contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta San Felice

Loc. San Felice, Giano dell`Umbria, Giano dell Umbria 06030 Giano dell'Umbria (Perugia)

"Zeer goed"
Volgens 26 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "aanbevolen"

    29/08/2018

    We verbleven voor 4 nachten op de boerderij, we vonden onszelf heel goed in het algemeen. Functioneel appartement, compleet met alles wat je nodig hebt. Vriendelijkheid van de eigenaars en absolute beschikbaarheid om aan onze behoeften te voldoen. Rustig en schoon zwembad. Om terug te komen als de gelegenheid zich had voorgedaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon regenereren"

    19/08/2018

    Ik verbleef in het gelukkige san landgoed met mijn vrouw en dochter. We ontspanden en regenereerden ondergedompeld in het groen van de boerderij met zwembad, maar ook een bezoek aan de oude middeleeuwse dorpjes bijna allemaal in de buurt. De eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk. De appartementen zijn zeer comfortabel en schoon om naar het deel van de smaak te gaan met overvloedige desserts, zelfgemaakte deeg pecorino en ricotta bedrijf en biologische olie altijd geperst in de oliemolen van het landgoed. We zullen zo snel mogelijk terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kortom ... geweldig !!"

    04/07/2018

    We verbleven een week op deze boerderij. Wat een ontspanning ... we moesten onze kracht herwinnen en de plek is ideaal. Maar zelfs een 6-jarige zoon moest plezier hebben en het zwembad was een geweldige traktatie. Het is ook slechts een paar mijl van vele plaatsen die u kunt bezoeken ... Gubbio, Spello, Assisi ... Bevagna, voor degenen die het niet passateci weten, het is het waard. Bedankt en een speciaal bedankje aan meneer Valerio die ons thuis een vers gemaakte ricotta heeft laten vinden ... tot ziens en nogmaals bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "goed"

    07/05/2018

    We hebben genoten van ons verblijf voor een overnachting en heel goed in het restaurant. Schoon, goedkoop en rustig .. Ik raad het aan voor diegenen die een paar dagen in vrede willen doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "een prachtige plek"

    16/01/2018

    Mijn man en ik verbleven in het landgoed san blij voor een paar dagen ontspannen. We hadden een geweldige tijd. De boerderij is ideaal gelegen, dicht bij de middeleeuwse dorpen en wordt omgeven door wijnkelders waar u wijn kunt proeven. De plaats is rustig en met een prachtig landschap. De kamers zijn eenvoudig, gezellig en comfortabel. Mevrouw Isabella vriendelijk en altijd beschikbaar zijn. We gereviseerde! We hopen terug te keren in de zomer met onze kinderen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie boerderij in het midden van de natuur!"

    12/08/2017

    We bleven een week op de boerderij en vonden het geweldig! De plaats en het zwembad is prachtig en heeft alles wat je nodig hebt voor een familievakantie. De eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam, het restaurant heeft goede traditionele Italiaanse gerechten tegen zeer redelijke prijzen. Het appartement waar we in verbleven was perfect voor een gezin van vier en had zelfs een keuken. De belangrijkste toeristische attracties van Umbrië kunnen gemakkelijk met de auto worden bereikt, niet missen om enkele van de vele wijnmakers te bezoeken en hun lokale winde (Sagrantino en Montefalco Rosso) te proberen. Bedankt voor alles, we hopen terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schone plek, perfect gelegen"

    27/06/2017

    Ik verbleef in Tenuta San Felice in het midden van 2017 voor 5 nachten samen met mijn vrouw en onze zoon. We kozen voor een appartement over een kamer en waren erg blij mee. Zeer schoon en mooi ingericht met comfortabele bedden. Het had zelfs een keuken! Het zwembad is groot genoeg om te zwemmen en er zijn veel plaatsen om te ontspannen en zonnebaden. Tenuta San Felice ligt in een schoonheidsveld, omgeven door olijfbomen en wijngaarden. Het maakt aperfecte plek om de nabijgelegen steden en dorpen te ontdekken, zoals Assisi, Montefalco, Todi, Terni, Spello en Spoleto. Ze zijn allemaal binnen 15-45 minuten met de auto gereinigd en zijn zeker een bezoek waard. Veel wijnkelders bevinden zich in de regio, de meeste bieden rondleidingen en wijnproeverijen voor de geïnteresseerden. Een goed restaurant is direct op de premessis en diverse andere restaurants op korte rijafstand. Het personeel is erg behulpzaam en biedt u veel informatie over het gebied. Ik kan deze plek aanraden aan iedereen die rust en het authentieke Italiaanse platteland zoekt. Mis niet om de biologische olijfolie, Ricotta of Pecorino (Italiaanse geitenkaas), geproduceerd ter plaatse te proberen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE RELAX"

    13/06/2017

    We hebben in dit land een week. We hebben echt zuurstof afkomstig van een grote stad als Rome. E 'perfect is gelegen voor een gemakkelijke toegang tot de steden en dorpen. Daarna kunt u ontspannen in het zwembad en diner, waar u ook de mogelijkheid van het eten van pizza als je niet wilt dat de auto te nemen en stap uit. Managers perfect en altijd beschikbaar. schoon en gezellig huisje. Rita
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Ontspan en hoffelijkheid"

    28/07/2016

    Wij zijn een gezin van 4 in Genua, we verbleven in het landgoed voor 15 dagen in juli! Voor ons was het een ervaring om te onthouden: geweldige locatie voor een bezoek aan Umbrië, een goede appartement schoon en comfortabel genoeg, ondergedompeld in de rust en de natuur, een prachtig zwembad, heerlijk gezond ontbijt aangeboden om ons in juli zoals aangegeven op de site en lovenswaardig vriendelijkheid van al het personeel van het landgoed. Wij raden het vooral voor degenen die afkomstig zijn uit de stad en mensen op zoek naar een vakantie van kunst en natuur!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta San Felice reageert
    Lieve Luca, dank u voor uw recensie, we zijn erg blij dat jullie allemaal een fijne vakantie met ons en nogmaals bedankt voor de mooie woorden in onze aanzien. Het is waar we zijn in een strategisch gebied voor onze kleine, maar mooie regio te bezoeken, van onze kant kunnen we niet helpen, maar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Beste wensen voor u en voor het hele gezin.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2,5
    "Slecht"

    "The Closet"

    22/07/2016

    De foto's zag er een fantastische oplossing, toen we in de kamer waren de verwachtingen onvervuld. De enige twee positieve aspecten zijn het zwembad en groene locatie. Mini appartementen cursus voor 2, max 3 personen, vermomd als vierpersoonskamers. gebroken tafel. verouderd meubilair. Reinigen niet perfect, gebrekkige keuken. We hadden ook afgesproken voor een gratis ontbijt en het einde van ons verblijf, we zijn belast met het excuus dat het gratis was alleen voor kinderen, wat ooit in de e-mail bevestiging van de reservering opgegeven. Tip: uit te schakelen. Het wordt beter.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta San Felice reageert
    Beste gast, ik ben echt jammer om uw beoordeling te lezen. Uiteraard een oordeel zo genadeloos is niet prettig om te ontvangen, maar het feit dat het een eenzame stem verlicht ons betreuren. We zijn ons ervan bewust dat we allemaal recht niet kunnen behagen en ze maakt deel uit van dat kleine percentage. Sorry voor de slechte beoordeling, maar vooral omdat we niet hebben gehad om aangename dagen door te brengen in onze boerderij. De foto's zijn gemaakt en gepubliceerd door ons en u verzekeren dat we zijn geen professionele fotografen die erin slaagt de shots "ad hoc". De boerderij bestaat uit verschillende kamers en appartementen, allemaal ingericht in rustieke zoals gebruikelijk in landhuizen, maar in geen geval kan vervallen deel worden genoemd vanwege hun meer dan voldoende functionaliteit, maar ook onze gasten waarderen het feit Het heeft ook gehouden deze functie een typisch voorbeeld van een boerderij. Voor zover ik weet, zullen we storingen gemeld aan de tafel als ze schreef, deze dagen zijn er aankomsten en vertrekken blijven en noch wij, noch de schoonmaak personeel of andere gasten hebben gemeld mislukkingen. In plaats daarvan vonden we dat de afzuigkap, dat wil zeggen los van de mobiele keuken resulteerde in een van de appartementen bewoond door u, en we onmiddellijk het probleem opgelost door het zodra hij het stuk werd afgeleverd worden vervangen. Helaas glitches die optreden tijdens het seizoen en dat iemand beschikbaar van onderdelen of apparatuur van alle soorten kunnen hebben. Wij zijn altijd in het bedrijf en voor altijd omdat we ons snel laten er beschikbaar om de behoeften van de bezoekers te voldoen, dus als het appartement toegewezen aan hen waren niet geschikt is voor uw behoeften, zouden we in staat om de andere beschikbare appartementen onmiddellijk aangeboden te bekijken. Over het ontbijt ik mea culpa, in feite tijdens de boeking was overeengekomen een gratis ontbijt voor al uw groep, herkennen we vanaf nu beschikbaar om de situatie te verhelpen. Schoonmaak wordt vertrouwd door het personeel en opnieuw gecontroleerd door ons, geen toeval dat de vragenlijsten die we achterlaten in de kamers voor uw suggesties, nooit melden abnormale situaties. Maar het ding dat ons het meest verdriet wordt veroorzaakt door het feit dat u nog niet geprobeerd om ons te vertellen deze dingen in persoon tijdens uw verblijf, we zijn beschikbaar personen en nooit opdringerig of indiscreet, zeker zouden wij uw bezoek hebben verbeterd. Met vriendelijke groet.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      3/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "vakantie in 2015"

    27/08/2015

    Ik en mijn familie verbleef hier x 2 weken .... rust en stilte overal regeerde ... ontbijt is uitgebreid appartementen zijn ruim en gezellig als Valerie en haar zus terug te komen ..... ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta San Felice reageert
    Hi Stephen, wilden we jullie bedanken voor de mooie woorden besteed tegen ons, zal ik de lof te nemen over de zoetigheden aan direct geïnteresseerd zijn, mama en tante Josephine Isabella. Een knuffel Ook Valerio. Met vriendelijke groet Marco.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    08/04/2015

    We vonden het geweldig, de eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, ruim, vlekkeloos, beddengoed, rustgevende en aangename plek, maar op hetzelfde moment van strategisch belang voor het krijgen van rond. Zelfs onze kinderen genoten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige agritoerisme boerderij omringd door prachtige natuur"

    25/11/2014

    Ik verbleef in de Tenuta San Felice in de zomer 2014 voor 5 nachten en hield van de plek! De kamers zijn schoon en ruim, uitgerust met een eigen badkamer, koelkast en tv. We verbleven in een van de appartementen, die ook een basiskeuken hebben als u zelf wilt koken. We besteden heel weinig tijd binnen, omdat de omringende natuur absouluut prachtig is en wil worden verkend. Er zijn ook goede mogelijkheden voor uitstapjes naar middeleeuwse steden, zoals Todi, Spoleto, Perugia, Assisi Montefalco en Norcia. Alles kan binnen 1-2 uur met de auto worden bereikt. Het bijgevoegde restaurant serveert zeer goed umbrian eten en Pizza voor zeer redelijke prijzen, chef-kok Roberto is een zeer vermakelijke persoon, zoek de dag van de dag! Al het personeel van de Tenuta San Felice zijn zeer vriendelijke mensen en helpt u met alles. Zorg ervoor dat u de boerderijen olijfolie probeert, op de plaats in een stenen molen ingedrukt. Pecorino en Riccotta worden daar ook gemaakt en de herder Andrea vertelt u graag het productieproces. Al met al een zeer ontspannen plek (met een zeer verfrissend zwembad bij hete Italiaanse zomerse dagen), behulpzaam personeel tegen zeer redelijke prijzen. Ik zal hier zeker terugkomen, als u een prachtige Umbrië Zimmertipp reist: ik zou voor een van de appartementen gaan, indien beschikbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "natura..ma ontspanning en ook cultuur"

    25/11/2014

    Ervan uitgaande dat de Agrturismo is geen hotel, Tenuta San Felice weerspiegelt alle ware canons van een huis; omgeven door de natuur en tegelijkertijd zeer eenvoudig om alle dorpen van middeleeuwse max 45 km afstand te krijgen. Tijdens onze dag verblijf bezochten we de typische Umbrische dorpen en laat in de middag keerden we op vakantie om ons een duik nemen in het prachtige zwembad van het landgoed en proef de smaken van Umbrië in het restaurant naast de boerderij. Het personeel is erg vriendelijk en vertrouwd, lijkt zich thuis te voelen! Het ontbijt met zelfgemaakte taarten door de twee zussen, Isabella en Josephine, waren heerlijk en gezond, als iemand verwacht croissants of standaard ontbijt, ga dan naar de bar, maar zeker de moeite waard genieten van hen, omdat je niet alle dagen te eten! Als u een bezoek van de faciliteit van de gelegenheid gebruik om de biologische olijfolie rechtstreeks afkomstig is van het landgoed te kopen! kortom, voor degenen die genieten van de natuur, is dit de plek! Een prettige vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Wonen in de afdichtende"

    24/08/2014

    weinig comfortabel appartement, vol van geluiden: de ketel, koelkast die niet toestaan ??om te rusten! Anders dan te ontspannen !!! Restaurant onhandig en ongelukkig in de flow. Om te zeggen dat we vier jaar geleden waren en we waren prima, maar in ruil daarvoor vonden we een aantal wijzigingen in het negatief. Niet aan te raden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta San Felice reageert
    Hi Pamela! we betreuren het dat we niet een zeer ontspannende vakantie hebben doorgebracht; zoals te lezen in de commentaren hieronder 99,9% van onze gasten echt genieten van de rust en ontspanning die het zegel kenmerkt. Onze familie is altijd beschikbaar om aan de behoeften van klanten tegemoet te komen tijdens hun verblijf, zijn er speciale behoeften, we proberen ons best doen om iedereen te behagen! We herinneren ons echter dat we in een boerderij en niet een 4-sterren hotel !! als dat is de veronderstelling, wij raden een verblijf elders.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten