Agriturismo Le Ginestre di Lazise

Località Casa Roina, 37017 Lazise (Verona) Code

Ligging en omgeving
8,8
Activiteiten/services
9,1
Accommodatie
9
A
Alessandro
augustus 2021
9
Super
We hadden een erg leuke tijd. Het huis, de tuin, het zwembad zijn zeer schoon en goed verzorgd. Mevrouw Barbara is erg aardig en heeft aandacht voor de behoeften van de klant. De enige kleine tip die niet van invloed is op het oordeel: het zou geweldig zijn geweest om ervoor te k... Meer lezen
Verblijf: 8/2021
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Hoi Alessandro,
dank u voor de mooie recensie, het was fijn u gehad te hebben
gasten in onze boerderij en dat u het naar uw zin had.
Ik hoop dat er in de toekomst nog andere gelegenheden zullen zijn.
Vriendelijke groeten
Barbara

(Vertaald met DeepL Translate)
SK
Sarah Kaindl
juni 2021
9,5
Super
We hebben erg genoten van ons verblijf. Het hele complex was goed onderhouden en Barbara was een ongecompliceerde, vriendelijke en behulpzame gastheer.
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 6/2021
Reiziger: Grote groepen
Vakantie: Enogastronomie
Ligging en omgeving
8,5
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Dank u Sarah voor de mooie recensie. Het was een genoegen jullie als gasten te hebben en jullie verjaardag te hebben gevierd.

Barbara & Marco
(Vertaald met DeepL Translate)
CF
Christian L÷FFEL
augustus 2019
10
Uitstekend
ALLES WAR SO UNCOMPLIZIERT ECHT ECHT ECHT EIN HERZLICHER WEINBAUER MIT SEINER SCHWESTER. DER WEIN DEN ICH DORT GEKAUFT HABE GENIESSE ICH UND DENKE AN DEN SCHÖNEN ORT ZURÜCK.
(Vertaald met DeepL Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2019
Reiziger: Singles
Ligging en omgeving
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Hartelijk dank voor deze mooie recensie.
Tot de volgende keer!
Valentijn
Regarda Reizen
(Vertaald met DeepL Translate)
FH
Familie GŲhler
september 2018
10
Uitstekend
Het was een fantastische, ontspannende vakantie. De plant op het wijnhuis Le Ginestre is zeer goed onderhouden, schoon en mooi gelegen. We willen graag alle betrokkenen bedanken. De wijn was uitstekend. We komen terug. Men kan de plant alleen maar aanbevelen. Bedankt.
(Vert... Meer lezen
Verblijf: 8/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Beste familie Göhler, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling, we zijn blij dat je onze wijn- en vakantieoord hebt gewaardeerd en je de volgende keer weer welkom zou heten! Groeten van het zonnige Gardameer Valentina - Regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
E
Eva
juni 2018
9
Super
Het complex heeft alles om te ontspannen en te herstellen. In het midden van de wijngaarden met een prachtig uitzicht op het platteland.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 5/2018
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
7
Accommodatie
9
Activiteiten/services
8,5
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Beste Eva, Bedankt voor je goede beoordeling. Ik ben tevreden dat ze van de Bardolino-wijngaarden hebben gehouden en van de goede wijn van Le Ginestre hebben genoten. Ik hoop dat ze nog een vakantie bij ons zullen doorbrengen. Vriendelijke groeten, Romina - Regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
FS
Familie Steib
juni 2018
9
Super
We waren eind mei met het gezin (2 volwassenen en 2 kinderen, 11 en 7 jaar). Het was prachtig in Le Ginestre, het appartement was leuk, het hele gebied met het zwembad de tuin en de heerlijke wijn was gewoon geweldig. Een hoogtepunt voor onze kinderen was natuurlijk de ezel "... Meer lezen
Verblijf: 5/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Beste familie Steib, bedankt voor je goede beoordeling. De ezel heet "Paride" :-) We zijn tevreden Je hebt genoten van je vakantie op de boerderij Le Ginestre. Helaas, de eerste 300 meter naar het oude stadscentrum moet je over de hoofdweg lopen ... we horen dat er snel een fietspad komt, dat zou ideaal zijn. Tot de volgende keer. Vriendelijke groeten, Romina - Regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
CR
Christina Rieback
juni 2018
9
Super
Echt een aanrader voor iedereen die Italiaanse flair wil ervaren. Te voet, het is goed in 20 minuten in het dorp, het gebied is zeer goed onderhouden en rustig, een groot zwembad en barbecues in een prachtig landschap van de wijngaarden. Het enige nadeel: als je met ons vieren zo... Meer lezen
Verblijf: 6/2018
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Geachte mevrouw Christina, bedankt voor uw goede beoordeling. Onze studio's zijn alle 32 mq dus we raden aan voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. De prijs is erg goedkoop voor 4 personen. De kracht van dit resort is het zwembad, de tuin, de barbecue en de wijnmakerij met goede wijnen. Tot de volgende keer, Romina, Regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
S
See
december 2017
7
Goed
Zeer mooie eigenaar en genoeg ruimte voor twee personen. Keukengerei beschikbaar, koffie als groter. Zeer schoon zwembad en goed onderhouden terrein. Helaas, fietsen zijn niet beschikbaar.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
7,5
Accommodatie
8
Activiteiten/services
6,5
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Helaas Bedankt voor uw evaluatie, fietsen zijn niet meer aanwezig. Maar als de klanten ons te vragen, kunnen we de fietsen te reserveren. Met vriendelijke groet regarda Travel Team
(Vertaald met Google Translate)
R
K. Rubly
oktober 2017
8
Zeer goed
Het was een erg leuke vakantie in het Ginestre. Een eenvoudig maar zeer schone accommodatie. Zeer mooie verhuurder. Goede wijn.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 10/2017
Reiziger: Paren en verloofden
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
8
Activiteiten/services
8
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Goedendag mevrouw R. en Danker gebruik maken van een paar minuten van uw tijd met een paar woorden op onze boerderij te schrijven! Dat is heel mooi en nuttig voor de andere gasten. Wij hopen u weer te zien! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
(Vertaald met Google Translate)
AU
Andreas und Freunde
oktober 2017
9
Super
We hebben de 4e keer het hele huis was gebucht.Es als in voorgaande jaren een zeer mooie vakantie. Zeer mooie eigenaar en een geweldige locatie.
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 9/2017
Reiziger: Vriendengroepen
Vakantie: Enogastronomie
Ligging en omgeving
9
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Goede dag Andrew, dank u voor uw evaluatie en dank u voor uw komst naar de 4e keer in onze boerderij! Tot de volgende keer dan .... met iets nieuws in de flats! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
(Vertaald met Google Translate)
K
Kupfer
september 2017
8
Zeer goed
Er waren twee zeer aangename en rustige dagen in de wijnmakerij. Onze dochter was vooral dol op het zwembad en de ezel. We zullen zeker terugkomen
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
7
Accommodatie
9
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Halo familie K, hoe was je Chichi? Ik hoop dat u kunt de volgende keer voor een langer verblijf te komen en te genieten van al onze diensten! Veel groeten van zonnig Gardameer regarda Travel Staff
(Vertaald met Google Translate)
H
GŲhler
september 2017
10
Uitstekend
Zeer goed onderhouden terrein; Het mooie landschap; zeer aardige mensen; We kunnen alleen maar aanraden Le Ginestre; Geweldig zwembad - belangrijk voor de kinderen !! Wij zeggen dank je wel !!!
(Vertaald met Google Translate) Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
... en wij zeggen veel dank aan u !! We wachten voor je weer naecstes jaar! Groeten van het Gardameer Valentina en Romina regarda Travel Lazise
(Vertaald met Google Translate)
E
Elisabeth W.
september 2017
9
Super
Voor de tweede keer hebben we vier meisjes brachten onze vakantie in LeGinestre landhuis. Net als vorig jaar, het was prachtig op het landgoed, die wordt omgeven door grote wijngaarden. Naast ons waren alleen gezinnen met kind / kinderen aanwezig. Het was dus ook veel actie bij h... Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Vriendengroepen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
9
Activiteiten/services
9
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Halo Elisabeth! hoe was je reis terug? Ik hoop dat alles goed is. Ik ben erg blij dat u onze vernieuwde terras hebben gewaardeerd, we altijd proberen om iets voor onze gasten te verbeteren! Tot de volgende keer dan! Met vriendelijke groet regarda Travel Staff
(Vertaald met Google Translate)
SB
Sarah Berisha
augustus 2017
10
Uitstekend
Dit was de tweede keer bij Le Ginestre en zullen terugkomen. De volgende keer voor 2 weken. Onze jongens hebben altijd gespeeld in het zwembad. In de avond waren we samen in de tuin eten, genieten van de huiswijn en te ontspannen. Altijd op het hek daarmee de beminnelijke en voor... Meer lezen
Verblijf: 8/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Met kinderen
Ligging en omgeving
8
Accommodatie
10
Activiteiten/services
9,5
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Halo Ms. Berisha, hoe gaat het? Ik kan me niet toe aan deze beoordeling, ik dank u en wacht op je volgend jaar weer! ... want van de airconditioning proberen we iets = doen) Veel groeten van zonnig Gardameer Valentina en Romina regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
H
I.Haase
augustus 2017
10
Uitstekend
We zullen zeker weer terugkomen. Wie op zoek is naar rust, zonder grote mensenmassa's, is in goede handen hier. Grote schone accommodatie met een perfecte afvalscheiding :-). Barbecue onder een olijfboom, zwemmen in het zwembad in de avond 09:30 brood service dagelijks, gekoe... Meer lezen
Verblijf: 7/2017
Reiziger: Gezinnen met kinderen
Vakantie: Relaxen
Ligging en omgeving
10
Accommodatie
10
Activiteiten/services
10
Antwoord van de host
Agriturismo Le Ginestre di Lazise reageert
Goede dag Haase familie, want dit dank u zeer punctueel recensie! Tuin, zwembad, druiven en ... Haase worden altijd gewaardeerd door onze gasten! Dank ook voor de suggesties, werder we ervoor dat de overwegen. Met vriendelijke groeten en tot de volgende keer! Valentina en Romina regarda Travel
(Vertaald met Google Translate)
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten