contactModalFeedback

Agriturismo Le Colombe

frazione Rocca Sant'Angelo, 42/43, Rocca Sant'Angelo 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 56 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/01/2020

    we waren na Kerstmis voor een korte vakantie bij de Doves wat te zeggen :EXCEPTIONAL
    het huis en 'gelegen op een prachtige locatie, het appartement mooi ruim en schoon met alle voorzieningen
    we hebben goed gegeten met traditionele Umbrische gerechten, maar niet zwaar en goed verzorgd.
    Bedankt, Marino en. Marisol, we zijn zo terug.

    Fernanda Riccardo Maurizio Natalia en Caterina
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Colombe reageert
    mooie familie,
    Bedankt voor het uitzonderlijke, wat is een beter compliment?
    een dierbaar afscheid van jullie allemaal.
    Marino en Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Laatste van het jaar speciaal tussen gastvrijheid en een uitstekende keuken"

    09/01/2020

    We hebben 4 nachten doorgebracht in een mooi appartement met halfpension. We waren 4 volwassenen en 2 kinderen.
    Het verblijf was perfect in alles van het eten, echt superieur ... eenvoudig maar verfijnd tegelijk met uitstekende producten op km 0. Bovendien was alles zelfgemaakt. Zelfs het diner, inbegrepen in de prijs, was van superieure kwaliteit voor zowel volwassenen als kinderen.
    De eigenaars zijn zeer vriendelijk, vriendelijk en altijd beschikbaar om aan elk verzoek te voldoen en, wat nooit pijn doet, ze hebben oog voor de kinderen.
    Wat kan worden gezegd te worden herhaald in de hitte om te genieten van het prachtige zwembad en de paden die vertrekken van de boerderij.
    Geweldige locatie ... 20 / 30 minuten rijden daar: Assisi, Gubbio, Monte Subasio met zijn dorp Collepino, Spello en Perugia.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Lieve Luca,
    Bedankt voor de mooie woorden die je hebt uitgesproken, die ons aanmoedigen om zo door te gaan.
    We wachten op je in de hitte.
    Marisol en Marino
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig"

    30/12/2019

    Mijn man en ik laten meestal geen beoordelingen achter. We reizen veel en als we van een plek houden, komen we terug... als we niet tevreden zijn, plaatsen we geen commentaar.
    Maar deze keer is het anders... we voelen ons bijna in "verplichting" om een beoordeling achter te laten die alleen maar uitstekend kan zijn...
    De locatie is prachtig, het pand is zorgvuldig ontworpen in elk detail, de eigenaren, Marino en Marisol zijn exquise mensen die weten hoe ze de gasten op hun gemak kunnen stellen en elke avond kunnen genieten van gerechten uit de typische Umbrische keuken die op meesterlijke wijze zijn bereid.
    Dieren zijn ook welkom, zodat ons hondje Biba ons ook op deze prachtige reis kan vergezellen.
    We zullen zeker snel terugkomen om meer dagen van ontspanning en maximale eet- en wijntevredenheid door te brengen.
    Een echte aanrader!!!!!
    Alberto en Cristiana
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Gentili Cristiana en Alberto,
    Bedankt voor het beoordelen van ons.
    We kijken er naar uit om u de volgende keer te zien en ook een groet aan Biba te doen.
    Marisol en Marino
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer mooi!"

    20/10/2019

    De boerderij is prachtig en het uitzicht is geweldig. De gastheer was vriendelijk en vriendschappelijk en waakzaam om tegemoet te komen aan de behoeften van mijn familie. De appartementen waren super mooi en schoon. Mijn enige teleurstelling was dat er een vast menu was en geen traditioneel restaurant. Maar de gastheer maakte wel afwas om aan de behoeften van mijn ouders te voldoen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi"

    25/08/2019

    We verbleven in de Colombe na half augustus, we brachten 3 dagen van rust en stilte door, omgeven door groen en met een prachtig en ontspannend landschap.
    Ondanks het weer (regenachtige middagen) zijn we erin geslaagd om in het zwembad te blijven, super schoon om in het groen te zijn. Professionele eigenaren en
    en je voelt je alsof je deel uitmaakt van de familie. Uitstekend eten en vooral geen onbeduidende gerechten, van hoge kwaliteit, gebruikmakend van kruiden en olie die door hen zijn gemaakt, met groenten uit de tuin. We hebben de kookcursus van Marino en Marisol gevolgd, we hebben plezier gehad, en genoten van de gerechten die 's avonds werden bereid. Nogmaals bedankt en we zien je heel erg graag....
    binnenkort. Elia



    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Dank je, Elijah,
    Het is altijd een genoegen voor ons om gelukkige gasten te hebben.
    een warme groet aan haar man.
    Marisol en Marino
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eerste week van augustus"

    22/08/2019

    Ik en mijn partner en ons hondje zijn de eerste week van augustus gebleven.
    Mooie plek, netheid, ruimte en uitzonderlijk comfort met een geweldige keuken.
    Een speciale vermelding voor de vriendelijkheid en sympathie van Marino en Marisol.
    We zullen er zeker snel weer terug zijn.

    Fabrizio, Alessandra en Rocco
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Recreatievakantie in het prachtige Umbrië "

    20/08/2019

    We hebben uitstekend uitgerust in een zeer rustige en aangename omgeving. Accommodatie, zwembad en tuin zijn geweldig. Het zeer goede, regionale eten werd met liefde bereid en geserveerd. We voelden ons erg op ons gemak bij Marino en Marisol (die zeer goed Duits spreekt).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooi midden augustus "

    15/08/2019

    Mooie plek! Zeer vriendelijke eigenaren!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt Paolo
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BETOVEREND PANORAMA"

    24/06/2019

    Wat kan ik zeggen ......... we waren op zoek naar een mooie, ontspannende, rustige plek ... en met een adembenemend uitzicht: we hebben het gevonden! Een boerderij omgeven door groen, weg van de drukte van de stad, gazon en bloemen overal, een heerlijk zwembad waar u kunt ontspannen na een bezoek aan de nabijgelegen dorpen en niet alleen .... u kunt dineren in een gezellige kamer, zacht licht en uitstekend eten (gekookt met lokale producten en kwaliteit). ons appartement was schoon, aandacht voor detail, maar het juweeltje is de kleine veranda die een adembenemend uitzicht, waar u kunt genieten van een romantisch aperitief, het kiezen van een goede wijn van die aangeboden door de heer Marino. De gastheren, Marisol en Marino, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en brengen de passie en zorg die ze in hun werk steken over. Het enige minpunt.... we zijn te weinig over... maar we rekenen erop dat we terugkomen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 9,5
    "Super"

    "een betoverende plek"

    11/06/2019

    We hebben een geweldige tijd gehad op een prachtige plek.
    We komen er vrijwillig terug, misschien om een paar dagen in absolute ontspanning buiten alles door te brengen, om te genieten van
    van de natuur en vrede.
    Als u wilt blijven eten, vindt u hier veel lekkernijen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super welkom"

    29/05/2019

    Met mijn gezin (man en 3 kinderen van 20, 11 en 7 jaar) was ik vorige week bij "Le Colombe" en ik kan alleen maar een positieve mening geven. Mooie boerderij: netheid, ruimte, uitzicht, uitzonderlijk comfort. Uitstekende maaltijden voor zowel volwassenen als kinderen (vooral voor de moeilijk te behagen kinderen ....). Speciale vermelding voor Marisol bramenjam!
    Vriendelijkheid en sympathie van de eigenaars Marino en Marisol, twee vriendelijke en gastvrije mensen. We voelden ons echt geknuffeld!
    Ik kom morgen ook terug....
    Nogmaals bedankt Marisol!
    Chiara, Federico, Giulia, Francesco en Arianna...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Gentile Chiara
    Ringraziamo voi !! e vi aspettiamo!!
    Alla prossima.
    Un caloroso abbraccio a tutta la famiglia.
    Marisol e Marino
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Tutto perfetto!"

    17/05/2019

    Posizione gradevole sulle colline poco fuori Assisi ma comoda a tutto. Appartamenti spaziosi, puliti e curati. Ma quello che rende davvero indimenticabile il soggiorno sono la cortesia, disponibilità e gentilezza dei titolari e la cucina paragonabile a quella di un ristorante stellato!

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Gentile Signor Alberto.
    la ringraziamo per la sua recensione, e ci gratifica che ha apprezzato la nostra cucina.
    Cordiali saluti.
    Marino e Marisol
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "INCANTEVOLE"

    30/04/2019

    Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen omdat zowel de locatie als het personeel geweldig is.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Beste Stefania,
    Wat kan ik zeggen? Bedankt voor de complimenten en de recensie en voor de volgende.
    Marinier en Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek!"

    28/04/2019

    Heerlijke plek om te verblijven, gemakkelijk te vinden, vriendelijk personeel, lekker eten en een prachtig uitzicht! Zou aanbevelen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Lieve Diane,
    Bedankt dat je ons hebt beoordeeld en dat je van onze keuken hebt genoten.
    Beste wensen...
    Marino en Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ECCELLENTE"

    26/03/2019

    POSIZIONE INCANTEVOLE, OSPITALITA' E OTTIMA CUCINA
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Beste Daniele,

    We zijn blij dat we u zich thuis hebben laten voelen, en vereerd met de rest van de complimenten. Dank u voor uw beoordeling van ons.
    Ik zal je snel zien.
    Maritiem en Marisol

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten