Agriturismo Le Colombe

frazione Rocca Sant'Angelo, 42/43, Rocca Sant'Angelo 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 36 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitstekende plaats"

    04/07/2018

    Schone, ruime en goed uitgeruste appartementen. Het huis genest tussen de olijfbomen ligt op een rustige locatie, maar toch dicht bij enkele belangrijke toeristische plekken in de regio en ook op de hoofdwegen. Prachtig uitzicht vanaf zowel het terras als het raam. Zeer vriendelijke en zorgzame gastheren, ze staan ??klaar om u nuttige tips te geven over mogelijke uitstapjes in de buurt. Ontbijt en diner erg goed. Ik herhaal meestal geen hotels / andere accommodaties waar ik geweest ben, maar ik zou hier een uitzondering kunnen maken als ik weer in Umbrië kom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "WONDER"

    23/06/2018

    Fantastische boerderij omgeven door de natuur in de heuvels van Umbrië. Uitstekende keuken. Eigenaars zeer vriendelijk en gastvrij. Zelfs onze hond is wonderbaarlijk gevonden! Ik denk echt dat we terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt voor je review, tot snel en gedag voor de hond.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte locatie"

    30/05/2018

    Je kon kilometers zien en was omringd door de natuur zelf. De eigenaren waren erg aardig en behulpzaam en wisten veel van de omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt voor het bekijken en beschrijven van het landschap om ons heen. Met veel plezier informeren wij de gasten over het gebied Beste wensen. Marino en Marisol
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    19/05/2018

    Marino heeft op een natuurlijke manier het beste van zijn professionele bagage aangetrokken in de renovatie van het gebouw en in het beheer van het exterieur met strookjes prostaatrozemarijn en lavendel waaronder de verticaliteit van een paar cipressen, ondergedompeld in de sereniteit van honderden olijfbomen . Een echte keuken, open voor lokale aanbiedingen en allesbehalve triviaal, zelfs in de presentatie, wordt geserveerd door Marisol met een jeugdige glimlach op tafels met fijne Umbrische tafelkleden. Alles is verzorgd en perfect, maar met de natuurlijkheid die wordt gegeven door het patina van de tijd. Er zijn hoeken van het paradijs in onze Italië en Le Colombe is een van hen. Dank aan degenen wier levenskeuze is om ze te behouden, ook om ze te laten waarderen aan gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een huwelijk van charme."

    18/12/2017

    Marino & Marisol twee engelen die ons hebben geholpen het realiseren van onze droom: het huwelijk op 7 oktober 2017. Laat het maar aan hen en met eenvoud en liefde zal u verbazen als wij hebben verbaasd. Ivano en annalucia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Geachte jonggehuwden, bedankt voor je mening en je zelfvertrouwen. We zijn blij uw wensen te hebben voldaan, in zo'n belangrijke dag Groeten. Marino. Marisol
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Alles ok, aanbevolen"

    05/08/2017

    We brachten 4 zeer aangename dagen. De managers zijn erg vriendelijk, attent en vrijgevig. De plek is prachtig, kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanaf de top van een heuvel. Zeer goed onderhouden, schoon en rustig. Gemakkelijk te bereiken en dicht bij de vele mooie bestemmingen zoals Assisi (20 minuten); Perugia Cascia; Norcia; Orvieto etc. De keuken is uitstekend en goed eten en goed gepresenteerd (niet typisch Umbrische keuken). neo zij het tijdelijke Uniek: willekeurig verbleven in samenwerking met het festival Torchiagina (plaatsen in het dal) .. speeksel muziek tot de boerderij en gaf een beetje 'ergernis, omdat het ging om ongeveer 2' s nachts.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    31/07/2017

    We verbleven voor 3 nachten de eerste dagen van juli 2017; misschien is het ook een medeplichtige mooi weer, maar we hielden van de plek, het landschap, de rust, de geur van lavendel, de ruim, schoon, georganiseerd en goed ingericht, maar ook voor het zwembad, perfect ontbijt, het uitstekend diner, het gemak waarmee de vele mooie plekken om te bezoeken te bereiken en, niet in het minst, de vriendelijkheid van de eigenaren. Het enige kleine pech: de ketel met wie je een beetje 'had aandringen op het hebben van warm water voor de douche, maar ik denk dat het nu geregeld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    25/07/2017

    We brachten een week in dit prachtige boerderij in juli. Een magische plek, vol geuren, groene en spectaculaire zonsondergangen. Met dank aan Marisol, Roberto Marino en voor hun warme gastvrijheid en de heerlijke diners die zijn ontwikkeld met echte verbeelding, improviseren met vaardigheid zelfs veganistische gerechten voor mij!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "goed onderhouden"

    13/05/2017

    5 dagen doorgebracht in een familiale omgeving
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant:
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Een hoekje van het paradijs"

    26/04/2017

    We waren gasten mei 2016.A afstand van een jaar hebben we nog een prettige herinnering ..Deze zegt meer dan 1000 woorden. Elio Nico en Grace
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer mooie plek voor een ontspannen verblijf tussen Assisi en Perugia"

    23/04/2017

    Mooie en rustige plek, ideaal voor een familieverblijf. Onze gast was charmant en betaalde veel aandacht aan de kwaliteit van ons verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeker aan te bevelen"

    22/04/2017

    Ik bleef drie dagen met mijn familie in Le Colombe. De plaats is mooi; op een strategische positie voor een bezoek aan Umbrië. Gemakkelijk bereikbaar. De structuur wordt uitgehard. De receptie was uitstekend. Een punt van de absolute kracht is het restaurant. Keuken Eenvoudige, maar zeer goed bereid met grondstoffen van het seizoen. Heerlijke warme voorgerechten en hoofdgerechten. Zeer vriendelijk eigenaars. Zeker aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijk bezoek met onze familie"

    30/12/2016

    We hebben genoten van ons overnachting compleet met een heerlijk diner dat zowel aan de vegetarische als omnivorous kant van de familie zorgde. Het appartement was mooi en warm op een zeer koude nacht. Marisol en haar partner waren uitstekende gastheren en heerlijk gezelschap. We kunnen eerlijk gezegd Le Colombe aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie. Van achter."

    14/11/2016

    We verbleven drie nachten. Appartement schoon, zeer comfortabel en uitgerust met alles om u zich thuis voelt. Keuken goed verzorgd en aantrekkelijk. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam, maak je altijd als een thuis voelen. De omgeving waarin de structuur wordt ingebracht is prachtig. Hill en campagna linda. Ik beveel het verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf ervaring te herhalen"

    02/11/2016

    We verbleven voor 3 nachten, de brug van 1 november 4 personen, zeer mooi en schoon appartement. Marisol, Roberto Marino en vriendelijk en zeer behulpzaam. De uitstekende keuken en goed verzorgd. Ervaring te worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten