contactModalFeedback

Agriturismo Incaffi

VIA CASETTA 2 c/o Agriturismo Incaffi, Incaffi 37010 Affi (Verona)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Goede service, uitstekend eten"

    21/10/2018

    Slechts 5 km van Bardolino, een rustige oase weg van alle toerisme.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Heel goed !!!"

    01/06/2018

    We waren op doorreis naar het zuiden. Belde daar onderweg en niet gepland om de nacht daar door te brengen .. Laat aankomen ongeveer 22 uur. "La Signora" stond ons op te wachten, ondanks het feit dat het latere uur voor ons een bord ham en kaas heeft gemaakt omdat we ongelukkig waren .... Dank je .... Het ontbijt was heerlijk. We konden naderhand chatten met "Signora" ... erg leuk ... aan te bevelen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Incaffi reageert
    Bedankt dat je tijd met ons doorbrengt. Ik hoop dat we je snel zien. Elisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige accommodatie"

    12/09/2017

    We brachten zes dagen daar en voelde me zeer comfortabel. Bij aankomst werden we hartelijk begroet. De kamers zijn in Ital. Stijl en bieden voldoende ruimte. De Badezimer was zeer ruim en de douche kop fantastisch. De kamer was grondig schoongemaakt. De bedden waren hard, we sliepen geweldig, ook te wijten aan de absolute rust daar. Klasse was ook het aangrenzende restaurant. Het eten was heerlijk. We zullen zeker terugkomen om te zeggen dank aan het hele team. Groeten uit het Noorden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige familievakantie!"

    16/08/2017

    De accommodatie was precies zoals gepresenteerd op de website en hoe we hebben bedacht en gewenst. De kamers zijn heel mooi en bieden voldoende ruimte. Voor onze baby waren extra bedjes mogelijk. De tuin heeft een klein zwembad en ligstoelen. Ontbijt was er een grote selectie van zelfgemaakte taarten, jam, worst, kaas, enz. De werkelijke hoogtepunt was echter diner in het bijgevoegde restaurant - geweldige zelfgemaakte pasta en een geweldige gegrild vlees en waarschijnlijk het beste tiramisu in de wereld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Incaffi reageert
    Grazie Melanie, è un piacere avere letto la sua recensione. Un caro saluto. Met dank aan Melanie, is om een ??post een plezier te lezen. Beste wensen. Elisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    26/01/2017

    Wij vaak naar de boerderij voor de komende jaren is belast, omdat we houden van het leven in de zomer in Bardolino die gewoon voor een reis naar zondag tijdens de winter. Het milieu is vriendelijk, het eten is echt +++, managers zijn van groot goede mensen die hun werk op zijn best te doen ... De kamers zijn brandschoon, de gegrilde vlees is heerlijk, de eerste heerlijk .... maar wat wil je nog meer ... je probeert en dan weet je ik bedoel .... Clarissa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Incaffi reageert
    Thanks for the review ... tot ziens ... Elisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Helaas niet maakte zo'n goede ervaring"

    13/09/2016

    Na het lezen van alleen positieve hier, en ook zeer veelbelovend keek de foto's, hebben we een kort verblijf op deze boerderij geboekt. Helaas hebben we niet zo goede ervaringen. De boerderij is prachtig gelegen in een rustige omgeving. We waren echter niet hartelijk begroet. Integendeel. Helaas hadden we de hospita "geërgerd" keek enigszins de indruk. We kregen de sleutel en al was ze verdwenen. De communicatie was erg moeilijk, omdat hier zeer weinig Engels wordt gesproken. Toen we in de tuin nog wilde een wijn in de avond te drinken, geen glazen, een licht waren ons, etc. bracht. Dus zaten we in het donker en dronken onze wijn tandenborstel cups. De volgende ochtend we vervolgens linksaf, en we waren op zoek naar een hotel. Helaas hebben we niet welkom voelen. We waren de enige gasten. Misschien is het seizoen is nu voorbij langzaam. Er was ook geen restaurant service. Daarom kan ik niet prijs het restaurant, evenals activiteiten. maar de kamers waren zeer schoon en het ontbijt in de ochtend was zeer goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Incaffi reageert
    Buongiorno, mi dispiace niet siate stati totalmente soddisfatti del nostro agriturismo. Noi non siamo un hotel ma un agriturismo. L'attività principale è l'Azienda Agricola. In questo periodo è il ristorante chiuso durante la settimana perchè ci Stiamo Preparando per la raccolta delle uve. Mio Fratello parla inglese e io inglese e inglese. Noi non facciamo servizio bar, ma ci sono sempre bicchieri Puliti een disposizione per chi vuole bere il vino di nostra produzione. Niet per quello che si compra in altro luogo, quello lo potete bere duif lo avete comprato. Comunque grazie di avere il vostro tempo dedicato een noi per la recensione. Distinti saluti Goedemorgen, spijt me dat je niet waren heel tevreden met onze boerderij. Wij zijn geen hotel, maar een boerderij / agriturismo. De hoofdactiviteit is de boerderij. Gedurende deze tijd, is het restaurant gesloten tijdens de week, want we bereiden ons voor het oogsten van druiven. Mijn broer en ik spreek Engels en Duits. We beschikken niet over een bar, maar er is altijd schone glazen voor degenen die willen om de wijn van onze productie te drinken. Niet voor wat je koopt in een andere boerderij, die kan drinken, waar je hem kocht. hebben gewijd zeker dank u voor uw tijd om ons voor beoordeling. Met vriendelijke groet
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    10/09/2016

    Het is een groot genoegen om drie dagen door te brengen op de boerderij Incaffi - de hele familie is zeer gastvrij, de kamer was zeer comfortabel, en we eten heel goed in de binnenplaats aan de achterkant in de avond. De ligging tussen de wijngaarden is prachtig, en zou terug gaan volgende keer dat we in Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Incaffi reageert
    Bedankt voor de mooie beoordeling, het een genoegen om u te verwelkomen in ons huis was .... een warme groet Familie Delibori
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "stupendo"

    22/08/2016

    De kamers zijn zeer liefdevol en smaakvol ingericht! Gezellig en romantisch! Alles is er, wat je nodig hebt! Het eten was uitstekend! Dus men denkt een agriturismo! Je wordt wakker en kijk in de wijngaarden .. Mijn man en ik namen onze twee kinderen hier helaas slechts op doorreis voor een nacht, maar het was zeker niet de laatste keer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goede vakantie"

    29/05/2016

    Hoe zit het met ... Ik vond het geval x QS boerderij op zoek naar een plek om te verblijven, waar te gaan om Gardaland en de levende natuur park met mijn man en mijn dochter ... Ik QS website en de recensies hebben toevertrouwd ... Beste vrienden AS Het wordt gezegd in Rome tot een BOTTA pech. PLAATS Een opvallend goed eten gnocchi maar de eigenaar zijn fantastisch net als alle andere gerecht x Niet te vergeten de wijn die zij produceren de olie kegel jams SOTT heerlijk azijn te noemen .... Schoon, comfortabel, Peace hoffelijkheid rust, maar ook een grote uitgangspunt om diverse bezienswaardigheden te lanceren. We voelden ons "Bedorven". enige minpunt .. Het einde van de vakantie .... Zal zeker mijn dochter is al geboekt! Met dank aan alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Incaffi reageert
    Lieve Iris, dank u voor sfeervolle beoordeling. We hopen dat de gasten opnieuw te hebben in onze boerderij .... een knuffel Elisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "THUIS"

    22/03/2016

    Ik en mijn broer verbleven in deze boerderij komen uit Duitsland. Wij zijn een Duits-Italiaanse familie en vaak gaan we naar Duitsland om onze moeder te bezoeken. We vonden de boerderij Incaffi op zoek op het internet en het was een aangename verrassing ..... na vele kilometers was als het vinden van een ander huis. De familie verwelkomde ons met warmte en eenvoud. We hadden een diner en sliep geweldig. De volgende dag vertrokken we erg blij deze prachtige ontdekking te hebben gedaan .... zeker zullen ons podium kruising tussen Italië en Duitsland. Ook meldde waren de eerste gerechten sauzen en het schoonmaken van de kamers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Incaffi reageert
    Het maakt me blij om te weten dat onze boerderij was Vs smaak en je hebt goed geweest. Zie je volgende "transit" .... bedankt Elisa fam.Delibori
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte boerderij"

    24/05/2015

    Met mijn man waren op zoek naar een rustige plek om te verblijven eindelijk in vrede. We vonden hem op Incaffi. Het gebouw is erg leuk, de kamer zeer comfortabel, brandschoon, de kamers en al geperfectioneerd door het welkom en de gastvrijheid van de eigenaars. Niet te vergeten het voedsel dat we konden genieten van zowel het ontbijt en diner .... heerlijk te noemen. Fettuccine met heerlijke saus, gnocchi met tomaat-water geven, niet om de contouren ..... eenvoudig maar lekker te noemen. Voor degenen die weet hoe hij zijn eenvoud waarderen deze plek is goed voor de ziel ... we zullen zeker terugkomen. Ik raad je keep it up.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Incaffi reageert
    Dear Lady Barbara. Dank je wel. We zijn er trots op complimenten als deze te ontvangen, wetende dat de inspanning die we zetten. Een knuffel. Elisa en Gezin Delibori
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke familie boerderij"

    27/03/2015

    We waren in Verona voor agrarische zaken en wilden in een stad blijven, het was gewoon wat we zochten. Het is in een zeer kleine stad, omringd door olijfbomen en druivenwerven. Familie loopt de boerderij en het hotel in de warmste gastvrijheid. Schone en rustige sfeer. Heerlijk diner met alle lokale gerechten en huiswijn en olijfolie. Leuk ontbijt. Dank aan iedereen in Incaffi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo Incaffi reageert
    Bedankt Harika, we waren zeer vereerd om u te hosten. Wij zijn zeer vereerd dat u onze eenvoud hebt genoten. Ik hoop dat het een vaarwel is. Elisa e Famiglia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "op elk moment weer"

    31/10/2014

    We waren van de 04-10 augustus 2014 is er als gast en het heeft ons alle drie super gefallen.Vor al, de gastvrijheid, de vriendelijkheid en de warmte van de familie heel gefallen.Die kamers zijn eenvoudig maar voldoende. Alles was zeer schoon, de kamers werden dagelijks schoongemaakt. Het ontbijt was heerlijk en gevarieerd. Vooral geweldig vonden we de regionale Produkte.Abends kan er ook eten erg lekker, het allemaal zelf, maar toll.Wir waren eigenlijk daar als elders te eten. Als men de voorkeur aan de pizza is niets in de weg, want de omgeving is een geweldige pizzeria. De einzigst wennen aan de toegang tot de weg, maar na een paar dagen je went er wel aan en vind de manier waarop ook erg goed. Het Gardameer is niet ver weg, je moet altijd de auto, maar niet bemoeien, zodat men altijd elke dag te verkennen. In de omgeving is ook een groot winkelcentrum in de zaak is dat het weer niet meewerkt. Al met al een geweldige vakantie en we zullen zeker weer heen gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Incaffi reageert
    Beste Sabine en Lutz, heel erg bedankt voor het kiezen van ons en voor de waardering van onze eenvoud. We proberen altijd het beste dat we kunnen geven, en het is dit hoe je omgaat veel makkelijker met mensen behulpzaam en vriendelijk. Een dikke knuffel en hoop aan uw gezin op onze boerderij. Elisa, Emanuele, Gabriella e famiglia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kort maar perfecte vakantie"

    09/08/2014

    We verbleven voor 3 nachten, het vinden van gastvrijheid zoals alleen moeders kan bieden. Schoon en comfortabel (de koelkast ontbreekt maar u kunt naar de keuken), eenvoudige keuken met hoogwaardige producten die alle verwachtingen en eisen hebben voldaan. CI voelde me thuis dank aan al het personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Een beetje teleurstellend"

    02/08/2014

    A rustieke boerderij, gelegen in een rustige plek, misschien een beetje uit de hand. De managers zijn erg vriendelijk, en de kamers goed ingericht, hoewel het is toegewezen aan ons was misschien een beetje klein voor drie personen en een heerlijk ontbijt ... zo ver als het restaurant, het eten is home-stijl en goede kwaliteit, maar de prijzen zijn veel te hoog in vergelijking met de kwaliteit van het voedsel en het milieu.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Incaffi reageert
    Bedankt voor de reactie, dat is het toch van cruciaal belang in de helft. Zoals reeds aangekondigd dat hij aan zijn vrouw dat hij bezorgd op het moment van het betalen van de catalogusprijs wordt weergegeven op verschillende plaatsen in de kamer uitgedrukt. De terugroepactie is echter dat juist omdat je specifieke gerechten gemaakt uitgedrukt, op verzoek van zijn vrouw. De saus van de gnocchi (met vers geplukte tomaten uit de tuin zonder boter en olie), gegrilde groenten en gestoomde op zoek voor u om zo veel mogelijk te vinden op hun gemak. Onze grondstoffen zijn van de hoogste kwaliteit en onze eenvoudige thuis koken, waarschijnlijk verschillend van die zaken die vandaag de dag helaas de meeste mensen gewend zijn. Helaas Argentijnse we Angus (goedkoper dan rundveebedrijven in onze omgeving) kunnen we niet koken, want het is niet een product van Verona en Veneto zelfs. Wij zijn een boerderij en we moeten zich houden aan regels die helaas veel klanten niet weten. Wij weten dat wij de beste hebben gedaan als we al 22 jaar nu hebben gedaan. Regards Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten