contactModalFeedback

Agriturismo Santa Barbara

Via Seriola Veneta destra, 130, Mira 30030 Mira (Venetie)

"Super"
Volgens 21 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen vakantie binnen het bereik van Venetië"

    07/11/2019

    We mochten een week met onze drie kinderen doorbrengen in het ruime appartement in het landhuis van Santa Barbara. Het appartement is groot en zeer smaakvol ingericht met antiek meubilair. Onze gastheer en gastvrouw Fabienne en haar man hebben ons waardevol advies gegeven over hoe we Venetië en omgeving kunnen ontdekken. Na een vermoeiende dag in Venetië was het 's avonds leuk om boccia en tafeltennis te spelen of een wandeling te maken op het uitgestrekte terrein van het landgoed. Vooral onze kinderen hebben ook de vriendelijke honden in hun hart gesloten. We voelden ons erg op ons gemak en danken de familie Rocca voor hun gastvrijheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Zeer dierbare familie Günther,
    Wij danken u voor deze geweldige recensie en zijn zeer tevreden dat u een fijne vakantie heeft doorgebracht in onze Agriturismo.
    Wij wensen u het allerbeste, met vriendelijke groeten, Fabienne en Giulio Rocca.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een prachtige pied-à-terre om Venetië en Veneto te ontdekken."

    05/09/2019

    We hebben een geweldige week doorgebracht met onze 3 tieners in dit huisje, met een uitstekend onthaal van Fabienne en haar man, die ons zijn goede adressen en adviezen hebben gegeven om Venetië en de omliggende steden te ontdekken.
    De appartementen zijn aangenaam en goed uitgerust, omgeven door een prachtige tuin en een prachtig zwembad, aangenaam om in te ontspannen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste Philippe,
    Wij danken u hartelijk voor uw recensie, waar we erg blij mee zijn! Wij zijn blij dat u allen een uitstekende vakantie heeft gehad in onze agriturismo en we sturen u onze hartelijke groeten, Fabienne en Giulio.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig agriturismo met prachtige ligging en lieve enthousiaste eigenaars"

    14/08/2019

    Deze agriturismo heeft een geweldige ligging. Je vindt er rust en het ligt op een perfecte afstand van de zee en Venetië is ook goed bereikbaar. Het appartement is zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Er is een groot schoon zwembad aanwezig met voldoende ligstoelen en parasols. Je kunt er een mooie wandeling maken of tafeltennissen of jeu de boules spelen. Wij verbleven er metvonze kinderen en hebben er een fijne vakantie gehad.

    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste gast, heel erg bedankt voor uw lovende recensie, waar we erg trots op zijn! We zijn blij dat u een uitstekend verblijf in onze agriturismo heeft gehad en we hopen dat we het genoegen hebben om uw familie nog een keer in de toekomst te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten aan u allen, Fabienne en Giulio Rocca...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische ervaring "

    21/04/2019

    Fabienne en Giulio zijn geweldige gastheren, waardoor u zich thuis voelt in hun mooie en zeer goed onderhouden eigendom. Ik hield van het zwembad, de paarden en de honden, mijn dochters huilden en vroegen om terug te komen! Ze maken ook hun eigen Prosecco, wat erg goed is. Ik raad u aan om hier te blijven als u Venetië of de omgeving bezoekt, of gewoon om een paar dagen te ontspannen. Een echt juweeltje!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Lieve Frederico, heel erg bedankt voor je geweldige recensie, we zijn erg blij dat jullie allemaal genoten hebben van je verblijf in Santa Barbara! Wij hopen u weer van harte welkom te heten en wensen u het allerbeste in de tussentijd. Heel hartelijk, Giulio en Fabienne...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om te verblijven!"

    25/10/2018

    Ssnta Barbara is een geweldige plek om te verblijven. Het appartement was ruim en zeer schoon. Fabienne en Julio waren geweldige gastheren. Ze gaven ons informatie over de omgeving en adviseerden ons over de beste manier om naar Venetië te komen, restaurants in de omgeving en winkelen. De faciliteiten van de agriturisimo waren A1. Zou niet aarzelen om daar te blijven de volgende keer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste John en Pat, we zijn erg trots om te weten dat we een aangenaam onderdeel waren van je succesvolle reis naar Italië! Het was een groot genoegen u te ontmoeten en we danken u hartelijk voor uw prachtige beoordeling. We wensen jullie beiden het allerbeste toe, heel hartelijk, Fabienne en Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles is perfect voor een ontspannen tijd!"

    24/10/2018

    Met dank aan Fabienne en Giulio, die ons na een lekke band motiveerde en ons buitengewoon aardig hielpen, bedankt !! Hier is alles gewoon uitstekend, zowel voor ontspanning als voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden (Brenta-kanaal, Venetië, Po-delta, Padua). Naar Venetië en Padua kan worden bereikt vanaf de ongeveer 2 km van de bushalte comfortabel met bus 53 E en is zo in een korte tijd in de steden en heeft geen parkeerproblemen. Bij Aldi kunt u verse broodjes kopen en een banketbakkerij met prachtige Italiaanse zoetigheden ligt op loopafstand. Het appartement is erg groot en mooi en natuurlijk voor het hele prachtige pand, zeer schoon. We konden ontbijten op het terras - op het platteland - gewoon prachtig. Wij wensen Fabienne en Giulio het allerbeste en kunnen u 100% aanbevelen als een potentiële gast voor Santa Barbara.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Geachte Ilona en Axel, we danken u hartelijk voor deze prachtige recensie! Het is natuurlijk voor ons om onze gasten te helpen en we zijn erg blij dat u hier een fijne vakantie hebt doorgebracht, en we hopen u snel weer te zien. Groeten, Fabienne en Giulio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd blij :)"

    10/09/2018

    Ik heb een roadtrip gemaakt met mijn vriendin door heel Italië. De eerste tussenstop was het landhuis van Santa Barbara. We hadden de kamer met 2 bedden. We waren allebei super enthousiast en waren verdrietig dat we er maar 3 dagen konden blijven. Ik beveel de accommodatie graag aan. De mensen waren erg vriendelijk en de locatie was geweldig :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste christen, bedankt voor je vriendelijke woorden, we zijn erg blij dat je een zeer positieve ervaring hebt ervaren in onze agriturismo. We hopen je allebei weer een dag lang te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Fabienne en Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "indrukwekkend"

    18/05/2018

    Vriendelijkheid, schoonheid, rust, esthetiek, vriendelijkheid. Een paar woorden die oneindig kunnen worden vermenigvuldigd in overtreffende trap. De gastheren verwelkomden ons tussen 2 en 6 mei 2018. Ze gaven ons de gelegenheid om de onberispelijke structuur van hun boerderij en het interieur van het appartement dat we huurden te bewonderen. Appartamet ingericht in een perfecte en zodanig dat het in het geheugen zal blijven. Materialen, kleuren, aandacht voor detail waarmee ze zijn uitgekozen. Onvergetelijk boek over de geschiedenis van het Venetiaanse monetarisme. Hoge ruimtes en dergelijke deuren. Verharde vloeren met terracotta. Goed uitgeruste keuken. Plezier om te kunnen genieten van de nachtelijke uren, niet alleen voor de omringende quitetudine maar ook voor de luiken die, door te herhalen, kleuren hebben die overeenkomen met de hele architecturale structuur. Als je vroeg wakker zou worden, zou je in plaats daarvan fantastische honden moeten vinden die jaar de taak hebben om de grond te bewaken, maar blijken ze echte vrienden te zijn vroeg in de ochtend als de zon opkomt. De last but not least - parfums. Gelsomino. Bedankt Fabienne en Giuliano.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste Andrzej, het ontvangen van beoordelingen zoals de uwe maakt ons werk geweldig: wetende dat de herinneringen aan uw verblijf in onze boerderij in uw hart zullen blijven, maakt ons trots en gelukkig. Bedankt voor deze mooie woorden en hopelijk snel, heel hartelijke groeten, Fabienne en Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    07/05/2018

    we zijn net gasten geweest van deze prachtige boerderij met onze 3 kinderen! fantastische plek, net kindvriendelijk. heerlijke en zeer gastvrije gasten, perfecte locatie voor diegenen die Venetië en omgeving willen bezoeken. ruim en goed uitgerust appartement. erg leuke honden en erg geduldig ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling, we zijn verheugd dat u een paar mooie dagen in onze boerderij hebt doorgebracht en we hopen u snel te zien! Groeten aan het hele gezin, Giulio en Fabienne
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend - perfect voor onze 5-daagse vakantie!"

    01/04/2018

    Toen we aankwamen, verwelkomden de meest vriendelijke eigenaren Fabienne en Giulio ons. Het appartement was erg schoon, ruim en we vonden alles wat we nodig hadden. Fabienne aanbevolen ook uitstekende restaurants die niet te duur en echt goed waren (een pizzeria ongeveer 5 minuten afstand, en een fantastische vis Ristorante ongeveer 10 minuten in Mira). Santa Barbara is erg diervriendelijk en dat geldt ook voor de honden van de eigenaren, Tocai en Maya, evenals hun twee paarden. Voor hardlopers is dit een uitstekende en rustige plek om mijlen ver te rennen ... en na 8,5 km kan je zelfs Venetië vanaf de ferryterminal Fusina zien ;-) Hartelijk dank aan de uitstekende gastheren, Fabienne en Giulio, en je geweldige honden en paarden! We genoten van elke minuut van ons verblijf en kan Santa Barbara aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Beste Martin en Katja, jouw geweldige recensie is een perfect paasgeschenk !!! Heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden, we zijn zo blij dat u zeer aangename herinneringen zult bewaren aan uw verblijf in onze agriturismo! Heel hartelijk, Fabienne en Giulio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "We hadden een geweldige tijd!"

    31/07/2017

    Wees op deze locatie voorbij juli met vrienden was erg aangenaam! Fabienne en Giulio zijn erg aardige personen! Ze gaven geweldig advies over reizen die we wilden maken. Bedankt! We zullen zeker het woord doorlopen! Groeten, Katleen en Stefaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitje"

    09/06/2017

    Santa Barbara is een zeer veilig, zeer schoon en goed onderhouden complex. De appartementen zijn ook erg schoon en voorzien van alle keukengerei. Zeer Fantastisch mooi rozen en Gartenanlge goed onderhouden goed uitgangspunt voor sightseeing tours, zoals Venetië, Padua, Treviso en de zee. Ook goede mogelijkheden om te fietsen. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en gastvrij, zelfs hun honden zijn zeer goed gedragen en niet storen. Dank u Fabienne en Rocco voor deze termijn huur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Hallo en dank je wel voor deze geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u een geweldige vakantie hebben doorgebracht met ons! Met vriendelijke groet, Fabienne en Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend"

    09/05/2017

    Eerste keer bezoek aan het Venetië gebied met onze 3 kinderen (leeftijd 5, 8 en 10. We zijn erg blij dat we in Santa Barbara hebben verbleven. Mooie plek om te verblijven! We waren Venetië bezocht en ook ontspannen in Santa Barbara. Gastvrijheid is perfect De kinderen wisten niet naar huis te gaan na 1 week vakantie. Heel erg bedankt voor alle informatie over de bus naar Venetië, restaurants, plaatsen om te bezoeken en natuurlijk ons ??naar fietsverhuur in Mira. Ook de e-mailcommunicatie was Erg behulpzaam. Voor ons was het een zeer speciale vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Hallo en bedankt voor uw zeer goede recensie, we zijn erg blij om te weten dat je een geweldige tijd gehad in Venetië en in onze agriturismo! Hopelijk komen we nog een dag weer voor een andere vakantie! Heel hartelijk, Fabienne en Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastvrijheid in een prachtige faciliteit"

    20/04/2017

    Perfect om Venetië te bereiken, het pand is erg mooi en behandeld. Beste mensen, hebben zij aangeduid als spstarci en waar te eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    Dank u voor deze reactie zeer positief, het is altijd een grote eer als onze gasten brengen een prettige herinnering van hun vakantie in onze boerderij! Wij hopen u snel te zien, hartelijke groeten, en Fabienne Giulio Rocca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfecte vakantie"

    29/08/2016

    Prachtige boerderij in het achterland tranqullità 's zeer dicht bij Venetië gemakkelijk bereikbaar per auto, bus of boot, uitstekend uitgangspunt voor tochten in de grote steden van de Veneto, het zwembad goed verzorgd, zoals de structuur, Fabienne en Julio zijn altijd beschikbaar voor eventuele adviezen op uw vakantie. Thanks Teresa en Francesco Giulia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Santa Barbara reageert
    We zijn blij dat je geslaagd een leuke vakantie, bedankt voor de complimenten en we hopen u hier bij ons hebben bij een andere gelegenheid. Fabienne en Giulio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten