Agriturismo Altrove

Via Marango, 288, 30028 San Michele al Tagliamento (Venetie)

"Super"
Volgens 40 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • Personeel Message Agriturismo.it

    08/08/2017

    Sinds 2017 is het niet langer behandelingen vermeld in de recensies tot 2016.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie ontspannende vakantie in een geweldige sfeer"

    08/10/2018

    We waren als een gezin met 2 dertien-jarige jongens voor iets minder dan 2 weken op deze boerderij en hebben een zeer ontspannende vakantie met veel dingen doorgebracht. Bezoeken aan het strand in Brussa, excursies naar Venetië, Padua, Triëst, Caorle, Aquileia, Grado en Portogruaro veroorzaakten geen verveling. Daartussen kon je ontspannen op de boerderij, genieten van het zeer goede ontbijt en knuffelen met de schattige kittens. Ook zeer geschikt voor oudere kinderen. Veel dank aan Elena voor het goede advies en advies over wijn en olijfolie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische familievakantie"

    12/09/2018

    We verbleven als een gezin in Altrove (2 volwassenen met 2 kleine kinderen) en hadden een super leuk verblijf voor bijna 2 weken. Het ontbijt was Italiaans goed, op verzoek konden we bijvoorbeeld worst en kaas of smoothies boeken. De boerderij is erg idyllisch, alles zeer goed onderhouden en precies goed om te ontspannen. Sante, Paola en Elena zijn zeer sympathieke gastheren. Paola heeft ons zelfs laten zien hoe je zelf tagliatelle kunt maken. We konden het achteraf eten - erg lekker ;-) We komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Steffi, bedankt voor je review! Het was een genoegen om jou en je leuke familie te ontmoeten. We hopen je weer te zien bij Altrove :) Al het beste Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Grazie / Dank u"

    10/07/2018

    Ciao. Scivo in pols perche en posto molto interesante e comodo pe en Polacchi. Een fanatieke plek voor een uitje uit Polen. Slechts 10 uur rijden en je kunt in de regio zijn met geweldige fietspaden, niet ver weg, want ongeveer 15 km stranden voor degenen die van plezier houden maar ook stranden voor degenen die van rust en intimiteit houden. Accommodatie voorwaarden, modern en zeer schoon. Er is een plek voor iedereen van alle leeftijden. Kinderen hebben ongelooflijke ruimtes voor gekte. De gastheren en Elena zijn ongelooflijk vriendelijk en gastvrij. Eten is wat je net hebt laten groeien of wat je de dieren hebt gebracht. Verbazingwekkende smaak van tomaten, komkommers, bakbürers en eieren voor ontbijt rechtstreeks van kippen. De kamers zijn volledig uitgerust, air-conditioning, maar ook een fanatieke lounge in de open lucht, waar u in de schaduw kunt zitten, wedstrijden kunt kijken, boeken kunt lezen, lokale wijn kunt drinken. Er is een drijfvermogen pool beschikbaar, maar de baas beloofde om een ??nieuw groot zwembad te bouwen voor 2019. Elena kent alle plaatsen perfect en vertelt je waar je goed kunt eten, waar je kunt spelen en waar je kunt ontspannen. Het is een geweldige plek om te ontspannen en interessante plaatsen te bezoeken, zoals Venetië, dat u kunt zien vanaf het strand in Bibione. Ik ben van plan om daar voor een langere tijd terug te gaan. Grazie. Ciao e Ci vediamo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Jerzy, bedankt voor je feedback! Het was echt een genoegen om jou en je familie te ontmoeten, en we hopen van harte je weer te ontmoeten !!! Een fijne zomer! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Familienurllaub"

    30/06/2018

    We waren een week met onze dochter op vakantie. Wat we echt leuk vonden: - Zeer aardige gastheren - Alles was heel, heel schoon. - Geweldig ontbijt - Kleine speeltuin (2 schommels) - Goed geschikt voor gezinnen met kinderen Wat we niet zo leuk vonden: - Er zijn alleen kippen, ganzen en katten. We hadden meer dieren verwacht. - Het ligt direct aan een drukke straat
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste christen, bedankt voor je feedback. We waren blij u en uw gezin te ontmoeten! Het spijt me dat je meer dieren verwachtte. Maar op onze website en in alle boekingswebsites waarin we zijn ingevoegd, staat precies wat we hebben en wat we niet hebben: we houden niet van valse verwachtingen. In sommige oude beoordelingen en foto's van de gasten kun je zien dat we paarden hadden, helaas kunnen we ze niet verwijderen. Over de weg weten we dat er behoorlijk veel files zijn, vooral in de zomer, maar de appartementen zijn goed geluiddicht. En deze weg brengt je naar 3 verschillende stranden in minder dan 14 km, en in 1 uur naar Venetië of Triëst en vele andere mooie steden. We houden rekening met uw mening: voor ons is het belangrijk de service die we aanbieden, en het omvat ook om te begrijpen of we op de juiste manier communiceren wat we zijn en wat we bieden. Met vriendelijke groeten, Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen vakantie in een prachtige omgeving"

    25/06/2018

    Als een recidivist voor de tweede keer in Agriturismo Altrove, mooie, schone en rustige appartementen, liefdevolle interactie met mensen, dieren en de natuur, een prachtig uitzicht over de vlakte van Friuli-Venezia richting de Alpen, ontbijt met zelfgemaakte eieren, zeer attente gastvrijheid, het allerbeste, een ideale plek om te ontspannen en als startpunt voor allerlei soorten activiteiten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Frank, bedankt voor je weer bij Altrove! Het is altijd een genoegen om een ??zo aardig persoon te ontmoeten. We hopen je weer te ontmoeten! Een fijne zomer, Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/06/2018

    Het was onze eerste vakantie met kind en hond en we vonden het geweldig. De accommodatie is prachtig, veel ruimte en mogelijkheden om de kinderen te vermaken als een speelterrein, een kleine speelhoek voor de echt kleine, kip, ganzen, katten en ga zo maar door. De hele ruimte is gemaakt met veel liefde. Elena is geweldig en helpt met wat ze kan doen (pannenkoeken voor ontbijt, tips voor restaurants of zelfs waar mooie decoraties te vinden). Het enige kleine ding dat niet leidt tot volledige 10 punten op het gebiedsdepartement is de straat die naast de boerderij ligt. Het is een beetje lawaaierig, maar het maakt niet zoveel uit. Maar het is helemaal geen bedreiging voor kinderen! Stranden en steden zijn bereikbaar binnen 15 - 30 minuten rijden en zelfs Venetien ligt op slechts ongeveer een uur met de trein (vraag Elena, zij is een geweldige gids). We hebben erg genoten van ons verblijf en raden je aan om hier te komen. Nogmaals bedankt aan Elena, Sante en zijn vrouw voor het feit dat ze ons een geweldige tijd hebben gegeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Stefanie, bedankt voor je feedback! We hopen je en je geweldige familie weer te mogen ontmoeten, je was zo speciale gasten! Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfect!"

    09/04/2018

    Alles was perfect, vooral met een hond! Ook was het ontbijt erg goed! Bedankt voor alles !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Martha, bedankt voor je feedback. We wachten weer op je als verwelkomende gast op Elders! Goede voortzetting Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 6
    "Redelijk"

    "Goede maar eenvoudige accommodatie"

    04/04/2018

    Het appartement was eenvoudig en functioneel. De netheid was goed. De keukenuitrusting liet iets te wensen over. In de slaapkamer waren geen bedlampjes of iets dergelijks. beschikbaar. De tv had wat groter kunnen zijn. Een beetje meer liefde en aandacht in termen van uitrusting en verzorging van het appartement zou het hier goed doen. Het ontbijt was typisch Italiaanse zoete (Aufbackbrötchen, verse croissants, jam, verse eieren van de boerderij, gebak, wat fruit), maar er waren ook kaas en ham en koffie / Capucciono enz. Van uw keuze. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Parkeren is mogelijk. De bereikbaarheid van Bibione is zeer goed. Een reis naar Venetië is ook mogelijk in iets meer dan 1 uur. Er zijn verschillende katten thuis op de boerderij, je moet ze leuk vinden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste christen, we zijn blij dat je hier een fijne vakantie hebt doorgebracht. Over je appartement heb je gelijk, we zijn nu bezig met het verbeteren van de appartementen, nadat we bijvoorbeeld abatjours en enkele andere aanvullingen hebben veranderd, en we hebben nog steeds een gebrek aan iets. Excuses hiervoor. We zijn bedroefd dat, nadat we hebben gezegd dat je onze boerderij in een goede positie hebt en met een goede gastvrijheid en ontbijt, je slechts 6/10 hebt gegeven aan deze stemmen. We nemen deze suggestie om onze service altijd te verbeteren. Heb een fijne lente! Met vriendelijke groet, personeel van Altrove
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 6
    "Redelijk"

    "Niets bijzonders"

    26/03/2018

    In de keuken was de uitrusting minimaal. Geen vodden, afwasmiddel .... Geen kruiden, zelfs geen zout om noedels te koken was beschikbaar. In de badkamer was er geen föhn. Schoonmaak had beter gekund. Maar misschien was dat omdat we dit seizoen de eerste gasten waren. De directe omgeving vonden we niet erg aantrekkelijk, maar er is een goede treinverbinding naar Venetië. De eigenaren zijn erg aardig. Het ontbijt was erg goed voor Italiaanse normen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Altrove reageert
    Geachte klant, Bedankt voor uw reactie. We willen u graag meer informatie over uw overweging. Meestal plaatsen we geen volledige set potten in het appartement, maar alleen een kleine set voor koken, melk, pasta, vlees, eieren; Inbegrepen: gerechten, een complete selectie bestek, glazen, placemats, theekopjes en koffie. In feite zijn er geen keukendoeken en afwasmiddel die niet zijn geleverd, maar tot nu toe niet zijn gebeld, wij nemen nota van uw melding. In de badkamer is er geen föhn, maar deze is op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie (dit staat aangegeven in het kleine notitieboek dat u in de kamer vindt waar alle beschikbare services worden uitgelegd). We zijn erg geïnteresseerd in schoonmaken, omdat dit een buitengewoon belangrijk punt voor ons is en we willen dat onze medewerkers zelfs het kleinste detail niet verwaarlozen. Wat was in het bijzonder niet schoon genoeg? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen, we zullen dit zorgvuldig overwegen en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat het niet verder gebeurt. Het ontbijt is specifiek "Italiaanse stijl" met de meest biologische producten die door ons of door andere boerderijen in het gebied zijn gemaakt. Dank u voor uw bezoek en voor het helpen verbeteren van onze service. We hopen dat we in de toekomst nog een kans hebben om u hier te zien bij Altrove.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer leuke vakantie - ontspannen - vriendelijk - van harte"

    03/09/2017

    Helaas, we een paar dagen waren er alleen maar, maar de tweede keer dat het weer gedaald geweldig, erg warm welkom, geweldige plek om te verblijven en we hebben een zeer ontspannend, natuur strand in de buurt is groot, zeer groot gastheren, dank u, de kinderen waren zo ontspannen en hebben zich bezet
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Altrove reageert
    Bedankt Daniela! En we hopen u het volgende jaar weer te ontmoeten! Met vriendelijke groet Elena en Altrove Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "gefplegter hof"

    02/09/2017

    de boerderij is prachtig gelegen, is zeer charmant en zeer vlak gefplegt. voor jonge gezinnen van het verblijf is aangenaam, want er zijn speelmogelijkheden, een klein zwembad, veel ruimte om te ravotten en rustige hoekjes om te ontspannen. heel spannend zijn de kippen en ganzen, die graag worden gevoed en huisdier de tamme Stubentiger. We waren positief verrast door de rijke en zeer goed ontbijt: er zijn zelfgemaakte jam en honing, elke dag verschillende vruchten en een vers gebak. Echter, er is dit slechts van een half nieuw en niet eerder. Bovendien heeft hij om te zetten groenten om ons gelukkig altijd vers geoogste beschikken. in een zeer mooie herinnering behouden wij ons het Italiaanse grimas in ieder geval.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer aangenaam en mooie accommodatie"

    30/07/2017

    Mooie tuin en mooie omgeving. De ontbijtruimte buitenkant is echt heel charmant. Het Italiaanse ontbijt was ons een beetje te zoet, maar het werkte niet, kon je altijd met ham en kaas zich. Een zeer mooi strand in Brusa, maar per se met de auto. We hadden de fietsen daar, maar de "fietspaden" direct naast drukke wegen, volgens Bibione strand 15 km en Broussa een beetje meer. Parkeren op het strand waren voldoende aanwezig. Elena is erg aardig en gastvrij en blij om zorg te dragen in de ochtend op de verzoeken van de gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Altrove reageert
    Beste Christa, het was een genoegen om u en uw familie tegemoet te komen! Bedankt voor uw beoordeling! Ik denk dat je het juiste fietspad niet gevonden hebt als je zei dat het dicht bij de drukke straten ligt, want het fietspad ligt aan de rivier de rivier, volledig omringd door de natuur. Het is een verkeerde informatie, dus ik hoop dat u het kunt corrigeren, zodat u geen valse info geeft aan de gasten. Al het beste Elena
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "alle energie"

    17/07/2017

    Het was erg leuk om onze dochter zo gelukkig te zien! De vele lieve katten waren voor hen het hoogtepunt voor ons en de rust en familier leidde Unterkunft.Der strand in Brusa was gemakkelijk te bereiken met de auto, en is zeker de mooiste! Het zijn geen stoelen en paraplu's, maar hij is niet druk! De boerderij is op zoek naar rust en kattenminnaars! We zullen zeker weer gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "prachtig"

    09/07/2017

    Organisatorisch, alles heel gutgepasst. Het appartement was prachtig. Ik heb vooral genoten onder de kers loungen in de schaduw. De natuurlijke strand in Brusa is groot omdat niet zo druk met kinderen. Veel excursies vertrekken sichin oplopen tot 30 tot 45 minuten. We hadden het leuk! Veel dank aan Elena!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten