contactModalFeedback

Agriturismo Casale Poggio del Tiglio

via San Giovannello 1B, Fleri 95029 Viagrande (Catania)

"Super"
Volgens 89 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijke ervaring"

    24/12/2019

    Omgeven door de natuur en gemaakt van een oude molensteen, heeft deze prachtige boerderij ons in staat gesteld om een fantastische middag en nacht door te brengen met onze kleine.

    Het familiemanagement heeft het geheel echt uniek en bijzonder gemaakt. Het eten, bereid met toewijding en smaak door de eigenaar voor het diner, was uitstekend en echt lekker, verfijnde ingrediënten bereid met eenvoud en liefde voor het koken. Elke cursus werd gepresenteerd en "uitgelegd" voordat we ervan konden genieten.

    De locatie waar we dineerden had uitzicht op de kust waar je de maan kon bewonderen die op de zee reflecteerde, een spektakel!
    Het meest magische aan de ervaring was de grote stilte rondom het hele bouwwerk.

    Voor ons kind vonden we met plezier veel spelletjes en draaimolens in het midden van de bomen direct naast de kamer.
    De kamer is klein, maar absoluut comfortabel.

    De aanwezige honden, maar liefst 7, hebben nooit moeite gedaan, integendeel, ze zijn een prettig gezelschap geweest.
    In de ochtend konden we ook de paarden en een kleine ezel bewonderen in de kleine stallen van de boerderij.

    Ik denk dat we in de toekomst terugkomen, al was het maar om aan de chaos van de stad te ontsnappen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Dank u wel!
    Uw recensie vult ons hart met vreugde en dankbaarheid. We proberen altijd een ervaring van sereniteit en vreugde te beleven en we zijn blij dat het ons gelukt is.
    We wachten op u.
    altijd dankbaar

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2,5
    "Slecht"

    "Zeer slechte ervaring"

    21/11/2019

    Wij (18 mensen) arriveerden op een zware regenachtige dag en kregen geen toegang tot het huis voordat we onze auto's naar de goede parkeergarage beneden de heuvel hebben verplaatst. We hebben allemaal onder de regen gewacht terwijl ze de auto's parkeerden. Het eten was erg goedkoop (vooral als je 30 euro per persoon betaalt voor een diner zonder wijn). De eerste avond hadden we pasta met eekhoorntjesbrood met eekhoorntjesbrood, maar konden we nauwelijks de eekhoorntjesbrood en daarna worstjes met aardappelen zien. De volgende dag hadden we weer dezelfde worsten en aardappelen in een taart. Dit is gewoon onaanvaardbaar voor de prijs. Sommigen van ons waren ook zeer ongelukkig om "wormen" in hun bed te vinden! Bij het klagen vertelde onze gastheer ons dat het het "wormseizoen" was!
    Het enige goede ding met betrekking tot deze plaats is Dino (Said), die hielp met de dienst. Dino was gewoon uitstekend, zorgzaam voor ons welzijn en gaf ons goede adviezen voor toerisme en restaurants.
    De kamers zijn oké maar rustiek en worden om de 3 dagen schoongemaakt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    De herziening verdient geen enkele reactie, maar we vinden het juist om te reageren op degenen die de herziening lezen.

    Voor de reservering in november, al tussen juni en juli wisselden we 56 e-mails (geteld) en tientallen telefoontjes uit: we beantwoordden alle verzoeken, we stuurden u meer foto's van de boerderij (waarom geloofde u niet dat die gepubliceerd waren), we hebben samen elk detail van de prijzen, extra's en uren bekeken?
    Wij hebben voor u het verlaagde tarief gereserveerd dat wij normaal gesproken reserveren voor reserveringen zonder het recht om te annuleren, zonder een aanbetaling te vragen en zonder u de mogelijkheid te geven om alles te betalen aan het einde van het verblijf (5 maanden na de boeking). Heeft u een maand later uw reservering gewijzigd? Ook in dit geval zijn wij naar u toe gekomen met speciale tarieven en geen aanbetaling.
    Een maand voor het inchecken spraken we opnieuw: we stuurden u de servicekaart en herinnerden u aan de verschillende tijdstippen. Een paar dagen voor uw aankomst heeft u een kamer afgezegd, dan bent u, zonder voorafgaande kennisgeving, met 2 andere mensen komen opdagen en we hebben de kamer nog steeds gevonden.

    U bent om 14.00 uur aangekomen, zonder voorafgaande kennisgeving: zoals meermaals aangegeven, is de check-in gepland vanaf 16.00 uur en voor aankomsten op verschillende tijdstippen moet u bellen. Onze boerderij is eigenlijk een echte boerderij: de beheerders volgen ook de boerderij en zijn vaak, zoals in dit geval, op het platteland om te werken. Toch werd u begroet door een van onze medewerkers, u kwam binnen, u liet uw bagage achter en 3 van u gingen naar het park (met onze paraplu's, die aan het eind van de vakantie niet werden teruggegeven). De parkeergarage ligt niet aan de voet van de heuvel, maar een paar meter van het park van de Casale.

    De diners werden overeengekomen, zowel in de prijs als in het menu: water inbegrepen, andere dranken niet.
    De eerste avondmaaltijd omvatte: 7 typisch Siciliaanse hapjes, 1 voorgerecht in eolische stijl, worst en aardappelen met groenten, dessert en likeur. Je deed de toegift van zowel de eerste als de tweede keer. De champignons werden niet geleverd (misschien heb je ze verward met een ander restaurant?).
    Het diner van de tweede avond was inclusief: 7 Siciliaanse hapjes (anders dan de eerste avond), pasta met pistachepesto, geroosterd varkensvlees met paprika, Siciliaanse cannoli en likeur. Onder de voorgerechten was er een bladerdeeg met ricotta en worst (typisch Siciliaans), maar de worst was zeker niet die van de dag ervoor, afgesloten met toegiften.
    Op de derde dag heb je niet gegeten, op de avond van de derde dag zei je (per e-mail, ook al waren we een paar meter verderop?) dat je op de vierde avond niet zou eten. Hoewel de maaltijd en het menu voor 5 maanden waren afgesproken en de kosten al waren gemaakt, heeft u geen boete betaald!

    Wat de wormen betreft, was het een enkele duizendpoot die een kamer binnenkwam (en direct uit de dienst werd gehaald). Wij zijn een boerderij op het platteland, soms gebeurt dat, maar het schoonmaken van de kamers is een van onze sterke punten, geprezen door velen, zelfs in recensies: de wisseling van bed en linnengoed wordt om de 3 dagen gedaan, maar de opruiming is dagelijks.

    Tot slot, waarom vertelt u ons ook niet over de ochtend van uw vertrek? Je kwam in drieën opdagen om te betalen en daagde een rekening uit die maandenlang was overeengekomen, waarvan ook de waarde van de niet genoten diensten werd afgetrokken (zoals het diner, ook al werd het een paar uur van te voren geannuleerd). Mijn weigering om het verder te verlagen werd gevolgd door dreigementen van negatieve recensies? En hier zijn we dan.

    Wat kan ik zeggen? De gasten zijn talrijk, met verschillende behoeften, gedrag, taal en cultuur. Het voorrecht van ons werk is om met iedereen in contact te kunnen komen en de vele getuigenissen hieronder tonen onze voortdurende beschikbaarheid en de passie die we in ons werk steken. Zijn we deze keer sereen, zeker dat we er alles aan gedaan hebben om aan uw behoeften te voldoen? De wereld is prachtig omdat hij gevarieerd is! Wij zijn er echter van overtuigd dat degenen die uw recensie en ons antwoord lezen in staat zullen zijn om het juiste beeld te krijgen van de feiten.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4,5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kort verblijf"

    07/11/2019

    De gastheren waren zeer gastvrij en zeer vriendelijk. We hebben fantastisch gegeten op de dag van onze aankomst en onze kamers waren brandschoon. Het voelde erg huiselijk aan en het ontbijt werd buiten in de zon geserveerd. We konden een rondleiding door de Etna regelen en kregen toptips van plaatsen om te bezoeken. De honden zijn altijd blij u te zien en zeer vriendelijk.
    De tweede nacht volgde weer een fantastische maaltijd.
    Ik zou dit ten zeerste aanbevelen als een plek om te verblijven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Dank je wel.
    waren jullie fantastische gasten...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer gezellige plaats "

    05/11/2019

    Zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw, ruime en schone kamer, geweldig ontbijt met snoepjes en gebak van eigen makelij, zeer mooie en rustige plek .... geweldig uitgangspunt voor sightseeing.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 7,5
    "Goed"

    "Schöne Anlage mit Pool, etwas zuviel Hunde, Zimmer aber zu dunkel und klein."

    10/10/2019

    Vier Übernachtungen, nettes Frühstück, selbst mit Navi aber schwierig zu finden, Lage etwas abseits mit nur mässiger Infrastruktur, kaum Restaurants, nächster Supermarkt über 3 km entfernt, kaum Möglichkeiten für Sport.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Bedankt voor uw opmerking.
    de onze is een boerderij, dus het kan niet in het centrum van de stad zijn...
    we zijn natuurlijk in het land....
    een restaurant binnenin, een restaurant op 50 meter, andere kleine diensten en een apotheek op 300 meter.
    nogmaals bedankt en tot ziens snel.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie"

    10/09/2019

    Zal zeker terugkomen. De rustige omgeving en de gastvrijheid van de gastheren, inclusief het personeel, zijn vandaag de dag niet gemakkelijk te vinden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Bedankt voor de mooie woorden.
    Het was voor ons een genoegen u als onze gasten te mogen ontvangen en we kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Perfecte locatie"

    10/09/2019

    Il Casale Poggio del Tiglio biedt een ideaal toevluchtsoord om zich terug te trekken uit de drukte van de stad, maar tegelijkertijd is het zeer goed gelegen (als u met de auto reist). Het ligt dicht bij vele leuke dorpjes zoals Nicolosi en Zafferana. Gastheren zijn gastvrij en aardig. Een klein briefje over de 7 honden op het terrein....ze zijn een beetje bang voor vreemden dus je moet even wennen aan hun geblaf. Tegelijkertijd zijn ze niet hinderlijk en vormen ze op geen enkel moment een gevaar.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Dank je wel Ray voor je recensie. Jullie zijn drie prachtige families.
    Je hebt goed geschreven voor honden. Het zijn zeer goede honden.
    We wachten op u bij een andere gelegenheid....
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijkheid is thuis"

    09/09/2019

    Een plek om een paar dagen in alle rust door te brengen. De vriendelijkheid van de familie die ons heeft ontvangen, omringt alles. Uitstekende reiniging en zeer stevig ontbijt met veel zelfgemaakte taarten en sappen. De dieren van Poggio del Tiglio voegen kleur en vriendelijkheid toe aan de boerderij.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig om los te koppelen en op te laden"

    02/09/2019

    Prachtige boerderij omgeven door mediterrane natuur, met zwembad en uitstekende service en strategisch gunstig voor de nabijgelegen stranden. Nette kamer, schoon en comfortabel. Uitstekende keuken, te beginnen met de heerlijke zelfgemaakte ontbijtkoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekende prijs/prestatie verhouding"

    29/08/2019

    Het is een locatie die met veel smaak is gerenoveerd, met behoud van de oorspronkelijke eenvoud en soberheid, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit en het comfort. De keuken is fantastisch, met lokale producten en de hoeveelheid is overvloedig. Eigenaar en personeel zeer vriendelijk (inclusief mooie en goede honden). Verrassend gunstige prijs/prestatieverhouding.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in een prachtige boerderij"

    27/08/2019

    De structuur is prachtig, een residentie van 800, volledig gerenoveerd. De eigenaar en zijn familie zijn zeer behulpzaam. Uitstekende locatie en strategisch voor degenen die, net als wij, de nabijgelegen plaatsen willen bezoeken. Een van de sterke punten is zeker de keuken, beginnend met het ontbijt en eindigend met maaltijden, kwaliteit en lokale grondstoffen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echte smaken en aroma's"

    03/06/2019

    Hier voel je je je thuis, de plek is betoverd, altijd vertrouwd welkom, alles wordt binnen en buiten geregeld.
    De kamer was schoon, helder, rustig en goed ingericht. Iedereen was professioneel en vriendelijk. Echte smaken en aroma's.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casale Poggio del Tiglio reageert
    Dank u, mevrouw Francesca, voor uw vriendelijke woorden.
    We waren echt blij je te mogen verwelkomen en je te "verwennen".
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een garantie"

    31/05/2019

    Ik zou zeggen een absolute garantie voor degenen die hun vakantie in alle rust en harmonie willen doorbrengen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alles altijd zeer goed wat betreft de keuken, zeer vriendelijk personeel en altijd beschikbaar.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Una location perfetta"

    29/05/2019

    Una location perfetta, dove, la conduzione familiare rende il servizio offerto personalizzato e puntuale ad ogni singolare esigenza. Si percepisce la passione per l'ospitalità e l'amore per la propria terra. La ristorazione è varia ed abbondante, ottime le colazioni dove c'è dalla torta fatta in casa alla spremuta d'arancia freschissima. Tenuto benissimo e pulitissimo, anche esternamente, dove si può godere di una natura bellissima e fare passeggiate tra alberi secolari....

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een bijzondere vakantie"

    22/05/2019

    Professionaliteit en vriendelijkheid maakten onze vakantie perfect.
    De eigenaren zijn vriendelijk en zorgen ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen. Wat de keuken betreft, wordt er gebruik gemaakt van grondstoffen van 0 km kwaliteit en worden de gerechten zeer goed verzorgd. Ook geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat kinderen de mogelijkheid hebben om te communiceren met de dieren in deze boerderij en dan is alles omgeven door prachtige natuur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten