contactModalFeedback

Agriturismo Le Colombe

frazione Rocca Sant'Angelo, 42/43, Rocca Sant'Angelo 06081 Assisi (Perugia)

"Super"
Volgens 50 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Recreatievakantie in het prachtige Umbrië "

    20/08/2019

    We hebben uitstekend uitgerust in een zeer rustige en aangename omgeving. Accommodatie, zwembad en tuin zijn geweldig. Het zeer goede, regionale eten werd met liefde bereid en geserveerd. We voelden ons erg op ons gemak bij Marino en Marisol (die zeer goed Duits spreekt).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooi midden augustus "

    15/08/2019

    Mooie plek! Zeer vriendelijke eigenaren!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt Paolo
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BETOVEREND PANORAMA"

    24/06/2019

    Wat kan ik zeggen ......... we waren op zoek naar een mooie, ontspannende, rustige plek ... en met een adembenemend uitzicht: we hebben het gevonden! Een boerderij omgeven door groen, weg van de drukte van de stad, gazon en bloemen overal, een heerlijk zwembad waar u kunt ontspannen na een bezoek aan de nabijgelegen dorpen en niet alleen .... u kunt dineren in een gezellige kamer, zacht licht en uitstekend eten (gekookt met lokale producten en kwaliteit). ons appartement was schoon, aandacht voor detail, maar het juweeltje is de kleine veranda die een adembenemend uitzicht, waar u kunt genieten van een romantisch aperitief, het kiezen van een goede wijn van die aangeboden door de heer Marino. De gastheren, Marisol en Marino, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en brengen de passie en zorg die ze in hun werk steken over. Het enige minpunt.... we zijn te weinig over... maar we rekenen erop dat we terugkomen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 9,5
    "Super"

    "een betoverende plek"

    11/06/2019

    We hebben een geweldige tijd gehad op een prachtige plek.
    We komen er vrijwillig terug, misschien om een paar dagen in absolute ontspanning buiten alles door te brengen, om te genieten van
    van de natuur en vrede.
    Als u wilt blijven eten, vindt u hier veel lekkernijen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super welkom"

    29/05/2019

    Met mijn gezin (man en 3 kinderen van 20, 11 en 7 jaar) was ik vorige week bij "Le Colombe" en ik kan alleen maar een positieve mening geven. Mooie boerderij: netheid, ruimte, uitzicht, uitzonderlijk comfort. Uitstekende maaltijden voor zowel volwassenen als kinderen (vooral voor de moeilijk te behagen kinderen ....). Speciale vermelding voor Marisol bramenjam!
    Vriendelijkheid en sympathie van de eigenaars Marino en Marisol, twee vriendelijke en gastvrije mensen. We voelden ons echt geknuffeld!
    Ik kom morgen ook terug....
    Nogmaals bedankt Marisol!
    Chiara, Federico, Giulia, Francesco en Arianna...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Gentile Chiara
    Ringraziamo voi !! e vi aspettiamo!!
    Alla prossima.
    Un caloroso abbraccio a tutta la famiglia.
    Marisol e Marino
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Tutto perfetto!"

    17/05/2019

    Posizione gradevole sulle colline poco fuori Assisi ma comoda a tutto. Appartamenti spaziosi, puliti e curati. Ma quello che rende davvero indimenticabile il soggiorno sono la cortesia, disponibilità e gentilezza dei titolari e la cucina paragonabile a quella di un ristorante stellato!

    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Gentile Signor Alberto.
    la ringraziamo per la sua recensione, e ci gratifica che ha apprezzato la nostra cucina.
    Cordiali saluti.
    Marino e Marisol
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "INCANTEVOLE"

    30/04/2019

    Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen omdat zowel de locatie als het personeel geweldig is.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Beste Stefania,
    Wat kan ik zeggen? Bedankt voor de complimenten en de recensie en voor de volgende.
    Marinier en Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek!"

    28/04/2019

    Heerlijke plek om te verblijven, gemakkelijk te vinden, vriendelijk personeel, lekker eten en een prachtig uitzicht! Zou aanbevelen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Lieve Diane,
    Bedankt dat je ons hebt beoordeeld en dat je van onze keuken hebt genoten.
    Beste wensen...
    Marino en Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "ECCELLENTE"

    26/03/2019

    POSIZIONE INCANTEVOLE, OSPITALITA' E OTTIMA CUCINA
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Beste Daniele,

    We zijn blij dat we u zich thuis hebben laten voelen, en vereerd met de rest van de complimenten. Dank u voor uw beoordeling van ons.
    Ik zal je snel zien.
    Maritiem en Marisol

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Duiven "

    31/12/2018

    Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn de uitstekende combinatie die je leeft voor de duiven. Marisol en Marino zijn heel bijzondere mensen. Echt voedsel bereid met zorg en liefde. De elegantie en eenvoud sieren de boerderij die eruit ziet als een bruiloft gunsten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Geachte mevrouw Teresa,
    Uw recensie vervult ons met vreugde.
    Dank u wel.
    Marisol Marino

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabelachtig"

    29/12/2018

    Fantastisch verblijf: fantastische eigenaren: wij voelden ons thuis.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Geachte heer Vito,
    Dank u voor uw beoordeling.
    Ik wil graag de hele familie begroeten.
    Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 7
    "Goed"

    "Een geweldige plek met wat schrikken"

    09/11/2018

    Dit was een last minute reservering, maar ze waren zo vriendelijk om ruimte voor ons te vinden. De plaats was centraal gelegen voor de dingen die we van plan waren te doen. Het had een prachtig uitzicht en mooie buitenzitjes. Het zwembad was gesloten, maar het was vrij koel en laat in de zomer. Het appartement was ruim, zeer schoon en mooi ingericht. Het bed was zeer comfortabel. De kamer was beneden en leek wat grotachtig.

    We waren al meer dan 3 weken onderweg en hebben hier een aantal van onze beste maaltijden genuttigd. Alles wat uit die keuken kwam was fantastisch.

    Er was een groot nadeel, buiten de schuld van onze gastheren, maar toch enorm. Deze agriturismo is geschikt voor gezinnen. Als zodanig waren er grote groepen gezinnen met kinderen. De kamers boven ons hadden meerdere kinderen. Het geluid van rennen, springen, rollen of laten vallen, het verplaatsen van meubels was non-stop. In onze kamer was er nooit een pauze van het lawaai, tenzij de kinderen sliepen. We brachten het grootste deel van de tijd door met een koptelefoon om het lawaai en de rest van de tijd dat we van streek waren of gestrest, te overstemmen.

    Alles aan deze agriturismo was prachtig met deze ene uitzondering, die ons zou verhinderen om ooit terug te keren. Jammer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Geachte klanten,
    Bedankt voor de leuke recensie.
    Helaas betreuren we het dat we niet op de hoogte zijn gebracht van het lawaai, anders hadden we u naar een ander appartement kunnen verhuizen.
    In het hele huis waren er slechts twee gezinnen met kinderen.
    Met vriendelijke groeten.
    Marisol

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie locatie, schoon en netjes."

    04/11/2018

    Zeer mooie boerderij, vriendelijke en vriendelijke eigenaren. Schone locatie, groot en comfortabel appartement.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt voor de beoordeling.
    Het is altijd een plezier voor ons als gasten het waarderen
    de locatie en de netheid.


    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Erg leuk, goed onderhouden, vriendelijk"

    20/09/2018

    Geweldige locatie, fantastisch eten, rustige, zeer ruime kamers met eigen balkon, rustig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Bedankt Irene, voor haar en het hele bedrijf. Met vriendelijke groet. Marisol en Marino
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitstekende plaats"

    04/07/2018

    Schone, ruime en goed uitgeruste appartementen. Het huis genest tussen de olijfbomen ligt op een rustige locatie, maar toch dicht bij enkele belangrijke toeristische plekken in de regio en ook op de hoofdwegen. Prachtig uitzicht vanaf zowel het terras als het raam. Zeer vriendelijke en zorgzame gastheren, ze staan ??klaar om u nuttige tips te geven over mogelijke uitstapjes in de buurt. Ontbijt en diner erg goed. Ik herhaal meestal geen hotels / andere accommodaties waar ik geweest ben, maar ik zou hier een uitzondering kunnen maken als ik weer in Umbrië kom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Colombe reageert
    Beste Peter,
    Dank u voor uw vriendelijke woorden.
    Wij wachten op u in Umbrië.
    Marisol
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten