contactModalFeedback

Agriturismo Antico Casale - Colli di San Pietro

Via Cermenna, 45, Piano di Sorrento 80063 Piano di Sorrento (Napels)

"Super"
Volgens 37 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende plek met heerlijk eten en zeer vriendelijke gastheren"

    14/10/2018

    Ik bleef daar met mijn vriendin voor 3 nachten en we hadden de beste tijd! geweldige kamer, eten en service. we vroegen om het recept panna cotta en de chef-kok gaf ons een gedetailleerde introductie hoe het te maken ... dat is hoe de service was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Moeilijk om te verdienen!"

    04/05/2018

    Perfetto! We hebben gehuurd op Salvatore na uitgebreid onderzoek (beoordelingen) voor een week (begin april). Hoewel het risico hoe dan ook laag was, waren we absoluut positief verrast. De locatie, het eigendom, de kamer, het eten, het team, de zorg - alles top! Het Antico Casale ligt precies op de heuvel tussen de zeezijde van Sorrento en de kust van Amalfi. Beide zijn goed - ook met de bus, die sterk wordt aanbevolen - om te bereiken. Als startpunt voor excursies perfect, maar ook 's middags weer om naar Sorrento en Marina Grande te rijden voor het diner om van een wijn te genieten. Voor een aperitief voor het diner, maar ook het terras van de Antico Casale wordt aanbevolen - met uitzicht op de rode zon zinkend in Capri in de zee ... ? Het eten van de Antico Casale mag niet worden gemist. We kunnen alleen maar eens zijn met de enthousiaste opmerkingen van de andere reviewers. Het eten is zeer authentiek, dus nauwelijks op een menu en extreem lekker. En na het avondeten: een zelfgemaakte limoncello of mandarinetto - hhhmmm! En: je komt heel snel in contact met de andere (internationale) gasten, wat ook heel verrijkend is. We kunnen Salvatore en zijn team alleen maar bedanken voor de geweldige vakantie en de waardevolle tips voor excursies en trektochten, en we kunnen ons absoluut voorstellen dat we terugkomen. TOP: 10/10 punten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte plek om te verblijven om de Amalfikust te zien"

    15/11/2017

    In de heuvels boven Sorrento ligt dit gastvrije Agriturismo met op een Olive Orchard en een kleine biologische boerderij. Het was het olijfoogstseizoen dat de ervaring nog authentieker maakte. Salvatore, zijn broers, moeder en chief kon niet vriendelijker en informatief zijn geweest. Het uitzicht op de kustlijn van Sorrento met Capri op de achtergrond leende zich tot de meest pittoreske omgeving denkbaar. We hadden een auto die we huurden op de luchthaven Fiumicino in Rome die alles toegankelijk en handig maakte. Wij waren er eind midden oktober, waardoor het rijden redelijk, zelfs aangenaam was. De kamers waren brandschoon en de onze was groot. Ontbijt had een overvloed aan keuzes en diner een drie-gangen maaltijd gemaakt van groenten uit de tuin, rundvlees, kip en pasta. Altijd lekker, inclusief zelfgemaakte limoncello en wijnen. De eerste dag reden we naar Ravello aan de kust en vonden de rit ongelooflijk gemakkelijk omdat het buiten het seizoen was. Geen gekke ontmoetingen. We sloeg wijselijk Positano en Amalfi over en maakte een weg naar Ravello waar we naar de Chimbrone Villa gingen om het beste uitzicht te krijgen in de omgeving, Terazzo del Infinito. We zwierven door de tuinen en genoten van de sfeer. Daarna verkenden we de steegjes en winkels. Er zijn concerten om 's avonds bij te wonen. We reden terug op de schilderachtige route en het was een geweldige rit. Bij onze terugkeer keken we naar Salvatore en zijn bemanning die Olijven plukten en verzamelden om naar de olijfpers te worden gebracht. Omdat de olijven op de hellingen groeien, hebben ze een unieke manier van oogsten. We hielden van deze ervaring. We verkenden de stallen en zagen de koeien, kippen en varkens. De vegetarische tuin was ongelooflijk met zucchinis op steroïden. Verbazingwekkend. De volgende dag wij namen een particuliere boot naar Capri door Lino tours die ons nam naar de baaien en grotten en wij dan een dierenriem namen van de boot naar piccolo Marina recht in een restaurant overheen het strand gebied. We wandelden de berg op naar de top van Capri om het uitzicht te zien en haastten zich snel naar de rustige Piccolo Marina weg van de drukte. Het beste deel was om het eiland per boot en geniet van de verbazingwekkende rotsformaties en landschap. Sterk aanbevolen. Daarna zijn we voor anker gegaan in Sorrento en zijn we naar het ontspannende en schilderachtige thuis ver van huis gereden bij Antico Casale Colli di San Pietro. Een genot om elke avond terug te keren. De volgende dag gingen we naar Paestum, de best bewaarde Griekse tempels ter wereld. Je moet, moet daar heen gaan !!! De reis waard! De dag nadat we de hop on hop off boot naar de toeristische valkuilen van Positano en Amalfi hadden genomen, is het prachtige en ontspannende uitzicht op de kustlijn vanaf de kust. Positano is schilderachtig maar druk en vaak onvriendelijk. Amalfi heeft de basiliek die het hoogtepunt is. Toen namen we de boot terug met haltes. Het is een langzame boot, ontspannend en zeker beter dan proberen te parkeren in deze twee drukbezochte dorpen. We keerden terug naar onze prachtige Agriturismo om nog een fantastische maaltijd en uitzicht op de kustlijn. We voelen ons gezegend dat we de ervaring hebben gehad om op Salvatore's Farm te verblijven en zullen onze vele gesprekken met hem onthouden die de technieken voor olijfgroei en plukken delen. Het was puur plezier. Hartelijk bedankt!!! Het maakte ons bezoek geweldig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Laat, die niet beter kunnen zijn, in een Agroturismo operatie waar de gasten heeft de hoogste prioriteit."

    03/10/2017

    Onze groep van vijf koppels, die geen van allen nog in Campania wilde enkele van de hoogtepunten van dit gebied te verkennen in negen dagen. Reeds bij de voorbereiding waren we goed geïnformeerde en energieke Salvatore Persico ondersteund. Tijdens ons verblijf, onze verzoeken werden bijna "uit de ogen" ons. De ligging van het huis is prachtig, het is stijlvol en de kamers zijn ruim, sommige met uitzicht op de Golf van Napels. De receptie werd überwätigend en elke avond werden we verrast door de keuken met fantasierijke menu's, sommige met Napolitaanse specialiteiten. De shuttle service van het huis zorgde ervoor dat we snel kwam tot de bushaltes, treinstations, uitgangspunten van onze wandelingen of naar de haven. In elke moeilijkheid geholpen Salvatore ons. Niet alleen hij, maar ook de andere leden van de familie Persico en de mensen in het huis en keuken gaf ons het gevoel dat ons welzijn is een topprioriteit voor u. Dit was niet onze eerste gezamenlijke groep tour. We hebben tot nu toe nog nooit zo comfortabel als met familie Persico. Dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs in de buurt van Sorrento"

    06/07/2016

    We waren enthousiast over consequent: de locatie van de boerderij, de familiale sfeer, de vriendelijke ontvangst, het uitstekende eten en de mooie en schone kamers. Salvatore en familie Persico weten hoe om te zorgen voor hun gasten mogelijk te maken. De ligging van de boerderij met uitzicht op de Golf van Sorrento - elk 8 km naar Sorrento en Positano - is uniek. De kamers zijn ruim, schoon en bieden veel ruimte in de vakken. Zowel het ontbijt en diner worden vers bereid voornamelijk uit eigen producten. De vreugde bereiden hun eigen producten en familie recepten, u kunt vertellen door de gastheren. En als u op zoek bent naar tips voor recreatieve uitstapjes, wandelingen en verborgen baaien Salvatore dood met raad en daad. Gewoon mooi !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het beste"

    26/03/2016

    Onze volwassen familie van 5 had een verrassend heerlijk 4 nachten verblijf in Antico Casale. Het eten was heerlijk; Accommodaties waren comfortabel, ruim en gemoderniseerd; Het platteland en de boerderij waren mooi en een handige korte heuvelachtige wandeling naar de gecentraliseerde buslijn. Naast wat je hoopt in het kiezen van een verblijfplaats terwijl u op vakantie bent, zijn onze gastheren wat ons verblijf in Antico Casale het beste heeft gemaakt. Wees bij de familie Persico bij hun Agriturismo een duidelijk hoogtepunt tijdens onze 10 daagse reis naar Italië!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Wij adviseren!"

    07/11/2015

    Ik en mijn vrouw brengen hier een paar nachten door. Het is een erg vriendelijke en gastvrije plek, dankzij de mooie familie die de boerderij loopt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Jolanta Grunert"

    30/08/2015

    Mooi, perfect in elk detail! Tweede opeenvolgende vakantie, overleed in het oude huis, voor onze familie en, in de eerste plaats voor onze 2 jaar oude zoon en een half, is een succes geworden. Relax absoluut met het prachtige uitzicht over de zee, vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren, lekker en echte Angelo keuken (dank u!). We vonden onszelf opnieuw als thuis. We raden aan gezinnen met kinderen, we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous!"

    29/08/2015

    Uit Zwitserland kwamen we bij deze plek van rust en comfort. werden we begroet waarom ga je niet doen in Zwitserland. Salvatore, Mario, Angelo en zijn moeder waren voortreffelijk met ons en hun altijd behulpzaam en accuraat advies. We aten als een koning! Dank u voor deze week en wij hopen u binnenkort Letizia Nico en Pascal
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    15/07/2015

    We werden hartelijk ontvangen door Salvatore en zijn familie ontvangen en hebben een leuke en ontspannen week doorgebracht. De boerderij complex is rustig, weg van het verkeer chaos van de kustweg, in een grote tuin. De kamer was erg mooi en zeer schoon. Er was een dagelijkse handdoeken. Het ontbijt was zeer goed Italiaans met zelfgemaakte jam en zelfgemaakt gebak. Salvatore was een liefdevolle gastheren en al onze vragen met geduld en aandacht beantwoord. Hartelijk dank en vriendelijke groeten vanuit München
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een plezier"

    01/06/2015

    Er waren 6 [volwassenen] samen reizen en we brachten de nacht hier. Het was echt de hoge kwaliteit van onze reis [afgezien van de schoonheid van de kustrit zelf]. De Keepers waren geweldige gastheren en zeker een van de beste maaltijden die ik tijdens Italië had gehad. Ik vond deze plek weer, zoals we daar 2 jaar geleden waren, maar ik moest het voor mijn vrienden vinden die op hun honingsmaan zullen zijn
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Antico Casale - Colli di San Pietro"

    26/05/2015

    Vijf sterren voor Salvatore en zijn familly. We hebben veel gevraagd en kreeg altijd een vriendelijk antwoord. Ontbijt was goed en op aanvraag kreeg ik alles waarvoor ik vroeg. Salvatore jouw omelet is geweldig! Het is moeilijk te vinden, maar de locatie is geweldig. En om de Amalfi kust te ontdekken met een Italiaanse auto is een uitdaging, maar ik zou het altijd weer doen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo authentiek en vriendelijke"

    29/03/2015

    Zeer goede camping op een ideale locatie voor een bezoek aan de kust van Amalfi en Sorrento, zeer goed, authentieke gerechten in een familiale sfeer! Vriendelijke eigenaren en goede kamer. Tutto posto. We willen graag terug te komen. Cornelia e Jürgen Di Germania
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "magische plek"

    23/09/2014

    Ik was het oude huis vorige week en vier dagen waren geweldig, de plaats is 'prachtig en gastvrij, de eigenaars zeer vriendelijk en de keuken en' excellent ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend, aan te bevelen voor gezinnen met kleine kinderen"

    08/09/2014

    buitengewone welkom, authentieke keuken, ruime en schone kamers. De beschrijving op de website komt overeen met de werkelijkheid. Allemaal leuk en vriendelijk. We verbleven hen wordt een gezin met een kind van 1 jaar en een half en hadden een geweldige tijd. Child werd betoverd door boerderijdieren, volgzame hond Zeffira, veel games, het kleine bedrijf Antonino ... Het ontbijt was overvloedig met warme croissants en zelfgemaakte jam. Het adembenemende uitzicht op de kust van Amalfi. In de avond hebben we wandelingen in Sorrento die op slechts vijf minuten met de auto. Andere locaties zijn heel dichtbij, zoals Positano, Amalfi en Nerano. Kortom, dit alles maakt Antico Casale een faciliteit om aan te bevelen aan alle gezinnen met kinderen die willen een rustige vakantie door te brengen in het midden van de natuur! Thanks! Jolanta, Maurice en weinig George.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten