contactModalFeedback

Agriturismo Monferrato nel cuore

Sreada Foei, 8, 10020 Casalborgone (Turijn)

"Super"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,5/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De perfecte familievakantie"

    22/10/2019

    We hebben zo genoten van onze week bij Monferrato nel cuore!!!! De gastheer Davide is zo'n bijzonder persoon. Hij maakte onze Familytrip gewoon perfect. Hij is zo dol op kinderen. Hij liet ze met hem werken met zijn tractor en graafmachine en voedde de schattige foto's met zijn tractor en graafmachine. Hij gaf ons de beste tips voor ijs en wijn, paardrijden en wandelen. En alles is zo dichtbij. We hebben het guesthouse al aanbevolen aan onze vrienden en kwamen altijd terug!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastisch."

    31/03/2019

    Zaal, receptie, gastvrijheid, passie, ideeën, aandacht voor detail, eten, alles eenvoudigweg aan de top. Bezoekers omdat het echt de moeite waard is. Cristiano, Daniela en Aurora.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een sprookjesachtige plaats"

    06/02/2019

    Mijn man en ik zijn een paar jaar geleden getrouwd, het was BEAUTIFUL, de eigenaren vriendelijk en behulpzaam, attent en aardig, David is geweldig en we waren thuis! Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Betoverend"

    07/01/2019

    We hebben een paar geweldige dagen gehad in het kleine romantische huisje. Er zijn genoeg activiteiten te doen en Davide is een geweldige gastheer; behulpzaam en aandachtig voor onze behoeften zonder opdringerig te zijn. De privé-sauna in de avond is een wondermiddel dat ik iedereen aanbeveel. Het ontbijt is niet overvloedig maar heeft naar mijn mening alles wat je nodig hebt om met de juiste lading te vertrekken! Weinig producten maar goed!
    We kijken ernaar uit om terug te komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Bedankt voor uw complimenten aan Marisol!
    (En bedankt voor het feit dat je niet schrijft dat de douche even geblokkeerd was terwijl je aan het douchen was!)
    Ik ben blij dat je plezier hebt gehad.... en ik had ook plezier: ik heb mijn doel bereikt om je te horen schreeuwen tijdens de ronde op de quad! :-)
    Ik hoop u snel te zien: we moeten nog steeds met de historische bus op zoek naar de beste wijnhuizen en..... en hebben nog steeds geen magische maskers gevonden!
    Tot ziens
    David
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gefeliciteerd !!!!!"

    04/08/2018

    We zochten naar een locatie dicht bij huis voor 2 dagen ontspanning ... Gevonden hier '... Zonder lange rijen op de snelweg ... Felicitaties aan Davide en zijn familie voor de organisatie en originele ideeën! bedankt voor het welkom en de vriendelijkheid !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Bedankt Miriam! Je bent ook 'speciaal' geweest en ik hoop van harte je snel weer te zien! David
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "terug naar de bronnen"

    26/07/2018

    welkom, Davide is erg zorgzaam; de omgeving is fantastisch, dicht bij het bos en de legende van 10 maskers! Fruit plukken in de boomgaard is mogelijk zonder verspilling. het zwembad is erg mooi, er zijn veel gebieden om te ontspannen, waaronder een terras in de bomen ... in de verte een prachtige inrichting, op het terrein, rust en ontspanning tussen de dieren (kippen, duiven, varkens ... ); Ik raad de buggy rit aan om de bagage te krijgen! speeltuin, wasserette beschikbaar
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Bedankt Fabienne!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig weekend in de Monferrato"

    12/07/2018

    Mooie boerderij in de heuvels van Monferrato, een wilde maar niet wilde plek waar je contact kunt leggen met de natuur en de dagelijkse stress kunt vergeten. Davide is een uitstekende huisbaas, vriendelijk voor niets opdringerig en echt een liefhebber van zijn werk en leven (we weten veel met kinderen te maken). Plaats aanbevolen voor gezinnen, maar niet alleen, met zwembadspellen en gemeenschappelijke ruimtes, prachtige appartementen en pittoreske huizen in de boomgaard en het bos; bos om in te wandelen en te gaan op zoek naar de mysterieuze houten maskers, een activiteit die een zekere charme voor kinderen bevat. Cosimo ook de nabijheid van Turijn en andere bezienswaardigheden, waaronder de dierenoase. Ga er heen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Urca Stefano! Je laat me echt bewegen en bijna bijna overtuigde me om een ??vakantie bij mij thuis te nemen! ;-) Bedankt voor de vriendelijke woorden en het geheim dat kinderen hier plezier hebben is 'gewoon omdat' de jongens me een zooitje amuseren en ... en ik was ook een kind, zelfs met wit haar! Nogmaals bedankt Davide
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    01/07/2018

    Het pand is ondergedompeld in de betoverende valleien, in nauw contact met de natuur, met alle comfort die u maar kunt hebben, een zwembad, grote ruimtes, een prachtige boomgaard, dieren op de binnenplaats, ruime en goed onderhouden kamers, schone en gastvrije ... .. wat een echte aanrader is .... Davide zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Bedankt Tania! Het is altijd leuk om vriendelijke woorden te ontvangen ... Op dit moment kan ik je alleen een biertje bij het zwembad aanbieden bij de eerste gelegenheid: wanneer kom je terug om me te zien? : - * Davide
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kalmeren"

    29/06/2018

    Ideale plek om een ??dagje ontspannen door te brengen. Davide is een geweldige gastheer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Hallo Lorenzo, deze keer ben je ontspannen, de volgende neem ik je kanoën op de Po of maak een ritje met de quad, dus 'we bewegen ook een beetje' van adrenaline! David
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    10/06/2018

    Allemaal geweldig. Mooie plek, zwembad en schone kamers, de manager Davide altijd beschikbaar voor suggesties. Ik raad deze boerderij ten zeerste aan !! dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Hallo Matteo, bedankt voor de beoordeling! Ik ben ervan overtuigd dat deze plaats gastvrij en speciaal is, omdat we het geluk hebben uitzonderlijke gasten te hebben die elk verblijf uniek maken! Kom terug om ons te bezoeken, we zijn halverwege tussen Turijn en Milaan en als het ware om u op te halen, kunnen we u ophalen bij het Chivasso treinstation met onze nieuwe super 7-persoons bus uit 1970, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het krijgen van de auto ! Tot snel! David
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 4
    "Misleidend"

    "VUIL EN BENADRUKKELIJK"

    01/04/2018

    We waren gasten van deze plek voor een week in het vrijstaande huisje. De eerste indruk was die van een plaats waar de benadering de regel was ... meubelen resulteren in de plaats van een homogeen meubilair, vliegende passages en houten bruggen voor niets in veiligheid. Buiten dit heeft de netheid van het appartement veel te wensen overliet en zeggen veel is een eufemisme ... schimmel overal in de binnendouche die rond de rand van het zwembad. Een negatieve kanttekening is dat de staat waar ze woonden drie of vier Vietnamese varkens geloven ... in een heel kleine kooi ondergedompeld in de modder en hun uitwerpselen ... Ik denk dat de situatie bij een bezoek aan de ASL niet helemaal op orde zou zijn. ... [...]
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Ik ben verbaasd dat na 8 maanden een beoordeling van dit type aankomt. Misschien wat onuitgesproken wrok of ik weet echt niet wat ik moet zeggen, want tijdens het verblijf leek alles perfect! De beoordeling is geschreven in april voor een verblijf in de week van augustus, met een hond op sleeptouw. Gewoon om elke stelling te beantwoorden: - het huis is ongeveer 2 jaar oud en al het meubilair is 2 jaar oud, nieuw gekocht. Blijkbaar in uitstekende staat. Nieuwe bedden, nieuwe keuken, nieuw meubilair en natuurlijk nieuw badkamermeubilair (de douche is bijvoorbeeld een moderne doos met veel verschillende whirlpools en muziek ...). Geen 'stukje' herstel. Overigens (Davide, de manager) heb ik architectuur gestudeerd en heb ik het geluk gehad om met briljante cijfers 40 examens in 5 jaar te behalen, inclusief die van meubilair, aan de Polytechnische Universiteit van Architectuur in Turijn: het is onnodig om te zeggen dat alles (allemaal .. .) onze klanten waarderen de smaak en het beheer van de ruimtes in deze hoek van het paradijs. - het schoonmaken gebeurt met zorg bij elke verandering van gasten. Het huis is gemakkelijk schoon te maken, er zijn geen verborgen hoeken, dus de sanitaire voorzieningen zijn in totaal. Het huis is omgeven door groen: als de gast binnenkomt met modderige schoenen of de deuren en ramen open laat, kan er misschien stof binnenkomen en na een week (schoonmaak is gepland op een wekelijkse basis als de gast een dat duurt langer dan 7 dagen) - als de gebruiker niet de moeite neemt om met de meegeleverde gereedschappen de grond te vegen, kan er waarschijnlijk wat stof binnenkomen. Met een extra kunt u zelfs dagelijks verzoeken om reiniging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van het haar van de hond van de tapijten of het stof dat zich van nature op de grond nestelt. De gast die deze recensie heeft geschreven heeft een hond, die een week bij hen heeft gewoond: dat hij de onvrijwillige persoon is die verantwoordelijk is voor het vuil ??? - er is geen schimmel in het zwembad, het water is gechloreerd en klaarblijkelijk helder voor het oog. Het afdekdoek kan een kleurverandering hebben tussen het onderdeel onder water en dat boven het wateroppervlak, vanwege het effect van de zonnestralen. Het is geen vuil, het is geen schimmel: het is de zon die het bedekkende weefsel lichter of donkerder maakt. Het is onmogelijk om een ??andere of vervormde waarneming te hebben, gewoonweg onmogelijk. - we hebben dieren, waaronder Vietnamese varkens die ongeveer 200 vierkante meter omheinen. Ze hebben meer ruimte dan welk gezin dan ook dat in een stadsappartement woont. De varkens zijn van nature zeer schoon en maken (van nature) de uitwerpselen in een hoek die zij als 'bad' identificeren. Dus kras niet in hun uitwerpselen, niet meer dan dat we het kunnen doen door in ons huis op het toilet te gaan zitten. - om toegang te krijgen tot het huis is er een houten brug, compleet met een leuning. Het passeert een 'sloot' van ongeveer 1 meter hoog, zodat zelfs een aardbeving zou kunnen plaatsvinden en de brug zou moeten instorten tijdens de doorvoer terwijl een aardbeving van magnitude 8 gaande is, deze zou ongeveer 1 meter op de grond vallen. Misschien zou het risico kunnen zijn om een ??enkel te ontwrichten, maar alleen als je echt slecht valt. Omdat ik thuis ben tijdens een aardbeving, denk ik dat er grotere risico's zijn. - beoordelingen zijn geschreven door gasten die hier zijn gestopt en hebben binnen enkele weken een beoordeling achtergelaten, niet na 8 maanden. Helaas schrijven niet iedereen recensies en de meest enthousiaste gasten staan ??nog in het gastenboek, dat in de gemeenschappelijke ruimte blijft. We werken voor 90% samen met gezinnen uit Noord-Europa, die normen van hygiëne, service en veiligheid vereisen die veel hoger zijn dan die waar we Italianen aan gewend zijn. We hebben altijd lovende recensies gehad, zowel geschreven als gesproken. We hebben gasten die elk jaar terugkomen vanaf onze openingsdatum. We ontvangen de eerste reserveringen 11 maanden van tevoren. De moraal is dat ik de teneur van deze recensie niet begrijp, ook omdat 'er tijdens het verblijf niets is blootgesteld. Natuurlijk ben ik desolaat omdat 'deze beoordeling een zeer hoge gemiddelde beoordeling kan verlagen, en een geïnteresseerde gebruiker die moet stoppen bij een eenvoudige analyse van de gemiddelde beoordeling van recensies, zou het risico lopen een compleet verwrongen idee te hebben van de mate van tevredenheid van onze gasten. Desolaat voor wat ik heb gelezen omdat 'wat is geschreven niet overeenkomt met de waarheid, maar ervan overtuigd is dat' democratie 'ook door de dialoog van recensies gaat, ik kan alleen maar wensen dat onze gast meer voldoening vindt in een andere boerderij, misschien niet omringd door groen, misschien zonder een zwembad, zonder dieren en zonder de charme van een houten brug. Davide Nicoloso
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 9
    "Super"

    "Super ontvangst"

    07/01/2018

    Zeer mooie plek, goed ontbijt. De eigenaar is de trots van dit land .. het was super behulpzaam, vriendelijk en gastvrij voor de hand ligt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Monferrato nel cuore reageert
    Thanks Jessica! En je hebt niet te proberen de sauna ... en een reactie als deze, mijn traktatie! ;-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt thuis doet voelen"

    02/01/2018

    Nogmaals bedankt David voor de dagen waarop je. We voelden echt thuis. Zowel wij als de kinderen dat de jongens. overtreffende trap charmante en gastvrije plek. Wij zullen u te vinden, lawaaierig als we waren in die dagen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "We hadden een geweldige tijd !!!"

    19/08/2017

    Bedankt, Davide en Jennifer om ons zo goed te kijken !!!! We hielden van het ontbijt, vooral de vers gebakken taarten, de vriendelijke chats en het goede advies over het gebied !!! Onze kinderen waren in de pool de hele dag of rennen na de katten die ons ouders een beetje tijd kregen om in de vele hangmatts te relaxen of stoelen om het terrein te ontspannen! We verbleven in de hut die eenvoudig was maar de Hut had nog steeds gezellige bedden met klamboe! We waren in staat om de keuken en de badkamer te gebruiken en één nacht één van Davide's vrienden kookte een fantastische maaltijd voor alle gasten! Ik zou zeker de plek aanbevelen voor iedereen met kinderen die op zoek bent naar een ontspannende omgeving! Enige nadeel - veel muggen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plaats"

    07/08/2017

    We waren er een week geweest en genoten er erg van. We zullen het zeker weer bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten