contactModalFeedback

Agriturismo La Casina Bassa

Località Poggio del sole, 3 - Vaiano, Castiglione del Lago 06061 Castiglione del Lago (Perugia)

"Super"
Volgens 74 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "We voelden ons thuis."

    08/08/2019

    Van 11 tot 14 juli 2019 hebben we 4 dagen in deze faciliteit doorgebracht. Rustige, ontspannende en magische plek omdat het erin slaagt om de liefde voor de natuur over te brengen. De trots van het gebouw is de vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren Claudia en Jordano. Claudia verwende ons met haar kleurrijke ontbijten en diners km0, met veel liefde bereid en vergezeld van uitstekende wijnen. Speciale dank aan de speciale babysitter van onze 2 jaar oude zoon, hun mooie hond Nora. Onberispelijke reiniging en service. Bovendien heeft de strategische ligging ons in staat gesteld om elke dag een andere plaats te bezoeken, namelijk Castiglione del Lago, Paciano, Cortona, Città della Pieve. Aanbevolen voor mensen zoals wij die op zoek zijn naar een vakantie om te ontspannen en te genieten van wat ons land ons te bieden heeft. Prachtige ochtendwandelingen in de boomgaard waar we met onze zoon plezier hadden om het fruit te plukken en in de mand te leggen.
    In de hoop daar snel weer terug te zijn, nogmaals bedankt Claudia!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Bedankt Marta, je recensie vult ons hart met vreugde.
    Dank u en uw mooie familie.
    We hopen u snel te zien.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakanties"

    22/07/2019

    Het is een prachtige plek, het landschap bij aankomst in de Casina Bassa is spectaculair met de zonnebloemen, de bomen, de velden en de omgeving van de plaats. Jordano en Claudia zijn uitstekende gastheren. Het zwembad is geweldig en het eten is uitstekend, het is een eetervaring. Ik beveel het ten zeerste aan
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische ervaring "

    26/05/2019

    Als u houdt van rust en stilte en de huisjes dit is de ideale plek ......... de plaats is gewoonweg prachtig, geschikt voor het hele gezin ....... Giordano en Claudia, managers van 'boerderij, mensen op zijn zachtst gezegd exquise, vriendelijk, behulpzaam en altijd klaar om elke behoefte te voldoen. Het gebied ligt op een geweldige locatie om verschillende plaatsen te bezoeken. We zijn al van plan om terug te keren.........
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Bedankt jongens, het was een waar genoegen om jullie te verwelkomen! Ik zie je snel weer.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede voor het hart...."

    15/04/2019

    Op je tenen kom je op een plek waar de tijd langzaam, bijna stilaan, voorbijgaat.... verschijnt er een wereld uit de ramen die op het doek van een droom geschilderd lijkt te zijn. Het groen, de bomen, de geuren van de natte aarde .... het daglicht dat een landschap van heuvels en grasvlakten onthult, en daar, in de verte, een meer dat onbeweeglijk blijft, om een spiegel voor de horizon te creëren ... de schemering die de komst van de nacht met de hand begeleidt: het vuur van een open haard die het hart verwarmt, wachtend op de natuur om te ontwaken, langzaam en assonimileertief de volgende dag ...
    Vriendelijk en zorgzaam onthaal, de bereidheid om ervoor te zorgen dat alles in harmonie met de magie van de plaats verloopt. Ja, magie, want alleen magie kan het mogelijk maken om te leven wat is beschreven, voor degenen die weten hoe moeilijk het vandaag de dag is om zonder zorgen te leven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Uw beoordeling maakt ons erg blij.
    Wij zijn blij dat ook u de geweldige sfeer van de Casina Bassa heeft weten te waarderen.
    Bedankt en tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Welkom, vriendelijkheid en sympathie."

    07/04/2019

    Omgeving omgeven door de natuur, echte keuken, gezellig appartement, vriendelijke eigenaren en zeer behulpzaam.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel. Tot ziens
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casina Bassa"

    07/02/2019

    Vi har lige holdt en dejlig ferie på Casina Bassa: Claudia og Giordano er et fantastiske værtspar! Omgivelse er utrolig smukke ikke langt fra Lago Trasimeno! Mad og vin er også tiptop!
    Lene & Toni

    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie site, rustig en comfortabel, super keuken en aangename ontvangst."

    16/10/2018

    We bleven slechts twee dagen, aangenaam verwelkomd en verzorgd door Claudia en Giordano met wie het genoeg was om de indruk te hebben vrienden te zijn al enige tijd, de keuken was top, de structuur van de boerderij is perfect, schoon en goed georganiseerd, oprecht vertrokken met een beetje nostalgie, we wilden stil blijven maar hopen nog eens terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke vakantie!"

    22/08/2018

    We verbleven een week op de faciliteit! Mooie plek, ideaal om te ontspannen; Giordano en Claudia altijd beschikbaar en gastvrij, uitstekende keuken en het grootste deel van het eten komt uit hun tuin! Ervaring om zo snel mogelijk te herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt, het was een genoegen om je te mogen ontvangen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    03/06/2018

    We bleven slechts één nacht, maar kwamen net 's morgens en' s ochtends vroeg aan voordat we het appartement verlieten, en leefden intens. Lekker, schoon, verzorgd ... Claudia en Giordano, de eigenaren, eenvoudige vriendelijke mensen en vooral gastvrije ... uitstekende behandeling !!! Uitstekende keuken en het meeste eten komt uit hun tuin !!! Muffin en ontbijt jam uitzonderlijk ... nou ... we zullen zo snel mogelijk terugkomen. Uitstekend vanuit alle gezichtspunten. Tiziana Roberto en Marta van Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt! We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfecte ontvangst en je eet heel goed"

    02/05/2018

    De structuur is compleet en zeer uitgerust! Het heeft mooie hoekjes en de keuken is geweldig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Paasweekend 2018"

    04/04/2018

    We brachten in het Agriturismo La Casina Bassa 2 prachtige dagen. De plek is prachtig, zoals de omgeving die zich leent voor zeer interessante bezoeken. De keuken van Giordano, de eigenaar, is uitstekend, de kamers zijn verfijnd en gastvrij. Speciale vermelding voor de eigenaren, waaronder de kleine Valerio, zeer gastvrij als een familie, en voor de hond, een leuke en speelse zwarte Labrador. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Heel erg bedankt, het was een genoegen om je in onze structuur te ontvangen! Tot snel, Claudia en Giordano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    19/11/2017

    Net terug na een verblijf van 2 nachten in een appartement dat lage Palme biedt. Mooi en schone appartementen, prachtige plek, vriendelijk en zeer behulpzame eigenaar. Ondergedompeld in de natuur, omgeven door een onbeschrijfelijke vrede. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    21/08/2017

    We waren gasten in de eerste twee weken van augustus en we vonden het, ik en mijn partner Barbara, welkom en gastvrijheid die verder ging dan de vereisten. Giordano en Claudia zijn twee geweldige gastheren die de extra mijl ging voor elke kleine en minimumvereiste. Uitstekende keuken, in 15 dagen we nooit een diner met hetzelfde menu en echt mooi appartement dat de eindeloze heuvels van Umbrië wordt geconfronteerd met een duizend kleuren gehad. Een echte genezing het zwembad wat ons toeliet, aan het eind van de dag kunt u ontspannen in de stilte van de natuur. een onvergetelijke avond chatten met de gastheren, met de kleine Valerio en de andere gasten, onder een eindeloze hemel van sterren en in het gezelschap van prachtige geesten "thuis". Wilt u de smaken van Umbrië waarderen en zich thuis voelen, vergis je niet: boek .... Neder Casina zal zeker niet teleurstellen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel! Een genot om te hebben voldaan
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    21/08/2017

    Vers van een heerlijke vakantie in deze prachtige plek, kunnen we alleen maar bedanken de gastvrijheid en Claudia Jordan lieve mensen die we hebben te allen tijde verwend! De heerlijke zelfgemaakte taarten, jam echte Claudia, die een goede start, de heerlijke diners bereid door Giordano gedragen onder een deken van sterren ... en dat magie die in staat zijn om de Lage Casina geven met de kleuren van het is gemaakt smaken en geluiden van de natuur. ... en in een oogwenk slechts zes weg van degenen die de mooiste plekjes van zijn 'Italië: van de mooie stad d' kunst om kleine romantische dorpjes, de leuke en ontspannende stranden van het meer. Een uniek uitzicht en onvergetelijke momenten die u in het hart ... dank Claudia en Giordano u speciaal waren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Casina Bassa reageert
    Dank je wel. Een genot om bijzondere mensen te organiseren zoals jij!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "En een paradijs van ontspanning"

    15/08/2017

    Structuur fantastisch fantastisch personeel uitzonderlijk welkom claudia giordano en zoon Valerio zijn uitstekende mensen en met zoveel ervaring die je eet van God en alles wat een paradijs ontspannen ontspannen rond
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten