contactModalFeedback

Agriturismo Le Ginestre di Lazise

Località Casa Roina, 37017 Lazise (Verona)

"Super"
Volgens 49 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "SUPER SCHÖNES WEINGUT."

    26/08/2019

    ALLES WAR SO UNCOMPLIZIERT ECHT ECHT ECHT EIN HERZLICHER WEINBAUER MIT SEINER SCHWESTER. DER WEIN DEN ICH DORT GEKAUFT HABE GENIESSE ICH UND DENKE AN DEN SCHÖNEN ORT ZURÜCK.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Singles
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Hartelijk dank voor deze mooie recensie.
    Tot de volgende keer!
    Valentijn
    Regarda Reizen
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische, ontspannen vakantie aan het prachtige Gardameer"

    08/09/2018

    Het was een fantastische, ontspannende vakantie. De plant op het wijnhuis Le Ginestre is zeer goed onderhouden, schoon en mooi gelegen. We willen graag alle betrokkenen bedanken. De wijn was uitstekend. We komen terug. Men kan de plant alleen maar aanbevelen. Bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Beste familie Göhler, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling, we zijn blij dat je onze wijn- en vakantieoord hebt gewaardeerd en je de volgende keer weer welkom zou heten! Groeten van het zonnige Gardameer Valentina - Regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Super leuke, zeer mooie omgeving, zeer goed onderhouden en schoon"

    30/06/2018

    Het complex heeft alles om te ontspannen en te herstellen. In het midden van de wijngaarden met een prachtig uitzicht op het platteland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Beste Eva, Bedankt voor je goede beoordeling. Ik ben tevreden dat ze van de Bardolino-wijngaarden hebben gehouden en van de goede wijn van Le Ginestre hebben genoten. Ik hoop dat ze nog een vakantie bij ons zullen doorbrengen. Vriendelijke groeten, Romina - Regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Super leuke vakantie"

    30/06/2018

    We waren eind mei met het gezin (2 volwassenen en 2 kinderen, 11 en 7 jaar). Het was prachtig in Le Ginestre, het appartement was leuk, het hele gebied met het zwembad de tuin en de heerlijke wijn was gewoon geweldig. Een hoogtepunt voor onze kinderen was natuurlijk de ezel "Baride" ... De gastvrouw was erg vriendelijk en zorgt voor alles. Als je het haar in de soep wilt doorzoeken dan is dat met de kinderen te voet slecht voor Lazise, ??omdat je ongeveer 300 meter direct op de drukke straat (zonder loopbrug) moet lopen. Al met al hebben we echt genoten van onze vakantie daar en zou op elk moment teruggaan naar Le Ginestre. Om op te noemen is in ieder geval de vlotte afhandeling van "Regarda Travel" (Romina Fontana)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Beste familie Steib, bedankt voor je goede beoordeling. De ezel heet "Paride" :-) We zijn tevreden Je hebt genoten van je vakantie op de boerderij Le Ginestre. Helaas, de eerste 300 meter naar het oude stadscentrum moet je over de hoofdweg lopen ... we horen dat er snel een fietspad komt, dat zou ideaal zijn. Tot de volgende keer. Vriendelijke groeten, Romina - Regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig gebied, zeer aardige mensen, geweldige plek"

    21/06/2018

    Echt een aanrader voor iedereen die Italiaanse flair wil ervaren. Te voet, het is goed in 20 minuten in het dorp, het gebied is zeer goed onderhouden en rustig, een groot zwembad en barbecues in een prachtig landschap van de wijngaarden. Het enige nadeel: als je met ons vieren zoals wij (2 kleine kinderen), is het een beetje lastig dat je min of meer maar één kamer hebt, omdat de scheidingswand naar het slaapgedeelte aan de bovenkant open is, dus tv-geluiden, enz. Liggen behoorlijk in het slaapgedeelte , We zouden toch terugkomen! Heel erg bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Geachte mevrouw Christina, bedankt voor uw goede beoordeling. Onze studio's zijn alle 32 mq dus we raden aan voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. De prijs is erg goedkoop voor 4 personen. De kracht van dit resort is het zwembad, de tuin, de barbecue en de wijnmakerij met goede wijnen. Tot de volgende keer, Romina, Regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 7
    "Goed"

    "grote terrein"

    23/12/2017

    Zeer mooie eigenaar en genoeg ruimte voor twee personen. Keukengerei beschikbaar, koffie als groter. Zeer schoon zwembad en goed onderhouden terrein. Helaas, fietsen zijn niet beschikbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Helaas Bedankt voor uw evaluatie, fietsen zijn niet meer aanwezig. Maar als de klanten ons te vragen, kunnen we de fietsen te reserveren. Met vriendelijke groet regarda Travel Team
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer aangename accommodatie."

    26/10/2017

    Het was een erg leuke vakantie in het Ginestre. Een eenvoudig maar zeer schone accommodatie. Zeer mooie verhuurder. Goede wijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Goedendag mevrouw R. en Danker gebruik maken van een paar minuten van uw tijd met een paar woorden op onze boerderij te schrijven! Dat is heel mooi en nuttig voor de andere gasten. Wij hopen u weer te zien! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooi vakantiepark"

    04/10/2017

    We hebben de 4e keer het hele huis was gebucht.Es als in voorgaande jaren een zeer mooie vakantie. Zeer mooie eigenaar en een geweldige locatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Goede dag Andrew, dank u voor uw evaluatie en dank u voor uw komst naar de 4e keer in onze boerderij! Tot de volgende keer dan .... met iets nieuws in de flats! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer mooie Winery; zeer mooie verhuurder"

    30/09/2017

    Er waren twee zeer aangename en rustige dagen in de wijnmakerij. Onze dochter was vooral dol op het zwembad en de ezel. We zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Halo familie K, hoe was je Chichi? Ik hoop dat u kunt de volgende keer voor een langer verblijf te komen en te genieten van al onze diensten! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische vakantie"

    24/09/2017

    Zeer goed onderhouden terrein; Het mooie landschap; zeer aardige mensen; We kunnen alleen maar aanraden Le Ginestre; Geweldig zwembad - belangrijk voor de kinderen !! Wij zeggen dank je wel !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    ... en wij zeggen veel dank aan u !! We wachten voor je weer naecstes jaar! Groeten van het Gardameer Valentina en Romina regarda Travel Lazise
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Opnieuw een droomvakantie!"

    01/09/2017

    Voor de tweede keer hebben we vier meisjes brachten onze vakantie in LeGinestre landhuis. Net als vorig jaar, het was prachtig op het landgoed, die wordt omgeven door grote wijngaarden. Naast ons waren alleen gezinnen met kind / kinderen aanwezig. Het was dus ook veel actie bij het zwembad. Het terras is prachtig gerenoveerd, met nieuw meubilair en luifel - zodat u altijd een schaduwrijke plek om te eten. De appartementen zijn allemaal mooi, gezellig en even klein, maar perfect passend, omdat je het grootste deel van de tijd buiten te merken. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt! De hospita was zoals altijd super aardig en behulpzaam! Wij komen terug volgend jaar zeker! Kijk er naar uit!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Halo Elisabeth! hoe was je reis terug? Ik hoop dat alles goed is. Ik ben erg blij dat u onze vernieuwde terras hebben gewaardeerd, we altijd proberen om iets voor onze gasten te verbeteren! Tot de volgende keer dan! Met vriendelijke groet regarda Travel Staff
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    29/08/2017

    Dit was de tweede keer bij Le Ginestre en zullen terugkomen. De volgende keer voor 2 weken. Onze jongens hebben altijd gespeeld in het zwembad. In de avond waren we samen in de tuin eten, genieten van de huiswijn en te ontspannen. Altijd op het hek daarmee de beminnelijke en vooral kinderen van ezels. Alle bestemmingen in het gebied zijn gemakkelijk bereikbaar. Het enige dat het wenselijk zou zijn in de zeer hete temperaturen zou airconditioning zijn. Anders, het was de perfecte vakantie voor ons.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Halo Ms. Berisha, hoe gaat het? Ik kan me niet toe aan deze beoordeling, ik dank u en wacht op je volgend jaar weer! ... want van de airconditioning proberen we iets = doen) Veel groeten van zonnig Gardameer Valentina en Romina regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig idylle zonder de drukte van het Gardameer"

    10/08/2017

    We zullen zeker weer terugkomen. Wie op zoek is naar rust, zonder grote mensenmassa's, is in goede handen hier. Grote schone accommodatie met een perfecte afvalscheiding :-). Barbecue onder een olijfboom, zwemmen in het zwembad in de avond 09:30 brood service dagelijks, gekoelde wijn elke avond ..... Omdat je je prettig voelt. Onze kinderen 4.8 had genoeg ruimte op het terrein en per dag. De ezels werden voeden. De grote Grundstückstor zeker van zijn dat ze niet konden draaien op de wat drukke straat. Barbara was echt een heel mooi gastvrouw en staan ??met woorden en daden. Omdat we hadden ongeveer 40 graden in de laatste dagen, zou airconditioning aardig veilig zijn en de slaapbank in de woonkamer is niets voor de rug. Misschien kun je nog een betere manier vindt u hier. We zullen zeker weer komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Goede dag Haase familie, want dit dank u zeer punctueel recensie! Tuin, zwembad, druiven en ... Haase worden altijd gewaardeerd door onze gasten! Dank ook voor de suggesties, werder we ervoor dat de overwegen. Met vriendelijke groeten en tot de volgende keer! Valentina en Romina regarda Travel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een goede tijd!"

    28/07/2017

    De accommodatie was erg mooi, met airconditioning zeer wenselijk zou zijn. Ook het lawaai van de straat 's nachts was even wennen. Ik denk dat als airconditioning aanwezig zou zijn, en het raam zou 's nachts gesloten blijven en het lawaai zou minder hoorbaar zijn. Net zoals een tip! :) De eigenares is zeer, zeer vriendelijk en meegaand. De faciliteit is mooi ,, het uitzicht op de wijngaarden, het gazon en het zwembad waren perfect. Het kleine appartement was schoon en alles wat beschikbaar is wat we nodig hadden was. Daarnaast is de weg naar de stad te voet is niet ver. De ezel komen we meteen naar de liefde. Dank je wel! Family Mitterwallner
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Geachte mevrouw betekent Wallner, dank u voor uw evaluatie. Dit jaar hebben we de nieuwe tuinhuisje, volgend jaar geïnstalleerd we proberen met airconditioning :-) Tot de volgende keer, Romina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspanning en rust"

    28/07/2017

    Hello! We waren er de tweede week van juli ... we waren de enige Italiaanse familie ... allemaal heel aardig zowel het landschap rondom de boerderij ... is echt een ontspannende plek, en goed geplaatst met andere landen rond, en Gardaland Nature Park in leven echt heel leuk. Barbara vriendelijk en zeer beschikbaar zijn, echt een fantastische persoon en wat over Parijs, de ezel? Een liefde mijn meisjes aanbeden hem ... jammer per week vliegt te snel !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
    Gentile Silvia, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Paris is eigenlijk de mascotte van onze gasten te leren kennen en bemind te worden :-) Volgende keer houden we het appartement voor twee weken !!! Goede dag Romina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten