contactModalFeedback

Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo

via Fornaci 1/A, Fogliano Redipuglia 34070 Fogliano Redipuglia (Gorizia)

"Zeer goed"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7,8/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "spectaculaire"

    09/10/2017

    Een paradijs voor liefhebbers van natuur en geschiedenis, prachtige plek, charmant, sprookje, om te proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo reageert
    Dank u voor uw compliment en we hopen u te mogen verwelkomen in de toekomst opnieuw in de tussentijd, goed herfst!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "We waren erg teleurgesteld - zeer onwelkomend en onbeleefd receptie"

    07/09/2016

    We boekten voor een week in het agriturismo. De check-in tijd is tot 7 uur, dus ik schreef om te controleren of het goed zou zijn om ons rond 20:30 uur te arriveren, omdat we vanaf het Verenigd Koninkrijk aankwamen en onze vlucht niet landde tot de late namiddag. Ik heb uitdrukkelijk gezegd dat we niet met de boeking zouden kunnen doorgaan, tenzij we later incheckten. We waren vertraagd en probeerden te telefoneren en te tekenen om onze 'hosts' te waarschuwen dat we rond 8.45 uur zouden aankomen (nauwelijks de middernacht). Om het minste ongemak te creëren stopten we niet voor avondeten, ondanks het feit dat we twee jonge kinderen hadden (3 en 5) - toen we aankwamen vroegen we heel beleefd of we de formaliteiten uitlegten, enz. Uit de ochtend nadat we voor hadden gereisd Bijna 12 uur en de kinderen hongerden. En daar was onze gastheer ongelooflijk (en schandalig) onbeleefd, geklaagd dat we aankwamen wat we wilden dat we te laat waren dat gasten altijd deed wat ze wilden enz. Enz. Dit ondanks dat ik me zei dat met zijn zoon vooraf was afgesproken. De onbeschoftheid waarmee we werden ontmoet was zodanig dat het ons hele verblijf beïnvloedde. Niemand kwam de volgende dag om de excuses te vragen (zoals we zouden hebben verwacht); Ik moest contact opnemen met de eigenaar om hen te vragen of ze onze paspoortgegevens wensten (een wettelijke verplichting in Italië), we werden nooit de rondleiding van het pand aangeboden enz. Voor ons verblijf - de appartementen zijn ingericht met de basis Twee messen voor vier gasten, hetzelfde met servies enz.) En de slaapbank is ongelooflijk ongemakkelijk, om het moeilijk te maken om te slapen. Het zwembad is erg klein (wat voor ons ok was, want onze kinderen waren even klein) en kunnen niet geopend worden tussen 1 en 3 uur (om redenen die moeilijk te begrijpen zijn, maar dan is dit weer een plek die heel erg lijkt op 'regels' 'En behandelt zijn gasten als een overlast). Op een positieve noot is de locatie mooi en dat deel van Friuli fascinerend - maar er zijn veel andere agriturismi in de regio die welkom kunnen zijn (het is onmogelijk om minder te zijn).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo reageert
    Excuses voor het ongemak. Samsa Familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      0,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    14/03/2015

    Geweldige plek om te rusten, zeer mooi, eenvoudig mensen te komen. Eigenlijk hebben we niets willen om erover te schrijven in het openbaar, zodat de plaats zo mooi en stil als hij blijft, maar in het belang van de eigenaar hoef je alleen maar om het te promoten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Biologische boerderij in typische landschap"

    18/11/2014

    We brachten een week in deze uitzonderlijke Gegend.Nach naar Trieste, Aquila, Sistina en Grotta Gigante we altijd graag terug naar de rust van de Karst landschap met koeien, ezels en schapen. De onverharde weg naar de boerderij wordt gebruikt om - maar het is juist in de Karst. De inrichting van de kamers is eenvoudig, maar praktisch en het is er allemaal. De zorg is uitstekend. (Ik heb een één uur durende rondleiding Karst ophelderingen!) Ideaal voor mensen die rust en dicht moeten culturele hoogtepunten (Triëst, Aquila) op zoek naar een rustige, typische wijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hoogten Polazzo"

    18/10/2014

    hallo zijn michele mazzone, ik ben naar Polazzo komen van 18 augustus - 22 augustus en ik heb gemaakt van de gekke-koeienziekte groep Polazzo. je boerderij I'i liefde
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte vakantie ontspanning!"

    24/08/2014

    De Rural Park Heights Polazzo is een ware oase van rust voor wie op zoek is naar een ontspannen vakantie, inademen van frisse lucht en genieten van de rust van de geest. Het park is zeer uitgebreid en je kunt het bezoek gratis dankzij de beschikbaarheid van de eigenaar uit te leggen alle functies van deze fantastische karst landschap, rijk aan vegatazione en grasland (koeien, ezels en schapen). De accommodatie is ruim en comfortabel voor de hele familie, waar voor z'n geld. Er is een sterke focus op ecologie en bescherming van het milieu, een echte boerderij certificaat. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van zowel de eigenaar en van het kind maakte dit een onvergetelijke vakantie, in het bijzonder voor mensen zoals ons heeft een beetje van een paar maanden. Zeker zijn we snel terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "beoordeling"

    13/08/2014

    Parco Rurale is een heel goede plek om te verblijven, heel rustig, mooi uitzicht, mooie geluiden van cowbells en ia-zeggen ezels, het appartement is klein maar perfect. MAAR, we hadden een slechte ervaring met de eigenaar: we hebben niet door de regels gehandeld, onze kinderen speelden met de bal in de buurt van het zwembad en ze sprongen in het water, hij kwam niet naar ons toe en zei ons 'alstublieft Doe dat niet ', maar doe de volgende dag een papier met de regels, eerst op onze muur, op de keukentafel. Toen mijn man erover wilde praten, zei hij dat het allemaal werd geregistreerd (we denken aan de camera omdat het zwembad aan de andere kant van het gebouw ligt). We wilden vertrekken omdat het voelde alsof we constant door 'big brother' werden gekeken. Ons advies: ga er niet mee met kinderen tussen 8 en 14 jaar, het speelveld voor hen is niet zo spannend en als je niet in het zwembad kunt spelen, is het ook leuk voor ons, die ouders voortdurend zeggen: wees stil Doe dit niet, doe dat niet! Deze (slechte) ervaring heeft zeker ons verblijf daar beïnvloed!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo reageert
    Goedemorgen mevrouw Karin, betreuren wij dit uw "slechte" ervaring, maar wij zijn van mening dat onderwijs is erg belangrijk, vooral als je rond andere mensen, die in dit geval zijn in onze bio-boerderij ontspannen. Dit uw account wil niet aan de regels te respecteren van co-existentie in onze biologische boerderij gericht is erg anarchistisch, maar vergeet niet dat op het moment van boeking van ons voorstel was heel duidelijk, evenals de regelgeving altijd wordt weergegeven op onze website, opgehangen in de receptie en overhandigd aan de gasten bij aankomst met lokale informatie. Ours is een plek om te ontspannen in de natuur, als men de verwarring gaat niet in een bio-boerderij, maar in een toeristisch dorp (waar je kunt veroorloven om zelfs dispensers breken voor zeep en muskietennetten zoals u hebt gedaan) zoekt. Wij betreuren het ook dat alleen je familie niet heeft genoten van de rust van onze biologische boerderij. Met vriendelijke groet, Familie Samsa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust op slechts een steenworp afstand van alles"

    15/07/2014

    In tegenstelling tot veel Italiaanse managers van de Samsa gezinsbedrijven op een voorbeeldige manier interpreteert het concept van bio-boerderij. Het gebouw bestaat uit een fatsoenlijke appartementen met badkamer, kitchenette en een eigen veranda met een slaapkamer. Gasten zwembad en speeltuin. Op verzoek kunt u een bezoek van het bedrijf raad van milieuvriendelijke elektrische bussen. Het Landelijk Park is prachtig geïsoleerd op een groene heuvel van het Gorizia Karst, achter Redipuglia, waaronder Sagrado en Doberdob. Het kan worden gebruikt voor doeleinden vakantie van totale ontspanning in contact met de natuur, of als een rustige uitvalsbasis voor een bezoek aan Venetië -Giulia, Friuli en Slovenië. Met afstanden van 5 minuten tot minder dan een uur kunt u een bezoek, het Heiligdom van Redipuglia, het themapark van de Grote Oorlog in Monfalcone het natuurreservaat van Cona aan de monding van de Isonzo, Palmanova, de Riviera van Trieste, Triëst, Istrië Grado lagune, de Tweede Friuli, Caporetto, de grotten van Postojna en het nabijgelegen Predjama kasteel, de Škocjan grotten, Caporetto en nog veel meer. In een uur van de snelweg komt u in Ljubljana, de hoofdstad van de adem Centraal-Europese prachtige jong maar briljant Slovenië. Sterk aanbevolen aan iedereen op zoek naar iets anders dan de gebruikelijke vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo reageert
    Dank u, het is altijd een plezier voor ons om nieuwe mensen te leren kennen en om "small talk" uit te wisselen en bekend maken ons land. In de hoop om u te verwelkomen in de toekomst op een andere gelegenheid, sturen we een warme groet. Davide Samsa en Gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Allan & Lucia"

    22/12/2013

    We hebben een reservering gemaakt en voor 9 nachten betaald. Na 2 nachten hebben we besloten om andere accommodaties te vinden omdat het Agriturismo onbevredigend was. Er was moeilijk om andere accommodatie op korte termijn te vinden en we vertrokken na 4 nachten. Het appartement was koud en vochtig en donker, en er was een tijdsbeperking op het gebruik van verwarming waardoor we het appartement niet drogen en verwarmen. De verwarming werd centraal geregeld door de eigenaar, zodat het in de ochtend en avond alleen kort was. Ook was er beperkte elektrische capaciteit om apparaten in te sluiten, zodat bijvoorbeeld een haardroger niet kon worden gebruikt. De interne verlichting was van zeer lage helderheid. Er werd geen gedeeltelijke terugbetaling aangeboden. We zouden dit Agriturismo niet aanraden, vooral in koeler / natte tijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Parco Rurale Alture di Polazzo reageert
    Beste familie Watkinson, Wij betreuren zijn opmerkingen, als we het hart en de ziel in ons werk zetten en proberen ons best te doen om u tijdens uw vakantie aangename momenten door te brengen. Wat het appartement betreft, begrijpen we niet hoe het koud, vochtig en donker kon zijn, aangezien uw verblijf 17 tot 26 mei was, in een appartement naar het zuiden, in een tijd van jaar wanneer de zonuren bijna volkomen zijn en hoge temperaturen niet toestaan De hitte om zich te propellen. Als hij had gewaarschuwd dat het appartement niet naar zijn zin was, zullen we graag een andere plaats in de buurt proberen, misschien in een hotel. We zullen onszelf verbeteren, kritiek, hoewel niet aangenaam, ze zijn nog steeds constructief en nuttig. We hopen dat u een paar goede dagen doorbrengt en ons een tweede kans geeft. Samsa familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie - grote kansen"

    17/09/2012

    De biologische boerderij is een prachtige gelegenheid om een ??vakantie te nemen. Zonder kinderen naar de beste appartementen in de richting van het weiland te kiezen. Hier heeft men een balkon en vrij veel rust met een prachtig uitzicht. Met kinderen, de speeltuin kant is ideaal. Het heeft een terras, kan direct lopen naar de straat omheinde speelplaats waar de kinderen - en na een korte tijd om de andere levende aan deze kant van de kinderen. Dus contact op met de speelkameraadjes snel kom op. Door het zwembad en het prachtige landschap kan men heel goed voor dagen blijven alleen op de boerderij. Maar ook over excursies geen gebrek: Trieste, de nabijgelegen Sloveense bergen en grotten, het grind strand van Monfalcone naar Slovenië, het strand van Grado naar Venetië - zelfs drie weken zomervakantie, zijn hier te kort ... Op maandag is er een reis met de trekker en oplegger op de weilanden, die u moet plannen opgenomen! Door het veranderen gebruikt het weiland is het ook een paar keer de moeite waard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dank"

    20/01/2012

    Een oprechte en hartelijke dank voor de gastvrijheid, vriendschap en sereniteit dat Paulus en familie ons hebben gegeven. We hopen dat het nieuwe jaar om terug te komen en hebben meer tijd om de rust en de schoonheid van Polazzo en karstgebieden genieten. Tot snel weerziens. Fabrizio Ombretta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastische vakantie"

    06/09/2011

    we hadden een geweldige tijd in vier. Daar gaan we weer! Mr. Thanks. Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "paradijs op de Karst"

    22/08/2010

    mooi paul en zijn familie ontvangt u in een oase van schoonheid en rust! allemaal echt fantastisch, een paradijs alles wat er gaan, het is de moeite waard pena.ciao paul en nogmaals bedankt om terug te keren .spero ancora.e het plastic is er nog steeds?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2008
  • 10
    "Uitstekend"

    "ons weekend op een boerderij in Italië"

    02/06/2009

    Het was een prachtig weekend jammer dat we slechts drie dagen, de familie was erg behulpzaam en vriendelijk, een prachtige plek, midden in de natuur, dieren, wandelpaden zeer mooi en interessant xi kinderen, heb ik niet denk ik bij mezelf te genieten van zo veel .
    Onder de 10 dagen we terugkeren ... we hebben de brug van Corpus Christi ... al gereserveerd gaan daar met hun kinderen en hond (als je die hebt) !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig plek"

    02/04/2009

    De familie Samsa is geweldig. Ze hebben uitstekende honing en wijn te koop. Het appartement was schoon, goed formaat en mooi verwarmd omdat het weer koud en regenachtig was. Ze hebben een verscheidenheid aan dieren om te kijken en te bewonderen, vooral als je kleine kinderen hebt zoals ik. Mijn kinderen waren vooral dol op Birba, het paard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten