06/2018

    We bleven slechts één nacht, maar kwamen net 's morgens en' s ochtends vroeg aan voordat we het appartement verlieten, en leefden intens. Lekker, schoon, verzorgd ... Claudia en Giordano, de eigenaren, eenvoudige vriendelijke mensen en vooral gastvrije ... uitstekende behandeling !!! Uitstekende keuken en het meeste eten komt uit hun tuin !!! Muffin en ontbijt jam uitzonderlijk ... nou ... we zullen zo snel mogelijk terugkomen. Uitstekend vanuit alle gezichtspunten. Tiziana Roberto en Marta van Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt! We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfecte ontvangst en je eet heel goed"

    02/05/2018

    De structuur is compleet en zeer uitgerust! Het heeft mooie hoekjes en de keuken is geweldig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Paasweekend 2018"

    04/04/2018

    We brachten in het Agriturismo La Casina Bassa 2 prachtige dagen. De plek is prachtig, zoals de omgeving die zich leent voor zeer interessante bezoeken. De keuken van Giordano, de eigenaar, is uitstekend, de kamers zijn verfijnd en gastvrij. Speciale vermelding voor de eigenaren, waaronder de kleine Valerio, zeer gastvrij als een familie, en voor de hond, een leuke en speelse zwarte Labrador. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt, het was een genoegen om je in onze structuur te ontvangen! Tot snel, Claudia en Giordano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    19/11/2017

    Net terug na een verblijf van 2 nachten in een appartement dat lage Palme biedt. Mooi en schone appartementen, prachtige plek, vriendelijk en zeer behulpzame eigenaar. Ondergedompeld in de natuur, omgeven door een onbeschrijfelijke vrede. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    21/08/2017

    We waren gasten in de eerste twee weken van augustus en we vonden het, ik en mijn partner Barbara, welkom en gastvrijheid die verder ging dan de vereisten. Giordano en Claudia zijn twee geweldige gastheren die de extra mijl ging voor elke kleine en minimumvereiste. Uitstekende keuken, in 15 dagen we nooit een diner met hetzelfde menu en echt mooi appartement dat de eindeloze heuvels van Umbrië wordt geconfronteerd met een duizend kleuren gehad. Een echte genezing het zwembad wat ons toeliet, aan het eind van de dag kunt u ontspannen in de stilte van de natuur. een onvergetelijke avond chatten met de gastheren, met de kleine Valerio en de andere gasten, onder een eindeloze hemel van sterren en in het gezelschap van prachtige geesten "thuis". Wilt u de smaken van Umbrië waarderen en zich thuis voelen, vergis je niet: boek .... Neder Casina zal zeker niet teleurstellen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel! Een genot om te hebben voldaan
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    21/08/2017

    Vers van een heerlijke vakantie in deze prachtige plek, kunnen we alleen maar bedanken de gastvrijheid en Claudia Jordan lieve mensen die we hebben te allen tijde verwend! De heerlijke zelfgemaakte taarten, jam echte Claudia, die een goede start, de heerlijke diners bereid door Giordano gedragen onder een deken van sterren ... en dat magie die in staat zijn om de Lage Casina geven met de kleuren van het is gemaakt smaken en geluiden van de natuur. ... en in een oogwenk slechts zes weg van degenen die de mooiste plekjes van zijn 'Italië: van de mooie stad d' kunst om kleine romantische dorpjes, de leuke en ontspannende stranden van het meer. Een uniek uitzicht en onvergetelijke momenten die u in het hart ... dank Claudia en Giordano u speciaal waren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel. Een genot om bijzondere mensen te organiseren zoals jij!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "En een paradijs van ontspanning"

    15/08/2017

    Structuur fantastisch fantastisch personeel uitzonderlijk welkom claudia giordano en zoon Valerio zijn uitstekende mensen en met zoveel ervaring die je eet van God en alles wat een paradijs ontspannen ontspannen rond
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige vakantie. Zeer aan te bevelen"

    27/04/2017

    We gasten waren bij het Casina Bassa voor 3 nachten met onze dochters van 11 en 6 jaar. We hadden een geweldige tijd. De prachtige en ontspannende plek. Uitstekende gastvrijheid van de Jordaan, en Claudia, altijd zeer vriendelijk en behulpzaam op elk verzoek .De zeer oprecht en verfijnde keuken van Jordan (zendt de passie die brengt ons bij de voorbereiding van de gerechten). De meisjes hebben veel plezier met de honden en de familie kat, erg aanhankelijk en speels. Een mooie ervaring. Ik dank de gastheren voor een heerlijke vakantie doorgebracht. Ik hoop dat ik de kans hebben om terug te gaan. Ik adviseer het hoogst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Niets te benijden naar Toscane"

    18/04/2017

    Omgeven door de natuur, de 'is boerderij, gelegen in een goede locatie met ongeveer 20 minuten rijden kunt u verschillende punten van bereiken' rente, van 'paardrijden om een ??boot te huren. Voor de kwaliteit van het eten, kun je niet klagen UITSTEKENDE KWALITEIT, ook hoe om te koken leek het upscale. Hier was ik te gast voor twee diners en een lunch, heb ik nog nooit gebeurd voor hetzelfde eet. maar het ding dat me verraste de meeste ontbijt met echte producten altijd anders. De eigenaren zijn erg aardig en tot mijn elk verzoek met 3 kinderen was ik altijd tevreden. Als je mijn recensie te lezen en u twijfelt ze verwijderen en te reserveren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig welkom authentieke gerechten appartementen behandeld en gastvrij"

    17/04/2017

    De plaats is geweldig, zeer ontspannend voor kinderen. Keuken met geselecteerde producten. Claudia Jordan, en twee bijzondere mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten