contactModalFeedback

Agriturismo Villa Osvaldo

Villastrada Umbra -, Castiglione del Lago 06061 Castiglione del Lago (Perugia)

"Zeer goed"
Volgens 29 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,2/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    7,6/10
    "Goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "VOGLIA DI RELAXEN"

    05/05/2019

    SIAMO STATI ALLE AGRITURISMO VILLA OSVALDO 3 GIORNI PER LE VACANZE DI PASQUA.
    IO MIA MOGLE E I NOSTRI 2 FIGLI.
    CI SIAMO DIVERTITI MOLTISSIMO E L'APPARTAMENTO CON SOPPALCO CHE CI HANNO DATO E ' PIACIUTO MOLTO AI NOSTI BAMBINI.
    L'AGRITURISMO HA UNA POSIZIONE STUPENDA ED E' VERAMENTE BELLO E IN UN OTTIMA POSIZIONE, CI DISPIACE CHE NON FACEVANO LA CENA, ANCHE SE AI RISTORANTI LA CANTINA E LIDO SOLITARIO CONVENZIONATI, SIAMO STATI BENISSIMO.
    OTTIMA E ABBONDANTE ANCHE LA COLAZIONE ABBIAMO TROVATO ANCHE LA TORTA DI PASQUA E LE UOVA BENEDETTE SU ORDINAZIONE...
    GENTILISSIMI ANNALISA E VIVIANO GRAZIE TORNEREMO PRESTO.

    G.E.A.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig "

    05/05/2019

    We verbleven van 25 tot 28 april samen met mijn vriendin en we verbleven in een kamer met kitchenette.
    We hebben het erg naar onze zin gehad, we hebben Castiglione del Lago bezocht, we hebben de boot genomen en we waren op Isola Maggiore.
    De volgende dag bezochten we Perugia.
    Eindelijk een echte agriturismo
    We kochten ook hun olie en het was geweldig.
    Uitstekend ontbijt en jam dat gaf ons Annalisa, spectaculair!
    Het spijt ons dat het zwembad niet open was, ook al was het warm, want ze openen het vanaf mei.
    Wij raden het sterk aan en we zullen zeker terugkomen.

    Nicholas en Silvia
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"

    02/09/2018

    We verbleven een weekend in deze accommodatie. De plaats is mooi met uitzicht op het meer van Trasimeno. De kamer was schoon en comfortabel. De grote buitenruimtes naar mijn mening goed verzorgd. We hebben het zwembad niet gebruikt vanwege wisselvallig weer. Vriendelijke en gastvrije beheerders.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 1
    "Slecht"

    "klein"

    18/08/2018

    Heb een appartement geboekt. We merkten dat we in een eenpersoonskamer in 4 verbleven. We zullen niet terugkomen, natuurlijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische locatie typisch boerderijontbijt ok"

    06/05/2018

    Een historische en echt karakteristieke boerderij op een fantastische locatie waar we naar op zoek waren, een prachtige open haard en veel rust. Ontbijt is erg goed. Bedankt voor je vriendelijkheid, we komen deze zomer terug. Franco en Anna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "SPECTACULAIRE"

    09/11/2016

    Ik en mijn vriendje zijn twee nachten in Villa Osvaldo, het was de eerste gingen we naar een boerderij en we waren erg blij met name voor de rust 'die ons deze plaats gaf. het landschap vanuit het raam waren mooi, en een verblijf in ons appartement met ul open haard was precies wat we wilden. We verbleven in het Etruskisch Museum in Chiusi en vervolgens naar Montepulciano, reis die we aan iedereen aanbevelen. De volgende dag waren we met de boot op het meer van Trasimeno, Isola Maggiore en we hadden ook een lunch, hoewel niet veel we houden van het meer vis. Ontbijt e'ottima en taart Annalisa was geweldig. We hopen snel weer terug te keren. Monia en Marco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "gebrek aan duidelijkheid bij de boeking"

    06/09/2016

    We verbleven in twee prachtige locatie voor het verkennen van de vele mooie dorpjes in de omgeving, de rest zeer acceptabel, behalve dat de reservering wordt niet uitgelegd dat het diner er nooit! zelfs als ze meer 'families te vragen! schande! We zullen niet terug te gaan want de nacht toen we wilden ontspannen in plaats van 'op zoek gaan naar voedsel tot 15 km
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 5
    "Misleidend"

    "Jammer ..."

    28/08/2016

    Vandaag we terugkwamen van een vier nachten break in de boerderij Villa Osvaldo. We hadden twee appartementen geboekt voor veel gezinnen, door in te stemmen met de manager dat we allemaal bij elkaar bleven alleen de eerste nacht in een eengezinswoningen, die al geboekt. Bij onze aankomst hebben we Ms. Annalisa die niet op de hoogte van de overeenkomst, heeft ons gevraagd om de manager te bellen meteen ontvangen. Maar voor de eerste drie dagen hij antwoordde een omleiding, en we hebben nooit gecontacteerd. Dus we aangespoord Annalisa order verwijzing van de situatie naar de manager, maar ze was niet in staat om te spreken. Daarom brachten we de vakantie in een enkel appartement. Tot de laatste dag, op mijn verzoek om prijsverlagingen afgesproken (een appartement, hoewel groot, heeft minder dan twee kosten), Anna kon me passeren de manager via de telefoon. Maar tevergeefs de bovenstaande problemen oplossen redenen. We vonden ook dat het gemiddelde pensioen, in tegenstelling tot wat wordt beschreven in deze beschrijving van agriturismo.it, is niet gereserveerd, maar bij het boeken van een minimum aantal mensen. In feite is er nog nooit geweest, met duidelijke ongemak, vooral als er kinderen zijn, zoals in ons geval. Ik ken je wel feliciteren met het geweldige ontbijt, het landschap en de nabijheid van plaatsen van historisch en natuurlijk belang. Lorenzo Riccialdelli
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 9
    "Super"

    "Een prachtige plek, een oase van vrede en rust midden in de natuur"

    15/08/2016

    Ik ben het met duimen, de plaats is mooi, de structuur zeer karakteristiek en goed onderhouden plus strategisch gelegen tussen Umbrië en Toscane, deze kunt u veel steden te bezoeken. Het vriendelijke en behulpzame personeel, I highly recommend it
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke plek"

    14/08/2016

    We zijn net terug van een vakantie in Villa Osvaldo betoverende plek waar je uitstekend, adembenemend landschap, een uitstekende locatie die u toelaat om gemakkelijk naar de mooie dorpjes niet kan tornare.Posizione (Castiglione, Cortona, Citta della Pieve, Panicale etc.etc.). de accommodatie is geschikt voor iedere behoefte, het zwembad ontspannen, het schoonmaken ottima.Cordialita en vriendelijkheid in overvloed in die de boerderij in het kort luidt: gaan en je zal tevreden zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "mooie vakantie"

    06/08/2016

    We verbleven ikzelf, mijn vriendin en onze hond, van 30 juli - 6 september in een kamer met kitchenette op de begane grond, absolute rust te midden van het groen en bloemen sprattutto we genoten van het zwembad tot zonsondergang met een panorama mooi. Ontbijt en 'zeer goed en desserts gemaakt door Annalisa, altijd behulpzaam en erg aardig, heb een droom, jammer dat het restaurant voor het diner en niet' altijd open, maar we waren goed, zelfs in het restaurant La Cantina en dineerden met 20,00 € van voorgerecht tot dessert. Het enige advies willen we de flatscreen televisie. Zaza 'en Lucia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 1
    "Slecht"

    "Gewoon niet."

    23/07/2016

    Ik ben erg verrast door de positieve beoordelingen van dit Agriturismo, omdat deze ervaring in onze ervaring goed onder de standaard ligt. Ik heb gereisd naar meer dan 50 landen in mijn leven. Dit is de enige accommodatie waar ik ooit van heb gekeken. Mijn enige spijt is dat ik wou dat ik mijn instincten had vertrouwd en dat ik het gedaan had bij aankomst, in plaats van het voordeel van de twijfel te geven en op te blijven voor de eerste nacht. We hebben de afgelopen maanden grote ervaringen gehad in de Italiaanse agriturismis, maar deze onderscheidt zich als uitzondering. De buitenkant is mooi. Het landschap is prachtig. Maar het is niet genoeg om alles anders te overwinnen. - Er is niemand op de site gebaseerd als u iets nodig hebt of iets mis gaat. In feite was er niemand daar toen we aankwamen en moesten we een mobiel nummer bellen en wachten tot iemand met de auto aankomt en ons incheckte. - Uit het begin bleek dat ze onze accommodatie-boeking hadden verloren. Hun enige plaatje was de afdruk van de email correspondentie die ik met mij had, die alle details bevestigde. - Ze hebben ons een kamer gegeven die niet was uitgezonden en smelt van drainage problemen. - De kinderbedje die we voor onze 2 jaar oud hebben gevraagd was niet voorzien; In plaats daarvan, toen ze werden ingedrukt, gaven ze ons een onstabiel eenpersoonsbed, dat ze met ons dumpden voordat ze in hun auto weggedreven en ons lieten ons opstellen. Ze viel er midden in de nacht en snikte de zijde van haar gezicht open. We zouden veiliger in de auto zijn geweest. - Het restaurant dat we op het eerste avond voor het avondeten hebben geboekt bleek te zijn gesloten. - De handdoeken voor ons waren op een trolley in de badkamer onder een lekkende douchekop gelaten, dus nat en onbruikbaar - de tv werkte niet - de badkamer was zo klein dat het bidet eigenlijk in de douche was - ontbijt was meestal oneetbaar . Het inbegrepen oudere cornetti die minstens 3 dagen oud moeten zijn Tegen ons beter oordeel, gezien hoe afgelegen we waren, bleven we de eerste nacht. Maar we maakten geen fout om op te blijven voor een tweede nacht. We vertrokken zonder deze klachten te verhogen bij de manager omdat (1) ze helemaal oninteressant leek te zijn; En (2) we wilden zo snel mogelijk de hele sorry ervaring opdoen. Zoals ik al zei, is de buitenkant van deze woning en het platteland rondom het mooi. Ik heb vooral genoten van de boomgaarde weg als we vertrokken, nooit terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Villa Osvaldo reageert
    Beste klant, gefeliciteerd en 'was slechts een nacht en is inclusief een beoordeling zonder zich zelfs te ondertekenen. De locatie van Villa Osvaldo 10/10 wordt door alle klanten, en als gelegen bovenop een heuvel met een adembenemend uitzicht op het meer van Trasimeno en de berg Amiata, voor u in plaats daarvan is lelijk. We bereiden verse croissants voor het ontbijt elke dag, en het ontbijt wordt beschouwd als uitstekend tegen een prijs van 5 euro door alle klanten, voor je oud bent in plaats van 3 dagen. Het advies van Sir eerst aanmelden zich, aan de moed van hun acties; dan wanneer je gestresst bent voor hun eigen redenen en je het toonde met zelfs uw gedrag ten opzichte van andere klanten niet op te pikken voor degenen die proberen om hun werk te doen met passie en eerlijkheid terwijl aanvaardt om opbouwende kritiek te verbeteren. Annalisa.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      3/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITSTEKENDE"

    18/07/2016

    Duidelijke en trnquillo, prachtige locatie van het zwembad zien Umbrië en Toscane, goed georganiseerd en schoon, heerlijk ontbijt in het bijzonder de taart. De fietsen worden niet altijd gevonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een droom week"

    14/07/2016

    bij toeval ontdekt op agriturismo.it brachten we een fantastische week in een prachtige plek en goed verzorgd. samen met zijn vrouw en de hond kon niet om meer vragen tot 40 jaar huwelijk te vieren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mevrouw"

    29/09/2015

    Ik vond bij toeval op het portaal agriturismo.it Villa Osvaldo. Het was een aangename verrassing! We brachten een weekend met een groep vrienden en we vonden het !!!! De boerderij is gelegen op een heuvel waar u kunt genieten van een prachtig panorama op het omliggende platteland. Het pand is goed georganiseerd, schoon, met een mooie tuin ingericht met tafels en stoelen om buiten te rusten. De kamers zijn goed ingericht, comfortabel, vol licht, volledig ingerichte keuken met alle apparatuur en keukengerei nuttig. Ook van let op de beschikbaarheid en de vriendelijkheid van mevrouw Anna en al het personeel dat werkzaam is in de ontbijtzaal. Ik raad iedereen aan om een ??vakantie in dit land te brengen zal niet teleurgesteld worden. Speciale dank aan de eigenaar Sig. Antonielli voor de ernst, de zorg en de bereidheid waarmee beheert Villa Osvaldo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten